eko eko eko

Hejsan:)
Har inte haft ork eller tid att blogga, har vart med min älskling!:) Han kom i fredags natt/ lördags morgon vid 5 tiden. Sen va det ju meningen att jag skulle ha jobbat i värnamo i lördags men klockan tre på natten vaknade jag av smärtor, tror det va urinvägsinfektion det fortsatte i alla fall under natten och blev bara värre och värre, på morgonen sen för sökte jag med tårarna sprutandes och benen vikta göra i ordning mig, fick lägga nytt smink hela tiden, då det andra rann av rätt snabbt, Gubben sa hela tiden att jag inte kunde jobba men jag va hård, klart som fan jag måste jobba! Haha men vid halv 8 sken det upp för min att detta går verkligen inte, jag kan inte stå i butik och gallskrika av smärta och försöka va glad, så jag fick snällt ringa och berätta detta, min chef va ledig så jag ringde jour-tjejen men kom fel, istället fick jag prata med en morgonpigg man, han var glad och jätte trevlig, jag själv försökte hålla inne tårarna och krysta fram enstaka ord, om att jag ringt fel haha jag kom i alla fall till sist fram till jour-tjejen och sa att jag tyvärr inte kan jobba idag, eller a sa och sa det va rätt svårt att få fram orden. Men efter en alvedon somnade jag, vaknade tog en till alvedon och en till sen sova igen och nu är det okej:) Ska jobba i på lördag istället!:)

I söndags så var det min och plutts 7månaders dag! Vi åkte till stan och tog en fika, satt vid skolan och bläddrade igenom resekataloger och åt mat på jensens, min älsklong bjöd (som vanligt) i min pluggot finns enstaka dammråttor och en och annan spindel , tror till och med jag hörde ett fint eko förra gången jag bände upp den. ATTANS!!

Idag har jag haft en lång dag i skolan, limmat trälister efter trälister och dagen har vart almänt seg. MEN jag hade mycket trevligt när jag va och fikade med mor min, först möttes vi upp för att gå till frissan och boka tid till mig, OM TRE VECKOR FÅR NI SE RESULTATET!!:D sen gick vi och tog en STOR kopp kaffe på waynes:) men när det roliga va slut var det bara att trippa vidare tillbaka till skolan.


Nu ska jag slappa, sen ta en dusch, jag behöver verkligen färga mitt hår med, men de e ingen större ide att jag gör det nu innan frissan.

Här får ni en mycket tjusig bild på mig haha;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för den STOOORA koppen kaffe och för den mysiga stunden. PUSS&KRAM

2009-04-22 @ 07:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0