I LOVE MY JOB!

Go kväll! Har inte hunnit uppdatera tyvärr, stressigt stressigt i skolan! I går började jag skissa upp mina små gubbar på tavlorna:D och idag hann jag till och med måla bakgrunden! Underbart, måste nämligen sluta tidigare i morgon för jag ska jobba:) härligt med lite pengar, jag ska även jobba på lördag, ännu mer pengar tjohoo!

Igår va det fresten Amanda Harlins födelsedag så vi tog en fika sen på kvällen träffades vi igen och tog en öl med Julie och Bettan:) Det va mycket trevligt, åkte dock hem mycket tidigare än alla andra, men jag kände att tyvärr så har jag tillräckligt med jobbet och skolan så vill inte va borta för mycket vilket är lätt hänt när man kommit hem sent och tycker sängen är alldeles för skön på morgonen, men i alla fall GRATTIS GUMMAN I EFTERSKOTT!!:D

Idag har jag bara läst på om jobbet, haft en utbildning, hämtat ut mitt paket på posten samt ringt till affärerna jag ska till. samt skolan då såklart.

Jag måste bara säga att ibland tror jag jag har det bästa jobbet som finns!



kolla vad som damp ner på posten idag, jag fick massa mer men det fick inte plats på bilden, men det va i alla fall 4 olika spray till m,m LOVELY!



Kommentarer
Postat av: Elena

Dagens fråga: Vad är din favorit glass? =)

2009-04-19 @ 12:27:54
URL: http://elenasobrino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0