Dagens Tips!

För er som går regelbundet och betalar tusentals kronor för att göra gelenaglar kolla! Detta är naturligtvis för oss andra också;) Jag skulle jätte gärna prova på detta! Det har nämligen kommit ett gelekit från depend så nu kan du göra dina egna naglar, när du vill för mycket mycket och ja just de mycket mindre pengar!


1. Rengör
Tvätta händerna med tvål och vatten. Rengör sedan dina naglar med Depends Röda Nagellacksremover för att få bort eventuellt nagellack och fett på nageln. Tvätta inte händerna med tvål efteråt då den kan innehålla olika slags fett som gör att tippar och materialet inte fäster. Vill du skölja bort removern, räcker det med ljummet vatten.

2. Fila till perfekt passform
Fila naglarna. Är din naturliga nagel för lång skall den filas ner till perfekt passform med hjälp av den medföljande nagelfilen.
 
3. Använd poleringsfilen
"Rugga" försiktigt upp ytan på nageln med ”yta 1” (rosa) på poleringsfilen.

4. En naturligare övergång
Välj ut en tipp som har rätt passform till din nagel. Ett tips är att fila lite lätt med den finaste sidan på nagelfilen på tippens kant innan du applicerar tippen, för att få en naturligare övergång till din nagel.

5. Fäst
Fäst därefter tipparna med det medföljande limmet.

6. Klipp i etapper
Klipp ner tippen till önskad längd. Var försiktigt så att inte tippen spricker. Klipp i etapper eller använd dig av en lösnagelsax.

7. Matta av tippen
Fila till kanten med nagelfilen och matta av tippen genom att fila med den finaste ytan på nagelfilen.

8. Pensla på gelén
Pensla på ett tunt lager av den medföljande skulpteringsgelén längs hela din naturliga nagel och på tippen. Gelén får ej nudda nagelbandet eftersom risken för släpp ökar då. Lägg den cirka 2 millimeter ifrån.
.
9. Spraya med aktivatorn
Spraya därefter med den medföljande aktivatorn en gång. Spraya med cirka 10 centimeters avstånd till nageln. När det är helt torrt upprepar du proceduren ytterligare två gånger, alltså totalt tre tunna appliceringar med skulpteringsgelé och aktivatorn. OBS! Tänk på att spraya endast en dos på varje nagel efter geléapplicering, annars finns det risk att gelé blir för hård och börjar spricka.

10. Avsluta
Avsluta behandlingen med att polera naglarna med polerfilen.

Var fjortonde dag bör du applicera Gel och Aktivatorn intill nagelroten för att fylla utväxten. Det gör du på samma sätt som när du första gången skulpterade dina naglar. Hur många lager du behöver applicera bedömer du själv. När övergången är jämn har du uppnått ett bra resultat. Var noga så att du inte får Gel på nagelbanden.

ATT TÄNKA PÅ Om du besöker en salong för att få motsvarande behandling gjord av ett proffs är tiden för behandlingen cirka 1,5 timme. Den tid det tar för dig är förmodligen den dubbla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0