In och ut till V-centralen och dessa ynkliga tanter!

Tjenare! har inte hunnit skriva idag eller igår, igår så åkte jag in till hälsan, jouren för att kolla vad det är för fel på min vänstra arm. Den skakr något otroligt, och jag har ingen kontroll över den, det är ju bara vänstra med så det är lite underligt. Men där fick jag inget svar, bara att om det händer igen så skulle jag ta prover och skit. Idag så hände det igen men nu har det i princip skakat hela dagen, så jag gick till skolsköterskan men hon visste inte vad det va, hon hade aldrig sett något liknande. Men hon ville att jag skulle komma tillbaka när jag visste mer, så då fick jag en tid hos läkaren, där kollade hon reflexer, jag fick ta blodprov, vilket jag HATAR så jag fällde en tår av ren skräck, tre såna grejer skulle hon ta också, hemst! Sen tog jag lite mer prover, dom kunde inte hitta något på dom proverna men jag får svar på resten på måndag, jag ska gå till botten med detta!

Dom är fresten så kassa på råslätt! I går va dom jätte otrevliga i telefon och på hälsan gjorde dom ingenting, hon klämde bara lite sen va de klart och alla försöker ju få det att låta som att jag har gjort något själv "är det säkert att du inte ramlat eller tränat precis innan" de frågar dom alla, haha ja jag vet la va jag gör! sen va kärringen 20 minuter sen till min tid, och sen när jag skulle ta akutprov sa subban vi labbet till en gammal gubbe, "eh vi tar dig först" whar?! vafan tror dom att akut betyder, sen efter det skulle läkaren på möte i 20 minuter så vi fick vänta, men vafan om hon nu inte vart försenad från början så hade vi ju inte behövt vänta i YTTERLIGARE tjugo minuter!! hat på dom!

Å andra sidan har jag ju PMS så allt och alla irriterar jag mig på just nu och inte minst dessa gamla människor som tror att dom är kändisar och vill bli sååå special behandlade så det är löjligt. Fan jag vill ju bara skrika på dom att dom ska lägga ner! Hörde 2 gamla tanter diskutera på bussen idag då ena tanten sa "jag har sagt åt dom att dom får faktiskt sätta busshållplatsen närmare, jag menar JAG har ingen bil och JAG kan inte köra nu" haha notera att busshållplatsen ligger tio meter från ingången, vadå ska dom behöva flytta hela hållplatsen några meter, eller hon skulle säkert inte vara nöjd fören hållplatsen ligger i hennes hus eller att den åker igenom hela lassarettet haha herregud så ynkliga dom är.

NI får ha i åtanke att jag är EXTREMT lätt irriterad nu så allt stör mig!


I alla fall, till det viktiga! I morgon är min första jobbdag! jag är så nervös, va ska jag säga haha jag ska sitta hela vägen dit med en penna i käften så jag är glad i alla fall:)
Jag satt och lyssnade på en telefonutbildning i en och en halv timma igår så jag har inga problem med själva produktinformationen, det är allt det andra som gör mig lite nervis. men det ska nog gå bra:) jag ska gå upp tidigt så jag kan äta en rejäl frukost och dricka massa kaffe och läsa igenom alla papper:)


varnar känsliga tittare!
kolla va duktig jag har vart hehe;)




                                                                                                                                                                                      Natti natti<3

Kommentarer
Postat av: Linda

Fin blogg:) kolla gärna in min:)

2009-03-26 @ 21:01:47
URL: http://linfafrisk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lycka till med jobbet. Jag vet att det kommer att gå GALANT. Och det var jag som höll dig i handen när du upplevde den otäcka sprutan. Puss&kram

2009-03-26 @ 21:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0