Mardrömmar

Go middag go middag!
Idag har jag äntligen fått mitt svenska muntliga nationella prov överstökat! Så härligt att inte behöva gå runt och oroa sig för det. Jag kämpar också med att hålla mig vaken, min chef ska nog ringa snart så då vill jag kunna svara också, har aldrig svarat när hon ringt än så länge så har alltid fått ringa upp haha
Jag kunde inte sova jätte bra i natt, jag hade nämligen TRE olika mardrömmar! TRE! Första var jätte verklig, allt utspelade sig hemma och i "det normala" jag vaknade på samma plats i sängen i drömmen som jag ligger i verkligheten o.s.v. men spökmonstret hörde inte till det normala. sen nästa va i länghem, och jag blev jagad som vanlig, har vart jagad nu i ett antal drömmar på sistone och den tredje va i utlandet, kommer bara ihåg att det va ett varmt land och att jag och Björn smygåkte lite hellikopter haha :)

Nu måste jag verkligen vila lite, vill egentligen gå ut och gå men vet att mina steg bara komemr leda till eurostop och köpa godis haha sen är det fruktansvärt kallt ute med så det lockar ju knappast.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0