Veckan som vart...

Ja så vad har hänt sen sist jag skrev (innan förra inlägget då såklart).

förra söndagen åkte vi till kinna för att fira Paulina som fyllde 19, eller a hon fyllde inte då men hon skulle till london så vi firade henne i söndags istället. Av mig fick hon 2 stycken handgjorda armband som jag tror hon blev väldigt glad över:)

I torsdags kom min älskling! Vi hade myskväll med massa dåliga filmer och godis:)

I fredags åkte vi in till stan för lite smått shopping. Sen tog vi en kaffe på waynes coffee innan vi drog vidare till jensens för lite mat:) Där satt vi ett tag! Vi hade bokat biljetter till premieren av 2012 nämligen. Jag älskar att gå på stan och sitta på ett mysigt café med mannen min. Det  va till och med en brasa jämte oss. Och kylan utanför gör allt så mycket mysigare. Filmen va bra den med, otroligt spännande och jag satt och tjattrade såklart! haha Björn fick säga till mig att jag skulle vara lite tystare haha Men vadå ibland är det omöjligt! Och jag lovar jag kom med idén att dom skulle åka ut med bilarna innan det visades på filmen, björn lyssnade bara inte första gången jag sa det haha.
Efter bion åkte vi hem och gosade ner oss.

I lördags åkte vi upp till A6 för att kolla på leggings oxh så. Vi skulle egentlugen köpt en flaska vin och några öl till kvällen. Vi bestämde oss nämligen för att ha spelkväll och ta ett långt bad:) Men systemet hade redan stängt och jag hittade inga leggings så istället blev det godis och björn köpte ett tv-spel hehe:)
Men det blev bra ändå. Vi spelade monopol, jag vill inte säga några namn men någon fuskade hela tiden. och det av bara jag och björn som spelade...
Efter 2 omgångar monopol så fyllde vi upp jacuzzin, tände lite ljus och i med massa bubbel (blev dock inte så mycket bubblor) och hoppade ner i det varma badet. Det va så mysigt:) Tills vi hade vattenkrig bad badankorna (svårt att försöka ha det romantiskt då) haha

Sen har det inte hänt så mycket mer faktiskt:)



Vi blev varnade...

Kommentarer
Postat av: <3

jag fuskade inte men jag kan förstå att du kände så när jag var så överlägsen ;)

2009-11-15 @ 19:42:43
Postat av: mathilda

fuskare! <3

2009-11-15 @ 20:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0