Korkade ungdommar!

Hallo! Idag ska jag åka hem, jag velade fram och tillbaka men sen beställde jag till slut en sista minuten, sen ångrade jag mig men nu känns det bra igen, jag har packat och så. Det ska bli skönt på ett sätt, träffa vännerna, familjen, jag har några ärenden på stan också som jag måste ta itu med, först och främst vårdcentralen i morgon, ska dit i morgon för jag hinner som sagt inte idag, ni får veta vad det är efter jag fått svaren från dom så sug på den ni! ha!

Jag kollade fresten på en film innan som hette girl, positive, den va riktigt bra! Den handlar om hur naiva unga människor kan vara, det såg jag även igår på unga mammor, har dom inte fått lära sig någonting, dom är ju helt korkade!

En 16årig tjej hade blivit med barn med sin pojkvän, detta var inget planerat barn heller.
Tjejen är på sjukhuset och berättar att detta inte var första gången hon vart gravid. Hon hade altså gjort abort kort innan hon blev med barn igen. Hon sa att folk frågar henne ofta varför hon inte är mer försiktig, varpå flickan svarar " Vi trodde inte det skulle hända oss igen" what?! Vet dom inte hur barn blir till? Det är inte som en bilolycka då man kanske inte tror att man ska bli påkörd (fatta ironin) två gånger i rad men vafan det är väll känt att om man har oskyddat sex med någon så blir man förmodligen med barn, men detta trodde inte dom. Flickan sa också att hon inte ville göra abort denna gången för det va så obehagligt den första gången. okej ja så hon tycker att det är bättre att ta ett barn till världen endast för att hon inte vill genomgå denna obehagliga procedur en gång till, kan tyckas vara rätt orättvist mot barnet....

Herregud!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0