Onsdag 28/4 - Amandas födelsedag!

Go kvällen! Nu är jag så trötter att jag snart somnar här på datorn. Jag färgade ju som sagt håret igår kväll och det tog lite längre tid än vi trodde (nästa gång mamma säger att vi ska använda hätta, gör vi inte det okej!). Så vid halv ett var håret blåst och jag kunde nana, upp med tuppen kvart i 6 för att göra mig presentabel och sjunga för syster som fyller 2 och ett halv idag (okej egentligen 21). Till min stora förvåning såg jag att mitt hår är ju för fan rött! Neeeej hörde jag ekot i huvudet och mamma i andra änden (Berätta inte om du blir missnöjd, klockan var ju rätt mycket när vi var klara). Så klistra på smajlet och försök i alla fall på till en toffs hehe På salongen har det vart jätte roligt. Jag började dagen med att vaxa benen på Cilla (personal) och herregud jag måste ha blivit proffs efter första gången för hon lyckades somna under vaxningen haha, det är bra betyg det! Efter det var det dags för en pedikyr (Liza) och en ansiktsbehandnling ultimate på Helens mamma Ingegerd. En sån behandling innehåller mask, peeling, portömning, massage (händer, rygg och nacke och ansikte) och brynplock. Riktig härlig behandling det.

Tanken var ju att jag skulle sova hod nicole i borås inatt men det regnade ute och jag skulle vara ute i borås till 8 tiden. Då kände jag mer för att åka hem och fira syster. Sen är det ju alltid skönast att sova hemma. Man har ju sina sov vanor. Jag kan inte somna utan att jag har på en film eller serie på datorn tex. Det är omöjligt!

Så nu ska jag sätta på ett avsnitt av desperata hemmafruar. Leta upp den stora myggan jag hör surra, ge den en våldsam död och krypa till kojs. Natti natti



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0