Måndag - Hemmåt igen

Hej hej! Nu har jag inte skrivit på år och dar igen...Men självklart är anledningen som alltid att jag har träffat min älskling och då försvinner bloggen helt från mina tankar. I alla fall, denna helgen har det ju vart valborgsfirande, tror vi haha Varken jag eller älskling minns så mycket från i Fredags men vi vet att vi va ute på krogen. Extra roligt med minnesbilder där man ser Disco Kjell och Björn dansa eller man kollar mobilen och ser att man försökt ta kort med en kille från paradise hotel. Roligt också att jag fortfarande inte kommer på vad människan heter, och med största sannolikhet visste jag det inte då heller. haha. Lördags morgonen va ju rolig också när man sovit på rygg hela natten (jag sover alltid på sidan eller magen). Jag vaknar med ett ryck så jag sätter mig upp och känner tuggummit som fortfarande sitter hellan tänderna och är sådär mysigt mjöligt. Behöver jag säga att det blev våfflor till frukost? Nej.

Igår var en underbar dag. Soligt men inte jätte varmt. Vi gick en snabb promenad till Hoffe för att kolla om han hade mitt skärp till min kofta som också följde med ut i fredags. På kvällen blev det film, godis chips, gurk stavar och dipp :) YUMMI!

Nu har jag gått lite på stan, köpt present till min bror och städat och diskat. Inte kan jag väll lämna älsklingen med en skitig lägenhet och inga rena tallrikar haha


Kommentarer
Postat av: amanda eriksson

fin blogg!

hur är de? (:

2010-05-07 @ 10:09:23
URL: http://aammiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0