Myskväll

Gokvällen! Här sitter jag och väntar in mina hollywoodfruar. Ikväll är det äntligen dags igen, måste dock streama eftersom vi inte fått våra kanaler än. Läste nyss om en ny typ av hårfärg som jag absolut välkomnar. Color mask heter den och den kommer i en burk ungefär som hårinpackning och man applicerar den som en hårinpackning så mycket enklare alltså. Hoppas det funkar. Tror de flesta som är hemmafärgare uppskattar detta. Hårmousse va ju ingen vidare hit men detta kanske är bättre.
 

12-09-04


Har nyss satt mig ner efter att ha börjat dagen med ett gympass på 1 och en halv timma. Efter det har jag hängt upp tvätten satt på en ny tvätt och ätit frukost! Nu känner jag mig helt slut men duktig! Vi var och köpte en helt fantastisk tvättmaskin igår och jag säger bara halleluja! äntligen kan vi tvätta hemma. Nu är det bara tumlare som fattas men det får vi ta sen. Kvällen spenderades alltså med att tvätta, hänga upp tv på väggen och min kärlek satte ledlist bakom sänggaveln som gjorde det så mysigt i sovrummet. Går inte att fånga på bild men att sitta där och kolla på Desperate housewives med en kopp te va himmelsk igår.

Nu ska jag vila lite med en kopp kaffe innan jag hoppar in i duschen
 
 
.
 

Foggy breakfast

Ligger i soffan nu och har dragit mig här den senaste timman. Fick inte ha sovmorgon för Freiya. Mycket roligare att busa, visst. Men vilken njutning att sitta här och äta frukost och se hur fin utsikten är. Dimmigt är det med vilken gör det extra mysigt att sitta här inne i värmen.

Vaf har dagen att erbjuda idag då? Jo jag ska träffa en som eventuellt vill köpa min arbetsbänk och lupplampa. Men innan/efter det ska vi också kolla efter en tvättmaskin. Dyyyyyra dom är! Men hittat en på Mediamarkt för under 2 tusenlappar som kanske funkar. De flesta kostar ju skjortan och vi behöver inget vräkigt. Vill bara få tvätten ren. Ska försöka få upp lite tavlor och kanske leta efter en tv bänk också. Föga förvånande blev vi faktiskt klara med allt igår. Gamla lägenheten är städad och allt är uppackat. lite omorganisering i lådorna och småfix kvar bara. Helt underbart!


nytt jobb nytt liv

Igår kom samtalet jag väntat så länge på. Jag ska äntligen få börja jobba på ett riktigt spa som en riktig hud & spaterapeut och få göra behandlingar åh va skönt! BTW så vaknar jag och min kärlek ♥ upp i våran nya säng i våran nya lägenhet! Denna känslan är fantastisk och vi trivs redan så bra här. Känner på mig att vi kommer bli kvar i denna några år. Idag kommer vi såklart packa upp så mycket vi hinner och Björn ska åka och städa lägenheten. Om vi hinner få det någurlunda städat under dagen ska vi ha en riktig skön myskväll ikväll men massor av godis! Va jag längtar! Men har ett vardagsrum fullt med kartonger att ta i tu med först.  
 
Nu ska jag gosa in mig i min mans armar med en kopp kaffe innan det dags att börja dagen.
 
                                               Tack mamma och stefan för hjälpen med allt!♥
 RSS 2.0