Helgen som den var

Jag vet jag är ur-usel på att uppdatera men det har ju faktiskt vart helg så jag har umgåtts med min älskling:)

I fredags när jag bara skulle skura golvet så råkade jag prata med mamma innan och hon sa att hon dansade med moppen ocg lyssnade på julmusik och vipps så gjorde jag det med haha jag storstäda hela lägen heten från topp till tå haha När björn kom hem sen så gjorde vi oss i ordning och åkte till hans föräldrar och åt middag med hans pappa och bror. Det va som vanligt mycket trevligt och riktigt god mat, tack så mycket:)
Efter det så åkte vi hem och sågade lite haha, varför kallar dom det såga för egentligen, jag pratar såklart om gears of war. Sen kom några av björns vänner så började vi förfesta lite och sen ut på krogen där vi svängde våra små lurviga svansar. Det va riktigt roligt!

I lördags så hade ingen av oss riktigt orken att göra någonting så vi spenderade dagen och kvällen på soffan och kollade på film efter film, detta varvade vi med pizza och massa annan mat haha vi gjorde inget annat än att äta den dagen. Men det kan vara mysigt det med ibland:)

I söndags så gick jag upp mycket tidigare än björn så jag hann diska, duscha och fixa i ordning lite innan björn orkade gå upp. När han väl gick upp spelade vi scene it, detta mot älsklings vilja och jag kan ju säga att jag vann stort! När han hade noll poäng så hade jag över 24 000 haha segern är stor! Sen lagade vi en jätte god thaigryta med nudlar, det är tur att jag är så envis annars hade den inte vart lika god. jag älskar att blanda i så mycket som möjligt medans björn är rädd att maten ska förstöras, men ändå så blir han lika förvånad över hur gott det blir varje gång:)


Och idag åker jag hem. Tåget går tjugo i 3 så jag ska snart börja packa hehe Det blir mycket åkande för mig nu. Först fram och tillbaka till östersund, sen hem sen på onsdag upp till stockholm och torsdag PRAG!! gud va jag längtar!

Nä nu ska jag börja packa, tror jag...det kanske går en bra film;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0