studentklänning

Det har vart en full helg. I fredags jobbade jag ju:) vilket gick bra! sen däckade jag i sängen direkt när jag kom hem haha jag va totalt slut!
I lördags så va jag på A6 och köpte studentklänning och presenter till Nicole! det blev två hudprodukter från the body shop som luktar cocos och sen en sån skaubb-boll eller va det nu heter:) sen en parfym som hette "between the sheets" :D
Igår va vi ju och firade Nicole och åt massa kakor och vofflor, mums!

Nu ska jag fixa i ordning mig för skolan, uscha! är absolut inte sugen på denna veckan, det känns piss!


en otroligt kass bild på klänningen. varken spegeln eller mobilkameran gör denna klänning rättvisa!The first day

ÅH jag är så nervös! Idag är ju den stora dagen:D min första dag på nya jobbet hehe jag har tänkt på det hela morgonen och hela kvällen igår, jag får panik! haha Men jag är ju nybörjare så det är ju förståligt att jag känner såhär, när jag gjort det några gånger så är jag säker på att det känns bättre. Men jag måste försöka få i mig något att äta nu med och det är ju svårare än jag trodde, min mage säger STOPP! Så det är bara kaffe som fått plats än sålänge. Men nu måste jag gå och trycka i mig frukost.

Vi hörs inte fören ikväll vid 10 då jag kommer hem, ha en bra fredag alla nu!Lägg märke till min jobb tröja hehe:)
In och ut till V-centralen och dessa ynkliga tanter!

Tjenare! har inte hunnit skriva idag eller igår, igår så åkte jag in till hälsan, jouren för att kolla vad det är för fel på min vänstra arm. Den skakr något otroligt, och jag har ingen kontroll över den, det är ju bara vänstra med så det är lite underligt. Men där fick jag inget svar, bara att om det händer igen så skulle jag ta prover och skit. Idag så hände det igen men nu har det i princip skakat hela dagen, så jag gick till skolsköterskan men hon visste inte vad det va, hon hade aldrig sett något liknande. Men hon ville att jag skulle komma tillbaka när jag visste mer, så då fick jag en tid hos läkaren, där kollade hon reflexer, jag fick ta blodprov, vilket jag HATAR så jag fällde en tår av ren skräck, tre såna grejer skulle hon ta också, hemst! Sen tog jag lite mer prover, dom kunde inte hitta något på dom proverna men jag får svar på resten på måndag, jag ska gå till botten med detta!

Dom är fresten så kassa på råslätt! I går va dom jätte otrevliga i telefon och på hälsan gjorde dom ingenting, hon klämde bara lite sen va de klart och alla försöker ju få det att låta som att jag har gjort något själv "är det säkert att du inte ramlat eller tränat precis innan" de frågar dom alla, haha ja jag vet la va jag gör! sen va kärringen 20 minuter sen till min tid, och sen när jag skulle ta akutprov sa subban vi labbet till en gammal gubbe, "eh vi tar dig först" whar?! vafan tror dom att akut betyder, sen efter det skulle läkaren på möte i 20 minuter så vi fick vänta, men vafan om hon nu inte vart försenad från början så hade vi ju inte behövt vänta i YTTERLIGARE tjugo minuter!! hat på dom!

Å andra sidan har jag ju PMS så allt och alla irriterar jag mig på just nu och inte minst dessa gamla människor som tror att dom är kändisar och vill bli sååå special behandlade så det är löjligt. Fan jag vill ju bara skrika på dom att dom ska lägga ner! Hörde 2 gamla tanter diskutera på bussen idag då ena tanten sa "jag har sagt åt dom att dom får faktiskt sätta busshållplatsen närmare, jag menar JAG har ingen bil och JAG kan inte köra nu" haha notera att busshållplatsen ligger tio meter från ingången, vadå ska dom behöva flytta hela hållplatsen några meter, eller hon skulle säkert inte vara nöjd fören hållplatsen ligger i hennes hus eller att den åker igenom hela lassarettet haha herregud så ynkliga dom är.

NI får ha i åtanke att jag är EXTREMT lätt irriterad nu så allt stör mig!


I alla fall, till det viktiga! I morgon är min första jobbdag! jag är så nervös, va ska jag säga haha jag ska sitta hela vägen dit med en penna i käften så jag är glad i alla fall:)
Jag satt och lyssnade på en telefonutbildning i en och en halv timma igår så jag har inga problem med själva produktinformationen, det är allt det andra som gör mig lite nervis. men det ska nog gå bra:) jag ska gå upp tidigt så jag kan äta en rejäl frukost och dricka massa kaffe och läsa igenom alla papper:)


varnar känsliga tittare!
kolla va duktig jag har vart hehe;)
                                                                                                                                                                                      Natti natti<3

Onsdag! Nicoles födelsedag!God morgon:)
I natt sov jag betydligt bättre, inga mardrömmar här inte!
Men jag är ändå inte utvilad, men det är så fint väder idag! om det håller i sig så kanske man kan ta en promenix efter skolan. Ska snart åka till skolan, Lisa kommer och hämtar mig så vi hinner äta innan, skönt. Sen ska jag ringa till jobbet jag ska på i Ulricehamn idag, det får jag inte glömma!

Fresten GRATTID NICOLE PÅ 20ÅRS DAGEN!!! hurra hurra hurra!<3Läste i Metro om det...

 


Varje år tar resebolagen emot uppemot 30 000 klagomål från semestrande svenskar. Metro har ringt till några av de största flygbolagen och Allmänna reklamations­nämnden och topplistat de tio knasigaste.   

1.På fel ort. En medel­ålders man upptäcker på väg hem från semestern att det står ”Las Palmas, Gran Canaria” på biljetten. Mannen har hela tiden trott att han varit på Palma på Mallorca och vill ha pengarna tillbaka för resan.

2.naken granne. En kvinna klagar över att det finns en naken kvinna i fönstret på hotellet bredvid, som maken glor på. Kvinnan kräver pengar tillbaka efter­som det förstört semestern.

3.singelflyg. Ett gift par väljer att boka sittplatser långt ifrån varandra på flygresan. Ombord får de ändå sitta tillsammans eftersom flygbolaget utgått ifrån att det blivit något fel. Maken kräver ersättning för att han tvingats sitta bredvid sin fru under flygresan.

4.tv-sabotage. En äldre dam påstår att volymen ändrats på hennes tv. Kvinnan är helt säker på att hotellet har en knapp som går till alla tv-apparater och att en av de anställda sitter och skruvar upp och ner volymen hela dagarna.

5.full service. Ett äldre par påpekar att det står i välkomstmaterialet att ”guiderna finns tillgängliga 24 timmar om dygnet”. Enligt paret måste det betyda att de ska komma och fika och umgås med gästerna privat minst en gång om dagen.

6.för mycket info. Ett medelålders par be­klagar sig över att rese­guiden på bussresan till Italien lämnar för mycket information och upprepar den gång på gång. Detta gör att paret känner sig omyndigförklarade.

7.solgaranti. En familj åker till Kanarieöarna. Men dessvärre blir det bara sol två dagar av 14. De anser att researrangören borde ringt upp och meddelat att vädret var dåligt på Kanarieöarna och kräver därefter en ny resa med garanti för sol denna gång.

8.ingen kärleksdusch. Det nyförälskade paret klagade på att duschkabinen på hotellet var för liten, vilket gjorde att de inte kunde duscha tillsammans och därmed förstördes deras semester.

9.för sen middag.
Ett medelålders par åker på skidsemester till Alperna. Hotellets sena middagstid i kombination med långsam servering gör att paret kommer i säng för sent och därmed är för trötta för att åka skidor på dagarna. 

10.Fullt med spanjorer. Det finns för många spanjorer i Spanien och de pratar bara spanska.Mardrömmar

Go middag go middag!
Idag har jag äntligen fått mitt svenska muntliga nationella prov överstökat! Så härligt att inte behöva gå runt och oroa sig för det. Jag kämpar också med att hålla mig vaken, min chef ska nog ringa snart så då vill jag kunna svara också, har aldrig svarat när hon ringt än så länge så har alltid fått ringa upp haha
Jag kunde inte sova jätte bra i natt, jag hade nämligen TRE olika mardrömmar! TRE! Första var jätte verklig, allt utspelade sig hemma och i "det normala" jag vaknade på samma plats i sängen i drömmen som jag ligger i verkligheten o.s.v. men spökmonstret hörde inte till det normala. sen nästa va i länghem, och jag blev jagad som vanlig, har vart jagad nu i ett antal drömmar på sistone och den tredje va i utlandet, kommer bara ihåg att det va ett varmt land och att jag och Björn smygåkte lite hellikopter haha :)

Nu måste jag verkligen vila lite, vill egentligen gå ut och gå men vet att mina steg bara komemr leda till eurostop och köpa godis haha sen är det fruktansvärt kallt ute med så det lockar ju knappast.hittade en liten bild...vill ha kaffe och sommar nu!

Växjö goes Ulricehamn

Herregud jag är så trött! Har inte orkat göra något idag, orkar inte ens ta ett bad haha
När jag kom till skolan visade det sig att vi skulle samlas på sciense park klockan 1 så jag va ju försenad. Jag och johanna tassade omkring där och försökte leta upp dom andra, men dörrarna var låsta. Men till slut hittade vi dom. Vi skulle nämligen presentera våra förslag för dom som jobbar där, eller a tre av dom. Jag va ju inte alls berädd för detta men de funkade, skönt att det är över nu med! Eller a över och över vi måste ju faktiskt göra den offentliga konsten också men ändå.

Sen så ändrades det lite inför helgen med, istället för att jobba fredag och lördag i växjö så ska jag istället jobba fredag bara i ulricehamn, detta fick jag välja själv men det känns skönare att börja lite sakta och på ett ställe man faktiskt känner igen sig i med:) När jag ringde Björn och skulle säga att han kunde komma i alla fall fick jag inte precis den reaktionen jag villa haha

- Men din lilla skitunge, nu gör du det komplicerat för mig, det va mycket lättare när jag visste att det inte fanns någon chans att träffas haha

Nåväl älskling förlåt för att jag gjorde det lite jobbigt för dig haha<3

Jag försökte göra allt för att ge honom dåligt samvete. Men jag va inte så bra på det, började mest skratta och överdriva.
Nej älskling jag har varken:

 • skrivit ett schema på allt vi ska göra i helgen.
 • tatuerat in I <3 och ett foto på dig på rumpan.
 • köpt en massa av dina favoritchips och godis.
 • bett om ledighet från jobbet för att jag inte ville vara utan dig.
 • till slut sagt upp mig från jobbet.
 • köpt nya kläder just för denna helgen.
 • MED MERA!
haha jag är verkligen kass på att ljuga!

Nu måste jag kämpa mig in i duschen innan det är för sent!


Vill dit nu!


Måndag

God morgon på er!
Nu ska jag snart åka till skolan, börjar inte fören kvart över 1 men om jag inte åker med mamma nu så vet jag att jag inte kommer komma iväg i tid i alla fall. Jag är så fruktansvärt skoltrött, vill bara att eländet ska ta slut så att man kan blicka framåt och glömma allt detta stressande med prov och läxläsning och uppsatser och all den andra skiten.

Jag uppdaterar er om helgen senare idag:)
Jag har ju vart hos min älskling, vi har kört singstar, jag knäckte honom! Sen har vi vart på middag och jag kollade när han hade fotbollsmatch:)

Jag måste börja ta mer bilder, har absolut inga nya!

Torsdag

God morgon god morgon!
Nu har jag precis vart och tränat med min sjukgymnast, fy fan va jobbiga en del saker va men de va roligt ändå:)
Ska packa färdigt nu och äta en bit sen måste jag dra, har en 5 timmar och 20 minuters resa framför mig med 3 byten uscha! Men de e de värt jag får ju träffa Björn i alla fall:) Nu måste jag fortsätta, tåget får snart!

Hinner nog inte blogga innan jag åker och Björns dator är sönder så vi ses igen på måndag!
Ha det så bra! <3

Duktig Tilda

Så nu har jag städat mitt rum, skurat och hela köret! :D Jag har även packat kläderna som jag ska ha med till gubbeplutten borta i Dalarna. Vi ska eventuellt träna i morgon och gå ut och fira våran halvårsdag på fredag + att jag ska lämna jobbansökningar så det behövs olika kläder för varje tillfälle:) Nu ska jag dra mig lite i sängen och sen ta ett bad, i morgon stängs vattnet av efter 8 så kan bara ta en snabbdusch innan jag ska till sjukgymnasten vid kvart över 8, vet inte va vi ska göra i morgon men tror inte de blir så svettigt, i värsta fall får jag la tvätta av mig lite i deras badrum och sen vänta tills jag kommer till björn, ska ju även träna sen på kvällen.

Ne nu ropar tv:n efter mig måste svara!

Paketet hämtat!

Detta hämtade jag ut på posten idag:) Det är dessa produkter jag ska sälja nästa helg i växjö, eller a inte just dessa för dom får jag behålla hehe:) Ser verkligen fram emot nästa vecka, det ska bli skit kul!


 • Casting Cream Gloss
 • Exellance
 • Studio Line fix end shine
 • Studio Line out of bed
 • Revitalift dag
 • Revitalift natt
 • Age re-perfect
 • Collagen dag
 

Tackar tackar!

Anställd!

Idag ringde Sophia som jag va på arbetsintervju med förra söndagen och sa att hon väldigt gärna anställde mig! Så nu jobbar jag för L'oréal redan nästa helg!:D Underbart! om ett par dagar dimper det ner ett paket med produkter som jag ska testa och "lära känna" sen så har jag en utbildning på telefon m,m och nästa helg åker jag till växjö och jobbar mitt första pass! whohoo

Nu ska jag nana en stund, är så fruktansvärt trött sen ska jag ta en promenix och träna lite:)

Lögnar SJ

sicken kreativ dag haha gick upp tidigare i morses för att skriva mitt personliga brev till skolan, vilket jag gjorde. Efter det så skrev jag även svenska nationella provet i svenska B, nu måste jag bara läsa upp det också hehe efter det tränade jag en stund och tog en dusch. Då märkte jag att helvete va sen jag är, jag missade bussen till skolan, hade bara 5minuter på mig efter att jag kom ut ur duschen. så jag gjorde i ordning mig och satte mig vid datorn och renskrev svenskan istället. Sen skrev jag lite på projektarbetet som också ska renskrivas och lämnas in så jag hinner få tillbaka det och förbättra det innan slutdatumet.

Jag hatar sj! haha jag fick lov av mamma att åka dit en dag tidigare om jag gjorde dom uppgifterna jag skrev om där uppe. Men när jag skulle ringa om omboka, så sa dom att det inte gick och det va en väldans process så då åkte jag istället till resecentrum för att kolla om dom kunde göra något, men dom sa att jag inte skulle betala fakturan och att det visst gick att ordna på telefon med sj. så jag ringde igen när jag kom hem. Då skulle dom koppla mig till någon som kunde det, hon sa även att jag skulle betala fakturan. Men mamma satt och väntade i luren i en kvart (jag orkade inte med dom längre) men det va ingen som svarade, inte ens toner gick fram. så då ringde hon igen och frågade om dom kunde koppla henne till någon som kunde fixa det, varpå hon i luren sa att hon kunde det, efter det va det inga problem med att varken avboka eller omboka. Är inte det konstigt, alla säger olika saker. Men nu är det i alla fall fixat och jag åker till min älskling på torsdag istället!!:D

Nu ska jag byta lakan och städa lite och lägga i an tvätt sen tända några ljus och bara vara:)

Träning?

Go kväll:) sitter här nu och vill börja på mitt personliga brev till en högskola men vet inte vart jag ska börja. Trodde det skulle va rätt enkelt men tydligen inte, så därför väntar jag på mamma som kör hem tomas och amanda till tranemo och länghem.
Hon ska även hämta lite kläder som jag tror är där, massa kläder har bara försvunnit från min garderob och jag har ingen susning om vart dom är haha För övrigt är jag väldigt uttråkad och frustrerad. Jag ska nog träna lite och sen ta ett bad för ikväll ska jag prata sönder min kära man;) Tror han e hemma vid 10. Har försökt tjata lite på mamma att jag ska få åka till honom en dag tidigare för jag saknar honom så otroligt! Har inte träffats på hur länge som helst, två veckor är alldeles för mycket! och helgerna går alldeles för fort, man hinner knappt säga hej innan man måste säga hejdå igen:( Hoppas jag kan bo hos han i sommar i alla fall så man slipper detta! Vill ju kunna somna och vankna jämte ungen varje dag!

Ne nu ska jag träna lite till Carmen electra så tränar jag höfter och rumpa samtidigt, som va min hemläxa från sjukgymnasten.


Söndag morgon

God morgon!
Igår va jag och systeryster Amanda ute, vi åkte till centrum och kom dit innan allt folk hade kommit.
Vi satt och snackade en massa och drack några öl och cider:) Det va ju happy hour ända till 11:) Jag hade lite tur, jag hittade en hundring på golvet!:) Vilket jag gav till Amanda för hon hade precis bjudit på en cider, så hon fick tillbaka sina pengar tillbaka lika snabbt som hon använde dom:) Sen träffade vi Lisa och Stina med och Jocke och hans kompis Bojis va med där.
Det va mycket roligt Amanda:)
Idag ska jag storstäda mitt rum och sånt sen ska jag skriva ett personligt brev till en skola. Då måste det vara snyggt och rent runt mig hehe:)

Min man


Fu*k the Loppis!

Hejsan på er! idag va jag uppe med tuppen, gick upp halv 6, uscha går inte ens upp så tidigt på vardagar, inte ens i närheten haha men idag skulle ju jag och amanda stå på loppisen. Det va verkligen ingen höjdare, det gick så mycket bättre förra gången, nästan så att man gick back. Men jag köpte i alla fall 2stycken lampskärmar. Amanda H har såna hemma och varje gång jag är där så säger jag att jag ska komma och hämta dom + massa andra saker när jag skaffar eget hehe men idag hittade jag två stycken på bordet brevid oss, så så fort jag såg att någon ryckte lite i dom så haffade jag dom, och sa att dom skulle ställa undan dom tills vi fått ihop pengar hehe jag fick också en underbar ring av systern min, Tack!!<3 Amanda köpte en väska och en bok med:) Så vi köpte nästan mer än vad vi sålde;) okej nu överdriver jag en smula men det av nästan så haha

I kväll ska jag och amanda basta i alla fall:) och snacka massa goja hehe det är alltid lika kul sen blir det la filmkoll och lite kort kanske:)

i morgon kommer min älskling hem!:)

Yesterday

Igår va jag ju ute med Amanda, eftersom vi ville göra det hela lite roligare så klädde vi ut oss en aning. Vårat tema va More is less.:) jag hade hatt och massa smink och ett 2meter långt pärlhalsband som jag snurrade runt halsen och amanda hade 100halsband, typ 5olika ögonskuggor m,m haha det va mycket roligt, jag skrattade så jag nästan kissade på mig när vi hade justin timberlake konserter för varandra haha så jävla roligt! Men innan det så klädde vi ut oss lite, lite peruker och sån skit, hon har en sån rolig garderob med massa roliga kläder verkligen!:)
Idag har jag vart i skolan och haft en lektion så va hemma vid 11 och sov till 2 haha jag va mäkta trött men nu känenr jag mig pigg och gó! Idag kommer min syster också vilket jag tycker ska bli skitkul! bara myspysa vi två, älskar det!
Nu kommer lite bilder från igår och sen ska jag nana lite till hehe


Amanda har massa roligare bilder på oss men dessa får duga.

I'm out!

Mathilda goes slacker

Snart drar jag till Amanda:) Det visade sig att det bara blir vi två...
Men vi har så roligt ihop ändå! Vi ska slappa en stund och kolla på Sex and the city och kanske ta ett glas vin och bara snacka snacka snacka. Jag åker dit i min lila lilla mysdräckt, orkar inte byta om, gör det hos henne istället:)
Jag ska ju som sagt leva i den idag haha

relativt gammal bild på mig och amanda,nu är hon rödhårig:)

Gravida tonåringar?!

Alltså detta är helt sjukt! jag sitter och kollar på Tyra banks Show och det handlar om små tonåringar som vill bli med barn! Visst ser det underbart mysigt ut och dom är ju för gulliga men gränsen finns ju ändå. Tre personer som chockar mig helt är först en 16årig dum tjej (ni får ursäkta) som vill bli med barn. Hon tror att det skulle få henne att få tillbaka sitt ex. Men grejen är att han har sagt att han varken vill ha barn med henne nu eller i framtiden. Hon har gjort 2 aborter och fått ett missfall, senaste aborten va för en månad sen, när dom spelade in avsnittet då och hon tror fortfarande att det ska få honom tillbaka. Fattar hon inte? det är ju sjukt, hur kan hon som 16 eller 15åring va så korkad? Hon har ju för fan gjort abort 2 ggr just för att hennes ex inte ville ha barnet, men hon fortsätter ändå, hon snackar om det som om det va helt naturligt "jag har gjort 2 aborter, jag gjorde en för en månad sen och sen fick jag missfall för några månader sen också". Sen en annan tjej som är 13 eller 14år och har haft sex med 3 olika killar och nu har hon vart tillsammas med en kille som är 15 I 2 MÅNADER! och dom försöker bli med barn? Så unga och dom känner knappt varandra, det är ju knäppt! Sen en tredje som är 13år som är gravid i 4:e månaden. Hon är så ung och ska ha barn, hon visste inte ens om att hon va gravid, hon gjorde testet tillsammas med en kompis, som också är 13år. Hennes kompis trodde att hon va gravid och ville inte testa sig ensam, hennes kompis va inte gravid men hon i programmet va ju det. Så hennes kompis blev avundsjuk för hon vill ha barn. Vid 13års ålder?! shit min lillebror är snart 14 och jag kan inte ens tänka mig honom hålla på med sånt. Han är med kompisar, spelar dataspel och sånt och sen finns det ungar där ute som verkligen försöker bli gravida precis efter deras första menscykel. Dom har ju hela livet framför sig. Hur kan man ens ha det som anledning att det ska föra ihop hon och hennes ex igen. ska hon tvinga honom att bli pappa, herregud han komemr ju inte stanna längre än en kvart, han gjorde ju till och med slut med henne förra gången hon sa att hon va gravid. Usch! Va tänker människorna med?Med risk att låta som en gammal tant men vart fan är världen på väg?

Undrar va dom tänker med.


wake up!

Nej nu måste jag gå upp! klockan är snart två och jag är fortfarande lika trött, därför att jag aldrig somnade om, jag va precis i det stadiet då man nästan sover och nästan är vaken, men då trippar stefan in och ger mig min post, han visste såklart inte att jag ens försökte sova, men då insåg jag att det är ingen idé jag får helt enkelt bara ligga ner, och försöka låta kroppen vila istället för sinnet, bättre det än inget alls. Men nu ska jag ta ännu en kopp kaffe och ännu en cig och se om jag vaknar till liv, måste ju snart dra till amanda, hon skulle dock också vila lite och är inte precis känd som den snabbaste människan haha snarare tvärtom;) ska kolla med lisa med om hon ska till amanda, om hon ska det så kan man ju samåka kanske:)


Använder gamla bilder efterssom jag ser precis likadan ut idag och inte har batteri på kameran.

hos sjukgymnasten

God morgon på er:)
jag är så himla trött så har inte orkat skriva förens nu, jag sov ungefär 2 timmar inatt, hade så svårt att somna, jag kunde ligga helt stilla och blunda i en timma men sen så fort jag öppnade ögonen så blev jag pigg igen.
Idag har jag äntligen vart hos sjukgymnasten, va där kvart i 8 men hade tid kvart över 8 så jag satt mest och sov med öppna ögon i väntrummet haha
Det va så pinsamt, jag va tvungen att ta av mig byxorna och ligga och göra en massa övningar, jag vet att det är löjligt och att dom har gjort detta flera ggr men ändå, jag bannade mig själv lite över att jag inte hade lite mer täckande underkläder haha Hade det vart en kvinna eller en äldre man så hade jag inte brytt mig så mycket men jag kunde väll åtminstone haft hipsters eller något, vill ju inte visa allt haha han tryckte på mina höfter och rumpa, och där det gjorde lite extra ont tryckte han i några minuter, det va nästan outhärdligt! Men det va tydligen effektivt. Så nu vet jag att anledningen till att jag har så ont är för att jag är alldeles för rörlig. Jag har för svaga muskler i höfterna och rumpan som jag måste träna upp. Så nu har jag hemläxa.
jag har 4 olika övningar som jag ska göra 3 gånger 10 på vardera sida och det ska jag göra 3ggr om dagen vilket då motsvarar 720övningar om dagen om jag har räknat rätt, och jag som inte tränar någonting tycker ju detta låter riktigt jobbigt, men förhoppningsvis blir jag i alla fall bra i höfterna, jag har en tid nästa vecka också och då ska jag banne mig ha på mig underbyxor som heter duga!

Nu ska jag fortsätta vila lite, e fortfarande helt slut.

Denna ska jag leva i idag:)Det övernaturliga

jag kan inte somna, jag är sjukt trött och ögonen kan knappt hålla sig öppna men ändå kan jag inte somna. så jag gick ut för en nattcig som skulle lugna ner mig lite eller något. Men när ag sitter där ute så ser jag något konstigt på himlen. Alltså jag är ingen som tror på sånt men detta va konstigt. Det va som om något konstigt stor ljus rörde sig över himlen helt oregelbundet eller va man ska säga. Jag försökte ta kort på det när det va som tydligast men fick inte till någon där det syntes. Nu finns det säkert en naturlig förklaring till detta. För att citera Leif, pappan i Mysteriet på greveholm "allt har en naturlig förklaring, det kanske bara va en liten mus...." haha men ändå undra va det va. Det tål att tänkas på;)
Jag kollade precis på Dead like me filmen, älskade den serien och har sett den ungeför 1000ggr, den är ju så härligt rolig:)  så jag blev överlycklig när jag såg att den kommit ut på film nu med så det kanske är därför jag e lite "skidisch" har inte en susning om hur det stavas men det utalas så i alla fall haha
Nu får jag la bädda ner mig igen och försöka sova åter igen.

ps: jag rekommenderar starkt den serien.
Kort handling om serien bara.
Lånat från undertexter.se
Hade antagligen kunnat skriva en bättre handling själv men orkar inte hehe

  Komedi från 2009 med Ellen Muth, Callum Blue, Sarah Wynter, Jasmine Guy, Britt McKillip, Christine Willes m fl..

Georgia Lass dör när hon träffas av en störtande toalettsits från rymdstationen MIR. Men inte riktigt. Hon är en av de ‘utvalda’ som har det tvivelaktiga nöjet att innan de får träda in i den eviga vilan, tjänstgöra som liemän. Jobbet går i stora drag ut på att extrahera människors själar, ögonblicken innan Döden tar kroppen.
Natti natti

I finally made it!

Nu har jag vart och fikat lite mad amanda och lisa:) jag pluggade en aning på svenskan med, äntligen fick jag till något annat än rubriken på arbetet!
Nu sitter jag och kollar på semester svenskar. det är så kul för amanda sa i förrgår att hon hade hört ammi och anki i bakgrunden på charter hjältar och nu när jag satt och kollade så funderade jag lite på hur mycket jag kädne igen en av killarna som va med och precis efter att jag sagt "fan va jag känner igen honom" så kommer en liten ruta i vänstra hörnet där det står jönköping, tro fan att jag inte glömmer folk i första hand hehe:) honom har jag träffat ett par gånger på krogen kom jag ihåg. En anna som skulle känna igen han är nog amanda harlin hehe:)

I morgon ska jag amanda och lisa fresten ta en paus i vardagen och klä ut oss en aning haha och gå ut, vi är alla panka så det blir ingen dyr utekväll men det är bara härligt att bryta av det gamla vanliga med.
Nu ska jag fortsätta nalla lite på mitt godis, sen städa och sen bädda ner mig och läsa lite.

snackade med min älskling innan med, jag är sjukt avis på dig ska du veta! haha saknar hans röst så mycket med, vill bara ringa honom hela tiden men ändå inte. Han sa att jag skulle bomba honom med sms hela tiden men jag vill ju inte känna mig jobbig heller, han kan allt sakna mig lite:) sen är det ju grabb week-end med så hans kompisar vill nog inte att han sitter och sms:ar med flickvännen hela tiden. MEN jag sa till honom att jag faktiskt ville ha ett fyllesamtal av honom senare. Han är såå söt då ju:) oj va jag började sakna honom nu hahaMathilda är djuuuuup!

Jag blir så trött på mina humörsvängningar. innan kunde jag bara skaka av mig saker men nu blir jag jätte irriterad och sur över allt! Tidigare idag gjorde en klasskompis min dag, mitt fat till projektarbetet blev nämligen färdigt och jag blev jätte nöjd och tyckte att det va bätter än förväntat. Min klasskompis sa att det va jätte fint och frågade till och med om jag sålde:D Det gjorde mig så glad! Men nu är jag sur igen, det är denna jävla pressen jag känner överallt! Det är skolan och massa saker jag måste göra och lämna in m,m sen är det skolor man ska söka, boende man ska söka, jobb man ska söka och massa massa massa andra saker som ska göras. Detta är kanske jätte små saker i "verkligheten" men för mig just nu blir det som världens största uppgift. Jag är så himla uppstressad. Sen en annan grej som sätter en helvetes press på mig är att jag inte har några pengar. jag har inte haft det sen min sista lön jag fick innan jul. Jag hatar det! Varenda gång jag får höra att "det ska jag beställa och det ska jag köpa" och "jag fick detta och detta och detta" så blir jag jätte nere. Jag vill också herregud jag har inte ens råd att köpa kaffe för fem kronor. sen ska man ju ha en fritid också. Alla vill att man sak följa med ut och blir besvikna på en när man inte gör det och jag orkar inte höra det längre. Min ekonomi håller inte helt enkelt.
Men jag tycker heller inte om att min pojkvän ska få försörja sin fattiga student till flickvän. jag får dåligt samvete över det för jag har inte råd att ge tillbaka helt enkelt. Just nu vill jag bara långt härifrån. jag blev til och med sur på min farmor igår för att hon ger min syster pengar för att hon ska åka till stockholm och inte jag får något sånt. Sånt hade jag aldrig brytt mig om innan helt enkelt, jag skyller allt detta på pressen jag känner nu.
Kanske låter extremt själviskt i en dels öron men vänta bara tills ni också är i den situationen. Då man kämpar och kämpar och kämpar men det finns liksom ingen "belöning" där framme vid det så kallade målet.

Idag va min mamma så snäll. Jag försöker göra så gott jag kan för att kunna plugga igen men det funkar ju som sagt inte så idag fick jag lite pengar som jag ska köpa lite godis för. sen ska jag ta ett bad och åtminstone försöka läsa lite ur en bok så jag stänger ute allt annat och bara tar det lugnt. Sen ska jag sätta mig med mitt godis, några tända ljus och verkligen koncentrera mig. jag ser godiset som en liten belöning och som ett sätt att hjälpa mig skingra tankarna på ett konstigt sett. Vi får la se om det fungerar.

Jag längtar så till nästa helg! I helgen så ska jag stå på loppisen och försöka få ihop lite extra pangar:P så ska jag spara dom och gå ut och leva ungdom med min älskling! det ska bli så skönt verkligen, jag saknar det så mycket!
Men nu ska jag ta en promenad ner till pressbyrån och köpa lite godis så jag kan påbörja mitt inte så efterlängtade pluggande.

Väldigt djupt inlägg men det får ni stå ut med nu, detta är ju lite som en dagbok:)

Ge mig!


BrrrBrrrBrrr

Då va det dags att dra till skolan, jag gick upp redan vid 8 idag, eller a det va ju inte mitt val precis mina grannar håller fortfarande på och borrar och idag va det ovanligt högt så det av bara att gå upp, masa sig in i duschen och sen ringa björn.
Han åkte redan vid 5 tiden i morses stackarn så han fick la endast 3 timmars sömn eller något. Men nu sitter dom på flyget i alla fall. Fan va avis man blir hehe
Idag ska jag kolla om inte tjejerna vill sätta sig på ett fik och plugga lite efter skolan. jag har så mycket att ta igen men kan inte. Men igår skrev jag upp allt som jag måste göra och satte det i ordning från va som kändes viktigast och neråt. Det blev många saker. Tror nästan att det stressade mer men nu när jag har det framför mig så kanske jag kan koncentrera mig mer.
OJ shit nu går min buss om fem minuter så jag måste dra!

Saknar dig redan!

I morgon åker älsklingen till Prag och kommer hem på söndag.
Jag kommer sakna ungen så mycket, inte för att jag inte redan gör det men nu kan man ju inte snacka med honom så mycket  som man vill heller, attans! men jag hoppas i alal fall att dom får det roligt där borta. Det låter så härligt att få festa av sig lite haha så han har "lovat" mig att vi ska dra ut när vi firar halvår nästa helg:) Då är ju jag hos honom också:D
Jag längtar tills jag har fått jobb och kan tjäna in lite pengar till min lilla sparbörsa som både möglar, rostar och dammar:S
Då ska jag tvinga med tjejerna på kryssning:D Vi har pratat om det ett tag så det hoppas jag blir av, jag vet att dom skulle uppskatta den suveräna puben vi va på i Tallin:)

På lördag ska jag och systeryster amanda stå på loppisen igen med:) Jag har försökt samla ihop lite mer grejer jag inte vill ha så får vi se hur det går. Kanske att man kan spara ihop lite pengar. De jag får ihop ska i alla fall gå till min och älsklings halvårsdag. Antingen om vi gåt ut eller kanske bowlar eller något:)

Men jag känner också att det är alldeles för mycket pengar som slösas bort så jag har beodrat Björn att han ska ha en månad då han inte har några som helst onödiga utgifter. Nu är inte tågbiljetter några onödiga utgifter tycker vi så det räknas inte;) men jag menar mer bio, pizza, krogen, restauranger m,m såna grejer. Han måste lära sig att spara på sina pengar och bli av sitt lilla shoppingberoende hehe jag vet om att hans dator inte funkar för tillfället så han kan inte läsa detta + att han drar till prag tidigt i morgon så jag kan skriva detta i smyg haha:)

Nu ska jag fortsätta kolla på desperate housewives och snart ringa björn och säga godnatt.


skorna och metallica!

Oj va jag har vart lat på bloggfronten på sistone. men nu har jag i alla fall fått tummen ur röven och tagit kort på mina skor:)

idag har jag vart på utvecklingssamtal med, blev rätt nöjd med mina betyg men vi har ju ändrat till A,B,C systemet nu då a står för underkänt, b står för godkänt till väl godkänt och c står för väl gödkänt till mycket väl godkänt. Jag fick hälften C:n och häften B:n så jag är nöjd:)

Annars har jag bara städat mitt rum och läst massa tidningar idag, det har vart en riktig latdag idag men just nu är det så mycket som ska göras och hinnas så mina tankar vill helt enkelt inte fokusera. Det är för mycket helt enkelt. man ska söka skolor, söka boende, söka sommarjobb, hinna med alla inlämningar och prov i skolan och ändå få plats med ett privatliv och lite lugna studer med och nu känns det som om jag helt enkelt är fast. jag kan inte fokusera på skolan längre jag kan inte plugga helt enkelt. jag har satt mig ner många gånger med böckerna framför mig och google på gång men det händer ingenting. tankarna bara far runt i huvudet och hjärnan "kolapsar" jag vet att många känner igen sig i det jag säger. Men det är bara att stå ut den sista tiden nu helt enkelt.
Fornarina Stockholm

Bilder från Metallica är ju med på sin plats:)
metallica!

Nu är jag hemma i Jönköping igen, eller a kom hem igårkväll men då var jag alldeles för trött för att uppdatera hehe
Det har vart en väldigt händelserik helg. I fredags så mötte jag upp min älskling i stockholm. Vi åkte och checkade in på hotellet, gjorde i ordning oss lite lätt sen gick vi och åt på jensens. Efter det gick vi till två olika krogar och drack lite öl:) mums men sen vid 4 eller va de 5 tiden så gick vi och nanade. Vi skulle ju upp tidigt och kolla studentskor:) Så klockan 11 eller något gick vi upp och jag ringde även företaget som hade talat in ett meddelande på mobilen om att dom ville mötas upp för en intervju. Jag ringde och vi bestämmde oss för att ha intervjun i stockholm på söndagen:D snabba ryck gäller och det är ju bara roligt! Efter det så gick vi och kikade runt i olika affärer kollade på en modevisning på NK och kollade i lite mer affärer. Jag hade redan i första affären blivit helt förälskad i ett par fornarina pumps som är hur snygga som helst men jag kände att jag ville kolla vidare ändå. Men sen såg jag massa tecken på att jag skulle köpa dom haha och till slut hittade jag även fornarinas egna butik av en slump så vi gick in och jag provade skorna igen och sen bestämde jag att dessa måste det bli så jag köpte dom:D efter det gick jag runt med ett stort leende på läpparna hela dagen hehe jag har inte hunnit lägga in några bilder än så det kommer i nästa inlägg:)

I alla fall, när vi köpt skorna gick vi och åt lite på jensens igen hehe denna gång beställde björn in 2 huvudrätter till sig själv han kände att en inte skulle vara mättande nog haha så söt den dära!
Men sen va det dags att gå tillbaka till hotellet igen och börja fixa till sig för metallica, men vi va så trötta så vi somnade i ett par timmar innan.

Väl på metallica! fan va underbart det va! jag vet inte hur jag ska tacka min älskling, konserten va underbar! och jag började fälla ett par tårar till Nothing else matters hehe jag kunde inte hjälpa det det va bara alldeles för mycket.
Jag har fortfarande inte fattat att jag faktiskt har sett Metallica live men det lägger la sig snart och jag får världens chock:S jag tycker dock väldigt synd om dom som var där på söndagen och konserten va inställd, tänk dig att ha åkt jätte lång och bokat dyra hotell och förfestat och förberett sig för att se dom och sen inte få göra det. fy fan! Men dom kanske skulle komma i maj igen så då får dom använda sina biljetter igen.

Jag va ju på arbetsintervju igår med. Jag mötte upp sophia och vi satte oss på ett cafe, drack lite kaffe och hon förklarade va arbetet gick ut på och ställde lite frågor. Hovnva väldigt trevlig så jag hoppas verkligen att jag får jobba med henne i framtiden. Jag får nog svar i dag eller i morgon sa hon så det känns ju skönt.

Idag då. Idag har jag vart hos tandläkaren och putsat lite och öven tagit bort lite tandsten. det ilar som fasen i tänderna nu men rent och fint är det i alla fall:D

och i morgon är jag ledig om man bortser från den kvarten jag ska va i skolan och ha utvecklingssamtal:) härligt härligt!

som sagt jag lägger upp bilder på metallica och skorna senare:)


tack älskling för en underbar helg!

Älskar dig<3

och ta det lugnt men inte för lugnt i prag;)stateing the obvious

jag ska nog gå och nana nu, har stått i panik vid garderoben nu för att konstatera det jag redan visste JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG! jag vill ju vara fin (läs: jag vill ju komma in på krogen) i stockholm men har absolut inga kläder. Varför ska man behöva känna sig som världens värsta bonne haha Men men jag har ju i alla fall min älskling, vi kan ha hur kul som helst på stockholms gator istället:) sista dagen i skolan i morgon med innan stockholm och jag slutar vid 12tiden är inte livet härligt ibland? På kvällen är det studentfest på centrum också dit lisa amanda och stina ska gå så jag kanske hänger på. Får se jag har inga pengar och sen vill jag ju vara fräsch och fin på fredag:)


Jag lovar att det komemr sluta med att jag har min "älsklings-mys-dräckt":)tack för din ansökan

Jag har redan fått ett positivt svar på en av mina jobbansökningar. Dom vill intervjua mig whohoo!
Detta ser positivt ut, alla andra svar jag har fått har vart datoriserade "tack för din asökan vi ska läsa igenom alla bla bla bla..." så nu har jag fått upp hoppet igen, min sommar kanske inte blir så torr i alla fall:)

hoppla polle hoppla

Hejsan! Kom i princip precis hem. Idag har jag vart och gjort något utöver det vanliga! Jag har vart och ridit. jag emmelie och lisa va uppe hos emmelies häst och red lite:) Det är så skrämmande när man inte gjort det på länge men ack så härligt!
Men jag höll på att skita på mig när jag skulle rida den till stallet och vi gick sakta förbi en galen hingst som hoppade och skuttade och det såg ut som att han skulle gräva ner sig i jorden vilken sekund som helst. Jag var livrädd att sweden skulle reagera och bli galen han med haha så emmelie fick snällt gå och hålla i trenset (?) hela vägen haha Men det va roligt ändå:) Idag har jag också vart och lämnat lite papper hos Åhléns som chefen ska kolla igenom tills i morgon för han va på lunch när jag var där. jag vill ju ha min praktik där ifall jag kommer in på min skola och sen ha dom som referens också. Jag lämnade även mitt CV där som dom ska kolla igenom. Hoppa hoppas hoppas!
Nu måste jag kila in i duschen och tvätta av mig stall-lukten hehe ska nog göra en avokado mask också:)


jag bjuder på två otroligt vackra bilder på mig och sweden haha
Göm knivarna!

satt och pratade med min älskling nyss då jag råkade titta på klocken, till min fasa och förvåning märkte jag att den börjar närma sig spöktimmen!:S Kvällen gick fort, jag har suttit och letat jobb och skickat in ansökan efter ansökan i hopp om att någon ska anställa mig hehe jag har även färgat håret, eller ja mamma har gjort det, min utväxt va inte trevlig och håret kändes helt dött så det va dags. Just det jag gjorde ett trevligt litet test innan för att se inom vilka yrken jag skulle passa jag blev lycklog när jag såg att jag passar inom underhållning, försäljare, tidningsskribent m,m det är ju alltid kul, det skulle verkligen vara kul att jobba på en tidning! skriva om kärlek, skvaller, skönhet och massa annat, som en dröm verkligen. Men jag ska nog ta och skaffa sommarjobb och komma in på nån kul högskola innan jag börjar tänka på riktiga jobb hehe
Men nu ska jag nog börja tänka på att nana. Jag hoppas verkligen att jag mår tillräckligt bra för att komma upp och iväg ur sängen i morgon. Denna hemska PMS som har kickat in börjar gå mig på nerverna, men jag började kontrollera det riktigt bra redan i eftermiddags, innan dess låg jag bara i sängen och ville bara somna om igen. Tanken på att gå till skolan och behöva prata med folk och hålla på var skrämmande. Som tur är var mamma här i dag och kunde förklara och förbereda mig lite på vad som komma skall hehe Men i morgon är en ny dag och kanske att jag kan tygla den så pass att jag inte skär huvudet av någon stackars lärare redan innan lunch, det vore väll tragiskt.
Nej nog om detta nu ska jag bäffa ner mig och kolla på two and a half men och trakassera min älskling med ett långt godnatt sms, det är ju min tur idag hehe är vi då inte för söta.
jobb, jobb, jobb

Idag vaknade jag och hela kroppen kändes helt skadad precis som att jag hade vart i slagsmål (inte för att jag någonsin har det men man kan ju tänka sig...). Kunde inte sova alls inatt, såndan PMS jag låg bara och tänkte, vred och vände mig och mådde inte bra alls. idag har jag sökt lite jobb, men det finns inte alls mycket, endast telefonförsäljning och sjuksköterskor, jag klarar inget av det. har testat teleförsäljning och jag kan ju säga att det är inget för mig. jag måste ju ha ett jobb i sommar:S Jag har även fyllt i ansökan till en skola jag vill gå på, måste bara skaffa referenser på skolan innan jag kan skicka in ansökan. Nu ska jag nog ta något riktigt att äta, jag har levt på bak-choklad och äpplen idag, inte bra inte bra. Hoppas jag mår bättre snart, detta är inte kul alls.


Jag längtar så till helgen, då ska jag och älskling gå på gatorna i stockholm och kolla studentskor och sånt. Vi ska kolla in massa second hand shoppar och dricka små drinkar hehe sen på lördagen ska vi se Metallica! jag vill bara fatta det men kan inte hehe  Det ska bli skönt att komma bort och glömma allt va skolan och jobbansökan är och bara låtsas som att tiden står stilla för en helg:)
Girls girls girls, what to do?Gaasch ibland är det inte kul att vara tjej, jag har fått en släng av humörsväningar idag. Ibland börjar jag skratta ibland blir jag bara irriterad men just nu skulle jag kunna börja gråta bara jag gjorde det dära "nu är jag ledsen" uttrycket med ansiktet. och nu kom jag åt någon knapp på tangentbordet och bokstäverna blev plötsligt jätte stora:S
okej, nu försvann det och bokstäverna blev istället jätte små, vafan har tangentbordet också humörsvängningar eller?!
I alla fall, jag kom på att jag har prov i morgon i samhällskunskap som jag inte alls har pluggat på och just nu är jag på så kasst humör plus att min kropp är som gele och jag mår illa (någon mer än jag som tror att jag snart ska få mens?) så jag kan ärligt talat inte plugga, jag har tagot upp böckerna massa gånger utan något som helst resultat.
Anledningen till att jag inte har pluggat är helt enkelt för att jag har glömt, det är så när man prioriterar andra saker. Jag själv har prioriterat mer större och praktiska saker som projektet och den offentliga konsten, efterssom det är mer tidskrävande och viktigare faktiskt. Det ska ju visas för folk.
så nu sitter jag här dagen innan provet med panik! vad ska jag göra? jag kan inte plugga jag vill bara lägga mig under täcket och gråta ut över ingenting alls eller så skulle jag vilja springa av mig lite av frustrationen jag känner inför detta provet, usch säger jag bara!

jag saknar mamma, hon ska inte vara på jobbet nu hon ska vara här och puscha mig och säga saker som "nej mathilda du mår inte alls dåligt" hehe


A good deed

shit va trött jag är, jag har legat i sängen och bara blundat i timmar känns det som. Min feber har börjat komma tillbaka och jag är så trött så jag ska ta ett bad och läsa min nya vecko revyn som jag fick hem gratis idag:)
Idag har jag gjort ett presentationsark som jag ska lägga fram till science park gällande den offentliga konsten vi ska fixa hos dom:) ska bli riktigt kul sen gick jag och amanda till napoleon och drack kaffe och tjötade och spelade lite kort men sen drog jag hem. Jag han faktiskt med att göra dagens goda gärning med, innan idag på väg till bussen så märkte jag att min granne glömt sina nycklar i låset så jag stannade och ringde på för jag tänkte att där ska dom ju inte hänga. när det inte öppnade så frågade jag en annan granne som va ute va jag skulle göra han tyckte att jag skulle lägga dom i brevlådan, men hur läskigt är det inte att ta ut någons nycklar ur låset, men jag gjorde det, och då öppnades dörren, jag trodde det va jag som hade öppnat den så jag va nära att smälla igen den igen men så såg jag att någon stod där, jag hade för mig att det bodde en gammal tant där men istället möttes jag av den unga killen som mamma en gång tagit i kinderna(ni vet så som gamlingar brukar göra ahah) på krogen. Jag sa snällt att han hade råkat glömma sina nycklar i låset och jag tänkte att han kanske ville ha dom, han va mycket tacksam och jag kände att jag hade gjort dagens goda gärning, man blir så glad av att göra såna småsaker, som att lämna upphittade nycklar eller mobiler till polisen och sånt, jag brukar alltid göra det och har man tur så får man hittelön hehe:)

Nu ska jag hoppa in i badet och sova lite, hoppas jag kan svettas bort den lilla febern ur kroppen nu på direkten!
The house bunny

Då va det måndag. Jag börjar inte förrän kvart över 1 så jag kan ta det väldigt lugnt på morgonen;) sitter och kollar på the house bunny nu och har precis ätit frukost.
Idag ska jag bara plugga, jag har samhällskunskapsprov i morgon och har inte ens öppnat boken:S inte bra alls men men jag är verkligen skoltrött och det gäller ju att prioritera så...
Men denna helgen kommer bli fantastisk, jag längtar så! På fredag drar jag iväg till stockholm och möter upp björn klockan 6. På lördag ska vi se metallica!! jag har inte fattat det än, men när jag väl står där så kommer la tårana forsa ut ur ögonen på mig:) vi ska också leta efter bal och student skor till mig:D Nu ska jag fortsätta kolla på filmen för snart drar jag till skolan:)

the end of the week

Helgen är över...varför? vart tog den vägen? det va ju fredag nyss:S
Björn åkte vid 2 tiden och jag somnade direkt när jag kom hem och vaknade vid 7 haha jag va mycket trött!
i fredags så kom björn vid 8 så vi myste bara den kvällen, sen i lördags så stid jag på loppis till 1, herregud dessa människor! jag va nära att börja kasta saker på dom, så irriterad gjorde dom mig.
dom kan stå och kolla på saken, prislappen sitter mitt på ändå frågar dom va den kostar, jag ville bara svara "om du nu är blind, hur kan du se mig?!" och kostar det 20 så vill dom ge tio, herregud vill jag sänka halva priset så sätter jag upp en rea skylt! En kärring ville ha en tavla jag va så trött då så jag orkade inte argumentera. hon: va kostar den? jag: phuu 10
hon: 5? jag: pust!!!(läs: dra åt helvete) ok snåle fanskap tror ni hon köpte den sen? nej! haha Vi sålde också såna små blommor man syr på kläder och sånt, men jag tyckte det va roligare att kasta dom på folk så när en kvinna fråga va de användes till så svarade jag helt ärligt, "du kan sy dom på kläder eller kasta på folk" haha vi skrattade och jag trodde jag hade charmat henne men nej! haha När vi kom hem drog jag och älskling ut på promenad, det va ju helt underbart väder!
sen kom irene och comapny och vi fikade och firade mamma:) På kvällen myste vi framför dåliga filmer hehe
Idag tvingade jag mig upp vid 9 för min älskling skulle ju åka vid 2 så då kan man ju inte siva allt för länge, nu är jag jätte trött så jag ska bara städa mitt rum, sen ska jag bädda ner mig och kolla på nån film:)


Tack för en underbar helg älskling!


RSS 2.0