Onsdag 28/4 - Amandas födelsedag!

Go kvällen! Nu är jag så trötter att jag snart somnar här på datorn. Jag färgade ju som sagt håret igår kväll och det tog lite längre tid än vi trodde (nästa gång mamma säger att vi ska använda hätta, gör vi inte det okej!). Så vid halv ett var håret blåst och jag kunde nana, upp med tuppen kvart i 6 för att göra mig presentabel och sjunga för syster som fyller 2 och ett halv idag (okej egentligen 21). Till min stora förvåning såg jag att mitt hår är ju för fan rött! Neeeej hörde jag ekot i huvudet och mamma i andra änden (Berätta inte om du blir missnöjd, klockan var ju rätt mycket när vi var klara). Så klistra på smajlet och försök i alla fall på till en toffs hehe På salongen har det vart jätte roligt. Jag började dagen med att vaxa benen på Cilla (personal) och herregud jag måste ha blivit proffs efter första gången för hon lyckades somna under vaxningen haha, det är bra betyg det! Efter det var det dags för en pedikyr (Liza) och en ansiktsbehandnling ultimate på Helens mamma Ingegerd. En sån behandling innehåller mask, peeling, portömning, massage (händer, rygg och nacke och ansikte) och brynplock. Riktig härlig behandling det.

Tanken var ju att jag skulle sova hod nicole i borås inatt men det regnade ute och jag skulle vara ute i borås till 8 tiden. Då kände jag mer för att åka hem och fira syster. Sen är det ju alltid skönast att sova hemma. Man har ju sina sov vanor. Jag kan inte somna utan att jag har på en film eller serie på datorn tex. Det är omöjligt!

Så nu ska jag sätta på ett avsnitt av desperata hemmafruar. Leta upp den stora myggan jag hör surra, ge den en våldsam död och krypa till kojs. Natti natti



Skönhetsfix och trix

Har precis färgat och format mammas och systers fransar och bryn:) Skulle färgat Amandas fransar också men hennes ögon vägrade sluta rinna. Observera att detta var INNAN jag ens hade lagt på fär eller bomull hehe Nu är det dags för mitt hår att få sig en omgång. Det blev lite skönhetsfix istället för gymmet idag. Men tränade ju i morses så jag är lugn.


 

 


 

Uppdatering: Vad är det för fel på min systers bryn, vi hade på färgen i en kvart alltså max tiden och det blev nästan ingenting alls! Grrr...

Tisdag 27/4

God morgon! Solen lyser med sin frånvaro, jag som hoppades på underbart sol väder idag så jag bara kunde sitta ute hela dagen och lapa. Men nej då! Nu sticker jag och Amanda till gymmet:)


Män Män Och Åter Män

Jag slutar aldrig undra hur killar tänker. Vad försegår i deras hjärnor? Vad tänker dom när...? Hur ska man göra för att...? Är det dom som är komplicerade eller är det vi, kanske båda? Det borde finnas en stor faktabok med alla de rätta svaren. Fast hur roligt vore det egentligen?






Mathilda goes fit(ness)!

Efter att ha legat i sängen mestadels av dagen lyckades jag äntligen pallra mig upp och iväg till gymmet med syster. Där stannade vi och svettades som grisar i en timma och vad fanns på tv:n om inte "Biggest loser" - klockrent säger jag! Haha Vi bokade även in 2 pass i morgon, ett på morgonen och ett på kvällen. Så "Beach 010" (som jag säger) Here we come!




Min spargris

För att jag och min Björn ska kunna hitta på något roligt i sommar så behövs ju pengar. Så nu har jag börjat spara. Ett sparkonto funkade ju inte så jag knåpade ihop en söt liten spargris:) Den går inte att öppna heller så det lilla som läggs i där stannar.


Cysta på äggstocken

Okej hela denna morgonen har gått åt till att ringa ett antal olika vårdcentraler eller mödravårdscentraler för att jag har i cirka 2år haft ont på ett ställe. Alla har sagt att det inte är någonting men jag undrar hur fan jag kan ha inbillat mig smärtan. Igår hade jag ont hela dagen och hela tiden så jag bestämmde mig för att i morgon ringer jag igen och kollar. Jag pratade med 2stycken olika kliniker som båda sa att det är säkert tarmen. Okej men om det nu är det så vill jag veta det så jag kan släppa det. Jag vet ju att det inte är normalt att känna så här. Så när jag äntligen fick tag på min riktigt gynekolog fick jag åka in direkt och kolla och visst var det något som inte stämde. Jag hade en cysta på äggstocken som är 4cm. Detta är inte normalt av flera orsaker. Sen om den är god artad eller elakartad får jag reda på om några veckor. Men varför har inte en enda j*vla barnmorska berättat att detta kan vara ett alternativ. Att chansen är så "superduper liten" som en annan barnmorska sa till mig idag betyder inte att den inte finns.


Jag fick med mig en bild på den haha det är den svarta pricken.
Inte så liten heller...


Nytt smycke

I helgen har min älskling vart här och ni vet ju vad som händer med min uppdatering när han är i närheten haha jag har helt enkelt ingen tanke på bloggen då. Vill ju spendera all min tid med honom. Helgen har vart rätt fullspäckad, I fredags gick jag på stan och letade efter en födelsedags present till Amanda men hittade inget så jag bestämde mig för att knåpa ihop ett litet armband till henne istället, ett unikt smycke är ju alltid roligt. När jag var klar med presenten gick vi och tränade på gymmet en timma innan Björn kom. Lördagen var det födelsedags firande i stugan för Amanda och senare på kvällen var det dags för öl bowling. Jag Björn och Robin tänkte att nu jävlar ska vi vinna men icke, det gick inge bra alls haha

Nu måste jag krypa till kojs.


Armbandet jag gjorde till Amanda

Första praktik dagen

Idag har jag vart i Borås på Helens beauty center och haft min första praktikdag där! Det har vart jätte roligt och fullt upp, precis som jag gillar det:) Jag började med en pedikyr på chefens (Helen) fossingar men tiden rann iväg så jag hann bara halva sen hade jag en kund som skulle färga fransar och bryn samt plockning. Efter det gjorde jag en ansiktsbehandling och nopprade även Jennys bryn. Sen var det dags att åka hemmåt. Längtar jätte mycket till nästa vecka. Jag ska vara där 2 dagar i veckan fram över och är helt säker på att det kommer vara underbart roligt! Nu ska jag bädda ner mig och mysa, med mig själv. Jag saknar min plutt.


akutbesök numero 2

Då blir det akuten..igen! Det är konstigt hur folk inom vården kan ha så olika svar.

urinvägsinfektion och ryggont

Hejsan! Gud va jag är dålig på att uppdatera men jag försöker bara njuta av tiden här borta i dalarna med min älskling:) På torsdag börjar jag ju praktiken och herregud va jag är nervös men samtidigt väldigt förväntansfull. Jag börjar redan första dagen med behandlingar på personalen och jag vill ju göra mitt bästa men är samtidigt otroligt nervös hehe Nu har jag testat lite produkter från dermalogica som är märket jag ska använda där och dom va fantastiska. Peelingen jag har använt har vart i pulverform som man mixar med vatten! Något nytt för mig. Jag tänkte också att jag skulle försöka åka hem idag men det finns ju inga sista minuten. Sj har ju höjt priserna så mycket nu så jag vill ogärna betala flera hundra extra. Kanske att det kommer upp sista minuten för i morgon istället. Annars blir det att jag tar normal. Det skulle ju vara skönt att ha en dag hemma innan jag börjar men inte så mycket att göra åt. För övrigt har jag fått urinvägsinfektion och för er som inte vet så gör det jävligt ont att kissa blod:S mysigt ja vet. Så jag fick lov att åka in till sjukhuset där jag fick lite antibiotika somjag ska äta nu. Jag tror antibiotiken gör så att jag får ont i ryggen för jag har haft ont nu sen jag började och det är till och med jobbigt att sitta upp. När jag böjer mig ner är jag rädd för att jag inte ska komma upp igen haha jaja, gnäll gnäll.

För att prata om något roligare nu då. Idag har jag och älskling vart tillsammans i 1 år och 7 månader!! Och han är den allra bästa som finns och allt jag någonsin kan önska mig! Jag älskar dig hjärtat mitt <3




HBC

Idag har jag en spännande nyhet! Jag har fått praktik i Borås på Helens beauty center!! Jag sökte där förra året men fick inte då men jag gav mig inte så jag sökte igen för jag ville verkligen ha min praktik där. Jag hade inte vart där men bara hemsidan gör ju så att man får en bild av stället. Salongen är jätte stor och fin med stora öppna ytan och "mitt" rum där jag ska göra mina behandlingar är hur mysigt som helst. Jag kunde inte bli gladare. Så där ska jag nu vara onsdagar och torsdagar framöver och inbland även tisdagar. Jag börjar redan torsdag nästa vecka!:D Personalen var också jätte trevliga och jag är säker på att jag kommer trivas jätte bra där. Att gå runt i en vit rock och bara suga in hela atmosfären där ser jag fram emot:)

Helens beauty center finns på Stora brogatan 37


I mina tankar

Idag har jag äntligen tid att göra ett litet inlägg. Jag kom hem i onsdags men torsdag-lördag har jag jobbat så jag hade inte ens hunnit packa upp väskan haha. Men det har gått väldigt bra i alla fall så det är jag nöjd med. Idag ska jag och min syster träna i det nya gymmer också och sendan basta, mysigt mysigt!

För övrigt går mina tankar hela tiden åt semester hållet. Jag vill bara packa väskan och dra till ett varmt och soligt land med min älskling.

Detta vill jag ta med mig. bland annat.


Jag mår bra

Hejsan hejsan! Det va inte igår! Det va nästan en vecka sen hehe men men jag ha i alla fall något att skylla på, dels så har jag inte haft något internet, när jag väl hade det var det för segt men nu funkar det jätte bra!:) Just nu är jag hos älskling och väntar för han är och tränar fotboll, ikväll blir det mys för hela slanten för i morgon åker jag hem. Jag ska jobba på Torsdag på Coop Forum i Jönköping. Som den skönhetskonsulent (visst låter det vackert) jag är så ska jag stå och dema för L'oréal Paris och hoppas på att jätte många kunder kommer fram till mig och låter mig hjälpa dem om dom har några frågor.

Det har verkligen vart helt underbart väder här dom senaste dagarna. I söndags var det helt underbart. Dagen började med att jag gick ner till affären och köpte jordgubbar, sylt och grejer och gräddade våfflor. Detta fick min plutt när han vaknade:) Våfflor på sängen är väl aldrig fel hehe han fick dock äta i köket:) Sen gick vi en skön promenad och städade balkongen så vi kunde sitta där ute när det var så soligt och fint. Vi spelade yatzy och åt till och med på balkongen. Det var underbart! Speciellt roligt var det att sitta där ute nu när vi har gjort det så fint. Jag har till och med tvättat fönsterna och dammsugat. Så där har vi spenderat kvällarna nu och drömt oss tillbaka till förra sommaren. Vi spenderade nästan all tid på balkongen och spelade antingen yatzy eller kort. Vi spelade först till hundra en gång haha Björn vann för övrigt men det kanske inte kommer som en chock:) Det va ju trots allt han som presenterade spelet för mig.Tvåmanstvist heter det och nu när solen kommer fram så kommer korten fram också. Man märker verkligen vad bra man mår när det är soligt ute till skillnad från dagarna när allt bara är grått, eller rättare sagt man märker hur dåligt man mår på vintern haha Nu sprudlar man verkligen och man får känslan av att allt kommer bli bra och att inga problem är stora problem längre:) Bara underbara känslor helt enkelt. Igår varen konstig dag dock, det snöade halva dagen och var fint halva. PMS väder är vad jag brukar kalla det.

Men nu ska jag tända lite ljus innan Björn kommer hem:) Sen blir det glass och film.



 



RSS 2.0