Prag, Praha, Prague!

Då va man hemma igen! Fan va roligt vi hade det! Och Prag va en väldigt fin STAD! Jag va på väg att skriva land där, haha Så va gjorde vi då. Vi shoppade, festade och gick väldigt mycket! Det va hur mysigt som helst att strosa omkring hand i hand med sin älskling i mörkret bland alla julstånden och klädda granar och byggnaderna ska vi bara inte tala om. Tyvärr fick jag inga bilder på dom för antingen va min mobil död eller på hotellrummet, otroligt klantigt jag vet men what to do?!

Vi gick till den där 5 vånings baren tre kvällar i rad and we loved it!
Och inte en morgon va man bakis heller haha

Men som man säger bilder säger mer än ord.

Vi va inne på en krog och beställde två drinkar som hette adios mother fucker, jag antar att dom va rätt starka haha Dom va inte jätte goda. Så för att göra en kort hitoria ännu kortare så istället för att betala för drinkarna sa vi "adios mother fucker!" och drog iväg i en taxi, whoops;) Vi är så busiga ibland!


Visst ser björn en aning självlysande ut, man kan tro att han är den där fen man ser när man
druckit absinth. (jag vet att man inte ser en riktigt fe;))


The biggest irish pub!






Ibland är det faktisk lite roligt att Björn inte är grym på engelska.
För då kan det ibland hända att man får en del överaskningar.
Som denna t.ex.

FÖRE EFTER

This is for you babe!

Björn har gett mig strikta order om att jag INTE får ha med mig för mycket packning och INTE ha med något onödigt och jag tror faktiskt att jag har klarat det.

Kolla in min packning, allt jag har med mig finns i den!!


Snart åker jag!!!

IDAG bär det av till el stockholmo! Jag gick upp vid nio idag så nu är allt packat och klart! Jag ska försöka sova på bussen till stockholm för sen kommer vi vara vakna hela natten, vi åker från stationen till flygplatsen tre i natt och sen går planet till prag vid 7 på morgonen. Så jag kommer vara vajen ett helt dygn om jag inte lyckas sova några timmar sen. Man vill ju vara pigg och redo när man kommer fram, gud va jag längtar!

Igår mötte jag upp Amanda.H. för en fika men hon va sugen på öl istället så vi droh och satte oss på en restaurang och delade en kanna och ett par cider. Det va verkligen roligt att träffa henne igen.
Men tyvärr så är inte tjejkvällar lika tjejiga som killar kanske tror, som igår till exempel så drack vi öl och jämförde muskler haha Inte så tjejigt men rätt roligt, inga cosmopolitans och kuddkrig här inte!



Sanctum och organic spa

Igår kväll anlände jag i jönköping, hemma igen och det va så mysigt! Mamma hade tänd ljus på mitt rum och det va verkligen skönt att vara hemma igen. Såklart saknar jag min älskling som ligger hemma och har feber, stackarn:( önskar jag kunde vara där och ta hand om honom nu, eller a så länge jag önskar så kan jag lika gärna önska att han va frisk och här med mig hehe

Idag har jag gjort massa ärenden bland annat vart hos tandläkaren och fått reda på att jag har en inflammation och inte får tugga något på en vecka ungefär, eller åtminstone tills allt är borta vilket alltså kan dröja flera veckor, roligt! Sen har jag växlat pengar och tvättat massa, sista tvätten jag la i va klockan 1 inatt och det av fintvätt så man måste "ställa in" tvättmaskinen efter ett tag vilket betydde att jag inte fick somna, och jag va såå trött verkligen! Men jag vill ju ha med mig rena kläder till prag! Jag åker till stockholm i morgon så allt måste fixas idag! Jag ska även försöka ta mig ett långt skönt bad ikväll, jag skulle egentligen vaccinera mig men björn tog spruta i torsdags och ligger ju ännu hemma med ferber så jag vill inte riskera att förstöra resan nu. Jag tar den när jag kommer hem istället, den verkar ju ändå inte förrens två veckor efter.

Men nu till det jag egentligen skulle skriva haha...

Om hudvård!
Jag skrev ju innan om allt dåligt som kan finnas i dina produkter men för att göra allt lite enklare så säger jag bara generellt att produkter med mineralolja (paraffin) är DÅLIGT! Likaså parabener ska man akta sig för. Så jag kan rekommendera:


Sanctum spa:
Den innehåller över 70% organiska ingredienser.
Finns för alla hudtyper.
Går att köpa via nätet eller på spa anläggning.

Organic spa:
Det är organiska produkter vilket betyder att dom innehåller 95% organiska ingredienser.
Finns för alla hudtyper.
Finns att köpa via nätet eller på spa anläggning.

Ett annat märke som är fria från mineral oljor och parabener är Kings ans queens.




Om du är nyfiken på vad som finns i dina produkter så kolla på ingredienserna och sök på dom på shenet.
Ingredienserna står i den ordning det är mest av så om det står vatten (aqua) först på listen innehåller den mest vatten. sen går det i den ordningen.





Helgen som den var

Jag vet jag är ur-usel på att uppdatera men det har ju faktiskt vart helg så jag har umgåtts med min älskling:)

I fredags när jag bara skulle skura golvet så råkade jag prata med mamma innan och hon sa att hon dansade med moppen ocg lyssnade på julmusik och vipps så gjorde jag det med haha jag storstäda hela lägen heten från topp till tå haha När björn kom hem sen så gjorde vi oss i ordning och åkte till hans föräldrar och åt middag med hans pappa och bror. Det va som vanligt mycket trevligt och riktigt god mat, tack så mycket:)
Efter det så åkte vi hem och sågade lite haha, varför kallar dom det såga för egentligen, jag pratar såklart om gears of war. Sen kom några av björns vänner så började vi förfesta lite och sen ut på krogen där vi svängde våra små lurviga svansar. Det va riktigt roligt!

I lördags så hade ingen av oss riktigt orken att göra någonting så vi spenderade dagen och kvällen på soffan och kollade på film efter film, detta varvade vi med pizza och massa annan mat haha vi gjorde inget annat än att äta den dagen. Men det kan vara mysigt det med ibland:)

I söndags så gick jag upp mycket tidigare än björn så jag hann diska, duscha och fixa i ordning lite innan björn orkade gå upp. När han väl gick upp spelade vi scene it, detta mot älsklings vilja och jag kan ju säga att jag vann stort! När han hade noll poäng så hade jag över 24 000 haha segern är stor! Sen lagade vi en jätte god thaigryta med nudlar, det är tur att jag är så envis annars hade den inte vart lika god. jag älskar att blanda i så mycket som möjligt medans björn är rädd att maten ska förstöras, men ändå så blir han lika förvånad över hur gott det blir varje gång:)


Och idag åker jag hem. Tåget går tjugo i 3 så jag ska snart börja packa hehe Det blir mycket åkande för mig nu. Först fram och tillbaka till östersund, sen hem sen på onsdag upp till stockholm och torsdag PRAG!! gud va jag längtar!

Nä nu ska jag börja packa, tror jag...det kanske går en bra film;)


Salong mathilda

God morgon!
Jag har vart uppe sen 8 för att björn ringde och väkte mig och jag kunde inte somna om sen, men men man ska ju inte heller sova bort halva dagen.

Igår funkade inte mitt internet så jag kunde inte uppdatera men idag funkar det!

Jag har ju vart på skolan i östersund nu i 10 dagar och haft jätte roligt! Men nu börjar allvaret, jag ska leta praktikplats och försöka hålla igång och komma ihåg allt jag har lärt mig. Jag började redan igår faktiskt. Jag köpte en eterisk olja som hette "harmoni" som jag masserade älskling med. Medans han hade bowlingmatch så gjorde jag i ordning mitt lilla spa i hans vardagsrum. Jag blåste upp madrassen, tände massa ljus och satte på lugn massagemusik. Sen fick han 2 helkroppsmassager och en ansiktsmassage:)


Det va mycket uppskattat, tror jag ....hehe:)


 

Jag pratade med min syster innan som inte visste vad hon skulle använda för att tvätta ansiktet, den lilla skiten visste inte om att tvål torkar ut huden och täpper till porerna haha så jag berägttade vad hon kunde använda och sen kom vi plötsligt in på all skit som finns i hudvårdsprodukterna såsom: koskit, urin, mineraloja, beroendeframkallande medel, och massa massa mer! Hon blev helt förskräckt och beordrade mig att skriva ett långt inlägg om detta och även berätta vad man ska använda och inte använda så det kommer ett sånt idag:)

Men nu ska jag skura golvet!

 

 


RSS 2.0