Inget internet!

Vi har inte internet hemma så jag kan inte blogga, men vi får förhoppningsvis tillbaka det nästa vecka:) Håll ut tills dess!

senare kanske...

Äntligen är Björn hemma! Gud va ensamt det blir, det är jobbigt speciellt nu när jag inte är mig själv riktigt, jag gråter hela tiden:( Ingen aning om varför men antar att det är rökningen och längtan hem eller något...Nu ska jag i alla fall sätta mig ute i solen i balkongen och börja läsa min nya bok:)



jag hatar...

nätter! Jag vill ha en kram...



Dom är här!

mmm...kaffe! Min räddning, jag stirrar nästan ut och kollar på mina cigaretter hela tiden, fan va jobbigt detta är!

Men nu är i alla fall mamma och stefan här! Eller a dom är och lämnar sakerna på "rummet" så dom kommer la om en stund igen. Jag blev helt chockad när det plingade på dörren och där stod dom, hur dom hittade vet ingen haha jag skulle ju gå och möta dom men nej hehe, så vi fikade en stund sen gick vi ner på stan och kollade och nu är dom som sagt och lämnar deras packning.


Fika och mat mys hos familjen sundberg

Nu har jag precis kommit tillbaka från Björn föräldrar, jag och issa tog en promenad dit innan och väl där blöv det fika och mat:D mumsigt! Jag gick dit vid halv 3 ungefär och jag va så stark så jag lämnade cigaretterna hemma! Då hade jag ju inget val, super! Men när klockan blev 7 så va jag så röksugen, jag drack massa glas vatten så nu springer jag på toa hela tiden istället haha

Nu ska jag ringa mamma, hon ska ta med sig lite saker till mig i morgon när dom kommer:)


En Mathilda kommer rullande!

Detta är inte bra! Klockan är bara halv 2 och jag har redan tagit tre cigaretter, hade jag inte försökt sluta röka så hade det inte vart så mycket men det är alldeles för mycket nu som sagt igår tog jag min första klockan 7 på kvällen, men jag ger inte upp hoppet för det. Jag tycker bara det är så hemskt att gå runt och känna mig fetast i världen, magen står åt alla håll och jag äter hela tiden för att försöka dämpa suget. Jag va på väg att ringa en sån sluta röka linje men struntade i det, Jag ger mig själv en chans först.

Nu har jag kidnappat Issa igen hehe, Björns mamma ringde i morses och frågade om jag ville äta våfflor med dom men jag tackade nej, dels så gillar jag inte våfflor men sen känns det bättre att bara vara ensam, mitt humör e ju inte att lite på om man säger så, men Issa ville jag ha, det är så tråkigt att gå ut och gå ensam och dagarna går mycket fortare med henne här:)

I morgon får jag träffa mamma! Hon och stefan kommer på besök för att sen åka till Stockholm:)



Dag 2!

God morgon! Andra dagen på "projekt nertrappning" och jag måste säga att det går bra! Jag har vart extremt röksugen nu i några timmar, kanske är det allt kaffe (haha) men jag får inte ta en cigarett än, för jag tog en halv 6-6 ungefär så jag planerar nästa om några timmar, om jag kan hålla mig vill säga! Allt jag vill göra nu är att sätta mig ute på balkongen med en filt, en kopp kaffe och en cigarett, men gör jag det så kan jag ju kyssa ett liv utan cigaretter hejdå.

Fan det är tufft att försöka bli lite hälsosammare! Men det är värt det!



Dagen med stort D!

Nu har den dagen gått och jag är så stolt över mig själv! Björn gick ju och köpte cig till mig till slut men jag rörde dom inte ens fast att dom låg framför mig! Men efter ett tag då jag kände att ilskan kom igen så tog jag min första cigarett klockan 7 på kvällen, shit jag är grym, nu är klockan 1 på natten och jag klarade äver ett dygn på 3stycken, jag röker väldigt mycket egentligen så detta är otroligt bra!

min dag idag!

kl halv 11: vaknar och är jätte glad, sicken underbar dag1!

kl 11: Märker att jag inte har några cigaretter, paniken smyger sig på med det är lugnt!

kl 12: Jag bestämmer mig för att idag är dagen "D"! Jag ska trappa ner/ eventuellt sluta!

kl 13: Paniken har ökat drastiskt och jag mår skit!

kl 14: Tårar, skakningar och mer tårar

Björn: ska jag inte köpa cigaretter till dig?

jag: Nej "snyft"!!!

kl 15: Ännu mera skrik (gallskrik)! Vem fan är så dum så den slutar röka egentligen?!

kl 15:30: Jag tar några shots för att lugna ner mig så att jag kan somna, detta utan framgång!

kl 16:30: Björn köper cigaretter till mig, jag slänger just nu saker och tänker mordiska tankar!

kl 17: Jag vägrar ge mig, jag ska inte röka än!

kl 18: jag vill inte, jag vill inte!

kl 19: hat hat hat! Jag tar första cigaretten, och det va så värt det! Det va inte speciellt gott alls, jag visste att jag kan klara detta!

kl 10:30: jag har nu förstått att jag klarar av att trappa ner, jag är starkare än jag tror, jag tar en cigarett bara för att jag vill lugna mig lite, jag är fortfarande inte klar i huvudet.

kl 01: Jag har vart så duktig idag och jag har förtroende nog att sluta, det firar vi med ett bloss! Kanske inte det bästa men jag är ändå väldigt nöjd med mig själv!

och för att inte denna helvetiska dag ska komma igen, så ska jag inte falla offer för dom små pinnarna igen!
jag skiter i hur mysigt det är att sitta ute i solen och dricka kaffe och röka!

Igår rök min sista cig!

Hej idag har jag vart tyst för jag försöker nämligen sluta röka, eller i alla fall trappa ner, så idag har jag bara gråtit, skrikig, shottat och haft ångest hela dagen, det är en plåga att försöka sluta för nu så försvinner ju allt gift från min kropp och det är svårt att inte låta det vinna över mig, jag känner mig så svag och förvirrad, vågar jag sluta eller inte? Jag tog några shots innan för att lugna ner kroppen så kanske jag kunde sova istället men det funkade inte! Nu håller jag dock på att bli galen, jag är riktigt arg och kastar saker och jag är rädd att jag snart brytar alla ben i kroppen på Björn så han är snäll och köper cig till mig nu, endast för att jag inte ska ha sönder någonting, men jag ska i alla fall trappa ner, det är nu eller aldrig!

Önska mig lycka till, jag lär behöva det!

Lonely night

Hejsan! Idag har jag vart rätt slut, men inte så illa som jag hade tänkt mig. Björn är ju som sagt ute på lagfest och jag har precis kommit hem från hans föräldrar, jag va där och spelade spel, drack kaffedrink, åt varma mackor och blåbär hehe jag är verkligen lyckligt lottad som har svärföräldrar som dom:) Björn kom dit för en stund sen och skulle kidnappa mig för en runda på krogen men efterssom jag inte alls är fixad för krogen, alltså osminkad, ofixat hår och framförallt NYKTER så kände jag inte alls för det men som den snälla flickvän jag är så lät jag ju Björn gå ut i alla fall, just nu kan jag inte komma på varför för jag hade hellre haft honom här brevid mig, men men man kan ju inte få allt heller...


Hallon och Lime

Snart ska vi ut och äta med några av Björns kompisar:) Själv har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska ha på mig (tror jag) och sitter och dricker lite cider, yummi! Björn står i duschen och har 20 minuter på sig innan vi ska va där haha han får lägga på ett kol han.

Äntligen får jag göra annat än att prata med mig själv!



jag hoppar innerligt att det är ljuset som spökar och att jag inte har två helt olika färger i ansiktet:/
får sticka och ta reda på detta fort!

Botten upp och resten i håret!

morgon morgon! sovit gott? jag önskar jag kunde sova, jag har svårt för det här. Björn somnar så snabbt och själv går jag fram och tillbaka till sängen och gör snändiga försök att somna, men inget funkar. Jag skulle behöva en rejäl shot innan läggdags haha. I alla fall, jag är så pepp nu! Igår skickade jag efter lite material till olika skolor, spa-skolor! Det är ju mitt drömyrke, så nu ska jag ta ett lån och ta utbildningen spaterapeut, hudterapeut! Det ska bli sååå roligt! Så om ett år kanske jag jobbar med mitt dröm-yrke trots allt! Jag vill verkligen inte nöja mig med mindre.

Nu sitter jag här i björns soffa och lyssnar på musik, jag är så fest sugen men klockan är ju bara halv 1 så jag får vänta lite ;) I morgon ska björn på lag-fest och jag har verkligen inget att göra, dom två tjejerna som jag känner någorlunda här ska inte vara hemma i helgen och det är inte roligt alls! Men när björn frågar om han får gå, ska jag säga nej då? Vilken flickvän är jag då som inte ens låter sin pojkvän gå på lagfest! Nej så lågt sjunker jag verkligen inte, visst ska jag ha pli på honom (haha) men man måste ju sätta gränser;)

Så idag ska jag bannemej dricka tills jag däckar så är jag förhoppningsvis för bakis i morgon för att ens vilja hitta på någonting haha, ingen bra ide kanske men vaddå jag kommer inte på något annat att göra.

Nu ska jag ta en promenad, tror jag.....


Jag är grym!

Nu har jag storstädat verkligen, jag menar städat mikron, skåpen, dammsugat, diskat, tagit ut soporna ALLT! haha jag känner mig så stolt och svettig, fast att jag har tagit en dusch och vart och handlat mat så känner mig mig fortfarande äcklig, ska ta och smörja min mig så kanske det försvinner, förhoppningsvis. Som tur va så kommer inte Björn förens vid 5 så jag har tid på mig att laga maten med, det blev färskpotatis, fläskkarre och grön pepparsås, yummi!
Nä nu får jag lägga på ett kol och ringa min mamma och fråga hur fan man lagar detta (haha)



Tiden rinner snabt iväg!

fan fan fan! Jag trodde Björn skulle jobba sent idag så jag har slöat som fan! Jag tänkte överraska honom med en fint hem och färdiglagad mat och allt idag men nu säger han att han kommer hem klockan 4 så jag har alltså 2 och en halv timma på mig att städa, diska, hadla, göra mat, duscha och fixa i ordning mig. Helvete! Hur ska jag hinna?!

JAG ÄLSKAR HUDVÅRD!

För er som inte läste förra cosmo så kommer lite underbara tips därifrån!




issa och jag

God morgon (haha) idag har jag hand om issa igen:D hon kom vid halv 1 ungefär så nu har vi precis vart ute och gått och ätit lite. Jag eller a vi kollar på en rätt rolig film på tv som heter wieners eller något (haha) men det är så vart och skönt nu så vi ska nog förflytta oss ut till balkongen snart och sola en stund, men issa gillar inte sol så jag får nog bli ensam där, tills björn kommer. Ikväll ska vi ha myspys för i morgon åker jag hem igen, men jag lovar att jag kommer snart igen älskling!:)

Det går inte att ladda upp nya bilder:/



ska jag, ska jag inte?

Jag funderar fortfarande på att gå ut och gå men det är ju så tråkigt och kallt ute. Björn kom hem nu!!!
Jag har redan rakat benen, smörjt in mig med loation som luktar bär, duschat, gjort naglarna och allt, vad mer kan man göra?...


Jag är måttligt..

uttråkad nu, mest för att jag är så trött men ändå så sugen på att hitta på något, tror jag ska ta en promenix snart nu när det inteblåser så mycket längre. Björn kommer ju inte hem förens vid 9 så va annars ska jag göra, jag har för ont i magen för att göra något allt för anstängt (haha) Men jag har gjort några sit-ups idag, sen att jag gjorde dom i soffan det är ju en annan femma, jag är ändå stolt. Det va fresten min och plutts 10månaders dag igår och nästan 1 år sen vi träffades men vi båda hade ingen tanke på det och efterssom han jobbar så sent idag så får vi fira det i morgon istället, lill-lördag och allt! Nu ska jag återgå till att göra ingenting eller ta en promenad, jag har redan kollat igenom alla nya filmer så... Och nej jag tänker inte byta om, vill jag gå ut i björns stora mysiga gamla tröja så gör jag det!

Ett litet bildspel!
jag sjunker längre och längre ner med huvudet haha



GRÖNAN!

Heeej! Idag vaknade jag väldigt sent för att vara mig, men jag hade en jätte sjuk dröm, jag satt i fängelse, tog studenten för andra gången (drömmen med) och jag träffade Fergie haha Sen hade jag så jävla ont i magen när jag vaknade så jag trodde jag skulle svimma, uscha! Men ett väldigt långt snack med Petra senare så va jag glad igen, som jag saknar den ungen nu! Tur att vi träffas om bara några dagar, det va ju sååå länge sen vi sågs, vi har mycket att ta igen helt enkelt. Nu sitter jag här och kollar på Labor pains med Lindsay Lohan och funderar starkt på att gå och köpa cigaretter men kanske ska pressa mig själv lite och inte göra det förens jag verkligen måste ha. Jag smsar lite med björns syster Martina med och planerar en tur till Grönan i stockholm nästa helg, det hade ju vart sååå roligt, måste bara se till så att jag har pengar så är det klart sen:) Så roligt, jag har en slags hatkärlek till karuseller, men det har väll alla, man älskar ruset i kroppen men hatar rädslan om att man ska ramla av haha

Nä nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och äta kakor:D


whopps!

Hallo! jag har lite dåligt samvete, jag skulle egentligen ha lagat mat till björn när han kommer hem MEN han kommer om tio minuter och det finns ingen mat eller matlagning så långt ögat når, jag vet bara inte vad jag ska tilllaga, jag skulle göra spagetti men märkte att det fanns lövbiff och den ska man tydligen tillaga direkt om den är upptinad så det känns ju lite dumt att behöva slänga dom, men nu kommer han snart hem och är säkert jätte hungrig efter träningen och han får ändå ingen mat, oj oj oj! Men jag gjorde faktisk currysås, chicken nuggets och criss cuts innan idag så jag är inte helt slö i alla fall haha

Nu är det fresten underbart väder ute så jag har suttit ute på balkongen och läst min bok, som för övrigt är så rolig!


sicket hundliv

Detta går ju riktigt bra, jag tycker vi har skapat ett band mellan oss, detta kan dock bero på att vi båda två är riktiga suckers för godis haha Vi har precis vart ute och gått i nästan en timma, och nu har vi lekt lite kurra gömma, aldrig trodde jag att jag skulle få en hund att leka kurra gömma med mig, inte ens människor vill det, (knappt några barn heller) Nu sitter vi och tar lite kort:)




Hund vakt, jag?

God morgon! Jag själv har faktiskt redan vart vaken i ett antal timmar hehe för idag gör jag något mycket ovanligt! jag passar en hund! hehe lilla issa eller izza vet inte riktigt hur det stavas men det är i alla fall björns föräldrars hund som jag är hundvakt åt idag, jag som aldrig har passat en hund innan vet inte alls hur jag ska göra men det går säkert bra, jag har redan fått henne att dansa, sitta, ligga och göra high 5 med mig haha allt för lite godis. Men jag har en käsla av att hon är mist lika nervös över denna dagen so jag är haha, det är nästan hon som passar mig haha

Nä nu ska jag återgå till min stora kaffekopp och muta issa med lite mer godis hehe



Helgen som den vart

Nu har jag vart sådär dålig igen men det har ju sina orsaker, det är ju helg och allt.

I fredags så gick jag i princip bara upp och gjorde i ordning mig lite snabbt sen mötte jag Martina och Amanda på stan och köpte present till björn och så vidare. Sen på kvällen drog jag och Björn på fest hos hans jobbarkompis, det va verkligen roligt, vi va kanske 20 stycken som satt på deras altan och drack, och sjöng och så, vi kom därifrån vid halv tre.

I går så firade vi Björn, hans familj och farmor och farfar kom och käkade tårta, kakor och sjöng sing star här hehe det va också riktigt roligt, dock kanske man inte kände sig på topp just då haha efter det drog vi till Hoffe, även där spelade vi lite tv spel, av blandade sorter haha jag förlorade i alla fall på allt! haha Vi rökte lite vattenpipa sen drog på spontant ut på krogen där vi stannade tills det stängde, nu ligger björn i sängen och kommer la inte vakna idag haha och jag sotter här pigg som vanligt (haha).

Tyvärr har jag inga bilder från kvällarna då min mobil är sönder och gärna dör så ofta som det går.

Hemmagjord pizza

Haha jag har löst problemet när det gäller att få nya bilder här hos Björn, jag upptäckte nämligen (eller a han berättade) att det finns webcam på datorn, haha så nu när björn sover middag, söt som han är så letade jag upp denna sensationen och tog några smygfoton, dock blev det väldigt tråkiga kort, det är så dåligt ljus här inne så halva ansiktet försvinner ju haha men va gör det.

Anledningen till att Björn sover middag nu är för att han käkade sig så proppmätt på våran HEMMAGJORDA pizza! Ja ni läste rätt, vi gjorde egen pizza, men det blir la så nu när vi inte är unga och dumma längre, nu är vi ett gammalt par, han ligger och sover och jag läser böcker haha Men jag måste säga att boken är riktigt rolig!

Nä om man ska återgå till att göra ingenting tro...


                                                                                
Hmm..vad är nu detta? web cam?


ohh...det är det!



                                                                                   
      Jag tycker jag gör mig bra som fisk


Himalayasalt och smyckeshängare

Så detta har vart en relativt produktiv dag, jag har lagat mat, det blev spagetti bolognes eller hur det nu stavas, haha det måste vara den mest skrivna meningen i min blogg. I alla fall, jag har också sökt lite jobb, jag har ju jobb på Rail event och även om jag tycker det är ett riktigt roligt jobb så går det inte riktigt att leva på, jag behöver förstås lite struktur och färdigt schema också. Nu finns det ju knappt några jobb och dom som finns söker också särskilda personer med särskilda kvalifikationer och sen är det det där med körkort, hmm...varför måste man ha det? Det är ju onödigt hehe

Fresten igår va det riktigt roligt, som vanligt hos Björns föräldrar. Vi åt, fikade, spelade kort, lekte små lekar haha och öppnade presenter och efterssom jag också har fyllt år så fick jag med presenter! :D
Jag fick en jätte fin smyckeshängare som ser ut som en docka och en häftig ljusstake/lykta som va gjord av salt sten eller himalayasalt hette det nog. Det va riktigt häftigt och man kan göra massor bav just det saltet, sen tyckte jag att jag kände en svag doft av aprikos eller något men ingen annan gjorde det, eller a Björns mamma gjorde det, om hon inte bara sa det för att vara snäll hihi:)

Nu sitter jag här och väntar på att björn ska komma hem:) Får se vad vi hittar på idag.




Så här såg smyckeshängaren ungefär ut, jag kunde inte hitta en exakt likadan men domma va väldigt lika i alla fall.


Himalayasalt / saltsten


    Det blir ett riktigt häftigt ljus från den när man har i ett värmeljus.

Ny dag, nya tag!

Ny dag nya äventyr, eller kanske inte jag är redan rätt uttråkad men jag är alldeles för seg för att hitta på något, men idag ska jag nog ändå fråga Emma (björns kompis) eller Martina (björns syster) om dom vill hitta på något, detta komemr säkert inte ske då jag är så slö haha men jag har ju vart vaken sen Björn drog i morses vid 6 så chansen finns att jag somnar igen och inte vaknar förrän Björn kommer hem haha Idag har jag i alla fall bara ätit frukost, kollat ett avsnitt på Las vegas (fast jag lovade, wupps:/) hehe och läst lite i min nya bok, babbeldrottningen eller något liknande hette den. Har precis läst ut Sängläge som jag kan rekommendera. Det är kanske inte en sån jätte chick-lit bok som jag annars brukar läsa men den va helt okej ändå. Nu när vi ändå är inne på detta med chick-lit så har jag några jag kan rekommendera Bergdorfblondinerna som är jätte bra, jag började denna meningen och trodde jag skulle kunna räkna upp alla chick-lit jag har läst men tyvärr har jag minne som en guldfisk och detta är det enda jag kommer på haha

Ne nu får jag pallra min in i duschen sen får vi se vad denna dagen har för överraskningar.

jag orkade inte med Björns tråkiga bilder så jag tog faktiskt en bild på mitt icke existerande hår och tänker nu visa den för er. Jag har toffs på mig men annars är det inte mycket längre än håret som sticker ut på sidorna:(


Grattis älskling 21 år!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Björnens födelsedag! hurra hurra hurra! Idag fyller min älskling hela 21 år! Bara 9år till 30 :O! Han kommer få en riktigt tråkig present av mig, men det va en kamp att få ut något av honom om vad han önskade sig men men någon gång kanske det kommer till användning. Kommer visa det sen men man vet aldrig om han är inne och kikar här innan han kommer hem. Idag ska vi åka till hans föräldrar och äta med, bra ddet för jag hade tänkt laga till något riktigt mumsigt men efterssom jag inte klarar av matlagning så funkar detta bättre haha sen va det jätte längesen jag såg dom med så det ska bli roligt, man kommer sällan där ifrån utan magont för att man skrattat så mycket haha


Han har ju som sagt bara gamla bilder så det blev denna, tror det va från en resa till prag han gjorde, rätt härlig bild i alla fall hehe


Tio tånaglar satt på en fot, en föll av och så va dom bara nio...

God morgon! Igår uppdaterade jag inte för ja hann verkligen inte. Det va bara att vakna, packa, frissan, tåget, sen när jag va framme vid halv 7 så åt vi och bara myste, jag ville inte förstöra stämmningen genom att blogga haha I alla fall, jag har nu tagit bort mitt långa hår!! Nu är mitt hår jätte koer och går inte ens ner till axlarna, det va så slitet också så sofi slängde in en klippning och tvättning, hon är så snäll verkligen, jag har hittat min frisör:) Men jag kommer inte visa resultatet förens jag har hittat en frisyr som passar mig och jag har börjat acceptera mitt (icke existerande) hår.

Haha en lite rolig sak hände fresten igår, jag stod och kollade på en familj på tågstationen eller a jag tror det va en familj, dottern och pappan kanske va lite för närgångna men i alla fall. Jag tänkte i alla fall lite dömmande för mig själv gud va kristna dom ser ut, dom såg verkligen kristna ut på något sätt haha kanske låter elakt men det är inget elakt menat. I alla fall sen när jag går bakom pappan eller pojkvännen så ser jag hur det stort som fan står JESUS på armen och Jesus <3 me eller något likande på ryggen, jag hade alltså rätt! haha

Nu sitter jag i alla fall här på björns soffa och har haft the simpsons filmen på repeat sen 6 i morses, jag har somnat direkt i början av filmen och sovit tills eftertexterna kommit och ja det är så jag har hållt på. Men nu 4timmar senare så gick jag äntligen upp och satte på kaffet för jag vill inte sova längre! Det är fint väder ute och jag vill i nte vakna upp i min egen svett en gång till, sover nämligen mellan två täcken så det blir extra varmt, men lite bekvämare:)

Måste bara berätta om något annat som hände igår! Helt utan förvarning så tappade jag en tånagel! Jag fick såklart riktig jävla panik när jag märkte att det inte satt sem den skulle och jag visste inte vad jag skulle göra, jag ringde mamma och ställde ändlösa frågor till Björn om hur jag ska göra, kommer det göra ont, när växer den ut igen osv haha men sen efter lite stöttning (eller snarare tvingning) från Björn så fick jag av den haha han hotade med att han skulle dra bort dsen annars men icke! Men jag har vart snäll i år så tomten hade lämnat en tånagel under den som rök haha den va såklart väldigt tunn men det va bättre än att måla nagellack direkt på köttet (som jag trodde skulle finnas under). Hade det vart det så hade jag målat det med haha inte fan tänker jag gå runt med nio tånaglar! Den dagen säger jag bara!

Jaja nu är det dags för mig att göra i ordning mig känner jag, eller kanske bädda ner mig igen och kolla på Las vegas, fast att jag lovat att jag ska vänta hihi

Björn har bara gamla bilder på sin dator så det får bli en extrem gammal bild på mig som jag har bytt frisyr på haha
bara som utfyllnad.


Trissepisse kom på besök

Hejsan! Nu sitter jag här igen. Har inte uppdaterat idag för jag har lekt med Trissepisse. Sen har jag vart på arbetsförmedlingen också och herregud va omständigt allt är!! Men nog om det och tillbaka till Trissa, hon har börjat gå nu, eller a vingla, men hon kan gå några små steg själv sen tar hon tag i allt och sätter mot örat och säger hallo haha hon ringde upp både min syster och min gamla klasskompis olivia, tror olivia är i frankrike nu till och med haha Men så gullig är hon! Jag bokade även tid hos frisören som jag ska till i morgon, jag ska ta bort löshåret för att låta håret vila men jag ska nog sätta i nya sen:D Får se hur det går med jobb och se, det är ju inte billigt precis. Men jag är så nervös över att jag inte kommer ha något hår kvar, tänk om det är jätte tunt! sen har jag ju världens utväxt också men det har nog inte mitt underhår haha två nyanser av brunt! Men med lite hårfärg går allt att fixa, jag hoppas bara att jag hinenr färga det innan jag åker till björn, jag åker nämligen klockan två och har tid hos frisören halv 12, haha vafan tänker jag med, jag hinner inte både ta ut slingorna, åka hem färga håret, göra i ordning mig och åka, nehe jag får väl gå och se ut som hej kom och hjälp mig då helt enkelt!

Nu måste jag packa, om kläderna har torkat vill säga.



Om gårdagen

God morgon! Jag kan inte säga att denna morgon har vart så go' hittils men den kanske hinner ändra sig. Jag är bakis, som vanligt, går det att gå ut en kväll och vakna upp som vanligt i sverige? I alla fall, jag och amanda bestämde oss för att vi skulle dra ut i stället, det skulle bara vara hon och jag egentligen men sen hakade kocken från hennes jobb på och sedan hans bror, vi va i alla fall på amandas jobb ett tag och drack lite smått för att sedan dra oss vidare till Twin, väl där satt vi mest och snackade hela kvällen och drack men det va trevligt ändå:) Nu måste jag göra i ordning mig för snart kommer Trissa, (min släktings lilla bäbis) så ska vi till  stan. Hoppas fan dom kan göra något med mitt hår!

Nåväl, sura tilda ska nu försöka göra i ordning sig, om hon inte hinner somna då.





Jag får gåshud varje gång!

Om ni vill se något riktigt mäktigt och vill rysa till lite så tycker jag att ni ska trycka här! <--
Tyvärr så står det extremt ljus då jag inte fått koden till länken att funka, men men nu ser ju pilen:)

Min hals brinner!

usch fy fan! Sitter här och försöker smutta på en whiskey jag köpte till stefan i bulgarien och fy fan va den smakar. Det brännde i halsen och jag kanske tog lika mycket på tungan som min lill-finger nagel och sen har jag inte några cigaretter att släcka branden i halsen med heller för dom har gått upp i rök (haha) skulle gå och köpa det när amanda kom men det spöregnar ju nu!




Rutten vattenmelon i badet

Sådär då va det dags igen! Jag har precis tagit mig ett långt bad med citrusmjölk som skumbad. Det va ljuvligt kan jag säga. Fresten inte visste jag att en bodyscrub kunde bli gammal, eller kan den det? Jag hade nämligen en jätte bra som luktade vattenmelon, fick den av min plutt för ett par månader sen, i alla fall, nu när jag skulle använda den så chockades jag av en enorm stank, det luktade verkligen ruttet ifrån den, och innan luktade den som bacardi breezer(ingen aning om hur det stavas) i alla fall det va mycket underligt!

Nu ska jag i alla fall byta om till lite mer passande kläder då Amanda komemr hit ikväll, vi hade tänkt dela en flaska vin men hade inget hemma, kanske hon har, jag ska undersöka saken. Ska nog tvinga henne att spela yatzy med mig också, haha jag och Björn va som galna i det på resan:)


Jag går emot "en bloggares regler"  och lägger upp en mycket gammal bild på mig och Ms.H

solen är ett minne blott!

God morgon kära vänner! Idag när jag vaknade sken solen och ja kännde mig sådär extra lycklig med en kaffe i ena handen och en cig i andra, men nu när jag gick ut så såg jag till min fasa att det hade börjat regna, va fan! Det är inte rätt, det har vart kasst väder ända sen jag kom hem, vad är detta? ska det få fortsätta så? NEJ! Sen har jag försökt få tag på sömntutan Amanda med, hon kan sova länge hon, hoppas hon inte jobbar idag, då får vi ju ingen tid att leka. Men idag måste jag verkligen tvätta, jag har inte några kläder för tillfället för allt ska tvättas men jag har ju tagit en sak i taget, först komma hem sen försöka sova, sen packa upp sen städa och nu till sist ska det tvättas.

jaja det är väll bara att sätta igång, jag ska telefon terrorisera Amanda tills hon vaknar också!



Ta mig tillbaka men skippa den jävliga getingen som va på mig!


Jag leker hälsosam!

Det slog mig att det är lördag idag och jag har inget godis, jag är extremt sugen på något men jag känner att jag kan inte fortsätta äta en massa onyttigheter längre! Så jag gjorde snabbt en god sallad, det finns inte mycket som är godare en röd paprika eller a jordgubbar, melon, choklad, det finns oändligt mycket saker då men inte i kylskåpet...just nu!




Några väl valda ord...

Jag kröp upp ur mörkret igen, borstade bort damm-råttorna och klistrade på ett leende, inte ska jag ligga där och skräpa inte. och på tal om skräp så har jag ÄNTLIGEN tagit tummen ur och städat mitt rum! Lättare sagt än gjort va det med efterssom min funa stora hylla med skönhetsprodukter är fylld till bredden och jag får inte ens plats med en tandpetare längre så va jag tvungen att möblera om lite. Så bort med smyckes-skrinen från andra hyllan, i med smyckena i en stor skål och där fick jag lite plats att ställa saker på:) Jag packade även upp så nu känns rummet mycket större när det inte står 2 stora resväskor i vägen:)

Kolla vad mysigt det ser ut på mitt nattduksbord nu!
Den lilla boken är en bok med citat och dikter om kärlek, tror jag,  den är fin som prydnad i alla fall.
Anledningen till att det ligger en ful skärbräda där med är för att datorn ska kunna vara på någonting när
jag är för lat för att sitta upp.



"" Över dörren till mitt hjärta skrev jag: Genomfart förbjuden!
Men kärleken kom skrattande förbi och ropade:
Jag går in överallt"

Herbert Shipman


"Kärleken är ett tillstånd där
till och med egoisten
glömmer sig själv"

okänd


Pengar förblindar många
Kärleken ännu fler.

Franskt ordspråk

Elin Kling = BIG MISTAKE

Jag var precis inne på Elin Klings blogg och det va ett stort misstag! Nu är jag deprimerad över att inte jag ser ut som henne eller har råd att se ut som henne:( Jag ska krypa in under sängen och vänta tills mörkret faller, endast då kan jag våga visa min nuna igen!

Ändrade planer för idag

Så nu har jag kirrat (haha) Björns present och mamma likaså!:) Men min frisör va inte där idag så jag kan inte prata med henne och bestämma vad jag ska göra förrän på måndag, attans! Det bidrar ju till mina sömnproblem, jag vill bara fixa det nu ta bort det eller sätta i mer, jag kan inte bestämma mig! Självklart vill jag ha kvar mitt långa svall (?) men om det förstör mitt egna hår emr nu när det är så tovigt så kanske det är bättre att ta bort det, det tråkiga med det är att nästa gång jag sätter i hår så kommer det gå på så mycket mer än vad lilla fattiga jag har råd med:( Dessa i-lands problem alltså.

Jag skulle ju egentligen träffat amanda idag med men det blev ändrat i och med att hon jobbar så är det roligare om vi kan träffas i morgon då vi inte behöver stressa. Och jag är ju såklart helt slut med, meningen va att jag skulle vila lite nu och att Björn skulle ringa och väcka mig igen klockan 4 men tror ni jag har somnat, NEJ! Det verkar ju helt omöjligt för mig att sova, alla dessa funderingar och stress moment, usch! Men nu ska jag ändå ta en kopp kaffe, eller värma det jag har i koppen som jag glömde, det är ljummet nu och jag tror inte jag orkar vänta på kokarn att bli färdig, nej snabba puckar ska det va!

vi hörs lite senare!





God morgon Surkatt

God morgon! Jag måste bara säga att jag somnade vid 6-halv 7 i morses och är egentligen helt slut nu men måste till frisören innan det stänger.

Haha även om jag tycker det är jätte tråkigt när folk skriver om sina husdjur så måste jag ändå breätta om min katt snärtan.
Hon är verkligen för underbar, hon sover i min säng jämte mig varje natt men hon blir så ledsen när jag åker iväg. Ifall inte jag är hemma så sover hon aldrig på mitt rum, då drar hon sig undan och längtar efter mig. Nu när jag hade vart borta i 2 veckor så va hon ju väldigt ledsen och när jag kom hem och inte hälsade på henne direkt, (jag kunde ju inte hitta henne) så blev hon jätte sur! Hon sov inte hos mig längre heller, och jag undrarde vart hon hade tagit vägen så igår när jag såg att hon låg på uteplatsen så gick jag fram till henne, först så kollade hon bort och ignorerade mig haha men sen blev hon helt vild och typ hoppade upp i famnen på mig. Nu är vi vänner igen och hon följer efter mig hela tiden. Ifall jag går ut och röker hoppar hon upp på fönsterbrädan och mjauar haha Så underbar är hon verkligen min lilla snärt-fjärt.



Mathilda Tipsar!

Eftersom jag har så svårt att somna så sitter jag och söker på olika kroppsprodukter man kan göra hemma. Jag hittade ett härligt och somrigt recept på en bodyscrub som innehåller jordgubbar! Denna måste jag prova!

Du behöver
1/2 liter jordgubbar
1 msk strösocker
1 msk honung
1 msk havregryn

Lägg jordgubbar och havregryn och honung i en mixer eller en matberedare och mixa till de är en sörja
Häll i sockret och rör runt.

Nu är det dags att hoppa i duschen

Scrubba dig sedan på fuktig hud med cirkelrörelser. Sockret och havregrynen slipar ditt skinn och tar bort gammal död hud.
Låt sedan scruben sitta i ett par minuter så att jordgubbarna och honungen ger din hud näring och lyster.

Skölj sedan av med ljummet vatten och klappa dig försiktigt torr med en ren handduk.

Om du vill göra det här när det inte är jordgubbssäsong går det även bra att använda banan.

(lånat från Manolo.se



 

Det är så enkelt att göra sina egna produkter och så mycket billigare och hälsosammare, eftersom hemmagjort inte innehåller några kemiska ämnen. Jag måste bli bättre på det med men när jag väl känner för det har vi inget roligt eller användbart hemma:/


Självbehärskning!

Åh jag är så uttråkad, jag är för trött för att städa, egentligen borde jag verkligen göra det, och tvätta med men INTE IDAG! Min Björn vill jag inte ringa och störa hela tiden heller, han måste få träffa sina vänner ifred det va ju ett tag sen nu när jag har haft honom haha Jag får helt enkelt stänga av mobilen så jag inte blir för frestad, istället kan jag planera va jag ska ge honom i present, och i morgon ska jag träffa Amanda H, längtar så! Sitter för övrigt och snackar med Emmelie nu, min lilla stumpa, som jag saknar henne! Vill träffa alla innan jag åker upp igen men alla jobbar, det suger men jag ska försöka njuta av mitt sista lov ett litet tag till, även om jag redan fick ångest samma morgon som jag kom hem från utlandet haha. Vill inte ha lov, jag vill börja jobba nu!! så jag ska skriva om mitt cv och sen är det bara att sätta igång, elelr månad i förtid är ju bara bra att vara...Jag vill verkligen skaffa erfarenheter nu, inom det jag vill arbeta med, nämligen skönhet. Jag vill jobba på ett SPA eller vanliga skönhetsavdelningen på Åhlens, bara något inom ämnet. Då skulle jag vara lycklig, men det är ju nästan omöjligt att få sig annat än riktigt skitjobb nu. Eller egentligen måste man ha jobb så får man nöja sig men den saker tänker jag inte fundera på förrens det krisar rejält hehe ne nu måste jag verkligen sysselsätta mig, jag kryper ju ut skinnet.

Mitt mantra är: Ring inte, ring inte, ring inte!

Dear Lord If You Can't Make Me Skinny...

fy va mätt jag blev men gud va gott det var. Nu ska jag bara städa upp lite på mitt rum och sen sätta mig och sträck-kolla simpsons! I morgon blir det stan med mamma mitt hår är förjävligt nu så jag måste boka tid för att reda ut riset sen ska jag köpa present till min plutt som fyller hela 21 på onsdag, (bara 9år tills du är 30!). Sen om jag inte är allt för trött, seg som jag är så ska jag tvinga Amanda H att träffa mig, om hon inte jobbar då:( Jag saknar dom så ju!

Just det ja, jag fick en försenad födelsedags present av min kusin Nicole idag med! Jätte fina rosa spa-produkter som luktar ros, en söt rosa nyckelring, en rosa fot fil/ borste och ett godis-halsband för att fylla ut påsen lite:) Behöver jag säga att hon gillar rosa? Detta blev jag mycket lycklig över och beroende som jag är av skönhetsprodukter så är det alltid ett säkert kort när det gäller att köpa presenter till mig! Det behövs alltid helt enkelt och man kan aldrig få för mycket av det. Jag fick fresten ett jätte bra nagel-kitt från Älskling som innehöll en body/hand loation från döda havet, sen grejer till naglarna såsom filar, nail pusher, nagel-olja och en jätte bra stor rektangulär fil, mina naglar är verkligen förvånansvärt fina nu och jag har inte ens nagellack dom är glansiga ändå! och oh så lena, jag kan inte sluta ta på dom haha

så tack gumman och plutt!

Fresten, jag köpte ju såklart souvenirer på resan till familjen.
Till Mamma blev det ett jätte snyggt armband, syster en jätte-cigarett, till stefan en wiskey(från bulgarien) till bror en zlatan fotbolls-tröja och sist men inte minst till pappa.
Hans va nog en favorit, jag köpte en sån t-shirt som det är nedan, bara det att hans var svart istället haha
Tyckte den va klockren!



mmm...marängtårta!

Tillbaka från de trevliga kalaset i kinna, där det bjöds på bland annat marängtårta, fy va gott det va, jag åt två bitar haha godismonstret eller gottegrisen som jag är så kunde jag med att göra det. Vi spelade även Buzz jag vann inte men jag förlorade inte heller fast jag fick förlorarmedaljen! Så nu har vi vart och handlat lövbitar och criss cuts och jag sitter och väntar på maten, längtar efter något som inte är sprängfyllt med socker, det har blivit lite mycket sånt nu senast, beach 09 - i'm not coming!



Favorit i repris denna morgon

God morgon på er! jag fick ungefär samma början på morgonen som igår bara det att nu va det mamma som kom in och väckte mig och sa att vi ska åka om en timma haha Vi ska nämligen på kalas för min lilla kusin Elvira som fyller 12 år om jag inte minns fel:S Mamma väckte mig mitt i en underbar? dröm, nu minns jag inte riktigt men jag befann mig nog på en färga och mitt jätte stora rum på färgan va fyllt med tjejer, jag tror någon av dom skulle gifta sig och bestämmde för att förfesta på mitt rum, i alla fall jag skulle precis öppna min cider när mamma väckte mig haha

Nu har jag bara en kvart på mig så måste fortsätta göra mig klar!

Grattis!


Ja visst ja!

Jag kom på ytterligare en stor sak som har hänt! Jag har ju för fan fyllt 19! haha

På min födelsedag så gick vi ut och festade på ett ställe som hette Amigo, där fick vi dagen till ära gratis shots såna man ska dricka utan händer, jag hade det dock svårt att få in det jävla glaset i munnen så tänderna fastade, men efter lite lirkade så gick det:D

Jag fick också en jätte fin västa av min älskling! Det va ju tänkt att resan va våran present till varandra men icke, och efterssom Björn fyller år på onsdag så måste jag hitta något till honom, det hade jag tänkt göra ändå men men.




Frunch och Bowling med pappa

Idag kom Amanda in på mitt rum och väckte mig, jag som bara sovit i några timmar var som  i en trans när hon försökte prata med mig. Hon sa att pappa kommer i en timma och ska plocka upp oss för frukost och trekamp med han och hubbe.
Med sig hade han frukost, sallad, melon och grillspett. Eftersom man vanligtvis inte käkar grillspett till frukost så bestämmde vi att det fick bli en bruch men svenska som vi är så gjorde vi om ordet till frunch istället. Vi åkte i alla fall och handlade baguetter och lite annat sen bar det av till stadsparken där vi grillade, efterssom det regnade så tog vi plats (läs:stor plats) i den lilla stugan, där står vi, har spritt ut alla våra grejer och värmer oss sen börjar pappa skratta och skrika "ta kort, ta kort" då vänder vi oss om och ser 12 danskar sitta ihopknöade runt ett litet bord och alla hade sina paraplyer uppe haha det såg så roligt ut man kunde ju inte annat än att sjung "vi har det bra. vi här under taket..." haha

Eftersom det regnade så mycket så skippade vi trekampen vilket skulle bestå av minigolf, boul och pilkastning. Så vi åkte till erikshjälpen och sen bowlade vi. Jag fick fresten 3 böcker av pappa:) Men väl på bowlingen så gick det sådär, i början i alla fall, sen drog jag på på och avslutade spelet med 2 strikar haha:D

Men ordningen blev ändå.
  1. Pappa
  2. Amanda
  3. Jag
  4. Hubbe
Om vi hade räknat med det sista kastet så hade jag och amanda fått exakta poäng men icke för jag han kanske en gång mer:(


Ne nu ska jag ta och nana.



Hubbe som siktar på rännan, hoppas jag:/




4D bio och Nessebar

Jag orkar inte dra igenom hela resan nu i efterhand när man har berättat samma historia flera gånger redan hehe men vi hade det i all fall jätte roligt. Vi gjorde alla vanliga saker som festa, sola, bada och shoppa men vi gick också på 4D bio, det va riktigt läskigt ibland men eftersom skärmen va lite för liten så kunde man skymta värkligheten på sidorna haha sen åkte vi nån som liknande grej med. Hela grejen vi satt i rörde sig i svängarna och så det va värkligen roligt, men fy fan va vi skrek, sen så visade dom på en skärm utanför dom som sitter i karusellen eller va man ska kalla det, så dom förbigående lär ha fått sig ett skratt haha. Va gjorde vi mer då, jo vi åkte till Nessebar, men vi hoppade på fel buss, dock va inte detta vårt fel för vi frågade om den gick dit och dom sa ja, men icke, så vi åkte till slutstationen sen fick vi snällt åka tillbaka hehe
Vi gjorde så mycket mer men nu känner jag att mina ögon håller på att stängas, jag har inte sovit alls bra sen vi åkte, hoppas jag kan somna inatt bara.





Bild tagen från det lilla tåget och en fontän vid minigolfen.




I det stora hela!

Okej jag är tillbaka och mycket har hänt sen jag sist skrev.

Jag kan naturligtvis inte skriva om allt men de större grejerna tar jag upp först:)


  • jag har gått på balen med min älskling. jag har tyvärr inga bilder på min dator från det men det ska jag försöka fixa.

  • jag har tagit studenten!!!!!
Olivia, Jessica och jag



Hanna, Lisa och jag




  • Jag har vart på Bröllop för Björns kusin Hanna och hennes engelska man. Det va riktigt roligt, galen brudgum(?) haha

  • jag kom hem i morses efter att ha vart utomlands med min älskling i 2 veckor! I underbara Sunny beach, det va tredje gången nu för oss båda och det va underbart men lite sorgligt, vi lär inte återvända dit på ett bra tag, man vill ju se andra nya länder också hehe:) Men mycket mer om den resan i ett annat inlägg.


Väldigt dåliga bilder blir det, då jag fick ta med min skitmobil, björns high-tech mobils kamera är sönder och kameran vi hade med tog bara svarta bidler:/ men men...


Här har vi kungen själv (på mini golf)!
Den jäkeln vann denna gången också, rätt stort med eller a med 4 slag eller va man säger.





jag vet inte vad som har hänt med mitt ansikte här men jag drar till med en vild gissning, Svin-influensan?
förhoppningsvis så är det bara älskling som skakar lite mycket på handen haha




Älskling försöker se cool ut (tror jag) på tåget på väg till Nessebar.




Där vi käkade dom mest gudomliga glassarna!
Jag är i full sjå med att tugga på en jordgubbe



Älskling var ju lycklig över sin glass tallrik i alla fall.
Det va upplagt som grillspett hehe




Sådär det har nog vart dom stora grejerna som hänt:)
Nu ska jag äta lite choklad och läsa tidningen så får vi se om något nytt har hänt i världen sen jag va borta.
Förutom det att Jacko dog:/


                                                                                                                                                                                                 
puss




RSS 2.0