cupcakes

Nu är Amanda här och vi och amadeus har bakat muffins sen gick jag och amanda och bastade:) så härligt och jag måste säga att muffinsarna blev riktigt vackra hehe vi använda fantasin, vi hade ju inget strössel så vi tog godis istället:) Det ska mamma få på sängen i morgon när vi väcker henne med våran fina allsång då vi sjunger "jag må hon leva...hipp hipp hurra!" Mumsigt ska det bli;)
Nu ska jag fråga amanda om hon vill spela lite kort med mig och kolla på sex and the city:)
Björn jag ringer dig nu hehe:)


Beskåda våra fina muffins





utmaning

Nu har jag precis kommit hem från skolan, när jag vaknade va jag som en helt ny människa, ingen hosta inget snörvel, ingenting, endast en väldigt seg kropp hehe men jag lyckades ta mig till skolan i alla fall:) Väl där började jag skriva på en uppsats i svenska c sen hade jag engelska c där jag skulle läsa min bokrecension, hatar sånt, speciellt på engelska c kursen, jag kännr mig verkligen obekväm:S men jag är stolt över att jag gjorde det:) sen hade vi kulturhistoria, där vi kollade på diabilder och sen slutade vi.
Idag ska jag städa mitt rum och ta ett långt skönt bad!

Jag blev utmanad av Nicole att berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om mig själv och sen utmana 8 andra personer:)

1. jag har världens underbaraste pojkvän
2. jag är beroende av skönhetsprodukter
3. jag älskar väskor
4. jag har stora framtidsplaner:)
5. jag bor 35mil ifrån min pojkvän som jag träffade i bulgarien
6. jag är för-förlovad
7. jag är rädd för hundar
8. jag är fruktansvärt rädd och paranoid när det gäller insekter

jag skulle kunna berätta mer intressanta saker men icke ;)

jag tror inte ens jag känner 8 personer som bloggar så jag struntar i att utmana hehe




Time to meet the Lammassaari's

Nu har min huvudvärk kommit för att stanna haha och jag vet att det inte ens är någon ide att gå och kolla efter alvedon för vi har ändå inga, tror jag inte. Men det hade inte spelat någon roll, man ska inte ta sånt om man verkligen inte behöver det.

Jag längtar så till helgen! Dels så fyller mamma år på fredag så vi ska fira henne med släkten på Lördag och sen ska jag sälja på loppis, det behövs min plånbok skriker av smärta! Sen kommer min Björn också!:D Har saknat honom så. det är vekligen inte roligt att vara ifrån varandra så mycket som vi är, och det är nog inte många som förstår det, men det är verkligen värt det! Stunderna man har tillsammans är guld värda. Man uppskattar allt så mycket mer och det är nog därför vi aldrig har bråkat, inte ens ett litet gräl har vi haft, vi har helt enkelt inte tid haha;)
Ska bli kul att han får träffa irene till slut också, det har ju faktiskt gått 5 månader!

Nu ska jag lägga mig under täcket, datorns ljus är inte skönt för mitt huvud nu:/ Får se om det blir skola i morgon.
Jag får helt enkelt gå upp på morgonen och se hur jag mår. Får hoppas att jag vaknar bara, jag har ju som sagt ingen väckarklocka:S



sicko

japp idag är jag sjuk:/ vaknade som vanligt med igentäppt näsa och enorm hosta, uscha! Är sjukt rastlös och vill ut och gå eller något men så fort jag försöker så blir kroppen helt slö och jag längtar tillbaka till liggande position igen hehe kan det va feber kanske?
I alla fall, idag har jag endast kollat på massor av sex and the city och vilat och saknat min älskling otroligt mycket. Det är tur att det inte är så lång tid kvar nu till han kommer på fredag då det också råkar vara min mammas födelsedag! Någon håller på att bli en stor flicka hehe:) Jag har köpt något som jag tror att hon kommer uppskatta:)
Herregud va trött jag är, men endå så vill jag hitta på något, är helt rastlös i kroppen. Kanske ska man gå ut och gå sen i alla fall, skulle behöva lite frisk luft, annars får man huvudvärk, känner redan att min börjar smyga sig på lite försiktigt. Så blir det när man latar sig hehe
Får se om det blir skola i morgon, är jag likadan som idag så blir det inte det. Vill ju inte heller riskera att bli sjukare tills helgen:S
Nej nu ska jag lägga mig ner igen:)


Så här ser jag ut, så att ni inte glömmer mig nu när jag är sjuk hehe;)


semlor i masser

Gud va jag snorar och håller på, jag börjar bli riktigt förkyld i kroppen, det känns till och med, man blir helt seg:S
idag har jag i alla fall vart i skolan och inte riktigt fått så mycket uträttat, svenskan bestod va tal, samhäll självständigt och enelskan bokrecenssion så det har bara vart att sitta tyst och lyssna. Jag och lisa åkte dock och förgyllde dagen med varsin semla (tack lisa!) innan engelskan så då blev man lite gladare. Sen när jag kom hem överraskades det med en semla till:D semlor semlor semlor! Nu ska jag snart städa mitt rum. ska bara koka lite mer kaffe så att koffinet (kan inte alls komma på hur det stavas) i blodet höjs lite haha




the gala

Ny vecka igen.

Snart ska jag dra till skolan. jag gillar måndagar, jag börjar kavrt över ett så jag kan sova tills jag vaknar och ändå ha en lugn morgon med frukost kaffe och hela alltet:D Värre är det i skolan.en lång lektion som slutar klockan 4, uscha.
Men nu måste jag kila annars kommer jag lik förbannat för sent haha

va det någon som såg oscarsgalan inatt fresten,? jag såg bara lite av den.



snart bär det av!

Gud va jag längtar! Den 6:e åker jag och älskling till sveriges huvudstad, alltså stockholm för att spendera hela helgen där! Vi ska se Metallica!:D Jag är så förväntansfull! Men metallica är ju på lördagkväll så resten av timmarna så ska man ju göra andra saker. Vi ska till exempel gå på stan och kolla studentskläder och skor till mig, på grund av extremt låg budget så tänkte jag ha samma skor till balen som till studentklänningen, men det gör absolut inegnting i och med att min klänning är så lång så skorna syns inte ändå, och jag tänkte att jag skulle ha ett par jätte höga gladiator sandaler, med platå och remmarna ska sluta lite ovanför anklarna, dom ska även vara tan-färgade:) blir snyggt till en vit studentklänning, jag har även två läderarmband, ett vitt och ett i tan som jag beställde samtidigt som studentmössan:)

Nu satt jag och kollade hur mycket pengar jag kommer ha att roa mig för, och jag kan ju såga att jag  fick en smärre chock.

så här ser det ut:

1050kronor

bussbiljetter tur och retur: 550 (priserna har höjts rejält:S)
kronor kvar:500

mobilräkning:150kr
kronor kvar: 350

så jag har alltså 350kronor kvar att leva för förutsatt att biljetterna kostar lika mycket då som nu och förutsatt att jag inte kommer behöva röra en enda krona innan jag åker. haha är det inte sorgligt?
jag måste ha ett jobb, jävla lågkonja!

Men som man säger en ny väska 300kronor att få se metallica med älskling priceless haha:D

Girls night in

Hmm...när jag kom hem i fredags visste jag inte alls vad som skulle hända den kväll. Men vid 7tiden eller jag kan ha helt fel så åkte jag till Lisa som har sin brors lägenhet i några dagar. Där möttes jag, lisa, emmelie, julie och klara upp för en mysig tjejkväll. Det bjöds på tjejsnack, vi åt godis, chips spelade Buzz och kollade film. Senare på kvällen så körde vi hem klara och herregud jag har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde i bilen. ALLA bilder vi tog på oss såg helt förjävliga ut. fy det är ju som man skäms men gud va kul det va. Vi körde också hem lisas kompis jocke och köpte cig, sen vid tre-tiden va vi tillbaka i lägenheten igen där vi kollade på The Ruins, usch vilken psykfilm, usch usch usch och vid 5-timmen la vi oss haha När klockan var halv 1 vaknade jag och gjorde lite kaffe och satte mig och läste cosmopolitan, vid 2tiden steg dom andra två upp hehe:) Hela dagen låg vi i vardagsrummet och kollade film och spelade buzz sen vi 7 så drog vi hem. Man är ju tvungen att äta nångång. meningen va att jag skulle ta mig ett härligt bad men när jag kollade på klockan va den redan halv 11 så det får bli ikväll istället:)

Idag har jag bara kollat på alla avsnitt av samantha who, riktigt bra serie faktiskt!

nu ska jag ta mig ett knäcke:)

så fint med dessa berg!



Dream on

Åh jag vill kunna se in i framtiden och se vad jag kommer göra om ett år! Kommer jag komma in på min älskade högskola och kommer jag få ett bra sommarjobb? Jag orkar inte vänta. Om ni bara visste hur gärna jag vill komma in på entrepenörskolan i leksand, jag har alltid velat bli dekoratör/kommunikatör att inreda rum, skyltfönster och sånt har alltid vart något jag tyckt om. När jag va liten kunde jag sitta i timmar och göra små egna rum i word, jag kopierade möbler och prylar från olika sidor på internet och klistrade in så skapade jag mitt egna rum haha och när jag inte gjorde det ändrade jag om i mitt riktiga rum, säkert 2ggr i månaden, jag älskade det verkligen och jag hade inte ens börjat 6an då haha Jag hittade även mitt drömjobb i Avesta, hur stor är chansen? Dom söker en butiksdekoratör, jag är ämnad för detta jobb ju! dit ska jag söka så fort jag får mina små papper:) Sen är det bara att hoppas. just nu sitter jag och kollar på nåt sånt dära tävlingsprogram precis som när dom klipper hår och designar kläder bara att detta handlar om att inreda rum hehe

Ett litet steg för mänskligheten ett jätte steg för Tilda

haha....igår eller rättare sagt idag väldigt tidigt på morgonen, klockan va cirka 01:00 så bestämde jag att jag måste ändra mina matvanor, inte för att dom är så dåliga i sig men jag menar, jag har inte druckit mjölk sen jag va ungefär 13år och inte heller yogurt eller fil eller liknande och alla behöver ju sånt. Så jag bestämde mig för att något måste ändas, jag ska börja knapra på mina små vitamintabletter som ligger på samma ställe där jag la dom får säkert ett år sen, nämligen i en av mina lådor. Jag ska också börja äta sånt som jag vanligen föraktar, bönor, ägg, sallad m,m Nu är det ju inte så att jag aldrig äter detta, jag äter bönor i grytor men bara när det är det enda som serveras i skolan, jag äter sallad på mackan ibland men aldrig till maten, jag hatar när gurkan har legat i såsen utan att jag vetat om det och när jag ska äta den märker jag att den är helt mjuk och varm, usch!!!! Så istället får det bli efter maten, och ja ägg, när äter man det egentligen, påsk?
I alla fall idag tog jag första steget och åt ett ägg, som jag tillagade helt själv, men när jag åt det kunde jag inte hindra tankarna från att glida i väg och tänka på att detta en gång skulle bli en kyckling! Då kändes det inte lika roligt längre.
Men det är så det ska va, från och med nu ska jag regelbundet äta något jag inte är van vid, det kan va en yogurt, en apelsin, lax eller liknande:)

Här är lite tips på råvaror  som är bra för kropp och hår!

 Lax
Lax innehåller massvis med omega-3, protin och B-12 vilket gör håret glansigt.

Mangold och broccoli
Att lägga till mangold och broccoli på tallriken är ett utmärkt val för att få i sig vitamin A och C. Detta är vitaminer som kroppen behöver för att producera sebum, hudens egna olja hjälper hårt att behålla fukt. Kroppens naturliga balsam med andra ord.

Baljväxter (Bönor, ärtor och linser)
Kidneybönor och alla sorts linser är bra för hårets tillväxt. Dessa bönor innehåller även järn, zink och biotin. Brist av biotin kan leda till skört hår eller i värsta fall håravfall. Rekommenderat intag är minst 3 (gärna fler) deciliter per vecka.

Paranötter och valnötter
Oskalade paranötter (brazil nuts) är bäst proteinmässigt och näringsmässigt. Paranötter innehåller viktiga mineraler för din hälsa och hårbotten. Valnötter innehåller ovanligt mycket omega-3 som hjälper till att hålla håret friskt.

Morötter
Ett utmärkt val av vitamin A som gör att din hårbotten håller sig glänsande utan att se fett ut.

Ägg
Det spelar ingen roll hur du tillagar det. Bättre proteinintag finns inte. Ägg är rikt på biotin och vitamin B-12 som är de viktigaste näringsämnena för ett vackert yttre.

Tips hämtat av Elina  Hasslund



SATC

God morgon:) Idag försov jag mig, mamma skulle inte gå upp förens åtta så jag skulle försöka ta mig upp av mig själv, så jag satte alarm på mobilen i hopp om att den skulle ringa men efterssom den satt i laddaren och va inställd på vibrera så vaknade jag icke, mamma väckte mig istället efter 7 och jag for upp som en raket. Men nu sitter jag i min säng och kollar på sex and the city. Jag ska skriva lite på rapporten till projektarbetet snart också och plugga lite på andra saker med men först måste jag piggna till i huvudet lite. Jag känner verkligen för att gå ut och ta en promenad men inte i detta vädret, det är snö och kallt ute och att gå ut i det vädret är verkligen inget jag längtar efter precis, då sitter jag hellre här med en kopp kaffe i handen och varvar ner mina tankar. Jag vill få styr på vardagen igen, gå ut och gå, tvätta bort sminket varje kväll och tvätta ansiktet varje morgon, men jag orkar inte haha, jag kände att packa upp väskan och lägga upp tvätten i högar skulle va första steget i alla fall:)

Jag saknar min älskling hur mycket som helst nu! Varför är han inte här och får mig på så bra humör som bara han kan få mig? Den killen kan få mig att skratta tills jag ligger ner :D

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe, fundera på livet och plugga så jag kan känna mig stolt över mig själv igen:)
Man känner ju sig så duktig när man får något gjort.



Update

Okej en liten uppdatering om min och min älsklingsnalles  resa:D Jag har sovat nästan hela tiden ända sen jag kom hem och är fortfarande trött så det kommer fler bilder och fler uppdateringar senare:)


Älskling & Jag På Arlanda innan flygning

Vi sov inte på hela kvällen/natten innan vi skulle åka (02:00) eller a älskling ville nana lite
men jag lät honom inte. jag va alldeles för uppspelt så jag packade i några timmar och
gjorde i princip ingenting haha
När vi kom till Arlanda så satte på oss på golvet och väntade, vi båda va väldigt trötta
och har redan (inte) jätte bra humor så i princip allt va roligt.

Så här löd ett samtal...
jag: Vill du spela kort?:D
Han: Nej, vadå vill du det?
jag: Nej, egentligen inte

Fy fan va vi skrattade och detta har vi skrattat åt nästan hela veckan haha
Väl inne efter att vi checkat in gick vi och åt frukost, eller a han åt, jag drack en juice, hade inte ätit speciellt mycket dagarna innan heller men va inte sugen.
(Detta fick dock en helomvändning väl utomlands)






Första dagen på hotellet
Känslan när man kom fram va underbar (om man bortser efter mitt otroliga sug efter cigaretter).
Vädret va underbart, det va varmt och hotellet va superfint!
Här sitter vi första dagen och äter lite:)
Det va nu mitt matintag ändrades drastiskt, efter denna måltid åt jag i princip hela tiden, när jag åt pratade jag om mat och när jag inte åt undrade jag när och vart vi skulle äta haha
kolla in våran fina utsikt!
Hotellet fresten va ett 4+ hotell så det va väldigt vackert och restaurangerna likaså, killarna va tvugna att ha långa byxor och tjejerna skulle också va finklädda:)






Första kvällen
Här sitter vi vid poolbaren och ska ta våran första drink utomlands.
Vi va förmodligen väldigt jetlaggade båda två för vi ser verkligen förskräckliga ut på bilderna haha
Så detta gör ni på eget bevåg;)











Första morgonen andra dagen
jag va uppe med tuppen men det va inte Björn.
Men hur kan man vilja sova när man är utomlands och solen skiner så fint in i rummet?!
Här kommer några bilder på hotellrummet.
jag ångrar att jag inte tog fler, det va jätte fint med eget kök och badkar och dusch och allt.










Frukost
Samlade ihop lite grejer som kunde sammanfatta våra morgonar.
Godis (oftast kinder och maltesers)
Cigaretter (alltid lika gott att sitta och röka på balkongen en härligt solig dag)
Kortlek (herregud va vi har spelat kort, det borde bli vårat signum)
Mp3 och högtalare (detta följde med oss överallt)





Min älskling kan göra allt
Här står han på vattnet ju, helt oberörd över att han måste vara gud;)
Nej egentligen så är det en bubbelpool i den stora poolen;)
som den lilla badkrukan jag är så va jag bara i poolen tre eller fyra gånger, hehe
jag trivs bättre på land med en bacardi i ena handen en cig i andra och lyssna på Brick and Lace:)



utflykt
Jag och min nalle gick på en liten utflyckt till havet för att kasta macka.
Shit i helvete va ungen kan kasta långt, ibland nådde inte ens mina stenar ut till vattnet haha
så supermysigt va det




svårt att leka gangster när man bär på en påse från gina tricot haha


Efter att vi busat klart med stenarna så busade vi lite i denna poolen:)
Alla satt tysta och stilla på sina solstolar men inte vi inte hehe:)



Gran Tarajal
Vi va sugna på att komma bort lite från hotellområdet
så vi tog bussen till Gran Tarajal som låg ett par kilometer bort och var lite större.
Där åt vi jätte god mat och strosade runt vid havet.
Första restaurangen vi gick till pratade till och med servitören lite svenska:)
Vi besökte massa butiker också, köpte en BH till mig och armband till oss.
Björn kom med den brillianta ideen att vi skulle för-förlova oss.
Alltså som ett löfte för att vi någon gång i framtiden ska förlova oss hehe
Jag skrev ett lite ironiskt meddelande till mamma om det och efter det droppade det in sms hela dagen och dagen efter.
Folk grattade oss till förlovningen hahaha
Ja så allvarligt va det ju inte för oss men vi har i alla fall små söta armband på oss<3
Vi provade även små hattar hehe





Nu ska jag Kolla på sex and the city men det kommer självklart massa mer bilder och uppdateringar om resan:D

Älskar dig gubben och saknar dig redan<3
Tack för en underbar semester, det kunde inte blivit bättre<3




Tillbaka till gamla rutiner.

Nu är jag tillbaka till kalla sverige, eller kom hem i måndags natt men inte orkat uppdaterna. Igår va sista dagen med min älskling, uscha! saknar honom redan, resan va helt underbar men jag skriver om den senare idag när bilderna är inlagda, Nu ska jag snart dra till skolan:( Det ska bli kul att träffa alla igen men jag är så trött, kunde inte somna inatt och inte Björn heller. Oj nu måste jag verkligen dricka kaffe ögonen går i kors!
Skriver senare:)

I'm done for the day!

Skönt! klockan är bara halv 4 och jag har vart och växlat pengar, solat, skurat, dammat och allt:) Man känner sig helt äcklig när man har städat, huden är torr och håret är helt frissit. Men jag är som sagt färdig för dagen och kan hoppa in i badet och fräscha upp mig, sen ska jag färga ögonbrynen och tvätta löshåret, använder aldrig det längre men det kan ju va kul att ha i spanien:) sen ska jag bara slappa och gå ut och gå, om inte det är för mycket slask för det gillas inte! Gud va jag längtar tills i morgon! Då får jag åka till Björn, ska uåpp vid 7, måste hinna duscha, packa allting som inte kan packas idag och sen vid 9 ska jag va på stationen, åker egentligen 10 men mamma och stefan ska kolla på hubbes match och jag vill inte konka på väskan på bussen, uscha! Men med några bra tidningar så ska la tiden gå fort:) Whohoo vilket betyder att när jag har åkt i morgon kommer jag inte hem förrens jag har vart i spanien, hmm kanske konstigt formulerat men ni fattar, Vi är snart där! haha

Nu är min broder ur duschen så nu är det min tur, känner mig verkligen inte fräsch nu efter att ha dammat och skurat
 (det va behövligt fresten:/)

Miss you honey

Äntligen får tilda shoppa lite

hemma och är sjuker idag:S kunde inte sova inatt för hade sån magvärk så jag mådde illa, uscha men nu är det bättre har dock bara kunnat få i mig en liten banan sen igår men men det går la över:) Idag fick jag också föra över lite fondpengar till mitt konto så jag kan köpa mig nya rengöringsprodukter, det är ju slut, längtar! haha det va såå länge sen jag köpte något roligt till mig själv ju:) så väntar bara på att mamma ska vakna, hon har jobbat sen igår morses så förstår ju att hon är trött. men sen blir det A6 för oss, hoppas jag hittar något bra för håret med, min inpackning sjunger på sista versen nu. Och nu är det bara två ensamma nätter kvar tills jag får åka till min älskling!:D Så efterlängtat, domma två veckorna har vart sååå långa, det känns som en månad sen jag såg honom sist ju, saknar honom så! Då blir det mys, vi ska även ha fotbollskväll hehe jag är ju ingen fotbollsfanatiker precis, men med lite öl och käk kan jag nog bli hehe:)

Lisa och Amanda kom förbi och spelade buzz och drack kaffe:) kul att se dom innan dom drar iväg på deras resa, dom bokade i förrgår och åker idag haha dom ska till Las Palmas också kanarieöarna då alltså hehe
Så efterssom jag aldrig uppdaterade innan så har jag därför redan vart på A6:) köpte lite roligt bland annat ansiktsrengöring, hårinpackning, body scrub, ansikts scrub båda luktar jordbubb, ett hårband, mascara, underkläder och lite annat smått och gott:) välförtjänat måste jag tilllägga hehe:)

Nu ska jag dra och käka har forfarande bara ätit en ynka banan sen middagen igår:S

boooring tilda

Gårdagen va inte rolig alls, jag vaknade med huvudvärk som inte gick över förens vid 10 på kvällen, inte roligt alls.
Men denna dagen va bättre, dagen gick fortare än vanligt, hade ingen arl i skolan så hade bara en lektion:D sen gick jag och solade och när jag kom hem packade jag lite till, valde smycken och sånt, kul kul:D sen gick jag ut och gick, tur va la det för nu snöar det! what?! det har vart grymt fint väder nu och så plötsligt kommer dessa vita saker? men men Nu är jag trött och ska kolla på film. Inget roligt händer på vardagarna längre haha



because I had a bad day

jag har absolut inte haft en bra dag idag så har inte uppdaterat, jag skriver i morgon istället då jag hoppas att allt känns bättre. Nu behöver jag bara ha tid för mig själv och tänka glada tankar...

Dagens Tips!

Detta vet jag inte riktigt om det fungerar men min syster hade hört på radion att om man är sugen på något speciellt, såsom choklad eller mackor eller något så ska man dricka ett glas vatten och vänta en kvart för efter en kvart är man tydligen inte sugen längre:) ska testa detta så får vi se om det funkar:)





vill ha domma skorna!



Depression

go kväll! denna dagen som började så bra börjar gå utför! Jag har såna humörsvängningar nu och det tog ett tag innan jag fattade varför, jag ska få ha onda veckan haha trodde jag hade blivit alldeles för känslig när jag nästan fällde en tår för att jag inte hittade bikini, mascara eller mineralfondation för under hundra kronor haha va trodde jag egentligen? jag åkte upp till a6 med hopp och tro över att jag också skulle åka där ifrån med något av alla dom saker jag behöver men icke!

Idag va jag och solade innan skolan, det är verkligen härligt, man får lite extra energi när man ligger och blundar där i värmen:) sen hade jag offentlig konst, målade ett par skisser men de slutade där, istället gick jag och amanda ut i solen och drack lite kaffe:)

och imorgon är jag ledig!!



sol sol strålande sol

God morning:) vaknade vid 9 idag och kunde inte somna om, börjar ju kvart över 1 idag så kan ju sova länge om jag vill, men icke hehe solen lyser lika fint idag och man blir på så underbart bra humör och för att göra det ännum bättre så ska jag sola innan skolan idag, får inte glömma parfym bara, vill ju inte äckla alla med solarielukten, bränd hud luktar inte så gott:S
Nu ska jag sätta mig på uteplatsen med en kopp kaffe och kolla ut över solen:D

bills bills and oh yeah bills!

Nu har jag äntligen betalat allt biljetter och sånt också så jag behöver inte oroa mig för det:D Det känslan älskar jag, när allt som ska vara betalt är betalat och man inte behöver oroa sig för att glömma bort eller liknande:)

sol och blå himmel

IGÅR: jag va ju på date med min syster igår och vi hade det jätte kul och supermysigt, massa skratt som alltid! först åt vi på jensens, där en man satt med sin kikhosta och underhöll oss haha det lät så roligt så vi kunde knappt hålla oss för skratt:)
efter det gick vi och köpte en kortlek, vi kom på att det är ju tre timmar kvar tills bion börjar, så vi gick och satte oss på bernards och spelade kort och drack kaffe eller a dom vuxna (jag) gjorde det, sen gick vi till ett annat fik och fortsatte kortspelandet mer kaffe, men när vi hörde en kund fråga personalen när det stängde och hon sa klockan 5 (klockan va då kavart över 5) så kände vi att det va dags att dra, då gick vi till bion och ja fortsatte spela där med, det va ju trots allt långt kvar tills bion började. Filmen va jätte bra, men jag fick panik i början då jag bara såg övre text-raden, till slut trodde jag att det bara va så för oss på första raden och att det skulle va så under hela filmen, men en snäll kvinna kilade ut och jag tror hon sa till personalen, så när filmen började va det fixat:) Jag rekommenderar den filmen starkt! Sen åkte vi hem och spelade lite mer kort och kollade på en konstig men rätt bra film som hette just add water eller något.

INNAN: idag har det vart underbart fint väder! vaknade av att solen lös in på mitt rum och när man kollade ut såg man bara sol och blå himmel, hade jag inte vart så säker på att det va 1 februari så hade jag trott att det var sommar:) Och det vädret kan man ju inte slösa bort på att sitta inne så jag tog min mobil, en tjock jacka och gick ut och gick vid åkrarna, det av så vackert, så tyst, det enda man hörde va bäcken, fåglarna och träden som gnisslade, hörde en och annan hackspett som jag så gärna ville få en skymt av men icke! sen gick jag hem, värmde mig för att senare ta en till promenad, denna va dock inte lika skön, det va fruktansvärt kallt och mörkt haha

nu: sitter och kollar på Holiday, den filmen är ju så mysig, när jag skrivit klart detta inlägget ska jag bara borsta tänderna och lägga mig i sängen och mysa till filmen, Björn kanske vill mysa med mig via telefon hehe

Min söta syster i väntan på mat



jag på en fin promenad







Ett träd hade fallit och korsade min väg



Bäcken

RSS 2.0