powerwalking

God morgon

Jag kom hem till min älskling här i Dalarna igår kväll efter en nästan fem och en halv timmas resa på tåget. Eftersom jag kom så sent så spenderades kvällen framför fotbollen haha uscha! Jag träffade även Lisa börigår efter en lång lång tid ifrån varandra hehe. Vi hann med en snabbfika med uppdatering innan jag drog iväg. Den lilla elakingen försökte få mig att röka haha det av inte lätt att stå emot, så fint väder, varmt och skönt och vårkänslorna sprudlade. Men jag klarade det! Det är stort! Men hela resan gick åt till att tänka på hur gott det hade vart om jag tog en hehe

Denna morgonen började redan vid 5 då jag vaknade och inte kunde somna om. Jag kollade lite på film och sa hejdå till Björn som skulle till jobbet. Klockan halv 8 somnade jag om haha nödvändigt verkligen. Vid 9 gick jag upp igen och gjorde kaffe. Det är otroligt vad gott kaffe är! Efter en stund när jag vaknat till gjorde jag lite ben, mage och rump övingar innan jag kilade ut för en powerwalk. Jädrar va fort jag gick, det känns som att jag flög förbi allt och alla. Jag hade inte heller någon bestämd väg jag skulle gå så jag lät bara benen bestämma hehe Svettig var jag när jag kom tillbaka igen i alla fall och nu har jag ätit frukost i form av melon och havrefras med jordgubbar och mjölk:) och kaffe såklart! haha

Men nu blir det städning!



ELEVEN.SE

Jag vill ha! Allt kommer från eleven.se och har skapat stort habegär hos mig. Nu ska jag bädda ner mig, känner mig fortfarande inte helt frisk men kommer ignorera detta i morgon. Stressen över att jag kanske missar massa på praktiken är fan värre haha.



Sjukling

Idag har jag vart sjuk. Jag kunde inte sova på hela natten för jag mådde så illa och hade feber igen. Så i morses när jag fortfarande inte mådde bättre bestämmde jag mig för att stanna hemma och kurera mig. Jag mår fortfarande inte så bra men tror febern är borta i alla fall. Vi får se hur det blir i morgon. Hoppas jag frisknar till så jag inte missar praktiken.


Velour

När solen kommer fram vill jag hoppa in i någon av dessa varje morgon när jag tar min morgonpromenad. Dom kommer från Miss bella och finns i massa olika färger. Att dom endast kostar 299kronor är ju inte heller fel.


Veckans schema

Förlåt för otroligt kass uppdatering på sistone. Men när jag blr "bättre" så blir uppdateringen bättre. Men jag slänger upp en veckans schema innan läggdags.

Natti natti


Ny dag, nya tag

God morgon, god morgon
I morses när jag vaknade kände jag direkt att febern hade försvunnit. den hälsade bara på igårkväll/natt helt enkelt. Haha Men det kändes skönt, då slipper jag sjukanmäla mig och kan gå till praktiken frisk och stark:) Jag tänke även hinna med några minuters solning innan dagen. Det är ju nästan som ljusterapi, när solen leker kurragömma och allt känns grått, då lägger jag mig i solariet, blundar och drömmer om att jag är på en solig strand någonstans och där det är sommar året om.

Jag har testat Doves nya duschtvål Visable Care och jag vill absolut rekommendera den. Jag har använt renewing och jag tyckte den var jätte härlig. Konsistensen är mer lik en kropps loation än en duschtvål. Du känner dig mjuk och fräsch efteråt och efter 3 veckor har du en syndligt vackrare hud.


It keeps getting better

Jag har typiskt nog fått feber så nu ligger jag här sömnlös och svettas. Inte roligt och det kommer väldigt olägligt också. Jag har ju mått bra hela dagen. Mamma hade en teori på vad det kunde vara och jag höll med. Men vad det nu är så är jag fortfarande sjuk och önskar att min björn var här och kunde ta hand om mig så jag blir frisk. Helst tills i morgon, jag vill hinna med allt denna veckan, haha okej det kanske inte är möjligt, men jag vill hinna med mycket så jag kan tagga ner lite sen och inte känna denna enorma stressen och oron hela Jä*la tiden. Det börjar kännas frustrerande. Nu ska jag dricka en liter kallt vatten och dänga en slägga i huvudet på mig så jag kanske somnar.


Min dag idag

Det va skönt att kunne göra vad jag ville denna helgen och bara vara. Jag behövde det verkligen. Igår åkte jag in till stan och skulle egentligen fika med amanda, men blev istället en ensamfika. Senare på kvällen åkte jag amanda och amanda syster till gräshagen där vi förfestade lite innan vi gjorde stan. Så idag har jag bara tagit det lugnt i min egen takt. Jag har städat rummet lite, postat ett brev, lagt ut en annons på blocket, tänkte testa om det går att sälja kläder över internet, om det går så kanske man gör det igen hehe  Jag har även lagat mat i form av pommes och korv haha  gott var det i alla fall!:)

I morgon ska jag praktisera och jag hoppas jag hinner göra massa massa massa i morgon. Inte ligga på latsidan, då kommer man ingenvart. Jag ska ju som sagt vara färdig i juni och det är inte långt kvar nu. Hurry hurry!

Vems pojkvän är bäst fresten? Min såklart, alla andras är bara skit haha
Detta fick jag av min älskling när han var på kryssning förra gången:)


Nu är det slutspelat

Jag skulle egentligen ha vart på frisörmässan i helgen och hade sett fram emot det men tyvärr så orkar jag inte det nu. Jag kan inte sluta gråta och kan inte heller andas. Det hade vart jätte roligt och häftigt att vara med på detta men jag hinner aldrig komma ikapp mig själv så eftersom detta inte var någon "praktik"  så kände jag att jag kunde avsäga mig detta. Nu kan jag äntligen koncentrera mig på hur jag mår i helgen. Jag har massor att tänka igenom och fundera över så kan jag börja om på måndag och hoppas på bättre resultat. Men nu ska jag inte ta på mig mer än jag klarar av. Jag ska endast koncentrera mig på praktiken och se till att de momenten jag ska göra blir gjorda. Det ska jag försöka göra klart innan maj månad. I juni ska jag ju göra provet och då måste praktiken och mina hemstuderings uppgifter vara färdiga, jag har alltså egentligen inte tid att sitta och rulla tummarna.

I alla fall, nästa  fredag ska jag jobba i Tibro. Äntligen lite pengar. Sen ska jag och älskling fira våran dag och jag ska plugga för det har jag varken orkat eller hunnit med på senare tid. Kan ni gissa om jag är stressad?!

Idag är en sån där dag

Idag är jag så trött. Jag kunde inte somna inatt, jag bara låg och tänkte och blev jätte stressad. En sån jobbig stress. Mitt hjärta började banka snabbare och snabbare och jag blev bara piggare och piggare. Jag måste göra det, jag måste hinna det, när ska jag göra det? Ekade det i mitt huvud. Men måste försöka lägga tankarna åt sidan för min nästa lediga dag är på tordag haha. Lycka till mathilda, din hjärna kommer att vara mos. Nej nu ska jag intala mig själv att jag inte alls är trött eller stressad, detta kommer bli en jätte bra dag!

Igår hade jag en bra dag. Jag gjorde en alg inpackning, två bodyscrubs, en aroma massage och en manikyr:)

Jag vill ha denna klockan!


Frisörmässa i helgen

God morgon, vart är solstrålarna?
Idag ska jag iväg till salongen. jag börjar dagen med en bodyscrub på Eva och sen en massage på Agneta:) Om inte det har blivit ändringar. Sen tänkte jag prova att floata eller göra ett kurbad så jag får känna på hur det känns. Jag vill ju vara fräsch till helgen också. Inte för att jag ska träffa björn men jag ska upp till Elmia på frisörmässan. Det ska bli riktigt roligt och jag är taggad till max! Men nu hinner jag inte sitta här och tjöta, jag ska göra i orning mig och kanske gå ut och gå:)





Fit to strip

Idag mår jag mycket bättre än jag gjorde igår. Igår grät jag i flera timmar och kunde inte sluta. Jag kände efter vad det var jag behövde och insåg att jag inte var röksugen men min abstinens var stor. Jag klarade mig i alla fall så i morgon är det en vecka sen jag tog min sista cigarett. Jag är så stolt över mig själv att jag klarat mig. Innan jag slutade så tänkte jag att om jag inte har tagit en cigarett innan en vecka så har jag klarat det. I morses vaknade jag som vanligt vid 6 men ville inte kliva upp ur sängen hehe så jag låg kvar ett tag sen gick jag upp och åt frukost och sen tränade jag mage och ben i 30min och powerwalkade i 40min och sen lite mer mage och ben innan duschen och sen iväg till salongen. Jag hoppade av vid june och solade en liten stund innan jag gick vidare till salongen. Jag har börjat gå mycket mera nu. Ingen hiss eller rulltrappor och sånt menar jag då. I alla fall. På salongen gjorde jag en manikyr och en pedikyr:) Sen åkte jag hemåt, åt, gjorde manikyr på mamma och nu har jag tränat ben, mage och lite armar i 30min Härligt härligt! Så nu måste jag ta en snabb dusch:)

När jag tränar mage, armar och ben brukar jag göra det till carmen electras - fit to strip


Havets rikedom

God morgon!
Nu är det 5 dagar sen jag rökte sist och okej det har vart och är väldigt jobbigt ibland men jag vill verkligen klara detta. I mellan åt glömmer jag helt varför jag ville sluta och tycker att det va ju väldigt dumt gjort eftersom jag tänker på cigg hela tiden! I alla fall i går så hade jag praktik och gjorde en manikyr och en pedikyr på Gunnel. Hon blev fin från topp till tå hehe när jag kom hem tappade jag upp ett algbad och la på en algmask:) Riktigt härligt. Jag fick ta med mig lite ifrån salongen och prova och jag blev riktigt nöjd. Jag tog av masken med varma handukar vilket va minst lika härligt hehe man kände sig så ren och fin. Så det ska jag försöka hinna med en gång till i veckan. Nu ska jag gå ut och ta en liten morgon promenad i solen. Utan att röka. whoosh!


Jag har gjort det!

Pepp till mig!
Jag hade ju rökstopp i fredags och trodde aldrig jag skulle klara det men jag har inte rört en cig sen i torsdags! Jag är chockad! Jag har inte dödat någon men jag grät som fasten i fredags, nu har jag glömt varför jag slutade och vill börja igen, men det ska jag inte. Jag slutar för min älsklings skull, säger vi, det peppar mig extra mycket att hålla i det:) Jag har inte heller velat, orkat, brytt mig om att blogga som ni kanske märker, men det är värt det, bara jag kommer ifrån denna ovanan. Men jag tänkte precis på sommaren. Jag som älskar att sitta på ett fik med en cig i handen eller ligga på stranden och röka och snacka i flera timmar. Som rökare älskar jag sommaren för man behöver inte frysa ihjäl för att man vill gå ut. Varför slutade jag?! Jag har koncentratrations svårigheter, känner mig klantig har andningssvårigheter samt humörsvängningar. Visst man förstår ju hur dåligt det är att röka när man mår så hemskt av att sluta och jag vill ju bli fräsch och fin så istället för att sitta på ute servireningen med en cigg kan man ju ta ett äpple då för fan haha sisi men inte minst fan om jag går upp massa i vikt nu!


Natti natti

För.trött.för.att.skriva.ska.upp.tidigt.i.morgon

El stockholmo

Åh vilken underbar morgon, åh vilken underbar dag!
Idag börjar jag tidigt så jag är uppe med tuppen, eller ja kanske inte men tidigt i alla fall. Idag skulle det vara rätt lugnt på salongen igen så jag tar med mig mina hemuppgifter så jag kan plugga på det under tiden. Jag är för trött för det på kvällarna nämligen så man kanske kan ta två flugor i en smäll så att säga. I morgon ska jag ju åka till Stockholm så jag måste boka biljetter idag, har inte fått svar på mailet än men det får väl vara. Jag ska jag ju åka runt 7 i morgon, om det finns biljetter kvar då-. Det måste jag kolla!




Hemmagjord peeling

Jag har haft världens mest krävande dag idag, gud va jag har slitit. Haha jag är extremt ironisk nu. Det va väldigt lugnt på salongen idag så jag har bara packat upp lite produkter, druckit kaffe och fått en jätte skön massage.
Jag drägglade seriöst när det var klart, så avslappnad var jag. Jag vill härmed rekommendera Gunnel från Nässjö! Hon har nämligen precis startat eget, eller ska starta eget och hon är gudomlig.
När jag kom hem åt jag sen blandade jag min egna peeling. Jag tog havre, vatten, honung och eterisk olja och kladdade på kroppen, sen sköljde jag av det. Nu efter badet känner jag mig så fräsch så. Nu är det bara naglarna kvar, jag skiter i bus för jag är för lat idag hehe

Recept:

Häll ca 2 dl vatten i en kastrull, häll i 1dl honung och till sist fyll på med havregryn, jag har inte koll på hur mycket jag tog men chansar på ca 3dl. Blanda detta när det värms upp och häll i några droppar eterisk olja.




Skönhetsdag

ikväll ska jag försöka ha en skönhetskväll. Jag brukade ha det en dag i veckan innan men det har blivit svårt nu då jag kommer hem runt 7. Ska man då smörja på bus måste man bada och peela sig innan sen tar det ju så lång tid innan det torkar och jag känner inte riktigt för att vakna upp och se ut som en giraff eller dalmatin kanske riktar sig mer mot mig eftersom jag är så otroligt vit. Men ikväll kanske jag hinner.

Jag vil:
  • Måla naglarna, samt polera, olja in, fila etc.
  • Smörja mig med bus
  • Ta ett lång bad ochh peela hela kroppen, fast då måste man la ha en peeling också...
  • Färga brynen samt forma dom
  • Göra hårinpackning


Ett stort problem

Nu har jag äntligen hittat något att ha på mig som inte är för kallt, inte för varmt eller för otympligt att ha på sig. Det har vart lite kyligt på salongen nu så en kofta behövs nog.


I'm haunted!

God morgon!
Jag är jätte trött idag för jag har knappt kunnat sova på hela natten. Jag har bara legat vaken. Jag provade att somna till en film men hela filmen gick och jag somnade inte så jag stängde av datorn helt men kunde inte somna. Jag inbillade mig bara att jag hörde steg och ljud i rummet, eller a hur kan man egentligen inbilla sig det. Förra natten så kände jag något som drog över täcket, två gånger. Som att en hand rör vid täcket ungefär. Jag kollade om det var snärtan men hon låg ju jämte mig så det var det inte. Så det måste ju vara ett spöke såvida det inte var en spindel eller en mus kanske. Jag röstar på spöket! Men lite skrämd blev jag i alla fall och det gjorde att jag inte kunde sova inatt. Jag låg bara och tänkte. Jag tänkte på torsdagen när jag ska till stockholm, hur ska jag hitta?! Vad ska man ha på sig? Hur fasen köper man tunnelbanebiljett?! Så mycket frågor men inga svar. Genast ville jag upp och tvätta och prova kläder. Men jag gjorde det inte;) Hoppas det är lika fint väder idag så jag kan stå i parken och suga i mig energi innan jag går in på salongen, som jag har gjort varje morgon hehe jag måste se dum ut som står där riktad mot solen och blundar varje morgon, ensam. hehe




Nya svenska hollywoodfruar

Fasiken! Jag missade Nya svenska hollywoodfruar! Hoppas det går på tv3 play så jag kan se det där! Jag såg fram emot det...på riktigt;)


Min vecka

God morgon, god middag, god kväll!

Idag har jag gjort 2 ansiktsrengöringar och kollat på när Agneta sprutade in restylane på en kund. Hon bad kunden att ta djupa andetag och utan att jag egentligen tänkte på det så stod jag och andades djupt med honom. Så om han inte visste hur han skulle göra var det bara att kolla på mig haha.

Jag längtar så efter ett hälsosamt liv. Jag ser mig själv i sommar, jätte fräsch med ett glas nypressad juice i handen och ser så där ren ut. Så på Fredag så har vi infört RÖKSTOPP här hemma och det innebär att alla ska sluta röka! Vi klarar detta tillsammans, det vet jag! Jag befinner mig i dalarna i helgen för jag ska på utbildning i stockholm på torsdag men vi får stötta varandra via telefonen. Tror inte jag hade velat sätta mig på ett trögt tåg på fredagen ändå. Ja på torsdag ska jag upp till L'oréals huvudkontor på utbildning för i April ska jag jobba med dom eller åt dom elelr vad man ska säga. Jag ska försöka hinna från jönköping upp till stockholm sen ta mig till Alvik och leta efter deras huvudkontor innan kvart i 1. En tuff uppgift men det ska vi nog ordna, jag va väldigt skeptisk till detta först men det ser inte omöjligt ut. Bara jag får svar på mitt mail jag skickade. Vilket för mig till nästa fundering, vart är klockan jag vann för ett par veckor sen? Den har inte kommit fram än, tror jag. Den kanske har hamnat någon annan stans i sverige, vem vet.

Nu ska jag göra några ben övningar, så fort jag vet om att jag ska sluta röka börjar jag noja över min vikt och rädslan över att jag ska lägga på mig jätte mycket så det får mig alltid att gå tillbaka till dom små giftpinnarna men INTE DENNA GÅNGEN!! Denna gången ska det gå, det bara måste!



En liten fundering bara

Varför är det så egentligen att om man har flera timmar på sig att göra i ordning sig så går tiden otroligt fort och sen inser man att man inte ens har tid över till att äta frukost? Idag är ingen sån dag som tur är jag är färdig och ska äta frukost nu men detta hör till det ovanliga. När jag har lång sovmporgon slutar det oftast med att jag stressar till bussen med ett äpple i handen som jag får äta på vägen dit jag ska. Jag klunkar det sista av kaffet precis efter att jag har borstat tänderna och då blir den åh så lugna morgonen plötsligt sönderstressad på slutet haha Idag längtar jag mer än någonsin till sommaren. jag längtar tills man kan sitta på uteplatsen på morgonen och äta frukost i solen i en fin sommarklänning och bruna ben (detta av bus eftersom solen inte gör mycket åt mitt vita pigment). Ge mig vår nu så jag kan börja använda skinnjackan igen! Det gick inte så bra förra veckan. jag trotsade kylan och tog på min skinnjackan och frös halvt ihjäl, whoosh!

Nu ska jag käka frukost.


Den Internationella kvinnodagen

God morgon! Idag fick jag en underbar morgon. Jag vaknade först utav ett sms från min älskling som löd:
"God morgon världens bästa kvinna!
sovit gott?
Saknar dig jätte mycket"

Det är ju den internationella kvinnodagen idag hehe Jag somnade om men vaknade att min älskling ringde sitt lilla god morgon samtal några minuter innan min klocka ringde. Att solen lyser så fint gör ju denna morgonen fulländad! Man blir så pigg och glad. Jag ska till salongen klockan 2 så jag kan göra i ordning mig i lugn och ro nu.

Grattis alla kvinnor!


Gli Amati

jag tänkte att det va ju länge sen jag kom med ett skönhetstips så vi kör ett nu tycker jag. Om du vill ha en foundation som sitter hela dagen, hela kvällen och om du nu vill hela natten och som desutom är ekologisk och gjord på majsstärkelse så vet jag precis vad du söker! (jag skulle vara perfekt som en sån irriterande röst på tv-shop) I alla fall, Gli Amati är ett italiensk märke som används hos massa olika frisörer och hudvårdsspecialister. Jag tog på mig Amatis foundation i lördags morse och jag såg verkligen lika fräsch ut hela dagen, hela utekvällen och tills i morses när jag tvättade av mig. Jag råkade somna med sminket på, whoops haha Men jag blev verkligen förvånad över resultatet. Om du befinner dig i Jönköping finns den att köpa på Wätter spa (gröna gatan 19) eller så kan man köpa den över internet.


femtioelva nyanser av mathilda

Jag saknar min pojk så mycket! Eftersom han inte kan se mig när vi pratar med varandra så tog jag några känslobilder några "känsliga bilder" haha Så han lättare ska veta vilket humör jag är på. Så jag skickade några till honom så nu kan jag bara be honom kolla bild 4 tex. så vet han. Jag har några sparade som jag kan skicka om stunden är rätt:) Förövrigt så har jag tagit mig ett skönt bad nu så jag är fin och ren i morgon. För då börjar praktiken igen. Jag hade mina tre första kunder i lördags, tre kurbad med ansiktsmassage och ansiktsmask och jävlar va stolt jag är över att allt gick så bra! Jag va jätte nöjd men samtidigt riktigt nervös.

I alla fall här har ni ett litet smakprov och som man säger kärt barn har många....ansikten?



Utgång

förlåt för min otroligt kassa uppdatering men jag var supertrött i fredags och igår blev det utgång med amanda:) Alltid lika roligt men min huvudvärk hängde kvar hela kvällen:( Nu ska jag käka!


så glad!

Jag ska få göra något jag velat göra hur länge som helst i april! Ni kanske kan gissa vad haha Jag är så exalterad så jag har hoppat runt här och bara lett haha

Visst är jag konstnärlig haha


Deep sea cosmetics

Praktiken gick jätte bra idag också:) När jag kom hem gjorde jag en ansiktsbehandling på mamma bestående av rengörning och massage. Sen gjorde jag minikyr på min lille bror för han ska praktisera på en restaurang och då måste han ha rena och fina naglar. Sen packade jag in mitt hår i olivolja utblandat med en eterisk olja som jag sedan shamponerade och sköljde ur. Så det har vart en riktig spafylld dag idag:) Det gillar vi! Jag ska upp tidigt i morgon så jag ska försöka sova nu men är inte riktigt så trött än, konstigt.

Sov gott


Tisdag

Fy nu blev jag arger! Jag hade gjort en sån där lång dagens lista men plötsligt så kommer jag åt en knapp och allt försvinner, det enda som finns kvar som utkast var början. Usch! Irriterande! Men i alla fall. Igår började jag min prkatik på wätter spa! Det gick superbra och jag trivs som handen i handsken. Jag fick göra mitt första kurbad någonsin med ansiktsmask och massage. Det gick bra och jag är nöjd eftersom det var första gången. Jag har tre kurbad bokade denna lördagen! Supernervös men gud va jag ser fram emot det. Solen skiner idag så jag känner mig piggare än någonsin och humöret är på topp! Hoppas denna dagen går lika bra som igår. Jag är också stolt över mig själv då jag inte rökte en enda ciggarett på hela praktikdagen! Det var bara den sista timman som jag kände av suget men annars gick det jätte bra att vara ifrån det så idag är jag säker på att det kommer gå minst lika bra. Jag renskrev mina anteckningar från igår nu med. Eller a jag gjorde det igårkväll så nu blir det lite lättare för mig att se momenten för ett kurbad. Innan var allt huller om buller. hehe

Nä nu ska jag koka mig lite kaffe och sätta mig och suga in allt solsken innan den försvinner för dagen!

Dagens längtan: Jag längtar efter min älskling som är ute på havs. <3






RSS 2.0