Glad igen

hejsan igen, har inte skrivit på 5 dagar nu. Dels så har jag haft svår PMS och en massa annat att göra. I helgen jobbade jag i Värnamo:D och sen har det vart långa skoldagar och så. Men mest har jag bara inte haft orken att skriva.

Igår satt jag och grät hela kvällen, har saknat min pappa och så och alla mina känslor förstärks ju till max nu så det va jätte jobbigt. Men idag bestämde jag och pappa att han ska komma och hälsa på mig på jobbet i morgon och fika:) Sen så pratade vi om inte han jag och syrran ska ta en heldag i göteborg nån helg och besöka beyond retro! :D Det ska verkligen bli jätte kul, vi träffas aldrig längre, det känns som att jag har nånting varje helg, så den 22-24 är den enda helgen som jag inte har något, annars e de jobb, skolan i leksand och stockholm maraton och sånt. Men sen i sommar så blir det lättare:)
Jag är så glad saknar honom så!

Idag kommer även min älskling hit! Vill så gärna se matchen på olerys (vet inte hur de stavas och orkar inte kolla upp det heller) ikväll, men då kommer vi hem så sent och jag ska ju jobba i morgon så jag vet inte men vi får se:)

Nu måste jag fortsätta städa rummet, byta påslakan och fixa till mig:)

Då va de fredag!

god dagens! Igår blev jag ÄNTLIGEN färdig med min målning! så skönt, men jag va helt slut när jag kom hem så jag deckade i sängen direkt sen vaknade jag duschade och la mig igen, jag va verkligen helt slut!.
Idag åkte jag bara till skolan, åkte bort med mina målningar till sp och städade upp i klassrummet sen slutade vi vid 11:D helt underbart verkligen, men nu hinner jag inte skriva mer, ska gå och göra kaffe amanda komemr snart så då blir det kedjerök, snack och kaffe i mängder hehe

jag nu





Pms you gotta love it!

hola! Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan igen, det känns som att allt som kan gå snett med mitt projekt i skolan gör det också, eller så kanske jag bara har en otroligt dålig dag. PMS i skolan oxh stress är ingen bra kombo, fällde några tårar i sdå är det skolan, men det är helt naturligt för mig när jag har PMS haha inget konstigt med det några svordommar och tårar sen shake it off så att säga. Fick mitt lönebesked i dag med och det vände min dag / mitt humör direkt, fick nästan det dubbla av vad jag trodde, det är ju bara lön för ett jobbpass men ändå, det är pengar jag inte hade haft och jag tycker om mitt jobb, visst kan det va jobbigt ibland i början men efter ett tag när man hunnit prata med massa nya människor vänder det, jag älskar att prata med nya människor man blir så glad:D Tur att jag ska jobba på lördag med, då är det dock i värnamo, inget fel på stället bara det att jag alnderig vart där så jag vet inte vart det ligger dit jag ska, men det ordnar sig, jag får väll öva lite på vägen dit genom att fråga massa efter vägen haha

Nu längtar jag och mina fötter efter sängen och scrubs, så vi hörs senare:)


Bilder på rummet







Fnatt på rummet...IGEN!

Haha fast att jag ändrade om förra veckan så kändes inte mitt rum...sommrigt;) så jag ändrade om det ytterligare en gång, och nu är jag nöjd! Nu kan jag tänka mig att vakna här på morgonen när solen lyser in och fåglarna kvittrar utanför, innan va det för mycket höst/vinter över det hela haha ja ja jag vet, lustig jag är.

Så nu sitter jag nyduschad, nyinsmörjd och med nytt nagellack på naglarna (tack vara björn som klagade lite på att det bara var nagellack på en del ställen haha) lycklig i mitt "nya" rum. Kollar eller a desperate housewives tog precis slut i denna mening men jag kollade på det:) Nu får jag väll leta fram något att dra på mig i morgon, så slipper jag den sista minuten paniken i morgon när jag stressad försöker få på mig kläder samtidigt som jag snabbt försöker på lite kaffe i mig och samtidigt som jag känner av morgon-nikotin-suget och allt detta samtidigt som klockan tickar allt snabbare. Fast det är klart, jag brukar OFTAST hinna till skolan, får dock äta min frukost där men det är en annan femma, är rätt mysigt nu när vi har projektveckor:)

Nä nu sliter jag mig från datorn och söker igenom min nystädade garderob, kommer dock få städa den ytterligare en gång idag i och med att jag tydligen inte kan öppna mina garderrobsdörrar innan alla tröjor ligger på golvet...konstigt:S

god natt på er

Ni får nöja er med gamla "godingar" hehe älskar denna bilden, kan vara för att jag va utomlands då med min älskling:)
men vad vet jag hehe

eko eko eko

Hejsan:)
Har inte haft ork eller tid att blogga, har vart med min älskling!:) Han kom i fredags natt/ lördags morgon vid 5 tiden. Sen va det ju meningen att jag skulle ha jobbat i värnamo i lördags men klockan tre på natten vaknade jag av smärtor, tror det va urinvägsinfektion det fortsatte i alla fall under natten och blev bara värre och värre, på morgonen sen för sökte jag med tårarna sprutandes och benen vikta göra i ordning mig, fick lägga nytt smink hela tiden, då det andra rann av rätt snabbt, Gubben sa hela tiden att jag inte kunde jobba men jag va hård, klart som fan jag måste jobba! Haha men vid halv 8 sken det upp för min att detta går verkligen inte, jag kan inte stå i butik och gallskrika av smärta och försöka va glad, så jag fick snällt ringa och berätta detta, min chef va ledig så jag ringde jour-tjejen men kom fel, istället fick jag prata med en morgonpigg man, han var glad och jätte trevlig, jag själv försökte hålla inne tårarna och krysta fram enstaka ord, om att jag ringt fel haha jag kom i alla fall till sist fram till jour-tjejen och sa att jag tyvärr inte kan jobba idag, eller a sa och sa det va rätt svårt att få fram orden. Men efter en alvedon somnade jag, vaknade tog en till alvedon och en till sen sova igen och nu är det okej:) Ska jobba i på lördag istället!:)

I söndags så var det min och plutts 7månaders dag! Vi åkte till stan och tog en fika, satt vid skolan och bläddrade igenom resekataloger och åt mat på jensens, min älsklong bjöd (som vanligt) i min pluggot finns enstaka dammråttor och en och annan spindel , tror till och med jag hörde ett fint eko förra gången jag bände upp den. ATTANS!!

Idag har jag haft en lång dag i skolan, limmat trälister efter trälister och dagen har vart almänt seg. MEN jag hade mycket trevligt när jag va och fikade med mor min, först möttes vi upp för att gå till frissan och boka tid till mig, OM TRE VECKOR FÅR NI SE RESULTATET!!:D sen gick vi och tog en STOR kopp kaffe på waynes:) men när det roliga va slut var det bara att trippa vidare tillbaka till skolan.


Nu ska jag slappa, sen ta en dusch, jag behöver verkligen färga mitt hår med, men de e ingen större ide att jag gör det nu innan frissan.

Här får ni en mycket tjusig bild på mig haha;)


I LOVE MY JOB!

Go kväll! Har inte hunnit uppdatera tyvärr, stressigt stressigt i skolan! I går började jag skissa upp mina små gubbar på tavlorna:D och idag hann jag till och med måla bakgrunden! Underbart, måste nämligen sluta tidigare i morgon för jag ska jobba:) härligt med lite pengar, jag ska även jobba på lördag, ännu mer pengar tjohoo!

Igår va det fresten Amanda Harlins födelsedag så vi tog en fika sen på kvällen träffades vi igen och tog en öl med Julie och Bettan:) Det va mycket trevligt, åkte dock hem mycket tidigare än alla andra, men jag kände att tyvärr så har jag tillräckligt med jobbet och skolan så vill inte va borta för mycket vilket är lätt hänt när man kommit hem sent och tycker sängen är alldeles för skön på morgonen, men i alla fall GRATTIS GUMMAN I EFTERSKOTT!!:D

Idag har jag bara läst på om jobbet, haft en utbildning, hämtat ut mitt paket på posten samt ringt till affärerna jag ska till. samt skolan då såklart.

Jag måste bara säga att ibland tror jag jag har det bästa jobbet som finns!



kolla vad som damp ner på posten idag, jag fick massa mer men det fick inte plats på bilden, men det va i alla fall 4 olika spray till m,m LOVELY!



Ny årstid nytt rum så att säga

Nu har jag gjort det årstidiga? rumändringen! Varje ny årstid ändrar jag om på mitt rum, ny årstid nya minnen. Svårt att förklara men jag kan helt enkelt inte ha rummet likadant på vintern som på sommaren hehe blir tyvärr inga bilder då jag inte har någon kamera (haha) jag har ju mobilen men mitt rum är ännu inte färdigstädat.
 Mina produkter fresten som jag fick byta plats på får inte plats på det nya stället, hyllan är proppad så resten får snällt va i badrummet, i necesseren och i en låda under sängen hehe:D


Det kanske inte ser så mycket ut på bilden men i verkligheten ser man alla små fina burkar och flaskor:)
sen står de finaste längst fram och de med lite fulare förpackning längst bak.


Helhjärtat

hejsan på er!

Idag skulle jag ju som sagt plugga, men vädret var så fint så jag har suttit ute och skissat lite på målningen som jag ska börja på i morgon! Det är ju som sagt offentlig konst veckor nu i två veckor, vilket betyder att våran klass endast ska fixa med våran offentliga konst till science park. Jag ska ju måla en skit stor tavla! haha hur kommer detta gå? Men det ska bli kul, det är roligt att kunna sätta hela sitt hjärta till något och inte behöva ha några stressiga tankar på något annat projekt, om man bortser från att projektarbetet ska in på onsdag då hehe Men jag har gjort det praktiska så nu ska jag bara skriva, vilket faktiskt är mycket lättare sagt än gjort men men det blir säkert bra:)

Sen på lördag så får jag ju träffa min älskling igen! Det känns som att vi har vart ifrån varandra i minst en vecka när det i själva verket bara är sen fredags:D Han hoppar av här i jönköping vid 4.tiden fredag natt.






Igår när jag hade kokat ägg så märkte jag till min förvåning att fan va olika dom är haha
mycket intressant men okej lite häftigt är det la ändå;)
ena är ju helt gult medans det andra är orange.
Jag hade dock redan börjat tugga på ena, glupsk som jag är haha



Helgen som den vart

Hejsan:) Glad påsk på alla!

Det var så underbart fint väder igår så jag och syster och tomas, hennes ex och bästa vän åkte in till staden för att avnjuta en fika på bernards uteservering:) det va fullt på waynes:( snäll som han va så bjöd tomas på detta, tackar!
Efter en stund även amanda h och julie och joinade? oss :) vi kollade på fina bilar som åkte förbi och drack kaffe, mycket trevligt. Tomas blev dock otålig och ville ner på stan och kolla lite så han och syster drog ner en stund medans jag och de andra små flixen gick till högskolan och solade, fy va skönt det va!
Men efter ett tag va de ju drags att dra hemåt. Vi (jag, syrran och tomas) fixade till oss lite, drack ett glas vin och spelade lite kort innan vi tog bussen in till stan och tog en öl på sir simons, mycket trevligt där också:) De kom först en ensam kille och frågade om han inte kunde få slå sig ner, visst sa vi, vi snackade och skrattade sen kom de två andra, dessa pojkar kom från vetlanda och amanda, mogen som hon är frågade om man visste mycket där, de visste dom dock inte haha
Efter en stund drog tomas och nån minut efter det även jag och amanda, vi stack till centrum och sen mötte vi upp amanda h och johanna och drog hem till dom och förfestade lite, drack ett par plaskor vin och stora öl haha vi lekte även lite lekar, men de blev korta lekar, en del tyckte reglerna va för komplicerade (läs: alla utom jag).

Sen drog vi vidare till centrum där vi stannade och hade mycket roligt tills de va dags att åka hem. Snälla robin kom och hämtade oss och körde hem oss:) tack så mycket!

Idag har vi bara lagat mat och vart ute och gått en stund:)


Jag och Amanda på gång ner mot stan








oh L.O.V.E love

L is for life..and what is life without love
O is for Oh wow!
V is for this very surprising turn of events
E is for how extremely normal I find this

tror det var Ross som sa det i vänner i ett avsnitt då han hade ett tal om kärlek för joey och rachel när dom blivit tillsammans haha sicket minne!

herre jissus jag borde få pris för sörsta bloggtorka! Jag skäms jag har helt enkelt inte orkat, måste ju ta vara på tiden jag har haft med min kung. Han är på väg till tjeckien nu, fick ett sms innan då han sa att han åkte förbi eurostop, sicket hugg jag fick i magen, så ledsamt att han va så nära men inte va här hos mig, visst jag åkte ju från han idag men jag saknar ungen så otroligt ändå! Vill aldrig vara utan honom ju:) ge oss sommar så vi kan få chansen att tröttna på varandra lite, hehe nej självklart det kommer vi inte göra, ju mer jag är med honom desto mer förstår jag att vi är ämnade för varandra, klyschigt men vafan jag är kär;) i alla fall, kah får krypa till kojs nu så jag e pigg och glad i morgon.

God natt



ensam och uttråkad

jag är uttråkad! idag har det vart riktigt pissväder så jag har typ bara lagat mat och diskat fast att jag gjorde det rätt klart för björn igår att jag är inte den sortens flickvän som städar, diskar och lagar mat haha mest för att jag inte kan haha men idag stekte jag pannkakor till frukost, han hade ingen stekspade så jag fick vända alla i luften, det nu! dold talang jag har, men som sagt säg inget till björn! Nu har min älskling i princip bara vart här och ätit sen stack han till sin fotbollsträning, kvar ensam sitter jag och sippar på en cider, idag är det ju onsdag och tydligen fotboll haha igår blev han så glad när jag sa att han fick se på fotbollen så jag låter honom göra det idag med, haha tänk va en del uppskattar de små sakerna mycket:D det va riktigt roligt vi hejade på varsitt lag och jag satte mig verkigen in i det för hans skull, ni skulle ha sett mig, jag skrek och ojade mig och pratade med mina små kycklingar på planen:D det blev dock 2-2 så ingen av oss vann riktigt.
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och dricka lite cider, ska göra i ordning mig lite smått med:)

Mina vackra pannkakor


wow! Måndag redan!

ojojoj kan detta stämma, en vecka nästan sen senaste inlägget!
Detta är inte bra, skärpning mathilda! Jag har inte haft så mycket för mig bara, skola och promenader i det fina vädret samt plugg så såg förra veckan ut. Nu är jag dock i Avesta hos min älskling, han e på jobbet nu och jag är uttråkad haha jag har jagat solen hela dagen och väntat på att den ska komma till balkongen men när den väl va där så gick solen i moln och nu e vädret piss! haha Men jag va i alla fall nere på stan innan och köpte lite mat och smått. En blus, en hårinpackning och rakhyvlar blev det. Nu ska jag lyssna på musik och damsuga björns lägenhet, fattar inte vart all damm kommer ifrån, men jag anar att det är alla mina kläder som drar åt sig det, haha så mamma det är inte bara hemma mina kläder ligger och skräpar på golvet haha



min nya blus och tecken på att jag lever







RSS 2.0