Poland be gone...

Dagen har spenderats mestadels inomhus på grund av all snö. Herregud hur mycket snö rymmer himlen egentligen?! Har dock tagit mig en runda på stan och bytt hörlurarna jag köpte igår, fick tyvär inte i dem i öronen haha Blev ett par som man kan byta storlek på istället:) Tänkte ta mig en kvällspromenad sen och inviga dom eller rättare sagt sätta dom på prov. Snälla få dessa att sitta kvar i öronen! Men innan dess ska jag plocka och organisera lite i lägenheten, ni vet byta plats på prydnader osv. Vill ju att det ska vara fint här tills i morgon då min älskling, sambo och efterlängtade Björn kommer hem från Polen! En hel jävla (ursäkta språket) har gått sen han åkte och jag kan säga att han kommer inte hem en dag för tidigt!

ÅH jag känner för att göra mig extra fin och sticka ut och se vad Avesta kan erbjuda (haha) får fjäska lite för min man när han kommer hem så kanske det blir ett glas ute i helgen. Bara vi två:) Har mycket att ta igen nu efter en månad isär. Tyvärr räcker det inte att prata ett par timmar i telefon om dagen jag behöver min dagliga Björndos:)
Dörrarna är på plats

Dom är uppe och så här ser det ut. Nu kom jag på att jag har tvätt som måste hängas upp PRONTO!!


I hear something calling my name...

...A dessa!Laundry

Åh nu har jag precis smällt i mig middag. Potatis och fiskbullar blev det, väldigt snabbt och enkelt. Denna dagen har även varvats med tvätt och småplock. Krister var här igår kväll och fixade tvättmaskinen, Tack! Så äntligen fungerar den som normalt.


Kusinvitamin

Aj aj aj säger jag bara! Jag vaxade benen och under armarna och det kändes. Det brukar inte göra det men under tiden jag vaxade kom jag på att jag är ju i den tiden i månaden så att säga och då är man käsligare mot fysisk smärta. Det gör ondare helt enkelt. jaja nog om det. Snart kan jag nog sätta tillbaka dörrarna på gardeoberna:) skönt, för det är vekligen irriterande med saker överallt på golvet!

Jag tänkte berätta lite om vilka tabletter jag börjat ta nu och förhoppningsvis så ser jag en förändring.

  • På morgonen tar jag B-forte som fungerar likadant som berocca. Man blir mer fokuserad och koncentrerad och pigg.
  • Silica tar jag på morgonen med frukost och med middagen. Man ska ta 2 tabletter om dagen och gärna med måltid. Det är bra för hud, naglar och hår.
  • sen tar jag en multikvinna tablett som innehåller den mängd vitaminer och mineraler som en kvinna behöver:)


Vax on vax off

Så nu har jag målat ett lager till men tror ändå inte det räckte. Får nog måla ikväll också. Det tar tid men det blir säkert snyggt:)

Under tiden jag väntar på att jag kan måla igen ska jag...

  • Vaxa benen - perfekt nu när jag inte kunnat träffa min man på ett tag. Då kan man låta det växa utt och sen vaxa av skiten;)

  • Tvätta - tvättmaskinen är sönder så jag måste hålla slangen över duschbrunnen jobbigt jobbigt men måste ju göras. Gud va jag längtar till vi slänger ut skiten och skaffar badkar. LÄNGTAR!

  • Stryka gardinerna - om nu strykjärnet bestämmer sig för att fungera denna gången haha

  • Färga brynen och fransarna men det bli ikväll
Men nu blir det vaxning!!Paint

Nu har det vart fullt upp de senaste dagarna. som jag skrev så skulle jag på hälsa och skönhetsutbildning i stockholm vilket jag har vart och det va verkligen toppen! Så roligt och så givande och så många goodie bags;) Men mer om det senare. Igår va jag och köpte målarfärg till gerderobsdörrarna som jag hann måla två gånger igår och det sista lagret ska jag måla idag:)
RSS 2.0