Tv-spels nördar är vi allihopa!

Shit va vi är trötta nu!!
Björn hade köpt en sån Xbox eller playstation 360 eller något, herregud va vet jag det innehöll siffror i alla fall!
Så vi bestämde oss för att ha en riktig spelkväll med massa olika spel, ex. gears of war, vet inte om det hette så heller men det behöver jag inte kunna heller, för jag suger på det! Eller a dom tio minuterna vi körde innan vi drog till Familjen sundberg och åt var jag riktigt duktig (enligt mig och björn i alla fall:)) Men tydligen så försvann min förmåga att såga monster och skjuta bad guys för jag dog hela tiden, inte roligt alls! Men kicken man fick när man sköt ihjäl två, tre stycken på raken va SKÖÖN! haha

Vi va i alla fall och hälsade på familjen sundberg innan vi krigade, där åt vi massor med gott, fan dom frågade om jag va gravid, så mycket gluffsade jag i mig hehe men Gittans (smeknamn) wok va verkligen god ju!

Nu är vi i alla fall helt slutkörda efter att ha skrikigt och haft oss i soffan haha Björn sussar redan sött här brevid mig:)

I morgon vankas det maskerad! Jävlar va roligt det ska bli, jag ska göra i ordning min jätte ful hela dagen:D

                                                        
                                               




Helgen som den vart

Nu är jag tillbaka, jag har spenderat helgen med min underbara älskling och då glömmer jag helt enkelt av allt som har med internet, bloggar och sånt. Det är helt enkelt roligare att bli kittlad halvt till döds av Björn haha seriöst det är det min helg har gått ut på. Att försöka ta mig loss från Björns grepp, det är helt omFöjligt och tro mig jag får en sån panik när någon kittlar mig så jag fick in några slag rakt i ansiktet på min lilla älskling haha det va inte meningen men jag såg ljuset i tunneln och va tvungen att göra allt för att överleva:) I fredags gick vi i alla fall ut på krogen, där jag och björn slog klackarna, skorna i taket(?) sen åkte vi och käkade nattkäk på max, det är ju ett måste, jag måste äta efter en utekväll. Resten av helgen har vi inte gjort onödigt mycket, kollat på desperate housewives och ätit massa onyttigheter, men mysigt va det:)

vi ses snart igen älskling!

Förövrigt så suktar jag efter att skaffa långt hår igen



Nytt Armband

Hallå! Jag har vart lite frånvarande nu men nu är jag tillbaka:)
Idag kommer Björn så jag hade min skönhetsdag igår då jag solspayade mig, nopprade och färgade ögonbrynen och rakade benen:) Idag har jag gjort samma saker nästan, jag trodde spayen skulle bli bättre denna gången men ICKE! jag vet inte vad jag ser ut som så jag kan inte jämföra med något tyvärr haha

Jag gjorde även ett nytt armband som jag blev lite smått kär i, jag ska göra flera stycken i lite roligare färger och kanske byta ut togglelåset men vi får se här är armbandet i alla fall.



Grattis pappa på födelsedagen!

Först så vill jag bara säga Grattis tilll Pappa som fyller år idag!

Nu har jag sökt praktikplats efter praktikplats i jönköping, göteborg och avesta shit jag är så nervös för att jag inte får praktik någonstans och måste flytta till östersund i 5 hela veckor vart ska jag få cash till det?! Men det är bara att ligga i om det nu är så att jag måste bo i stockholm eller göteborg i några veckor så gör jag det, jag ser det som en rolig grej och jag tänker inte låta den gyllena regeln location location location sätta stopp för mina drömmar:) No way josé!

Nu är jag jätte seg igen men ska börja på min presentation som jag ska ha med mig till science park. Jag tänkte försöka komma iväg dit i början på veckan:)


Så här ser jag ut just nu, seg, osminkad och jävlig
what to do?!

Nytt från Imoogi

Nu har jag precis gjort två nya armband. Detta blev jag mest nöjd med, jag tycker om när det är stora kedjor, det hottar upp vilken tråkig kläddag som helst:)


Mathilda Tipsar! - Dagen efter...

Nu denna lördagen till ära så tänker jag lägga upp en Mathilda Tipsar! Om vad du kan göra när du är bakis och det syns på dig.



Mitt dröm sovrum

Jag läste i denna bloggen om olika vardagsrum och fick därför idén att visa några av mina framtida dröm sovrum. Jag har en LITEN förkärlek för det romantiska, kvinnliga, och småblommiga hehe






Fräsig dusch

Nu är mitt bad snart klart men jag tänkte passa på att visa ett par bilder på våran fräsiga dusch som ändrar färg vid temperatur. Jag fick bara med två färger rött och blått men visst ser det mysigt ut?:)



Mmm...Marabou och kaffe

ÅH! Mamma kom precis in med en marabou mjölkchoklad till mig så denna ska jag avnjuta med en rykande kopp kaffe innan jag tar ett skönt långt avslappnande bad:)

Hade tänkt kolla på Blog awards ikväll men dom ska ju inte ens direktsända det så det gick ju inte. kasst tycker jag...

Gårdagen som den var...

Gårdagen va otroligt rolig men idag är jag som en lam fisk, jag orkar röra mig i tio minuter sen måste jag lägga mig ner och kolla på några avsnitt av vänner eller något haha jag är inte bakis i alla fall bara lite trött:) Och det är jag glad över! Jag och Julie drog till Marcus igår där vi träffade resten av klassen (eller a dom som kom) där drack vi och hade jätte roligt, alal tjattrade på med varandra för fullt, men vi hade ju inte setts sen skolan så det är ju bara rätt:)

jag försökte ta lite bilder men jag har inte riktigt lärt mig kameran än och sen minns man inte kameran när kvällen väl börjat hehe


Klassfest! Es3c vaknar till liv

Idag va jag och köpte present till pappa, jag hittade inget jag fastnade för riktigt så det blev en orkidé och ett ljus som det står pappa på och som luktar vanilj:) Innan det va vi och fikade med hallonpaj och kaffe yummie!

Men nu håller jag på att göra i ordning mig för ikväll vankas det klassfest:)

ha en trevlig fredag!




A taste of Imoogi...

Här är ett smakprov på några av mina handgjorda smycken. Jag har fler på "lagret" men som sagt detta är ett litet smakprov:)






NY MOBIL

God morgon!
Jag uppdaterade aldrig igår, jag va alldeles för upptagen med min nya mobil hehe Efter att jag vart på Mödravårdscentralen och bytt P-piller p.g.a min PMS så hämtade Stefan upp mig och vi åkte och kollade mobil till mig. Jag hade ju redan bestämt mig för vilken jag ville ha men den va alldeles för rosa i verkligheten, sen fanns den inte inne på lagret heller. Ingen av varken den rosa LG eller Samsung fanns och jag ville ju absolut inte ha en svart mobil så det gick inte ändå. Istället hade jag siktet inne på en LG Ku990i som va vit. Jag tyckte den va skitsnygg och inte allt för dyr heller. Men sen upptäckte jag att det va en sån Björn har fast han har en svart. I alla fall dom andra fanns ju inte så det blev den vita och jag är mycket nöjd med mitt beslut. Jag tror inte man tröttnar lika snabbt på en vit mobil som man kanske gör på en skrikig rosa hehe

Idag ska jag nog dra med mamma upp till A6 för jag ska köpa present till pappa som fyller år den 18 jag har inte hunnit kolla det än så det måste bli idag:) Undrar vad det blir.

Det är också klassfest ikväll men vi får se om jag går på det:)


Den är kritvit i verkligheten men ser grå ut på bild...


Hemgång

Godagens! Fasiken va jag är trött idag! Ögonlocken kanar ner hela tiden men inte kan jag lägga mig ner nu jag ska ju snart åka. Jag har världens största resväska också, shit jag fattar inte hur jag ska orka lufta den upp för trapporna haha jaja folket som ser mig har ju något att skratat åt i alla fall.
 Men nu måste jag fortsätta fixa med saker innan det är dags att åka.

Vi ses när jag kommer hem

        

Magvärk

Hejsan hejsan!
Idag har jag så ont i magen (den tiden i månaden) så jag har försökt hålla igång mig själv med att tvätta, dammsuga, vika lakan coh städa i ordning lite. Men inte diskat, jag vill verkligen inte förstöra mina naglar, så som jag kämpade med dom, och diskmedel hatar ju naglar och vill se dom torka ut och ruttna så jag lämnar den fina disken till min älskling. Men nu när det inte finns så mycket annat att göra så ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig och plugga! Jag har även kollat efter tågbiljett hem men dom är lite sega med sista minuten så det får jag vänta med. Jag åker ju hem i morgon:) Jag saknar familjen, vännerna och mitt rum så mycket! Men jag kommer sakna min älskling otroligt mycket när jag åker, önskar jag kunde packa med honom men jag tycker inte om att ha stora tunga väskor med mig på tåget:(


Det fortsätter...

Jag håller ju på och kollar på en ny mobil och nu har jag funnit två starka kandidater! Dom är båda rosa och dom har båda touch-screen och är i princip likadana, jag har ju bara sätt dom på bild än så länge men jag och mamma ska ut och kolla när jag kommer hem så jag bestämmer mig då, kanske blir det någon av dessa, kanske inte, ONLY TIME WILL TELL!


Svensson, Ohlsson och Sundberg

Jag och älskling myste med thai-hämtmat inna och kollade på svensson svensson filmen som gick på SF kanalen innan. Fan va rolig Gustav (Allan) är haha Jag skrattade så jag satte kolan i halsen.
Jag själv är lite av ett mysterium också, jag fattar inte varför jag envisas med att äta så mycket haha jag åt hälften av thai-maten, vilket var lite mer än en vanlig portion (dom fyller verkligen kartongerna till bredden) men jag tänkte att jag ska fan äta upp det. när jag är klart stönar jag och ojar mig "fan va mätt jag är, jag ska aldrig äta igen blaha blaha". Björn säger att "ja sen sitter du här om två timmar igen" fan heller tänkte jag! jag va verkligen supermätt och hade inte kunnat få i mig en chokladbit om den så satt på min haka. MEN en halvtimma senare så går jag ut i köket och värmer upp resten av maten såklart!! Sätter mig äter upp den och ojjar mig igen om att jag aldrig ska äta igen osv. haha Jag va så jävla mätt verkligen, min mage va som en stor ballong som bara svällde och svällde, men fan va gott det va!

Gustav sa en så rolig sak i filmen också..

Gustav: Men om jag lyssnade på eran mamma varenda gång hon sa nej så hade ni inte funnits här nu.

Hahaha


En söt bild på mig & älskling från när vi va ute i fredags

Björns snygga strumpor

Det är tur att min älskling har beställt hem nya strumpor till sig själv, dom han har nu ser ju för jävliga ut. Jag ska nog inte klaga på mina småhål i strumporna längre hehe


Mathilda Tipsar! - Ansiktsmasker

Sådär nu har jag min älskade dator framför mig igen och kan fortsätta dela med mig av tipsen!
Jag har ju tipsat och hår, ögonbryn och fransar nu så vi fortsätter väll med huvudet och går neråt, jag har en plan.
Så denna gången blir det tips om övriga ansiktet, alltså ansiktsmasker.

Enjoy!



Mobiljakt

God kvällen!
Jag och björn har haft ett american pie maraton här i helgen, igår såg vi dom tre första och idag såg vi två till. Men nu har älskling gått och nanat och jag sitter och kollar på eventuella mobiltelefoner, min är ju kass, jag kan inte ens stänga ner locket utan att den dör direkt haha den har vart så dom senaste månaderna men man är ju inte kräsen haha Men nu har jag fått nog av den och funderar starkt på att skaffa en ny!

Vi har även vräkt i oss onyttigheter i form av chips, dipp, choklad, toffifee, coca cola och jag åt 2 portioner soppa med bröd till hehe det var mumsigt! Man kan ju inte bara leva på godis;) Men nu känner jag att ögonlocken stängs så jag ska också krypa ner i sängen nu:)

Natti natti


Jag funderar och funderar

Jag är desperat efter sällskap! Jag kan absolut inte somna så jag ligger här i vardagsrummet och funderar på hur jag lättast kan få upp björn ur sängen och in i vardagsrummet, han kan ju sova här. Bara han är här så är det bättre sen om man vill sova under bordet, vid fotändan eller jämte mig spelar ingen roll bara han är här hehe elelr nej fresten jag vill gosa i hans famn. I alla fall jag har hittils dessa sätt jag funderar på att prova...

1. Hälla ett glas vatten på honom och snabbt springa in i vardagsrummet (han måste ju följa efter och fråga om jag är helt galen som häller vatten på honom, men han är ju i vardagsrummet i alla fall)


2. Gå ut och ringa på dörrklockan sen när han går upp för att öppna kan jag bara säga att jag låste ute mig själv.


3. Gå in och börja mucka gräl med honom och sen storma ut till vardagsrummet (som sagt han måste ju följa efter och fråga om jag är galen )


4. Skrika JÄTTE högt från vardagsrummet tills han kommer utspringande och frågar vad som hänt. För att undvika sura miner kan jag bara säga att jag fick en återblick av matchen mellan sverige och danmark och jag blev så arg helt enkelt. Han kan ju inte göra annat än att trösta mig haha


Men som sagt jag funderar fortfarande, kanske kommer jag på en till brilliant idé.


Tack mamma!

Hallå i stugan!
Idag gick jag upp tidigt och satte igång med mina studier det första jag gjorde (efter att ha kokat kaffe, tagit en morgon-cigg och kollat på simpsons haha) Men man måste ligga i om man vill komma någon vart! Sen har jag pratat med mamma och träffat Björn som kom hem efter att ha vart och handlat (öl) han kom även hem med en choklad kartong som mamma skickat till oss, Tack så mycket kära mamma!:)<3 Jag pratade även med Amanada H som jag hoppas kommer upp snart! Det har ju vart en plan länge nu men inte blivit av men snart planeras nog in en liten tripp hit till mig!:) Det kommer bli super!

Fresten så kommer det tips snart, det är bara det att jag har programmet på min dator så måste vänta tills den är ok men det kommer!:)

Nu sitter jag här och läser om make-up:ens historia och har på Gossip girl i bakgrunden, i brist på annat...

                                        


Mamma har alltid sagt att jag är tecknad...

Tjenare tjenare! Idag har jag gjort mina naglar! Det tog flera timmar dels för att jag är så ovan men också för att jag inte hade någon nagellacks borttagning kvar så om det blev fel fick jag ett helvete att försöka ta bort det haha men nu är jag RELATIVT nöjd i alla fall, klart ni ska få se hur det blev men det får bli i morgon:) I morgon skulle vi egentligen åkt och hälsat på Björns kära föräldrar och myst men Birgitta har inte riktigt blivit frisk än så det gick icke:( Istället ska jag och älskling ut och äta, jag är ju inte mycket för alkohol längre så festa gör jag inte jätte gärna men ett glas (flaska) vin på en restaurang går ju bra:) Nu när jag har så tråkigt ensam i vardagsrummet så har jag satt ihop ett litet bildspel, det ser så kul ut på en del bilder för det ser ut som om jag är hälften tecknad, jag vet inte varför men så är det, kanske ska jag gå och kolla mig i spegeln snart:S

Natti natti



Ganska Normal




Det börjar



OH LORD IT ARRIVED!










Jag har tur som har Björn

Skickade ett panik sms till Björn om min lilla olycka, han ringer jag svarar och berättar.

Björn: Var det mycket eller?

Jag: Ja nästan en hel kopp!

Björn: Men hur gick det med min soffa??!

Jag: DIN SOFFA ÄR OKEJ! Min dator va glupsk!

När jag gick här innan och skrek FAN FAN FAN för mig själv så kunde jag ändå finna lycka i att det va min dator som drabbades, hade det vart Björns dator eller soffa så hade jag likaväl kunnat hoppa från balkongen direkt för han hade ändå dödat mig när han kommit hem. Sen måste jag berätta att han soffa är brun, hans matta är brun och hans bord är brunt så skadan hade kanske inte vart lika stor om en droppe nuddat hans soffa (det hade ändå inte vart första gången haha)

Sicken Jävla god morgon!

Fan! Jag spillde kaffe över min dator och inte så lite heller en hel kopp fan fan fan! Nu har jag tagit isär den, torkat den, vänt den upp och ner och allt men jag är så nervös! Tänk om den är paj nu!! SHIT! Det är väll bara att vänta och se antar jag:(

Just det jävligt god morgon på er också! haha


Längtar till helgen

Nu ligger Björn och sussar sött:) Vi har haft en myskväll med mums mums, toblerone mix och nötter, jag åt chokladen och INGET annat hehe Det är ju lill-lördag trot allt, nu ångar jag mig för jag mår såå illa i magen, men men gott va det ju i alla fall. Jag längtar så till helgen verkligen, inte för att jag är ledig för det är jag ju i princip hela tiden haha men för att min älskling är ledig och inte behöver nana så tidigt, jag är ju lite av en nattuggla så det är omöjligt för mig att sova nu kanske om jag hade något att somna till men icke:( Det är konstigt men jag saknar faktiskt honom nu fast att han ligger bara några meter bort, då och då är jag tvungen att gå in och pussa och krama på honom för jag saknar honom så men jag får gå ut igen då han nästan slänger ut mig för han behöver ju sin skönhetssömn haha

Men i alla fall i morgon är det ju torsdag och det betyder skönhetsdag i min värld, det har blivit det för innan så träffade jag ju älskling mest på helgerna vilket betydde att jag fick fixa till mig på torsdagen så i morgon ska jag fixa ögonbrynen, smörja in mig med bus och göra fransk manikyr, jag gjorde inte det idag då jag vill vara säker på att lacket sitter som sten:) Sen ska jag torrborsta och peela kroppen och raka benen och lägga ansiktsmask, låter härligt härligt!

Men nu ska jag fortsätta kolla på How I met your mother.

Natti natti



Mathilda Tipsar! - Ögonfransar



Kaffe funderingar

Att jag aldrig lär mig! Jag går upp på morgonen, lunkar ut till kötet och ska koka kaffe, jag fyller nästan alltid kaffekokaren till samma streck och när allt är klart dricker jag tills kannan är slut, när jag sen har druckit upp den sista slurken så tänker jag för mig själv "varför gjorde jag inte mer kaffe" fast någonstans där inne vet jag att även om jag hade gjort mer så hade jag tänkt samma sak när jag druckit upp det också, jag funderar på att anställa någon som gör kaffet åt mig och som har färskt kaffe på sig hela tiden, det minimerar väntetiden på att kaffet ska bli klart och jag slipper värma mitt kaffe i micron hela tiden haha

Nä nu ska jag sluta sitta här och tjattra, jag ska fortsätta plugga, men först ska jag nog koka några koppar kaffe:)



Idag vankas det fransk manikyr också, men vi får la se hur det ser ut, det va länge sen jag gjorde det på mig själv. jag får väll ta och visa hur det blev när det är klart:)

Kodord när dom är som bäst!

Hallå hallå!
Igår bidde det inget mer inlägg med tips från mig men det kommer idag sitället. Jag och Björn gick ju ner på stan igår där jag köpte lite nödvändigheter såsom, hårspray, bomullsrondeller, tops, eye makeup remover, mallar för fransk manikyr och hårspännen (vanliga och rosetter). När vi gick där diskuterade vad vi skulle äta till middag vårat samtal lät ungefär såhär:

(Såhär går det när man pratar i koder)

B: Fiskbullar och potatis
M: Ja det kan vi äta
B: Om du inte har något annat förslag
M: Nej jag funderar, du då?
B: Nej jag kommer inte på något

(Så håller vi på ett tag)

M: Har du kommit på något?
B: Nej, har du?
M: SÄG DET! JAG VET ATT DU VILL!!
B: Nej du får säga det!
M: Nej säg!
B: Nej säg du! Vad tänkte du på?
M: Du vet! Man använder internet till det
B: JA men säg då!
M: Nej säg du! Så du hade inget annat förslag?
B: Nej du?
M: MMM...Fiskbullar here we come!

(Detta håller på ännu ett tag)

M: Ska jag börja med maten eller?
B: VÄNTA! Sätt dig ner, gå ut i hallen, antimgen hämtar du min plånbok eller så skalar du potatis men kom in        snart!
M: Så du vill att jag ska komma tillbaka?

Till slut tjuter Björn till, tydligen kan man inte beställa hem pizza från deras pizzeria nu hahaha
Jag måste säga att det va ett riktigt roligt samtal för tillfället. Efter många om och män tänkte vi ta kina eller thaimat men inget passade miss fin (Björn) så vi ringde pizzerian och fick tillslut hem våran älskade pizza:)

Efter det tränade jag ett pass yoga och va helt slut, jag hade redan ont i varenda muskel i kroppen så speciellt avslappnade var det ju inte. men jag tror jag tränade bort pizzan jag åt, jag fick ju kämpa för mitt liv till desperate housewives sen med då Björnen kittlade mig halvt till medvetslöshet haha jag ska börja styrketräna och bli starkare än honom så kan jag kittla honom sen:)


Äntligen!

Nu drar vi ut på stan och letar mp3, bmullsrondeller, tops och hårspray:) Ses snart!
Det tog sin tid, hur kunde jag tro att björn skulle va färdig, segare människa får man ju leta efter haha


06-10-09

Å vilken underbar morgon, å sicken underbar dag...
Idag när Björn åkte i morses så kunde jag absolut inte somna om så efter en stunds kämpande gav jag upp, tog båda täckena och kuddarna och gick till soffan istället haha, kollade lite på simpsons och funderade på att äta frukost, så det gjorde jag också, jag va ju ändå uppe och är jag hungrig så kan jag sbolut inte somna. När jag va mätt och belåten tänkte jag att jag kanske skulle koka en kopp kaffe också men om jag dricker kaffe på morgonen vill jag automatiskt ha en cigarett så det sket jag i istället somnade jag om och vaknade klockan 11igen, eller ja jag vaknade ett antal gånger men bestämde mig för att det va dags att gå upp då:)
Idag måste jag gå och köpa tops och bomullsrondeller, jag känner mig helt handikappad utan dom för jag använder det till allt verkligen. Sen ska jag kolla på en mp3 av något slag också, jag vill gå ut och gå men det blir så himlans mycket roligare om man har lite musik att lyssna på samtidigt.

Ska även fundera på vad dagens tips ska handla om, om ni har några önskemål är det bara att lämna en kommentar:)


Lycka till älskling

Nu är Björn och bowlar, jag kunde tyvärr inte följa med och heja på honom för jag känner mig rätt så förstörd men jag hejar på honom härifrån i alla fall:) Ikväll ska jag nog träna yoga igen om jag orkar, men det skulle vara skönt med lite avslappning, sen känner jag mig helt uppblåst och proppmätt efter middagen så det kanske hjälper, jag hatar att känna mig så mätt så jag nästan somnar. Nu ska jag lägga mig under filten och inte kolla fram förrän det är mörkt ute och björn är här igen.


Bowlingsmatch

Nä nu glömmer vi det tråkiga och går vidare! Nu har min älskling kommit hem och vi ska väll snart käka tror jag, det får bli något snabbt och enkelt för om en stund ska vi ner till bowlinghallen där björn spelar i något korplag med hoffe och dom har tydligen match idag haha


A moment of reveal

Jag har så otroligt mycket ilska inom mig som bara äter upp mig! Vissa dagar är jag så arg att jag bara vill skrika och slå sönder saker, andra dagar bränner tårarna innanför ögonen men jag vägrar låta dom komma ut. De dagar jag inte känner någonting är befriande men få. Hur länge kommer detta hålla i sig? Det känns som att jag sakta glider ifrån och det sorgliga är att jag inte ens kan få mig själv att grabba tag i något och hålla mig kvar...


Mathilda Tipsar! - Mot Finnar



Jag är smartare än Björn all day every day!

Morgon morgon! Sicket fint väder det är idag! Jag älskar att vakna av att solen försöker tränga sig igenom persiennerna på morgonen, så härligt! Nu har Björn åkt till jobbet, eller ja han åkte ju redan vid 5 halv 6 i morses och kvar är jag. Har sovit länge idag eller a jag gick upp vid halv 11 men älskling ringde redan vid 9 och sa det vanliga:

B- Nu är det dags att gå upp!
M- Okej jag ska
B- Lovar du det?
M- Ja jag lovar! Jag går upp nu!
B- Okej, vi hörs senare då gumman, gå upp nu.
M- JA! Jag går upp nu!

Men jag gick inte upp haha, det va ju så mysigt under täcket och så kallt utanför så jag hade helt enkelt inget val.

Inatt har gubben inte sovit mycket alls, han är ju fortfarande sjuk och hans visdomstand håller nog på att ploppa upp för det gör ont hela tiden och han har ont i huvudet hela tiden. Så det va omöjligt att försöka sova, vi gick och la oss sen gav vi upp och gick och la oss i soffan istället och kollade på film och någon show med syskonen osbourne haha helt sjukt men ändå rätt så roligt!
Jag lider verkligen med honom och hans tand för jag vet själv hur ont det gör. Jag har ju redan fått mina och hunnit operera bort två av dom, det gjorde så ont så när jag skulle operera bort dom andra två så ombokade jag det 2 gånger tills jag sist avbokade hela skiten, jag behövde inte ta bort dom egentligen, så det kändes onödigt.
I alla fall jag ser detta som ÄNNU ett bevis på att jag är klokare än Mr. Sundberg! haha



Poweryoga VS. Winegummin

Sådär maten blev super:) Jag och älskling kände ett otroligt sug efter något mumsigt lätt och gjort så pallrade vi bort
oss till macken där han köpte glass och jag winegummin, yummi! Men istället för att äta något så kände jag för att träna så nu har jag tränat ett pass poweyoga! Det gick väldigt fort måste jag säga, det är så lugnande när det är mörkt ute och man har några tände doftljus:) Skönt att ha tränat lite också, jag riktigt känenr hur vig jag blir hehe Men nu måste jag in i duschen och sen nana med älskling, han jobbar ju i morgon fast att han fortfarande är sjuk stackarn:(

Natti natti


Vinter?

Jag råkade somna när Björn kollade på fotbollen, när jag vaknade trodde jag att det av vinter, det är helt kolsvart ute fast att klockan bara är 7 och jag fryser som en kyckling utan fjädrar men det hela känns ändå väldigt mysigt.
Det känns liksom som att det till ochf rån har vart höst ett tag nu så man är inte allt för chockad när mörkret väl lagt sig...
Nu är Björn och köper Bsås och jag ska laga till lite kroketter och fläskfilé:)

Mathilda Tipsar! - Ögonbrynen



Fotbollen tar över!

Tjenare! Nu sitter jag och äter godis och skriver lite på nästa tips jag ska ge er medans Björn kollar på fotboll.
Jag tycker inte om fotboll haha otroligt långa matcher och allmänt tråkigt att sitta och kolla på små gubbar som springer efter en boll haha Men men alla kan ju inte ha samma åsikter, jag ska snart be min älskling borsta mitt hår, jag älskar när någon pillar i mitt hår verkligen, så skönt att det pirrar i kroppen och eftersom älskling får kolla på fotbollen så får jag min hårbotten masserad, it's a win win helt enkelt:) Sen hur jag fått min stora stygga man att borsta sin flickväns hår det är min lilla hemlighet!

Igår när han fick kolla på två matcher och jag såklart fick min hårbotten masserad så tror jag älsklings manlighet
tog lite stryk, för medans han gjorde det så sjöng han på Man uniteds lagsång eller vafan det nu heter hahaha han ville antagligen bevisa att han är en man!

Snart kommer Mitt tips så kolla in om en liten stund:)



Handgjort armband

Nu har jag gjort ett nytt armband igen. Jag ÄLSKAR det, om man får säga så. haha Speciellt det hjärtformade togglelåset:)

Ni får ursäkta bildkvaliten som vanligt, det är ju som sagt taget av en otroligt dålig mobil (min).


I love boots

Kom nyss hem från stan med mamma, jag har vart och köpt ändklämmor och lite annat till mina smycken samt en ny mineral foundation och ett par nya boots! Jag blev kär!



Mathilda Tipsar! - Hår

Jag tänkte att jag skulle köra i gång med Mathilda Tipsar igen! Denna gången på största möjligast allvar!

Så här kör vi!

Denna gången handlar det om hår, grunden för ett fint hår med mycket glans och volym!




Utgång eller Lugn Fredag?

God morgon på er!
Det va ju roligare att vakna idag än igår i alla fall, igår spöregnade det mestadels av dagen i men idag skiner solen för fullt, härligt härligt! Det tycker min söta katt Snärtan också, hon sitter på sin lilla plats på uteplatsen, blundar och njuter av solen, och där har hon suttit i ett antal timmar nu haha, söt hon är som tar vara på vädret:)

Idag ska jag åka in och köpa några ändklämmor till mina mocka och läderband, jag har letat som en tok på internet men alla är ju för små. Sen ikväll kanske det vankas utekväll med Lisa och Stina men vi får se om jag följer med, jag känner inte för att dricka, jag har kommit ifrån det nu på senaste, tycker det är mycket härligare att avstå från alkohol, man mår mycket bättre dagen efter och man slösar inte bort en hel dag på att ligga och gny i sängen om att man aldrig ska dricka igen, visst man kan dricka med måtta och det gör jag också, jag dricker aldrig för mycket men lik förbannat så mår jag piss dagen efter, jag dricker vatten och äter när jag kommer hem, tar bort sminket och mår toppen, men det spelar ingen roll, någon har helt enkelt bestämmt att jag verkligen ska få känna på att alkohol har kommit in i mitt system...eller något haha

Igår eller a inatt vid 12 tiden så fick jag ett sms av Lisa där hon frågade om jag va vaken och sa att jag skulle komma ut på framsidan, där stod hon och Stina, som va ute på en nattlig promenad:) Det va verkligen jätte roligt att träffa dom igen! Man känner verkligen att man saknat de.

Fresten igår, jag fattar inte, på Idol, trodde den andra blondinen att hon vann? Pinsamt pinsamt!



Livsnjutarn själv!





Studierna

Igår blev det en hel del plugg och nu har jag satt det första häftet om SPA! Känns skönt, jag ville vara säker på att jag kunde allt innan jag börjar på nästa häfte, så igår kväll började jag läsa om Makeup, sminkets historia är jag på nu och jag tycker det hela är mycket intressant:)

Idag fortsätter jag, men det får bli senare efter ett långt bad och några tända ljus, då mår man bra!

Jag skulle bada och lägga en ansiktsmask igår, men eftersom det va så varmt i badet så vägrade masken torka, det va en sån som man drar bort, så den började rinna, jag tänkte att jag skulle skölja av den, men den gled bara runt i ansiktet, in i både ögon och mun haha, men efter några kallsköljningar och drag med handduken så gick det. Men det va inte speciellt avslappnande och ingen nytta gjorde den heller, så ett nytt försök görs idag:)

Min älsklig som skulle komma i helgen kan nog inte det för stackarn ligger hemma och är sjuk:( Önskar jag kunde vara hos honom ni, killar har ju en tendens att bli "riktigt sjuka" haha Själv har jag fintat undan alla sjukdommar.

Krya på dig älskling <3


RSS 2.0