GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!

idag fyller min syster 22 år!! Grattis! Önskar jag kunde vara hemma och fira henne men måste jobba:(

GRATTIS! Saknar dig<3

Bumblebee

Shit! Jag satt precis i godan ro på balkongen och läste cosmo när jag hörde ett surrande. Tyckte det lät bekant och tittade snabbt dit. Jag lovar mitt hjärta stannade när jag såg att det va en humla. Årets första humla! Men fan va rädd jag blev, jag är livrädd för insekter. Dom är små och snabba och så vidrigt äckliga!

Men ändå, ett gott vårtecken!


happy

Jag tror jag har PMS. De senaste dagarna har jag verkligen vart sur, nere och hatat allt verkligen men idag skiner jag lika mycket som solen. Kan vara för att Åhléns har tagit in delar av The body shops sortiment eller att jag blev så nöjd med min intervju jag hade idag. Tidningen skickar ett par exemplar hem till mig som jag kan spara:) Kul att man kan marknadsföra sig själv och sitt jobb på detta sättet.

För tillfället är min mobil på lagning så inga bilder kan tas:(

Jag längtar tills jag kan sätta mig ner och känna mig lycklig på riktigt och inte tveka på om det är "den tiden i månaden igen"jag försökte göra en sån där flirt med ögat men eftersom mina ögon är lite knas så ser det mest ut som att jag får sol i ögonen haha


Sovmorgon

Morning! Idag börjar jag inte försen 11 men det betyder inte att jag sover hela morgonen ändå. Istället har jag målat ett lager till i köket och diskat. Jag såg att färgen hade runnit lite så jag skulle bara dra ut färgen en aning, istället blev allt bara kaos och nu ser det för jävligt ut. Får bli ett lager till ikväll. Björn målar taket och jag tar finjobbet eller vad man ska kalla det. Är ledig i morgon så då blir det tapetsering för hela slanten!:) Jag längtar så oroligt mycket till tapeterna är uppe och jag kan gå in i mitt bloiga kök en solig morgon och hälla upp en kopp kaffe innan jobbet. Varje dag kommer ju vara underbar hehe Nä nu ska jag äta frukost och bädda sängen. Sen blir det jobb:)


Effektiv söndag

Shit. jag och älskling vaknade tio i ETT i morse! Jag som brukar studsa upp ur sängen innan 7 på morgonen haha Men igår va det utgång och sparka klackarna (bootsen) i taket som gällde! Jag och syster drog till Dawo där Björn och co. väntade:) Efter några timmar där drog vi till krogen och shakade våra lurviga. Stackars Björn fick gå med två orlika storlekar på skorna en 41:a och en 47:a. Hans kompis som drog tidigare hade nämligen tagit hans 47:a Herregud en annan kan inte ens gå i en storlek större men han hade inte ens märkt av att han hade en sko 6 storlekar för stor på andra foten. haha Björn fick snällt ha hans sko på tårna.

Idag har jag i alla fall gjort lite nytta. Jag har slipat och spacklat köket så vi kan börja tapetsera i veckan:) Det ska bli så härligt med ett nytt fins kök. Vi har även bestämt oss för att ha ett barbord istället för köksbord. Vi vill nog ha ett likadant som Er mamma:) Men vi ska betsa(?) det mörkare bara.

Nu ska jag hoppa in i duschen och skölja bort allt slipdamm!
Tapet

Idag vaknade utvilad och redo för dagen. Jag kollade bara snabbt på klockan och trodde att den var lite över 8 så jag satte mig i soffan och kollade på tv en lååång stund. Så när jag skulle gå in och väcka Björn så såg jag att klockan bara var tio över 8. Vafan jag måste ha gått upp innan 6 ju haha. Ja ja. Idag har vi gått och köpt tapeter till köket:) Skulle ju egentligen jobba i helgen men behövde inte så jag bytte till nästa helg istället:) Skönt då hinner vi kanske tapetsera i morgon så det bli klart. Ska bli så fint!

Efter colorama besöket så postade jag äntligen mitt paket till Nicole som har fyllt år!! Sen solade jag och nu sitter jag med huvudvärk och ska snart ta mina vitaminer och börja städa:) Älskar dagar där man hinner få mycket gjort! Ikväll blir det ALL IN!!

Våran tapet!


LOVE

RSS 2.0