2011-12-19

God morgon! Sitter här i mjukisarna och dricker mitt kaffe. Har precis färgat brynen och ska snart smyga in i sovrummet och hämta kläder. Min stackars älskling har gått och blivit sjuk:( Har kört för hårt med honom i helgen. Vi har städat i två dygn. Nu låter det som att vi måste hft jätte äckligt hemma men nej , not to worry! Vi har städat förrådet och alla skåp och lådor har omorganiserats och rensats på sånt på aldrig kommer använda. Så igår när vi äntligen blev klara bakade vi lite mer julgodis. Nämligen nougatrutor. Har inte smakat dom än efterssom dom ska vara riktigt kalla och sega när man äter dom men det såg riktigt mumsigt ut.

Nu får jag ta och snabba på lite här så jag kommer ner till salongen:)

Till Petra! Jag blev så glad av att se din kommentar. Saknar dig verkligen om du ser detta slå en pling;) så vi får catcha up lite! Skål till dig hehe
Julbak

Idag har jag försökt städa lite. I morgon ska vi nämligen julstäda och tvätta hela
dagen så idag har jag smygbörjat lite med att städa lådorna. Rensa ut sånt jag
inte använder. Städa kylskåpet och sånt som vi inte kommer hinna i morgon. Vill
ju gärna hinna mysa lite på kvällen också och ta ett härligt bad:)

Men nu ska jag dra iväg till casa a syster där det vankas julbak. Vi ska göra massa
gott och kolla på julfilmer hela kvällen:) mysigt som fan ska det bli:)


Freiya & Fifty

Man måste ta hand om dom som är större än sig själv också!


Tankeställare

Jag kan inte sluta gråta. Har kollat på den två gånger nu och jag beodrar er att kolla på den också! Jag tänker på min lillebror som går i skolan och tänker tänk om det skulle hända honom. Jag tror inte någon önskar någon må så här dåligt men om ni går i skolan och vet någon som är mobbad. Gör ni något åt det? Ni behöver inte träda fram som riddare och slå ner den som mobbar utan ett litet hej i lunchkön hjälper. Make love not war! Nu sitter min lilla mysan och slickar min frenetiskt i ansiktet när hon ser att jag är ledsen. Hon är så söt hon kommer äta upp mig snart!

Den tiden i månaden

Jag vet att jag har sagt det innan men kommer ta upp det igen. Jag lider av PMS och det är den tiden i månaden nu. Jag går runt och känner mig som en blobb, en stor uppsvullen blobb! Två kvinnliga delar på kroppen (detta ä ingen snuskblogg) gör så extremt ont att jag måste ta extra mycket hjälp av tyngdkraften när jag går. Det är livsfarligt att studdsa när jag går om jag uttrycker mig så. Jag har till och med på mig min superdupertighta sportbh. Behöver jag säga att jag nästintill skrek när jag satte på mig den. Ena sekunden känner jag mig gladast i världen, sen känner jag mig väldigt nedstämd och tankspridd. Man kommer på sig själv med att sitta och bara kolla upp i taket. Jag har försökt träna lite och målat naglarna och så för att koncentrera mig på annat. Träningen va en mycket dum idé jag har ju så ont och när jag börjat måla naglarna ville jag bara gråta för att det tog för lång tid haha

Jag längtar till min sambo och älskling kommer hem så ska han få ta hand om mig lite. Jag känner för en fotmassage;)


                                                                   Detta är jag just nu.

                                                  
                                 

salongenHär ser ni hur salongen ser ut.

Då var det dags igen....

som jag berättade lite kort innan så har jag startat en egen salong här i avesta som heter imoogi beautycenter. Därför har det varit väldigt tunt med uppdateringar här. Det har vart rätt fullt upp om jag säger så. Både jag och björn har slitit som djur i månader nu men nu på måndag öppnar jag! Jag hade redan ett par kunder i fredags så jag är optimistisk. Jag har även jobbat min sista dag på ica så jag kan ge min dröm och min salong 100 %. Det är detta jag lever för och det är detta jag är ämnad för. som sagt lev din dröm!

Jag har inte bestämt mig än för om jag ens ska försöka fortsätta blogga här. Det har vart tufft. Motivationen försvann, sen tiden och orken men jag ska ge det ett sista försök. Jag kommer lägga in bilder på salongen så fort jag kan få dom från mobilen till datorn. Verkar inte vara det lättaste. Ny dator och ny mobil. Dom gillar inte varandra så dom vill inte sammarbeta. Men på något sätt ska det nog gå.

Idag har vart första dagen på månader som jag med gott samvete kunnat lägga tid på städning. Kanske låter jätte tråkigt men det har vart underbart att vakna en lördag som denna och kunna spendera hela dagen med att springa fram och tillbaka till tvättstugan och samtidigt städa, skura, damma, städa bland alla papper ett nytt företag medför, städa garderoben etc. Idag hade jag ingenting jag måste göra, inga ärenden jag måste springa och ingenting på samvetet. Ni vet dom där orden man ofta hör i huvudet. "har du verkligen tid för detta, borde inte du istället göra detta och detta och detta och detta". I morgon är en annan histora dock. Då ska jag ner till salongen och skriva ut massa flygblad som jag ska dela ut. Måste ju sprida informationen om att en ny skönhetssalong kommit till stan! Hur ska annars folk veta vart dom ska köpa sina presentkort till jul?;)
Men efter att jag gjort det ska jag ta hand lite om mig själv. Ni vet en sån där skönhetskväll med ansiktsmask och grejer. Tjuvstartade lite idag med att blöta håret med avokado olja som var doftsatt med eterisk olja. Sen tog jag mig ett bad och skrubbade bort allt dam som fastnat på kroppen. Ni vet väl hur man kan känna sig efter att ha städat en hel dag. Det känns som att man har flera lager smuts på kroppen och håret känns dött och risigt. Men nu är jag fresch igen:)

oj va klockan va mycket nu då! Jag gick och la mig vid elva men kunde inte somna så jag satte mig framför en film och åt ben & jerrys half baked och nu är klockan snart ett. Dags attb krypa till kojs igen. Trevligt att katcha up lite:)

RSS 2.0