Helt slut

Jag.är.sjuk.idag.orkar.inte.göra.något..


Utgång!

Då börjar partyt, jag och älskling tog några snabbkort på oss och av 50 stycken så va 2 användbara!
Ha en trevlig kväll!





Grrr, min nya tröja!

Tjenare!
Äntligen fredag efter en otroligt jobbig vecka, äntligen kan jag varva ner (haha) lär ironin i det hela och efter att ni har gjort det, kom på något jag kan göra!

jag vill bara dela med mig av min nya tröja!

jag bjuder er till och med på ett snyggt bildspel!











Jag har hittat min religion

Hejsan! Gud vilken tråkig dag det har vart, jag syftar på vädret då, det har regnat hela dagen så det blev ingen shopping idag, istället lagade jag mat. Idag blev det fisk kokat i kuber med gourmet bearnaisesås och färskpotatis, tro det eller ej men det blev ätbart! :)

Igår va vi på middag hos björns föräldrar och åt som vanligt jättegod mat, dom hade någon speciell spagetti som va mycket tjockare än vanligt och ihålig, som ska jag göra nästa gång, det va riktigt gott, efter fikat så gick jag och Björn hem, vi ska ju börja bli lite nyttigare hehe men idag vill vi inte gå ut för det regnar och vi har inget paraply haha

Jag fick fresten världens bästa bok av min älskling igår, en bok jag har suktat efter sen den kom ut! Jag kan bara säga så här att från att ha vart ateist så har jag hittat min religion, kan ni gissa vilken bok det va? Skönhetsbibeln såklart! Jag älskar den och kommer vårda den djupt!

Så ikväll blir det lite själavård med en ansiktsmask och ett ansiktsångbad:) så mysigt!




Jag klär min efter vädret, tråkiga myskläder och osminkad är skönt ibland.
jag tror inte jag har lagt ut en helt osminkad bild på min än.


På stan

hallo! Jag kom nyss innanför dörren efter en stund på stan med Martina:) Vi hittade en såå snygg klänning/festlinne/t-shirt jätte fin va den i alla fall, när älskling kommer hem ska jag dra ner honom på stan och kolla om den passar. Vill så gärna ha den och den va inte svart! Jag köper nästan alltid bara tråkiga färger som svart och vit men denna va lite åt det lila hållet, jätte fin i alla fall, skulle va snyggt till på lördag då vi ska festa, jag och Martina ska bli kanon bestämmde vi idag, det va så länge sen man festade, jag blir nästan aldrig full och inte hon heller så i helgen kör vi på högsta växeln haha sen dansar vi på borden hela natten! Jag kommer säkerligen inte göra det men man får la hoppas haha

Nu kommer nog Björn så jag får fixa till mig lite sen drar vi till stan och sen till hans föräldrar och äter middag, yummi, jag är så superhungrig!


Hundvakt!

God morgon! Jag döör av hunger! Det finns ingen frukost här ju, finns det skinka och bröd så finns det inte smör finns det smör och skinka så finns det inget bröd nu finns det smör och bröd men ingen skinka haha Jag får helt enkelt laga till någon lätt lunch istället, får se vad som finns. Jag har precis kommit hem från en promenix med izza, tänkte ta en lång promenad men det är inte lätt med henne, så motstridig! Hon vägrar gå frammåt, men så fort man ska tillbaka hem så nästan springer hon haha Men men, jag är väll för svag helt enkelt:(

Nu måste jag äta något, det bullrar i min mage!

Ge mig kaffe!

Tjohoo!
I'm back! Jag har helt glömt av att blogga:/


I torsdags så va vi på dejt och firade 11 månader tillsammans! Vi gick till Älvan, där vi åt gott och delade en flaska vin, eller a delade är la att ta i jag 80% han 20% ungefär, men han tycker ju inte ens om vin så det va väll rätt rättvist ändå:)

Efter det så gick vi hem och myste ner oss i soffan och kollade på film. Vi skulle ju upp tidigt på fredagen för att åka till Borlänge, jag måste ju hitta skolblock, men icke! Vi har nu gått igenom hela Avesta och Borlänge på jakt efter det perfekta blocket, men det finns inget!!! Vi gick både på kupolen och i stan men det finns verkligen ingenting! Mycket underligt, men sant!

Jag köpte i alla fall en massa ansiktsmasker och ett/en kokos bodybutter. Sen åkte vi och köpte massor av godis, när jag kom in i godisaffären så klev jag rakt in i himlen! Godis överallt! Det va helt underbart!


Sen raka vägen till systembolagen och hem, vi han inte göra så mycket hemma för vi skulle till Björns jobbakompis. Väl där så spelade vi Fifa (haha) och guitarhero! wohoo! jag drack nog en aning mycket vin, vad skulle jag annars göra, jag är kass på tv-spel så vi drog hem och stoppade i oss massa pizza istället haha


Nu är Björn och spelar bortamatch och jag sitter och solar på balkongen, jag har precis vart och köpt kaffe, fy vad jag har saknat det! Det blev inget kaffe igår haha, men nu är det nog färdigt så vi hörs senare!



Backlund gjorde en mycket vacker reserverat skylt till min plats! haha
Lägg märke till att han satt dit ett h där under.


 





Hej

Idag vaknade jag supersent, kvart i 1 för att vara exakt, herregud har inte vaknat så sent på jätte länge, jag kunde inte sova i natt och stackars älskling sov bara drygt 2 timmar innan jobbet idag så han ligger och nanar nu haha.
Själv har jag gjort i ordning mig för våran dejt idag, det är ju trots allt våran 11 månaders dag! wohoo nästa månad har vi vart tillsammans i 1 helt år, det känns jätte konstigt, jag menar vi träffades ju nyss haha
Får hoppas att det blir en dejt i kväll, han är ju helt slut, när jag gick in i sovrummet innan och skulle fråga när han hade tänkt vakna, så frågade han mig om jag inte hade gått och lagt mig än, stackars är så trött så han trodde det av mitt i natten, hur han klarade sig på jobbet kan man ju fråga sig:/

Ja så här sitter jag i solen och läser min bok och dricker min öl, det är ju stekhett ute! Så ut i värmen igen blir det sen måste jag nog tvinga upp honom:S
usch, usch!


Hipp Hipp Hurra Hurra!

Hejsan!
Nu är jag tillbaka efter kalaset, där det bjöds på mat och massa god fika! Gud jag är så mätt, jag brukar bli väldigt mätt efter ett besök hos familjen sundberg, men maten är ju alltid så god och efterrätten efteråt kan man ju inte bara skippa. Då den dagen då jag går där hungrig som ett svin, då komemr jag tänka tillbaka på den dagen och säga "vad tänkte jag när jag inte åt den där bullen?!" Precis som man gör när man har köpt godis och inte äter upp allt utan ger bort det eller slänger det, när man väl är sådär supersugen sen så tänler man ju "tänk om jag hade haft den där chokladbiten nu" haha skit samma om jag rullar fram sen, jag njöt i alla fall om maten!:D

Och! Det allra viktigaste höll jag på att glömma! Jag, Björn, Eric och Martina spelade basket "först till tre" och JAG VANN 2 GÅNGER!! Detta komemr dom få höra länge, jag ska leva på det ett tag till! Fan va gött! Jag blev chockad, och det blev nog dom med. Jag missade varje gång men sen när dom nämnde tävling va jag ju tvungen att visa dom, innan lekte jag ju bara lite med dom haha:)

Nu är Björn och tränar fotboll och jag har precis nopprat och färgat ögonbrynen och ska snart duscha och lägga en ansiktsmask:) Mer underbart blir det inte!


mmm...bröllopstårta


Toppenmorgon!

God morgon, vilken underbar dag! Kanonväder ute ju!
Efterssom jag inte hittade det perfekta blocket igår å blir det inget pyssel för mig idag:( Men jag kanske hinner sola lite på balkongen innan vi åker till Björns föräldrar för att fira Martina som fyller 19 år Grattis!:)
Nu ska jag gå till kiosken!


Pannkaks-kastning

Jag har precis gräddat pannkakor och precis som förra gången så kunde jag inte vända dom med någonting så jag va tvungen att kasta varemda en i luften haha, Björn va till ingen nytta i köket för en gångs skull!!;) Jag är så stolt haha
Nu sitter jag här ensam igen:( Björn va tvungen att nana och jag är inte trött någon stans, jag ska väll tröstäta något, kanske en pankis eller 15:)

God natt


Lyckorus!

Jag känner mig så otroligt lycklig just nu! Det känns som om mitt liv är så fullt med mening, kanske låter konstigt men allt känns så underbart, jag har den bästa pojkvännen som man kan tänka sig, jag är så otroligt kär och jag ska följa mina drömmar och bli spa och hud terapeut! Inget står i min väg! Jag längtar sååå mycket tills den dagen då jag står med mitt alldeles egena diplom i handen och kan jobba med precis det jag alltid vela göra, precis det som passar mig perfekt! Jag vill bara hoppa och skutta av glädje just nu:) och min älskling är ledig på Fredag så då ska vi hitta på något roligt:) 

Nu ska jag göra mig i ordning så Björns slipper vänta på mig när han kommer hem.

Jag kan inte göra annat än att älska livet och älska varenda sekund jag får njuta av detta otroliga lyckorus!




 

Myspys med Ice Age 3

God morgon!
Jag har vart vaken ett tag men det är först nu som mitt huvud vaknar till haha, efter några koppar kaffe och miljontals bloggar senare så är jag på G! Jag kunde verkligen inte somna i natt så jag la mig i soffan igen som jag skrev och kollade klart på Ice Age och råkade somna där istället, Björn väckte mig i morses när han skulle gå till jobbet, han undrade vart jag höll hus haha, och nu sitter jag här med en kopp kaffe och kollar på ice age 3 och lysnar på regnet, det öser verkligen ner ute och det är så mysigt! Hoppas bara det klarnar upp sen för vi ska gå och handla när Björn kommer hem, jag ska köpa mig lite skolgrejer tänkte jag:)



Nattblogg

Nu har min älskling gått och lagt sig och själv kvar sitter jag och kollar klart på Ice Age 2, jag bara älskar den där lilla figuren, tror det är en ekorre som försöker fånga sitt älskade ekollon men aldrig har turen med sig haha Jag bara älskar att det är så rent och fint här nu! Inte för att det va stökigt och så innan men allt känns bara så rent nu, det alldra bästa som finns det är ju när man precis har duschat eller tagit ett långt skönt bad och sedan kryper ner i en nybäddad säng i ett nystädat rum, och sen lite tända ljus och en bra film att kolla på, då mår man bra:)

Nu har jag och Björn veckan planerad också, i morgon ska vi handla och jag ska träna, eller a det säger jag nu men vi får la se hur det blir med det;) På onsdag ska vi på kalas för Björns syster som fyller 19 och på Torsdag är det min och älsklings 11 månaders dag så då ska vi hitta på något roligt bara vi, kanske en date, då ska jag ha min svarta nyårsklänning, höga skor och min nya kuvertväska som jag inte fått inviga än:) Mysigt ska det bli i alla fall.

Jag och Björn skulle fresten ut och fiska igår så vi åkte och hämtade fiske-grejer, fika och allt sen letade vi upp en fin plats men vi hade verkligen inte vädret med oss, det blåste så in i....så vi va på tre olika platser tror jag men det va ingen idé så det va bara att dra vidare, en liten road-trip hade vi i alla fall:) Men det slutade med att vi åkte hem, han kollade på fotboll och jag lagade mat haha, det blev korvstroganoff och ris men inte allt för lyckat, det va lite smaklöst och ändå så hade jag i en massa skit haha, men den såg aptitlig ut och det va ju ett plus i alla fall!

Nu ska jag nog gå och krypa ner hos Björn men det är nog ingen idé, jag är inte alls trött i huvet, men kroppen är helt slut så det slutar väll ändå med att jag går upp igen och sätter mig framför dum-burken....

God natt på er i alla fall:)





storstädning som heter duga!

Hej!
Idag har jag städat i hela 7 timmar! Fatta det, det är sjukt jag har skurat, dammat, dammsugit, flyttat saker, diskat och mycket mera! haha men jag är riktigt stolt, nu är det helt rent och fint här. Jag har till och med ändrat om, men det vet inte Björn om än;) Han märker det när han kommer hem från fotbollen, så busig jag är!
Nu är jag helt slut och jätte hungrig! Jag har helt glömmt av att äta idag för jag har vart så upptagen, men jag ska käka frukost! snart, eller a det får väll kallas middag då:)

jag hade tagit bilder på lägenheten men jag får inte in bilderna:( kanske björn vet hur man gör...



Framme i Avesta!

Nu är jag äntligen framme i Avesta! Björn dock är kvar i stockholm, dom va inte kördugliga än haha, men men jag har ringt till skolan och dom ska höra av sig så fort som möjligt:) Snart är det dags!
När jag kom hit så gjorde jag något annorlunda, istället för att slänge upp väska med kläderna på sängen och strö ut dom så förflyttade jag björns saker från garderoben i hallen och beslagtog den! precis som jag gjorde med lådorn jag nu förvarar mina produkter, smink och sånt:) Mycket härligt, nu blir inte kläderna lika smutsiga och skrynkliga lika snabbt som dom brukar när jag är här.

Efterssom jag har en sån huvudvärk nu så ska jag bara slänga mig (hoppas på en mjuk landning) i soffan och kolla igenom kanalerna, om jag nu lyckas sätta på tv:n vill säga:(



Äntligen kan jag uppdatera!

Hej igen!
Shit vi har fortfarande varken internet eller hemtelefon, va e chansen att det är fel på både comhem och Telia? haha
I alla fall nu har vi skaffat oss som ett kontantkorts mobilt bredband elelr något liknande? Jag vet inte, jag vet bara att det sitter ett mobilt comviq bredband i min dator just nu:)

En liten uppdatering då.

I morgon betalar jag anmälningsavgiften till skolan jag börjar på i November!:D
Jag ska plugga till hud och spa terapeut och det kommer bli kanon! Jag trodde det va kört med det efterssom priserna på dessa utbildningar är sjuka! Men jag har tagit ett lån och pengarna kommer i mogon!:D
Jag är så taggad för detta så ni fattar inte! Detta är min dröm, min framtid och nu till sist min verklighet!
Skolan är en privat friskola i Östersund och heter Dolce Vita spa school, och utbildningen tar mellan 4 - 12 månader beroende på hur man lägger upp den:)

Nog om det:)

Förutom att ha kollat, skolor, pratat med banken och vart på ams så har jag lekt med Amanda H, Julie, Emmelie och även träffat Lisa en stund:) Jag har också tagit ner månen några gånger när jag spelat hjärter på datorn i brist på internet;) och jag har shoppat massa nya produkter då jag vill hålla min kära hylla uppdaterad haha

Jag har också haft en underbar helg med min älskling, den spenderades endast i stugan, vi fiskade, badade. spelade kort, kubb, yatzy, grillade, drack öl och bara myste och jag tror vi båda två kännde oss helt nykära igen, fan det känns som att jag svävar på moln hela tiden med denna kille:D och massa såna helger ska vi ha i framtiden!
Nu är han sock i Tallin med Hoffe och jag är inte med! Jag skulle ha åkt men det sket sig:( Men men nästa gång!
Älskling försökte tvinga mig ända tills kvällen innan i princip hehe
och i morgon får jag äntligen träffa honom igen, jag åker klockan 10 på morgonen så jag är framme tills han kommer hem:)

men nu ska jag bädda ner mig och mysa med Snärtan som faktiskt ligger brevid mig igen, men fan va jag har fått fjäska!







RSS 2.0