natti natti

okej en liten uppdatering från helgen då:)
björn kom ju hit i fredags vid 10 på kvällen:( sent sent hehe så innan det va jag och stefan och åt tapas på anna gretas:) mycket gott med lamm, biff köttbullar och massa annat:) sen låg vi bara och myste resten av kvällen:)
och igår så gick vi på stan med amanda hela dagen, dom hade vääldigt roligt med mig alltså björn kastade upp mig på toppen av en papperskorg och lyfte upp mig och behandlade mig som en vante, dom planerade även vad dom tänker göra med mig på nyår haha kul att någon har kul ahah ne men jag fick ont i magen så mycket skrattade jag! kan bero på att han kittlade mig otroligt medans han satt på mig haha sen när stan stängde bestämmde vi oss för att ta en öl på sir simons:) en öl blev tre öl som blev 6 öl o.s.v sen åkte vi hem och åt för att sedan dra ut till krogen med lisa och amanda harlin:) vi åkte och fick stämpel på centrum sen åkte vi hem till amanda för att förfesta:) vi delade två flaskor vin och dansade, eller a jag och amanda dansade, vi gjorde en egen liten dans haha sen åkte vi till krogen där vi satt tills det stängde:) mycket trevlig kväll! idag har jag bara legat och sovit:) eller a amanda och lisa va här en stund och kollade på sanningens ögonblick med:) nu ska jag fortsätta kolla på film:)


natti natti

jag vann!!


SHIT! jag blev en av vinnarna till festen! såå lycklig! nu vet jag bara inte vem jag ska ta med mig jag har ,ånga jag vill gå med hehe men det känns ändå rätt självklart att fråga min petra! vi träffas aldrig längre och vi hade ju bestämt att träffas då ändå heeh nu ska jag ringa henne sen kommer en uppdaterning från helgen!:D


På lördag befinner jag och petra oss på festen i Göteborg!:D

tappat synen:/

sickan bra dag det har vart:) dagen började med mysigt adventsfirande, sen lektion och fika och efter det åkte jag och lisa till olika affärer i stan och a6:) sen va de lektion igen, dock väldigt skön sådan, vi sitter bara och pillar med vårat arbete och snackar, de e väldigt kul:) efter skolan gick jag och lisa för att fixa ögonbrynen på salongen:) d.v.s vi vaxade dom och man känner sig så fräsh:) sen köpte jag en ny dagcreme, rakhyvlar, ansiktspeeling och sminkborttagningsmedel eller vad de nu va hehe nu känner jag mig helt len i ansiktet:D snart ska jag och stefan åka och äta! men jag håller på att få migrän för jag ser ingenting på ena ögat så jag måste kisa för att se vad jag skriver, hoppas jag fått bort alla stavfel:) får la hoppas också att jag inte får världens srängande huvudvärk frammåt kvällen, de hade ju inte vart så kul:/ nu måste jag göra i orning mig men shit jag ser jju verkligen ingenting:S

adventsfirande!

Sitter i skolan nu på glas och keramik lektionen och nästan somnar! vi va på adentsfirande nyss och då blev man så avslappnad, jag lovar jag tuppade nästan av där inne när vi skulle ställa oss upp haha för krävande för mig en fredagsmorgon;) men snart slutar lektionen utan att jag har uträttat något särskilt, bara skissat på en vas jag ska göra, och de e ju alltid något:) jag hade tänkt tvinga med emmelie på stan efter denna lektionen men då visar de sig att den lilla tjejen inte kom! och inte heller amanda! vad är detta? dom ska ju shoppa sig lyckliga med mig idag! men men man kan ju inte få alla tom sagt!;) jag vill ju va självständig då måste man övervinna sina rädslor och utmana sin rädsla att gå på stan själv!:O läskigt läskigt men får la köpa mig en kaffe från pressbyron så kanske jag blir en aning piggare:)
nepp tillbaka till lektionen nu då:)


uppe med tuppen!

jag kunde verkligen inte somna inatt och jag låg vaken långt innan mammas veckarklocka ringde vid 6, helt sjukt! nu är jag heöt färdig och det va fan inte igår jag kom i tid på en fredagsmorgon till skolan, har alltid vart superseg annars haha
idag ska jag och stefan gå ut och äta på Anna-gretas:D mamma säger att det är jätte god mat där och det är bara vi hemma så då kan man ju göra något sånt:) ska försöka pricka in så att vi är färdiga vid 10 då björn anländer från avesta:) hehe typiskt nu är mina ögon jätte trötta så jag ska ta mig en till kopp kaffe:) ha en bra dag alla!


nattfen vart är du?

jag kan inte somna! jag ligger bara och tänker en massapå hur ont det gör i min visdomstand bland annar ,och jag  vill upp och städa:)
sen vill jag äta godis köpa den röda väskan jag inte kan sluta tänka på sist men inte minst vill jag åka till min syster och pappa!!!! sen klart som fan man inte vann några biljetter till festen heller det är ju för mycket begärt, vinner fan aldrig.
festen jag snackar om: Amanda Berg. ni kan ju kolla själva. tycker jag förtjänar att komma bort och göra något roligt med!
nu ska jag göra mig en macka:)



tack mamma:)

haha jag fick ett urläckert diadem av mamma idag:) gud va jag längtar tills jullovet! när man bara kan strosa runt i affärerna och kolla in julrean, fika i timmar med tjejerna och mysa på kvällarna. nu bor ju björn borta i dalarna och tjejerna bor här så de får ju bli något av det, tycker inte om långdistrans:( ALLT SKA VARA SAMLAT PÅ EN OCH SAMMA PLATS! jag vill ju åka till Petra och min syster och far med hur i helvete ska jag hinna med allt?! jag får ta och snacka med björn om detta måste ju ha familjetid med:)  nu ska jag bädda ner mig och kolla på tv, simpsons är ju på tv!!








SHOPPING!

hej igen:) nu har jag och lisa vart på a6, hon hittade en tröja, ett linne och ett läppglans och jag köpte massa julklappar!!:) så härligt att börja i tid så man inte kommer i sista minuten:)

jag har köpt till:

Amanda: klar!
Nicole: klar!
Paulina: klar!
Amadeus: nästan klar!
Mamma & Stefan: klar!

nu har jag bara några kvar!
vet dock inte vad jag ska köpa till robin och papsen:/ men jag kommer säkert på något kul:D





jag köpte också en ny kofta till mig själv:)
här är bilder på mina nya stövlar och uggs med, men min kamera är inte den bästa så bilderna blir som dom blir:(



lasbil och stjärhimmel:)

igår var jag lisa emmelie och marcus på a6 i hopp om att jag skulle ha bättre tur med shohittandet:) vilket jag hade! jag köpte två par! ett par korta svarta uggs och ett par skinnstövlar:) jätte fina va dom! ska lägga upp bilder på dom sen
med:)
efter det så åkte vi hem. jag och lisa skulle ha en liten myskväll med godis och film men det blev film och godis med hennes killkompisar fidde och jocke istället. det va så sjukt kul för vi va hos fidde och skulle åka ner till affären men så ville jocke med också så vi skulle åka med han ner istället. när vi kommer ut står det en mäktig jävla lastbil och väntar på oss haha jaha tänkte vi och hoppade upp:) det är ju så mysigt att åka lastbil. man sitter så långt upp och kollar ner på alla små bilar haha vi åkte och lämnade släpet på hans jobb och sen åkte vi och handlade:)
sen bar det av hem till fidde igen där vi såg the mist! jag hatar slutet i den filmen! man blir så förbannat deprimerad! och det blev alla andra också vi bara satt helt tysta och kollade och sa några fula skämt haha
sen åkte vi till jocke och lämna lastbilen och lisas bil och drog ner till stan, där gjorde vi inte så mycket speciellt men rätt som de va så va vi på väg uåå till ett jätte högt berg eller något det va så jävla vackert! stan såg ut som en stjärn himmel:D där gick vi ut bilen och vandrade lite haha
sen drev vi bara omkring till olika platser men efter ett tag va alla väldigt trötta så vi drog hem. jag somnade direkt!
och idag ska jag och lisa upp till a6 och shoppa jag ska köpa julklappar:) jag vet redan va jag ska köpa till dig paulina!:)


god morgon!:)

God morgon god morgon!:)
jag har absolut inte haft tid att uppdatera:S förlåt mig hehe men nu kommer en snabb uppdatering:)
I tisdags så gick jag och Amanda på stan efter skolan och jag försökte hitta ett par sjor efterssom mina är helt sönder:S efter att ha vandrart omkring på stan och inte hittat något alls förutom jag som impulsköpte en jacka på våran kåk men lämnade tillbaka den dagen efter, varför köpte jag den! haha så bestämde vi oss för att gå och fika, men shit vi hade så svårt att bestämma oss för vart vi skulle gå vi ville ju äta med efter en miljon om och men så gick vi till Amandas jobb på en italienare en grek och åt där:) mycket god mat också!:D Vi satt och tjötade med Amndas chef Gynther och drack kaffe:) väldigt mysigt:) Efter några koppar kaffe så kom amanda på att det skulle va fest på Sliver samma kväll men jag va absolut inte sugen på att gå, Jag ville komma hem i tid och sova haha en sån tant men amanda fick mig på andra tankar (vi tar bara ett glas vin var! haha ) men sen kom det så mycket folk så Gynther frågade amanda om inte hon kunde jobba eftra en stund, så då fick jag ta hennes vin med:) dom va otroligt snälla medans jag satt där vid baren och kollade på så fick jag påfyllning av vinet och jag fick även en väldigt god förrätt som jag kommer ihågf innehöll parmaskinka och vitlöksbröd och en massa annat:) väldigt gott! efter ett tag kom amanda tillbaka också, men de mysigaste va ändå när stället stängde och vi satt kvar i baren och drack öl och några shottar:) väldigt trevligt! vid 12 tiden eller senare gick vi vidare till sliver:) jag va fortfarande vid mina sinnes fulla bruk så jag tyckte inte att vi skulle gå in vi hade ju skola dagen efter! men amanda övertalade mig ännu en gång:) vi gick in och jag lekte lite fotograf medans amanda raggade haha sen va de några killar som sa till oss att gå upp på övervåningen detta tyckte amanda va väldigt roligt haha vi satte oss vid bordet och fick champagne och drinkar men sen blev de för mycket för vissa haha så då va de dags att dra. jag hade en väldigt trevlig kväll som fick pröva på livet som fotograf:)






besatt!

Då va de snart dags att sticka till skolan:) idag är en kort dag som tur är men med jobbiga lektioner:/ men efter skolan så ska jag lämna in mina stövlar (förhoppningsvis) jag han inte göra det igår. sen vill jag köpa mig en väska som jag kollade på igår, jag har inte kunnat sluta tänka på den jag drömde till och med om den haha besatt av en väska! men nu måste jag kila:)


och såhär ser jag nästan ut idag hehe...;)

snö, snö och overkneestrumpor:)

okej nu är jag hemma igen:) idag har jag vart och fikat med Amanda och gått på stan lite men eftersom jag måste hålla hårt i pengarna så köpte jag bara en maskara och ett par overknee strumpor, svarta:D min maskara är så kass! fransarna förstörs av den verkligen så jag orkade inte mer haha
Amanda som är tjejen med casch köpte 100olika underkläder och lite annat hehe:D alltid kul me nya underkläder:)
nu har jag bara pratat i telefon sen jag kommit hem och ätit lite:)
funderar på om jag ska dra upp till A6 och lämna in mina stövlar som håller på att försvinna helt, måste va något fel på dom:/ tråkigt att inte kunna ha ett par skor i ens en månad för att dom går sönder redan första dagen, dåligt!!

åhh! jag hatar mitt hår nu! det blir helt platt och tråkigt när de börjar bli vintertider! bara för att håret är så elektriskt så de står rakt upp betyder inte de att de har bra volym! måste skaffa något för att fixa de:)

Nu ska jag ta en kopp kaffe och kolla om stefan vill köra upp mig till A6 så jag får de gjort:)




ovanligt läskiga bilder på mig och Amanda hehe

Helgen:)

okej nu är jag hemma igen och har min data:)
jag har inte kunnat uppdatera för jag har ju vart i Stockholm.
men får ta det nu.
okej fredags:
då va de ju skola såklart och fredagar är relativt sköna, på morgonen har vi glas och keramik. och i frdagas fick vi sitta runt bordet, det va tända ljus och mucik på. vi hade en liten lerklump i händerna som vi skulle forma till en skål men vi fick inte kolla när vi gjorde det, det va väldigt rogivande att bara sitta ner, blunda och tumma fram en skål, man är helt fokuserad men ändå avslappnad, det passade perfekt en trött fredagsmorgon:D sen gick vi till bäckalyckan för att kolla in ett galleri där helena och ove (våra lärare) hade ställt ut lite av deras konst. en del vackrare än andra;)
när vi va färdiga där så kom mamsen och hämtade mig så drog jag hem för jag hade en långt hål. skönt att bara koppla av ett par timmar mellan lektionerna:)
sen hade vi Bild och formfördjupning (skit gött med bara praktiska lektioner på fredagar!!) där håller vi på med något jätte underligt:P jag vet inte alls vad de kallas eller va reglerna är eller något men jag jobbar på ändå hehe vi ska i alla fall bygga upp en miljö, de kan vara vilken miljö som helst och i den miljön kan vad som helst finnas:S en del har lite mer vulgära ideer än andra (tex kristoffer som vill sätta in en bäbis i en flaska som sitter och gnager på en dödskalle eller va de nu va) jag håller på att göra en toalett, jag vet inte om det ska va en riktigt fin toalett eller en gammal, äcklig källartoalett:) på andra sidan trappan ska de finnas en djungel eller bara en vanlig skog:)





Efter skolan bar de ju som skrivet av till Stockholm där jag skulle träffa Björn:)
Resan dit gick bra men jag har kommit på att jag får ont i en tand av att höra för mycket franska:S
Seriöst! hela vägen till stockholm satt en kille och en tjej och snackade franska i munnen på varandra, killen satt jämte mig, hur mycket kan man ha att säga till varandra egentligen? i fyra timmar pratade dom, så när jag somnade till så drömde jag på franska, DOM FÖRFÖLJER MIG!!  dock så började killen snacka svenska i drömmen men ändå!
när jag kom till stockholm nästan en halvtimma för tidigt så visade det sig att björns tåg skulle komma försent så jag fick vänta från kvart i 8 till kvart i 9 ungefär.
jag är alltid lite skeptisk mot folm från stockholm (där håller alla läskiga människor till och jag vill ju inte bli mördad eller våldtagen haha) nej men man är ju lite försiktig när man är ensam.
i alla fall, jag var ute i friska luften ett tag och stod ensam framför ingången till centralen då en läskig man närmade sig mig, jag börjar försiktigt flytta mig åt en annat håll men han stannar kvar, phuue! A men sen va de dags att gå in igen och gubben hade inte flyttat sig och han hade heller inte snackat med någon av de 30 personer som hade gått in och förbi honom men SJÄLVKLART! så ska alla börja prata med mig! när jag går förbi kommer de och han känenr för att snacka. han frågar vart jag kommer från va jag gör i stockholm och hur försenad min pojkvän ska bli, varför vill han veta de? så han kan räkna ut hur länge han har på sig att kidnappa mig? nej men han verkade trevligt och ofarlig (dock inte helt ofarlig) så jag va trevlig och pratade lite med honom:)

sen kom Björn och vi drog till vad de nu hette:) där gick vi in på en pizzeria, åt lite pizza och drack en öl innan vi drog för att hälsa på hans mormor:)
som va jätte trevlig hela tiden, hon hade gjort massa fika till oss hehe
när vi kom dit gick vi och la oss ganska snabbt vi skulle ju upp tidigt dagen efter och åka in till stan:)

på lördagen så gick vi genom gamla stan, på NK, en massa affärer och a i stort sätt så gick vi hela lördagen:) jag köpte julklappar till Amanda med från Urban Outfitters, H&M och Monki:D tre av mina favorit affärer! vi gick också och hälsade på en av björns kusiner:) Daniella en jätte trevlig tjej med den bästa energin man blev helt glad i hennes närhet hehe hon jobbade på en godisaffär så när vi kom in så fyllde hon en hel påse med godis åt oss (nästan bara choklad!) jag va i himmelriket!:D  sen gick vi och tog en öl innan vi drog hem för mer fika och jag gjorde i ordning mig lite för vi skulle dra ut på kvällen:) vi gick och åt och drack lite mer öl och vin, sen gick vi till en krog, min innan vi kom till krogen hade vi vandrat omkring hur länge som helst, dansat lite till och med hehe väl på krogen va de mysigt med lite drinkar:)
sen drog vi hem när dom stängde.
söndagen bestod av att gå i ännu mer affärer jag klagar inte!:D längtar tillbaka och jag tänkte dra in till göteborg snart för att kolla in deras utbud:) man hittar lite bättre där hehe

men nu måste jag fortsätta att göra i ordning mig, snart e de skola ju:)




stress stress!

Nu ska jag gå och lägga mig, har inte hunnit uppdatera:/ jag har vart på A6, färgat håret och packat för i helgen vilket va svårt man försöker ju packa så lätt som möjligt det är ju bara jobbigt att gå runt med en stor tung väska.
och just de ja idag är de min och björns 2-månaders dag whohoo!:D grattis oss hihi! ska ta och skicka ett litet sött sms till honom nu tror jag innan han somnar:) jag ska försöka uppdatera i morgon innan jag åker för jag tvivlar på att jag hinner göra det i helgen, då e de ju mys-tid för mig och min hun.
God natt på er!




Först vill jag bara säga några ord om min kära mamma.
Hon är min stora idol.
Men jag tror inte hon vet om det.
kvinnan har ett sånt stort hjärta verkligen!
Hon har tålamod för 1000 mammor (som alla har tre ungar var)
Hon sätter alltid mig, min syster och min bror i första hand (eller a det gäller inte bara oss)
Hon förtjänar att höra exakt hur underbar hon är oftare.
så det är de jag vill berätta nu.
Mamma du är helt fantastisk och jag ser verkligen upp till dig!
Du är min mamma men också en av mina bästa vänner!
Ibland förstår jag inte hur du orkar med oss alla, haha;)
Det krävs mycket!
Älskar dig mamma!




God natt!


GRATTIS ROBIN!

Idag tog min bror (halvbror för er som blir förvirrade hehe) KÖRKORT! han ringde innan och mamma svarade. Robin: hej va gör du? Mamma: Hur gick det?! Robin: vaddå jag kör ju!! haha så han va här innan och vi åkte och hämtade Hubbe efter skolan, han blev en aning förvånad att de inte va mamma som hämtade. För övrigt så har denna dagen vart rätt lam:P vart i skolan, och idag såg jag döden i vitögat, jag gjorde det jag fruktat så länge! jag hade mitt samtal med min engelska C lärare om projekt-arbetet och gissa vad?! det gick bra!:D vi hade en het diskussion om den illegala medicin-handeln över internet och hon tyckte att jag hade valt ett bra ämne:D whohoo grattis mig med! sen åkte jag och lisa upp till A6 där hon köpte lite smycket men jag som endas har -13kronor på mitt kort fick kolla in allt jag ville ha, ärligt! i varenda affär hittade jag saker som jag såå gärna vill ha! men inte kan få:( jag vill ha ett jobb! kanske ska man ta tummen ur och börja söka?:/ ne men nu ska jag kolla på the 70's show och sen packa inför Stockholm! dit åker jag i morgon klockan 16:15 med bussen:) kanske ses vi där? haha


jag har inte gått i ide;)

jag har verkligen inte haft ork till att göra något idag:/ jag har bara legat i min säng och päst hela dagen, sovit, ätit, sovit, ätit så kan man beskriva min dag hehe men sen fick jag nog! så jag sov i 20minuter till sen tog jag ut all disk jag hade samlat på mig under dagen och ställde i köket istället och efter de hoppade jag in i duschen:) nu har jag startat en maskin tvätt och tabit bort alla mina kläder från soffan också:) energin ökar, whohoo! nu tycker jag att jag är värd att bädda ner mig i sängen och fortsätta kolla på vänner:) ska ringa Björn med jag känner att jag nästan har ignorerat han idag (inte med mening såklart!) jag har bara inte orkat vara vaken tillräckligt länge så att jag kunnat svara på meddelandena hehe, så jag får va extra mysig i kväll istället:D och i morgon är det våran 2-månaders dag! synd att vi inte träffas då men får ta igen de i stockholm i helgen istället:)


                                           jag och min babe, de blir inte rättvisa kort hehe


pizza begär!

okej snart har jag vaknat! mina ögon svider och jag vill ha massor med gott godis eller en stor fet pizza (nej mamma jag är inte bakis;)) jag, Julie och Amanda hade en liten tjejkväll igår. vi började kvällen hos Amanda med att kolla på en B-film innehållande Jessica Simpson och en massa av hennes mest urringade tröjor:/ vi apploderade vaje gång tröjan gick över bysten (högst 2ggr) sen gjorde vi pommes och drack lite öl:) vi kände oss verkligen som killar. där satt vi i soffan drack öl och åt pommes med händerna haha inga fina flickor här inte (möjligtvis jag och Julie då hahaha) sen drog vi ut till Ladan (världens bästa namn! men de va väldigt mysigt, lite i engelsk stil:) där köpte vi ännu mer pommes för dom vi gjorde hemma räckte inte speciellt långt. efter att ha druckit ett par öl, vin och shots (även byggt en såkallad gigga-loop, dom som sett coupling fattar hehe)så drog vi vidare (vid 00-tiden) till harrys. men de verkade stängt:S men vi gick in ändå, och jo mycket riktigt de va stängt men vi hörde av den mumlade äldre herren att "Personalen är öppen....för förslag gumman" haha nej där stannade vi inte utan vi gick till en annan krog där va de fullt med folk jag lovar de måste vart över 20personer!!!!!:O men mer kan man ju inte begära en vanlig tisdags-kväll eller hur. i alla fall där drack vi lite vitt vin och träffade några killar som vi satt pch pratade med under kvällen, killarna tyckte de va väääldigt häftigt att vi gick bild & form så vi försökte så gott vi kunde att stila med allt vi kunde om konst, det gick inte så bra, jag tror dom visste mer än oss, ska man börja oroa sig undrar man då:S men i alla fall nu ska jag återgå till att ligga i fosterställning med stängda ögon och lyssna på vänner:)

Våran gigga-loop:)


vart tog Amandas arm vägen?:S

utgång!

Nu snart ska jag dra till Amanda för att ta några glas vin och sen ska vi ut på krogen:) de blir en lugn kväll för mig efterssom jag är pank (med ett stort utropstecken);) hittade en liten kamera och tänkte ta ett kort på hur jag ser ut men de va för mycket begärt, tydligen! bilderna blev helt svarta och dom man ser något på blev väldigt konstiga dom med men men, jag får skylla mig själv äger man ingen high-tech kamera så gör man inte de hehe:)
jag har i alla fall på mig en midjehög svart kjol (vintage: mammas gamla hehe) ett vanligt svart bas-linne och en stor grå kofta:) Nu ska jag sticka! tänkte ha mina höga svarta boots :)





wohhoo!

ÄNTLIGEN! nu har jag i alla fall skrivit en påbörjan på projektet i engelska och skickat in till min lärare, känns som om en liten sten har tappats nu i alla fall gällande skolarbete:D För er ALLA som undrar vad jag skriver om så skriver jag om illegala droger och receptbelagda medeciner som säljs genom internet, dom kan innehålla golv-lack, bläck etc. och detta stoppar folk i sig dagligen i tron om att dom ska bli smalare (i fall dom nu tror att dom köpt bantningstabletter). helt sjukt att man ens vågar beställa sånt online, 96%av alla online "apotek" drivs ju av kriminella. Gå in på www.crimemedicine.com så får ni se själva.



Drygt...!

Jag kommer ingenvart med mitt skolarbete! jag har försökt med mind-maps, punktera, göra anteckningar etc. men inget funkar, det står bara still!!
längtar tills ikväll hoppas det blir en liten utgång då!:D nej nu måste jag avlägsna mig och ta en stooor kopp kaffe till för att sedan fortsätta med detta outhärdliga pluggandet:(

                                                                            

Pink Party on the red month!

ÅH! läste precis på Amanda Bergs blogg (har vart hennes trogna bloggläsare i över 1år nu hehe) att hon och hennes kompis Chung ska ha en stor julfest i sammarbete med Aveny.se på BLVD i Göteborg den 6:e december!! Det kommer bjudas på en stor modevisning, live-artist, makeup-artister, hår-stylister och fotografer kommer finnas på plats och alla får varsin stor Goodiebag! och JAG VILL DIT! jag hade en knepig dröm för några dagar sen att jag och Amanda och hennes kompis Sara (som förövrigt skriver sjukt roliga inlägg på Sara gästbloggar) va på samma fest. Festen hölls i ett stort hus i olika konstiga lokaler och de gick runt folk med stora bål-skålar överallt med nån orange-röd sörja i:P
I alla fall så detta måste ju va ett tecken på att de e ödet att jag ska på deras fest!...eller hur varför annars skulle jag drömma en sån dröm haha:D sen att festen bryter mot den gyllene (oskrivna) reglen att julfester ska gå i rött,grönt o.s.v ja ni vet de gamla vanliga julfärgerna så går denna i de rosa istället! Det gillar vi!:) Om jag nu mot förmodan får komma på denna otroliga tillställning så får jag ju också ta med mig en vän! så sätt igång och fjäska för mig nu, så kanske jag tar med dig;) haha jag börjar reda planera vad jag vill ha på mig men det är ju en aning för tidigt, man ska ju inte ge sig själv falska förhoppningar, fast, det är ju alltid kul att drömma:)

                                        

morgon morgon:)

God morgon på er:)
sitter här i sängen och ska börja skriva lite på engelskan, de bidde ingen skola idag:/
men förhoppningsvis får jag något vettigt gjort idag hehe:)
nu måste jag fortsätta har arbeten som ska skickas in idag:) Dagens klädsel är njukisbyxor och kofta:)
armbandet gjorde jag igårkväll;P



babyolja...

nu har jag tagit ett väldigt härligt bad och bäddat sängen och tänt lite ljus, älskar när mitt rum är rent och när man  nyduschad ligger i sängen med några (alldeles för många) ljus tända runt sig:)
innan fick jag en ide att jag skulle hälla i lite babyolja i badkaret för de stod så på baksidan av flaskan:D eh... hehe
och de rekomenderar jag:)
vattnet kändes nästan klibbigt men huden blev väldigt härlig! helt återfuktad och glansig:)
så gör de! man kan ju också smöja in sig i lite babyolja på torr och ren hud om man vill det:)
                                                                                                                             

20, 20, 20:)

okej sammanfattning av min dag:)
åkte till skolan vid tjugo i 1:, satte mig vid datorn en stund.
sen kom amanda och vi satt och kladdade lite på varsitt papper inte riktigt så motiverade som vi borde vara hehe sen gick vi ner till fiket och köpte lite frukost för att sedan gå upp igen och fortsätta vårat trogna arbete till konsten eller va?!
jag kan helt ärligt säga att jag inte har fick ut något av denna skoldagen:P
efter skolan gick jag och amanda till...gissa!.....fiket! napolen då såklart så mysigt fik, verklige!
man fick en sån julig känsla när man klev innanför den stora porten till himmelriket! de beskrivs som himmelriket för de finns ingen gräns för hur mycket påtår kaffe man får ta!:D förstå mig rätt nu! man kan dricka 20koppar kaffe för 20kronor på 20 minuter ungefär (kopparna är väääldigt små:() men ändå ett underbart ställe där vi har vart trogna cafe'sittare i tre år nu:)
nu har jag kommit hem och tänkte städa lite, igen! jag måste ha något slags beroede som jag inte vet om (jag e ju tvungen att stöka till i mitt rum varenda eviga dag) eller så kanske jag e beroende av att städa? vi säger så istället, de klingar bättre:)

för övrigt så har jag panik över va jag ska ge min kära man i julklapp:S ge mig tips!
jag försöker pressa min mamma på svar om vad han ska ge mig men hon totalvägrar att svara på den frågan:(


party party!


whohoo!i morgon blir de party!
jag och några tjejer i klassen kör på stort och ska besöka den skottska puben för första gången!:)
jag är väldigt förväntansfull för de va ett bra tag sen jag festade med tjejerna!:(
men vi e ju lediga på onsdag så de e ett perfekt tillfälle!
nån ska ha kilt på sig, en annan en prickig klänning, nån ville klä ut sig till en man men jag jag ska inviga mina guldskor:D
härligt härligt!:) vi ska stå på borden och sjunga skottska visor liknade de dom sjunger på kaffe-reklamen om ni fattar;) dom kanske till och med har en säckpipa:O tänka sig vilket tillfälle!

  för övrigt så ser de ut som
om jag har påssjuka och
 snusar på bilden jag ser
 också väldigt sur ut!!

( kan va för att jag har
 pås-sjuka och mår illa
 av snuset)
                        
  
 

inte okej!

sådär nu sitter jag i skolan och ska ha offentlig konst:) trevligt trevligt!
vet inte alls vad jag ska skissa på idag för jag har ingen som helst aning om vad jag vill måla:S
just den ide'n jag har kan jag ändå inte skissa på, så att sitta här till halv 5 utan att ha något att göra är inte okej!!
ne nu ska jag sluta klaga och samla inspiration till en annan ide:P
vi ska ju pryda en vägg på ett postlager/kontor eller va de nu va så de gäller ju att ha en bra ide'.
nu ska jag återgå till att sitta vid bordet och skissa (halvsova med andra ord):D

god morgon!:)

God morgon god morgon!
solen lyser och jag sitter i sängen och väntar på mitt kaffe (onödigt att försöka gå upp innan de e färdigt). de e ju måndag idag så jag börjar kvart över 1:) är för övrigt också ledig på onsdag UNDERBART!!
Nu hör jag inte kaffe-kokaren längre! de måste betyda att de e färdigt! wohoo!    


 

Gratis sidor:)

Här än några bra sidor du kan tjäna pengar på:) de kommer fler så ha tålamod hehe! men klicka på länken nedan bli medlem sen är de bara att luta sig tillbaka och samla poäng:)

Market2Member:

samla poäng och byt in till pengar istället, du kan även vinna priser.
Samla poäng på att handla på nätet, ta emot reklam och värva vänner. Byt in poängen mot pengar, varor, eller gör en god gärning och skänk dina poäng till välgörenhet. Vår målsättning är att erbjuda marknadens bästa belöningsprogram!
tryck på länken nedan så kommer du direkt till Market2members sida för registrering:)
http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=ebcbef98-7459-487e-b56d-8ec7f7fdd06a



Gratis Bio är den bästa bion.
GratisBio är sidan där du får gratis biobiljetter, gratis makeup, gratis kläder, gratis spel, gratis hemelektronik, gratis mat, gratis resor, gratis prylar mm. Vi har presentkort till de flesta stora svenska butikskedjorna. Registrera dig gratis och samla in poäng genom att utnyttja nätets hetaste kampanjer och gratiserbjudanden. Poängen kan du sedan växla in mot biobiljetter eller presentkort från valfri butik. Medlemskapet är naturligtvis helt gratis och vi ger dig dessutom 50 poäng som välkomstpresent! Klicka på länken nedan så kommer du direkt till deras sida och kan registrera dig:)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50543



GratisGen.se
delar ut gratis saker när du gör erbjudanden och värvar vänner. Över 75 000 svenskar är redan medlemmar, få dina gratis prylar du med!
Klicka på länken nedan så kommer du direkt till deras sida för gratis redistrering.
http://www.gratisgen.se/ref/97109



en annan väldigt bra och enkel sida:) se poängen forsa in!!
klicka på länken nedan så komemr du direkt till deras sida för registrering!
http://www.SuperGratis.se/?r=51897


tröstätning och singing bee!

nu sitter jag här ensam i min säng och saknar björn som har åkt:( inte kul alls men jag får ju tröstäta lite godis och kolla på singing bee (tant Mathilda).
en liten uppdatering då om helgen:)
i fredags kom min lilla älskling (han e inte så liten som jag marknadsför honom haha) man kan också kalla honom för underverket som tydligen min släkt göt enligt mamma:) men va ska jag säga killen e helt otroligt underbar!
i fredags drack vi lite vin och öl och myste bara:) sen i lördags så åkte vi och åt på jensens. killen kan äta!
han beställde först en huvudrätt, men de blev fel så efter att ha tagit några tuggor av den så tvingade jag honom att byta eller a jag fick byta åt honom men de va de värt för deras bearnessås (jag har absolut ingen aning om hur de stavas och de känns rätt värdelöst om jag ska behöva kolla upp de) a den är helt underbar den med! sen efter att ha ätit upp den och druckit en kanna öl så va han fortfarande hungrig så han beställde in ännu en huvudrätt och en till kanna öl:) sen gick vi till centrum och tog en öl och en cider där men vi ville hen och mysa istället så vi drog och köpte varsin pizza och sen åkte vi hem:)

idag har vi inte lämnat rummet på hela dagen vi har i princip bara luggit och kramat om varandra fy va jag saknar den ungen redan men vi ses igen på fredag:) då ska vi till stockholm och bo hos hans mormor:) så då ska vi bara strosa runt på stan hålla handen och äta ute:D ska bli riktigt mysigt!!

som sagt så har mitt internet vart lite konstigt och så så jag har inte kommit så långt i sökandet på bra sidor man kan använda sig av om man vill tjäna lite extra pengar på sin blogg men nu e allt igång som de ska igen så då ska jag fortsätta kolla:) de e ju lite svårare när man har sin blogg på en gratis-sida som blogg.se, då blir de svårare om jag har färstått rätt hehe.


vi älskar att pussas hehe:)
Älskar dig gubben!

igång igen!:)

de va något konstigt med min inloggning igår de gick inte att komma in så har inte kunnat uppdatera:S men nu e de igång igen!:D Snart kommer Björn ut ur duschen och då ska vi äta frukost så jag uppdaterar igen lite senare:)


psst!

jag söker runt lite nu för att hitta tips på hur man kan tjäna pengar på sin blogg, hittar jag något bra och seriöst så tänkte jag tipsa om de här:) de e ju alltid kul me några extra kronor hehe:)

Pirrig!

jag älskar verkligen att vara nykär! när man får den där pirrande känslan i kroppen när man ska träffas.
jag och min pojkvän bor väldigt långt ifrån varandra (35mil) så vi kan ju inte precis ses efter jobbet eller skolan.
nu sitter jag i skolan och de pirrar i hela kroppen för idag kommer han och jag har bara lite mer än en timma på mig efter att jag har slutat skolan att duscha och fixa i ordning mig lite:) man vill ju vara på topp när man ses hehe
Allt ska va perfekt! rakade ben, nyduschad, nerfilade naglar etc. hehe kanske låter löjligt men allt sånt släpper man ju när man inte ses haha då bryr jag mig inte ett skit längre om hur jag ser ut.

jag fattar inte varför jag hat tappat matlusten heller (man ska ju egetligen inte klaga haha) men ärligt jag blir fan inte hungrig längre. efter flera veckor av totalt frossande och hungrig va jag hela tiden så va de som om någon bara tryckte på en knapp och jag blev mätt!
idag har jag tvingat i mig en stor portion mat i skolan för ikväll blir de ju vin:D Då behöver man ha något i magen ju;) been there done that- didn't eat! de e säkert någon som fattade de haha...
men de misstaget vill man inte göra om!

så ikväll blir de lite vin och prat och sen mys:) ska köpa lite godis till ikväll så får vi hoppas att Björn äter de åtminstone:) i annat fall så får jag la köra upp de i munnen på honom "Ät unge ät! säg att du gillar de!" nä skämto sido we all can't like it rough!;)

OLIVIA:D

va precis inne på Ebba Von Sydows blogg och såg att hon hade en bild på Olivia Stalin min klasskomps! GRATTIS GUMMAN!  you made it! hehe hoppas du läser detta!:) Olivia är modell såklart:) hon är ju supersnygg och född till att va de!
Ebba hade då köpt den jackan Olivia har på sig på bilden:)



                                    

whataf'ck! en fotölj?!

Så nu har jag städat och fixat i timmar!...puusst!!
jag fick en ide om att jag skulle ta ut allt ur vitrinskåpet och sätta in mina produkter där istället:D så jag gjorde de!
och ja björn ska ju komma och hälsa på i helgen så då vill jag ju att de ska va städat och fint (vill ju inte att han ska få reda på hur jag egentligen är:S jag tycker ju om honom lite) så jag städade och städade och de blev fan skillnad! jag satte även in en liten hylla med krokar där jag hängde upp några väskor som passade in:) och ja jävlar ja!
jag har märkt att jag har en fotölj!! fatta att jag blev föga förvånad, den bara stod där på golvet i ett hörn! och den e inte liten heller! tänka sig att under alla kläder och väskor fanns de en fotölj! ja ibland blir man allt överraskad:) men nu när alla kläder är borta så ser de vääldigt naket ut i de hörnet:S måste fundera ut va jag ska ha på väggen kanske några små tavlor?...hmmmm mycket intressant!

men jag blev nöjd med att produkterna får plats nu i alla fall, rensade ut en del jag aldrig använder eller som blivit för gamla:)


Skåp                     Ansikte, blandat            Hår


Kropp


Den nyfunna fotöljen


Busfrön....;)

jag och Amanda va två riktiga små busfrön idag!
Inte vårat fel dock....vet inte riktigt exakt vem jag ska skylla på dock men jag röstade och de blev min engelska C lärare Bobin!
vi satt där tysta och snälla som små möss i början av lektionen sen sa hon att vi (alla) fick gå och arbeta på vårat projektarbete i biblioteket om vi ville, så bra tänkte vi!
vi gick glada ner till biblioteket och skulle leta upp ett par lediga datorer. när vi hittade dom stid vi mest och kollade upp i taket en stund (minns inte va vi gjorde så jag improviserar). sen ska vi sätta oss och jag frågar henne ifall hon kan logga in på min data för jag har nämligen inget konto längre men då säger ungen att inte hon har de heller, whataf'ck?! vi hade gått hela vägen till biblioteket i hopp och tron om att vi ska kunna arbeta en stund men icke slarviga som vi är har vi inte fått tummen ur nån av oss och gått ner till administrationen som de nu så fint heter.
aja de fanns ju inte så mycket annat att göra än att gå upp för alla trappor igen (ingen hiss i närheten) och berätta för bobin om att vi "tyvärr" inte kan visa våra fina arbeten för dom går inte att få tag på efterssom dom är "på datan" (nån gång i framtiden kanske). när vi väl hittat rummet hon sitter i så får vi inte komma in men detta ska ju inte förstöra våran fina dag så vi sitter snällt kvar utanför och väntar på att hon är färdig med samtalet.(låång väntan)
när hon kommer ut skyndar vi oss fram till henne (som om hon va nån jävla kändis!) och förklarar situationen och då säger hon "well I can't help you with that!" nähe vafan kan du hjälpa mig med då?! sen så säger hon "I belive Gustav was first in line" jaha men vadå jag har ändå inget att visa upp och inte Amanda heller så vi gick till Napolen och drack kaffe! va vi gjorde annat för bus innan vi gick förtäljer inte historien (de e en helis mellan oss;))


Väl på Napolen "studerade" vi lite och träffade på Amandas chef.








Höstruset spirar!





Dags att bege sig:(

Jag måste somna tidigare i morses va de nästan ovanligt jobbigt att gå upp. jag gick upp halv 7 och bytte om utan att riktigt va helt medveten om va jag tog på mig (måste ha sovit för tillfället för plötsligt hade jag kläder på mig:S) efter nästan 10 minuter va jag tillräckligt vaken för att öppna munnen sakta men säkert och säga God morgon till mamma:) stackarn hade kännt sig så ignorerad i hela tio minuter (hehe). I alla fall jag klarade mig in i skolan i tid till första lektionen:D

riktigt mysigt med en stor varm kofta och enkla svarta stuprör:)

                                                                    

problem...

varför ser inte min blogg likadan ut på era datorer som de gör på min? alla bilder ligger i konstig ordning o.s.v:(

Nära döden upplevelsen!


Så nu har jag kommit upp ur badet, gud va härligt de va!:) nu ska jag bara föna håret sen är de klart och jag kan lägga mig i sängen och jag ska ta me fan unna mig lite glass de känns som om jag inte ätit på veckor ju!

just de min "nära döden upplevelse" i badrummet.
Jag hör en small och kollar runt men ser inget som inte stämmer. jag får då panik och tror att de e min mobil som har ramlat ner i vattnet men sen ser jag den borta på skåpet, puuh:) men va kan de då va tänker jag...
FAN det fattas ett ljus! jag är just i detta tillfälle fortfarande under chock efter att ha levt me tanken (i sisådär 1 sekenund) att jag mist min mobil (igen) och jag kan inte tänka klart så jag flyger nästan upp ur badet i hopp om att lyssna här!........jag inte ska få brännskador på fötterna/benen där ljuset ramlat ner, när jag står där mitt i badkaret kommer jag på hur jävla korkad jag va under den sekunden de tog för mig att hoppa upp. jag menar chansen att lågan fortfarande är tänd på ljuset när de befunnit sig under vatten i 10 sekunder är rätt så liten om jag inte har fel! men men jag fiskar glatt upp ljuset och den lilla glaskoppen igen och fortsätter njuta av mitt bad:) inga brännskador eller söndriga mobiler här inte!:D



såhär mysigt blev de:) (när alla ljus var vid liv)




lägg märke till min vackra bad-anka;)

SPA-mys.




Ikväll ska jag ha en riktigt skön spa-kväll med bubbelbad som luktar kockos, ansiktsmask och peeling, de ska bli riktigt skönt och kul:) Känslan efter ett riktigt långt varmt bad med nytvättade mjukiskläder när man kryper ner under nytvättade lakan är gudomlig! Hade jag vart en kille hade det hänt saker med min kropp...nej usch nu skenade jag iväg igen förlåt mamma!;)
Tillbaka igen! I alla fall jag har valt ut lite produkter jag ska använda denna vackra (haha) kväll:)

Milk & Honey Gold Hand & Body Cream från Oriflame

Hamamelis shower cream från Yves Rocher

Bath Foam Coconut & Ricemilk från Oriflame

Hair Repair Balsamkur från Gliss

Peeling Silk från LdB

Glittering Shower från LdB (den luktar så hila gott men de blir fan ingen effekt men de e ju överskattat!)

och sist men inte minst en ansiktsmask:)


Vi har en vinnare!!

MM...just de ja, VI HAR EN VINNARE!!!! (och det är inte jag...GAAAASCH:() jag och Björn hade en lite detoxar-tävling, vi fick inte äta godis, inte små-äta, inte äta vanligt bröd, inte äta ute, träna minst 2gg/veckan O.S.V. och dessa alla regler skulle man då följa och den som förlorade hade då såklart ett jätte hemskt straff (jag skulle måla en tavla till han:/) och nu har jag förlorat!:(

I natt utan att jag har nån susning om vad jag gör så går jag och stoppar en chokladbit i munnen, hade jag för lågt blodsocker, för ont magen, gick jag i sömnen? tankarna rusar i huvudet på mig och för att göra saken värre (som den ärliga medmänniskan jag är) så skickar jag ett jävla  meddelande till honom där jag klart och tydligt erkänner att jag ätit:S whataf'ck?! hur ärlig får man bli, kunde jag inte bara ignorerat de? och de mest ironiska med detta är att jag hade tidigare på kvällen i sisådär en timma sjungit "segern är min" och låtsats ha vunnit! så kasst jävla karma du som va så bra förra veckan! ryck upp dig! jag "lovar" jag börjar med din tavla nu på direkten! :D 
jag valde att ah en bild på mig själv där jag ser ut som rödluvan för vi vet ju alla hur lurig hon va...eller hur mamma?:D             

                                      

HJÄLP!!

Är det någon som vet hur man gör för att fixa så att man kan trycka på bilderna så att dom blir större? av en ren slump kan man göra de på en del men jag vet inte varför:S



Never mind jag kom på vad jag gjort för fel:D

Mannen som vill att jag ska flytta!

                                     
                                                


Då va de dags att åka till körskolan för att övningsköra lite med Anders (läs: mannen som alltid försöker tvinga mig att flytta till Borås) han frågar ständigt om min mamma hittat några lediga jobb och han har till och med erbjudit sig själv att leta. haha nä men han e rolig han:)

Ostkakans dag?!

Va?! hur kan något så banalt som ostkaka få en egen dag? Den 14 november har föreningen ostkakans vänner bestämt att den ska firas och det har den gjort med sen den 14 november år 2004. jag själv blev bjuden på ostkaka hos siv och gösta i söndags och jag kom fram till att jag gillar det inte! så jag kommer därför inte fira.
Firar gör man genom att äta ostkaka och bjuda vänner på de, de kommer bjudas ostkaka på skolor och ålderdomshem i landet och de kommer säkert bjudas på min skola eftersom jag bor i småland och frödinge ostkaka = småland:P (jag har alltid trott att de e frölinge snacka om att jag har levt en stor fet lögn!:S)
herregud en jävla ostkaka har fått en egen dag! haha När kommer Mathilda Ohlssons, luktljusets och den kokta skinkans dag? jo jag vet namnsdag och födelsedag men de räcker inte! kan en ostkaka så kan jag!:D



                                         

Önske (dröm) Lista!


  1. På Body Shop säljer dom adventskalendrar i tre olika storlekar.
Den minsta kostar 800 den mellersta 1000 och den största 1200.
Du får minst en presesent varje dag!! Påsarna är fyllda med lyxiga
produkter från Body Shops sortiment. Makeup, Hud-produkter, prylar m,m.
Helt underbart! Detta har mamma och jag diskuterat lite om, ÖNSKAR MIG!




2. En "Mini-dator" 7-9" som man kan ta med sig på tåget
upp till Dalarna (Avesta) så man har något att göra på
vägen dit:) Helst den rosa eller den vita.






3. Ett eget jetplan med egen pilot som kan flyga mig till min
pojkvän när jag saknar honom för mycket!






4. Gå ner 2kg!




5. sist men inte minst att jag ska sluta röka helt!
Vill sluta både för min och Björns skull för jag
vet att han inte tycker om det och sen skadar
det ju inte att vara ett bättre föredömme för min
lillebror Hubbe (Amadeus).



Här är 5 av de saker som står på min önske-lista även kallad dröm-lista;) så snälla lilla jultomten GE MIG!
Jag tillkallar alla små önsketroll, påst-haren också! haha

Hur de gick!

                                                                    

Nu har jag precis kommit hem, jag har vart i skolan och haft det nationella provet i svenska B. jag skrev om kändis reklam.
Konsten att använda sig av kändisar i sina reklamer har ju expanderar på sistone. Jessica Simpson gör reklam i Tv för acne-medlet Pro-active O.S.V. och shoppingsajten Chicy.se använder sig med av kändisar. här är tre bilder på kändisar som har något av deras plagg på sig, de e ju ett smart sätt att utnyttja kändisar i reklamsyfte. Att fota dom i vardagen så att de ser ut som paparazzi-bilder eller på röda mattan, det säljer ju som tusan. Dom är ju mode-ikoner och dom bär deras kläder. Men snart finns de ju inte inte plats för nya kändisar. Alla reality-serier och liknande såsom, sing-along, eller den när man ska hoppa igenom frigolit, jag kommer inte på va de heter men i alla fall, alla använder sig av kändisar, vi "vanliga" få kolla på. Dom behöver inte mer reklam för sig själva.

Internetfönstershoppat:)

                      


Åh nu har jag internetfönstershoppat igen! VILL HA detta! jackan är jag helt förälskad i. Allt är taget från www.Chicy.se och är en underbar sida med massor av härliga, billiga plagg. skjortan kostar inte ens 130 kronor:O!! En annan rolig billig sida är www.forever21.com där finns det massor med superbilliga plagg, väskor och skor. Det enda som kostar egentligen är frakten till sverige då det måste gå igenom tull och grejer med:/ men annars är de en väldigt bra sida:)



Bryta en regel eller inte?

kom precis på att jag helt glömt bort de nationella provet som vi ska ha i svenska b i morgon, de e ju 5 timmar långt så man lär ju ta med sig något att äta, men va ska jag ta med mig jag som detoxar? en fruktsallad? det är ju så väldans mycket vatten i det:S ska jag bryta en regel eller inte:/ de e ju trots allt ett nationellt prov....
kolla in den nya mössan är den inte för söt:) Nu måste jag kila till affären:) jag tror fan jag ska unna mig lite godis ändå!




Att förföra en Björn;)

Vintern har många för och nackdelar och jag själv tycker att nackdelarna är fler men va jag gillar me vintern är att man kan skapa en sån otrolig mys-känsla. jag menar de e ju mörkt ute redan vid fem och det är ju så deprimerande men hur mysigt är de inte att bädda ner sig i soffan eller sängen med massa ljus tända i rummet, helst luktljus då. mina faviroter är ocean, kanel eller vanilj alla luktar så otroligt gott. ocean har jag när jag gör yoga, kanel en stund innan jag går och lägger mig och vanilj har jag planerat att ha när jag ska förföra Björn hihi...så visst är höst/vinter-mörkret lite mysigt ändå:)                                           




                                            

Färdigt!






sådär nu har jag städat mitt rum och min gaderob:) jag har rensat ut alla skor så jag bara har "fin-skorna" kvar tyvärr stökade jag ner rummet igen när jag städade gaderoben, så typiskt mig haha:D jag önskar jag inte detoxade nu och kunde vräka i mig godis så att denna otroliga värken i magen (som vi kvinnor får varje månad) kunde försvinna men nej självklart, fan va lägligt med båda magont och ett fem timmar långt prov ska va samma vecka:D helt otroligt underbart;) Nu ska jag ta febern känner mig helt svimfärdig, och NEJ DE E INTE FÖR ATT JAG HAR STÄDAT! haha









GRATTIS PAULINA!

Idag är de min kusin paulinas 18års dag!! Grattis gumman! jag ringde dock och grattade henne i sömnen i lördags, men kom på efteråt att de inte alls e hennes födelsedag då, riktogt pinsamt men jag e ju inte känd för att vara i så värst närvarande i nuet men de e en del av min charm och jag försöker skärpa mig och med hjälp av Yogan så kan jag uppnå fullständig medvetenhet och vara uppmärksam med alla sinnen, de står de på internet i alla fall:D
men de va inte de jag skulle berätta om utan de va ju min lilla kusins födelsedag:) hon fyller ju som sagt år idag, (förutsatt att det är den 11:S). men jag va och firade henne i söndags, jäklar vilken buffe' de va med 4olika pajer, bullar kakor m,m gott va de:) så nu får lill-tjejen gå ut på krogen och roa sig, men sköt dig! drick måttligt och lämna aldrig drinken! till min fasa så upptäckte jag att amanda (min syster) har skrivit massa vulgära texter på alla foton med dig förutom ett och de e detta, hoppas du inte blir allt för arg (haha) denna bild är ju gammal som däcket! men men slit den me hälsa....eller något:) jag är ju snäll som lägger upp den som miniatyr i alla fall:D

                                                                                    

En riktigt intressant rubrik!

Nu har jag kommit hem efter en riktigt tuff och inspirerande dag i skolan som bestod av en svenska lektion sen gick jag amanda och lisa till napoleon för att ta en kopp kaffe (ca. 20 koppar) och försöka studera lite inför svenska provet. de blev en massa snack och inget pluggande, jag drack för mycket kaffe som vanligt och började tänka osammanhängande för att sedan komma in i en kaffedepiration (?) då jag sitter och kollar rakt ut i luften utan att röra en enda min, jag har då druckit för mycket kaffe för att kunna tänka! otäckt värre! Nu ska jag ta och städa på mitt rum för de ser rent ut förjävligt ut! vill ändra om allt men de finns inte jätte mycket att ändra på:( men fick ett ryck i söndagsnatt och ändrade om mina ljusstakar och tog bort mina balonger som hängt uppe sen min 18års dag eller natten till den i alla fall (sen 27-28 juni då alltså!!!!) riktigt oroväckande att dom hängt kvar så länge, men jag förgyllde min lillebrors dag i alla fall då han fick ta hål på dom. då va han glad:D jävlar sicken bra syrra han har alltså:) och ja du ska få dina 70kronor......snart;) här är lite fina bilder på oss, den suddiga figuren är lisa som tydligen inte vet hur man sitter stilla!!!!



fika och plugga:)

Då va de snart dags att dra till skolan, skulle behöva va hemma och plugga till de nationella som vi har i morgon men men så kan man ju inte hålla på:P får tvinga tjejerna att fika och plugga med mig efter skolan istället:)

skola en lördag??


Ja vi alla åkte sen in till skolan på lördag morgon klockan tio för de va en såkallad PB-dag. vilket va helt Värdelöst!  jag satt i skolan i en och en halv timma och åt godis, what's up with that?! men jag är ju i alla fall ledig idag:) sen rusade jag med snabba steg hem (först till bussen såklart) för att se en sista glimpt av min favorit bäbis Trissa:) hon hade övernattat hos oss nämligen, och ja jag fick se henne:D när hon låg tyst, tråkig och stilla i sin vagn men ack så söt! till sist vaknade hon och kunde "leka" med mig lite, vilket betyder sitta och småle åt en blå lykta i taket och leka trasdocka åt mamma (min mamma då alltså). mamma håller upp lilla trissa och jag flyttar fötterna (eller bollarna längst ner på hennes ben om man så vill) detta tycker hon är jätte kul jag menar hon går ju för fan nästan vid fyra månaders ålder, sicket geni hon är! pch söt som tusan med! hon ska få charma nykomlingen Björn på fredag då min mamma, min moster, min kusin och min mammas kusin ska komma och förhöra honom:) han e ju trots allt min man eller hur haha




                                          


Tjejmys fredag:)

                                         


I fredags hade jag Lisa, Emmelie och Julie tjejkväll:) vi åkte hem till Emmelie efter skolan där drack dom te och jag kaffe för jag måste alltid va så annorlunda detta ville emmelie visa så alla fick vita stora koppar och jag fick en liten svart betyder de att jag är de svarta fåret? eller betyder de bara att detta va en vanlig kaffe kopp och dom fick te muggar? jag får väl aldrig veta. i alla fall efter de gick vi ut och gick me hennes hundar (jag är för övrigt livrädd för hundar som är större än en sko-kartong). sen gick vi och köpte pizza vilket va välbehövligt efterssom jag har detoxat i en vecka nu med de betyder fortfarande inte att jag inte röker eller dricker kaffe jag äter bara inget onyttigt, inget små-ätande måste träna etc. sen la vi oss i mysiga soffan, vräkte i oss godis och kollade på film, men allt va inte onyttigt vi hade frukt! vissa valde att doppa drukten i smält choklad men inte jag:D visst ser det nyttigt ut?:)

BLI MEDLEM:D

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=ebcbef98-7459-487e-b56d-8ec7f7fdd06a

På market2member tjänar du poäng genom att öppna meddelanden sen kan du lösa in poängen och få pengar istället:)
jag vann en tävling där som jag inte visste att jag va me i och vann en lyxigt lotion;) det ni!

en mössa

ja då har man gått och skaffat sig en blogg nu då:) kul att skriva av sig lite efter en tuff dag (haha).
idag har jag för de mesta sovit.
jag gick upp halv nio för jag tänkte plugga hela dagen men kände för att träna lite innan så jag gjorde en halvtimma Yoga orkade inte mer för jag va alldeles för trött så jag satte på en film och drack lite kaffe men detta räckte inte jag ville göra något, så jag försökte tvinga min kära mor att hitta på något, gå till gymmet eller åka upp till A6 efter många om och men åkte vi upp dit för att jag skulle köpa mig en mössa:D detta kom jag hem med ett halsband, två ansiktsmasker, en mössa, en peeling, en bodylotion och en hårklämma:) kul med lite nya småsaker som förgyller dagen.
efter de la jag mig en stund i sängen i väntan på mat, mamma och jag lyxade till de lite med makaroner och kokt korv:O och som om inte de va nog hade vi lite stark ketchup på. pricken över i:et!! sen somnade jag lite efter fyra och har nog inte vaknat än....ska man ta en kopp kaffe kanske? jag har ju inte ens börjat plugga än:/  chansen att jag gör det är fruktansvärt liten också.:D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0