Mot Kinna!

Tjenamors!
Idag vankas det födelsedagskalas! Vaari (morfar) fyller år idag, eller egentligen i morgon men vi ska fira honom i kinna idag. Men vi åker inte förrens vid halv 4 vilket betyder att vi kommer va borta tills det blir mörkt, tycker inte om att åka när det är mörkt ute men men, bara det inte regnar så är det lugnt.

Annars så blir det lugnt för mig idag, ska göra naglarna (fransk manikyr) och bättra på färgen med BUS för det har ju skrapats bort helt märkte jag nu när jag duschat, det såg ut som små brödsmulor på kroppen haha men med hjälp av en torrborste, peeling och loation så ordnas allt. Sen ska jag plugga ikväll också, försöka sätta allt från första häftet (SPA) och få alla rätt på mitt hemgjorda test:) Jag saknar redan min älskling jätte mycket men nu har jag chansen att ha mina egna små spa-kvällar, med tända doftljus, lägga ansiktsmask och ta ett bubbelbad som varar i minst 2 timmar.

Kanske ska göra ett nytt halsband också, har ju mina nya saker jag köpte nu och jag känner att kreativiteten sprudlar inom mig!

Men nu! Kaffe och fixa till mig innan vi åker, kanske man kan svänga förbi affären och köpa en ny bok, den jag tvingar mig själv att läsa nu är ju inget att hurra för.


Idag fyller ju även Björns mamma år så jag får passa på att gratta henne!
Grattis Birgitta! Massa kramar till dig, hoppas du har kryat på dig och är frisk nu på din födelsedag!:)


Min nya kofta och halsband!



Jag med en väldigt seriös min, tyvärr men ALLA andra bilder jag tog blev antingen suddiga eller
så levde mina ögon sitt egna lilla liv...
Jag lever med det så då får du fan också göra det!



kort och gott

Hemma.Äter.Saknar min älskling.Är trött. Ska bädda ner mig!

Det är otroligt hur mycket jag verkligen älskar dig och saknar dig Björn.
<3


LEV DIN DRÖM!

Äntligen funkar min blogg, jag har inte kunnat komma in på den.

Jag sitter här och känner lugnet! Jag har vart så röksugen idag! Jag tog min sista halva vid halv 12 och tänkte att jag skulle gå och köpa cigg när björn kom vid 3 men han kom aldrig haha jag va redan då sugen men väntade i alla fall tills för ungefär 10minuter sen då kan säger att han kommer vid 6 och då ska vi äta sen ska vi till hoffe så jag skulle få röka vid 7 ungefär haha jag kunde inte hålla mig, så jag har vart och köpt nu:)

Ikväll ska vi till Hoffe och spela något wii spel eller något, jag är inte allt för haj på det men det ska bli mycket roligt i alla fall:) Så nu ska jag fortsätta dansa till musiken och göra i ordning mig, jag har smörjt in mig med bus och fixat mina naglar, så nästa steg på process mathilda är mitt hår! haha det tar sin tid tro mig, jag har nog världens tråkiga hår, så jag kan seriöst hålla på och fixa med det i timmar, men till slut måste jag ge mig och inse att det faktiskt är som det är haha

hoppas ni får en trevlig fredagskväll!:D

Jag har gjort ett nytt armband idag, jag ville att flätorna skylle vara större, men tyvärr räckte inte mitt material till men nästa armband kommer bli jätte fint:)


Det är i silver egentligen men ljuset får det att se guldigt ut.

På Budskapsringen står det "Lev din dröm" som för övrigt är mitt motto.


Smaklig måltid!

Nu ska vi äta! Jag har lagat sprödbakad fisk, kokt potatis och hollandeisesås eller hur det nu stavas:)

Smaklig måltid!




Mango Sorbet glass

Nu har älsklingen min gått och lagt sig, han åker och jobbar kvart över fem på morgonen i morgon! Jag förstår inte hur han orkar!! Han är en tuff en! I kväll har vi spelat ännu mera spel (haha) jag vann SÅKLART IGEN! Han har ännu inte slagit mästaren en enda gång! Vi kom i alla fall på att vi förtjänade att mysa med lite glass så upp och hoppa, vi traskade iväg till affären och köpte två paket, ett paket Mango sorbet till mig och han valde någon Pecannöt glass,  jag va tvungen att tvinga in den i frysen för  jag såg att jag hade ju nästan slaffsat i mig hela burken  haha, men ungefär en minut efter att den låg i frysen så kollade jag efter den, jag kom inte ens ihåg att Björn lagt in den, men jag höll mig, några minuter i alla fall, sen åt jag ytterligare lite till, resten sparar jag tills i morgon:)

Men nu...Tillbaka till Scrubs, det är alldeles för tidigt för mig att krypa till kojs.


Studierna

Plugga, plugga, plugga!

Igår förhörde Björn mig flera gånger på kapitlet om SPA men allt satt inte helt så idag har jag övat in det mesta och kan snart allt, om SPA då sen är det massa massa mera att plugga på:) Men det är bara roligt!

När Björn är färdig ska vi gå och köpa cigg sen sätta oss på balkongen och njuta av solen, så härligt!


Till Mina framtida smycken

Nu har jag köpt lite nya saker till mina smycken, eller a framtida smycken.

Nytt:
  • Silvriga kabinhaklås
  • Togglelås - hjärta
  • Vit mocka
  • Röd mocka
  • Svart mocka
  • Blå mocka
  • Guldig kedja
  • Silver kedja
  • Mor och son kedja
  • Vaxad boull vit
  • Silver kedja 2


Till Helgen!

God morgon! Vilken härlig morgon det är! Solen skiner ute och jag är pigg och glad:)
Jag sov på soffan i natt till följd av att jag vann spelet hela tiden igår kväll, okej kanske inte därför men jag kan verkligen inte somna när jag ligger i ett helt mörkt och tyst rum med bara mina egna tankar, uscha! Så fort det blir helt tyst så är det som att någon slår på en skiva i mitt huvud och alla dessa låtar spelas, och vem kan somna då? haha

I helgen ska jag och Björn ta en tripp till Västerås för att besöka IKEA och kolla i affärer, jag är ute efter ett par snygga höst boots men jag vet inte vad jag ska ha, ska jag köra på låga lite mer som kängor eller ett par supersnygga höga med platå? Vill man va fin så får man lyda pin, eller är det lida pin? Jag har inte riktigt koll på det...

Nä nu ska jag återgå till mitt kaffe och flera avsnitt av scrubs innan jag börjar plugga!:)



Crossword Puzzle

Min pojkvän måste vara den sämsta förloraren någonsin! haha Vi avslutade precis en omgång på ett spel som heter crossword puzzle, det började bra och trevligt men sen blir han allt mer rädd över att han ska förlora och ändrar därför reglerna, så att vi har hälften så lång tid på oss, när inte det gick som han ville och han är så nära att förlora så sjuter han ihop sina små tärningar och säger "sätt minus 30 på mig" han sa så igår igen, vi började och hade jätte trevlig, rökte lite vattenpipa och så, sen när spelet snart är slut så kommer det "jag är så trött jag orkar inte" och så släpepr han bara allt, försöker inte ens, och när jag försöker hjälpa till säger han bara att jag ska sluta haha det är min älskling det, jag kan inte hjälpa att han kommer med dessa saker som att "den som förlorar diskar" haha vill han diska så får han mer än gärna göra det utan att försöka förlänga tiden med ett spel haha.

Nu ska jag tvinga han att spela en gång till med mig!


22-sept-09:11:05

God morgon god morgon!
Idag ringde min kära pojkvän mig flera gånger i morses för att väcka mig men jag stod på mig och ville snooza, jag frågade vad klockan var han sa att den va 10redan och att det va dags att gå upp men jag låg kvar, cirka en timma senare kollar jag på klockan och ser till min förvåning att den bara är halv tio, sicket fulspel han kör, han försöker få upp mig klockan 8 den jäveln haha

Men nu är jag uppe och vaken i alla fall, sista gången han ringde frågade han om jag kunde gå ut med izza för hela familjen sundberg ligger sjuka, klart jag ställer upp, så jag går upp lunkar bort till köket sätter på kaffet, hör telefonen ringa någonstans, springer runt som en galning för att hitta den, hittar den, svarar och björn säger att jag inte behöver gå ut med henne haha Det va ju lite tur att hans farmor kunde för det är svinkallt ute! hehe

Nu ska jag gå och fixa lite frukost och lägga mig i soffan:)

Krya på er!


1år har gått och många fler kommer!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min och Björns 1års dag!!! Hurra hurra hurra!:)

Kan inte riktigt fatta att det redan har gått ett helt år! Det känns ju verkligen inte:) Jag älskar dig hjärtat mitt!

Nu är han och spelar match och jag är hemma hos honom, det va dåligt väder när han åkte så jag stannade men såklart är det fint väder nu hehe typiskt...

Jag har suttit och pillat med ett nytt armband nu som jag blev mycket nöjd med men tyvärr så synd det inte riktigt hur det ser ut när man tar kort men men



Sicken underbar dag!

Nu är jag på mycket bättre humör! Men hur kan man inte vara det när det är strålande solsken ute? Jag tog en cyckeltur till A6 i hopp om att jag skulle hitta något snyggt vilket jag också gjorde, en jätte fin kofta från Bik Bok och ett snyggt armband oxkså från Bik Bok, jag blev helt kär i färgen på armbandet så va tvungen att ha det haha:)

Träffade en jätte trevlig tjej i kassan där med som blev intresserad av att beställa smycken från mig, sånt här gör mig så glad, det känns verkligen som att jag ligger på topp nu!

Men nu måste jag äta något och packa för i morgon åker jag till dalarna ju:)





PMS

jag har en djävulusisk PMS så jag uppdaterar när jag mår lite bättre.

PMS

jag har en djävulusisk PMS så jag uppdaterar när jag mår lite bättre.

Ni kan kalla min fläcken...

Hejsan, förlåt för att jag har vart frånvarande...
I Torsdags kom ju min älskling hit och överraskade mig, eller a mening va att han skulle överraska mig men jag överlistade han allt haha Vi drog direkt upp till stugan där vi myste och åt massa godis! Kollade på dåliga vhs filmer och åt lite mer godis, denna gången såg vi snygg sexig och singel och Dr. Dolittle 2, det är nämligen inte många filmer som funkar av alla hundra vi har där uppe haha tror dom vi har sett alla som går, och bland dom finns även casper - den otecknade versionen SÅKLART! och några rysare hehe På Lördagen skulle vi gått på bio men istället så ändrade vi oss i sista minuten för att hyra filmer, Hopplös och hatad av alla, Bug och Reno 911 Vi är verkligen riktigt kassa på att välja filmer, ingen av dom va riktigt bra, tur att man hade så bra sällskap då;)

Idag har jag vart och solduschat för första gången i mitt liv, jag va nöjd några timmar efteråt men nu ser jag att jag är rätt fläckig! SHIT! Får bli till att försöka rädda färgen i morgon med massa skrubb och utjämning men BUS...
Men man vet aldrig hur det blir förrän man har provat en gång i alla fall:)

Nu ska jag tända mitt nya vaniljluktljus, det är ett sånt stort ljus med lock så jag kan ta med det till björn när och tända när det ska bli extra mysigt hehe Jag ska plugga lite ikväll tänkte jag, jag har ju börjat studera nu som spa och hudterapeut!!!! Snart så har jag mitt drömyrke (förhoppningsvis).



Creation

Hejsan! Idag har jag vart upptagen med att pyssla haha
Här kommer bilder på några blandade armband jag gjort.

En del bilder är suddiga, jag skakade till när jag tog kort (med min gammla mobil som vanligt)








 


Jag är en riktig entrepenör haha

God kväll! Dagen idag bara rann iväg! Jag hade bett min älskling att ringa och väcka mig klockan 8 i morses vilket han såklart då gjorde men jag va inte lika nöjd istället ligger jag och gnyr att han ska ringa mig halv nio istället VILKET HAN INTE GÖR utan har ringer tjugo över 8 haha de tio minuterna va ju guld värda men jag tackar honom ändå:) Gick upp, åt frukost, ringde och bokade tid hos MVC och sen tog jag de bara lugnt en stund genom att kolla på massa avsnitt av vänner säsong 10:)

Klockan 12 drog jag och Amanda iväg till Ams, väl där gick det rätt fort för en gångs skull, jag träffade även på Lisa, Stina och Markus på Ams haha ÅTERFÖRENING! och sicken lyckad en, när vi alla va färdiga styrde vi kosan till västers eller vesters vet inte hur det stavas men den smyckesbutiken i alla fall där jag köpte lite material till ett armband en tjej beställt(!) av mig!

Så nu har jag suttig och gjord armband resten av kvällen:) Visar bilder på dom i morgon.

Men nu ska jag tvätta bort sminket och bädda ner mig i sängen och kolla på dexter:)

Gårdagen som den var...

Gårdagen i få bilder men en bild säger ju mer än 1000ord!




Utgång

Nu drar jag!


Dancing Queen!

Tjenare! Har inte haft något att skriva om idag för jag har inte haft något att göra! Jag vaknade, drack en liter vatten, (försöker få bättre lyster i huden), kokade ägg. åt ägg, städade mitt rum för femtioelfte gången, inte för att det finns något att städa men varje vrå är nu superren haha, tog en promenix, drack kaffe, pratade med amanda, kollade på my absolute favorites THE SIMPSONS! Jag älskar den serien!

Ikväll ska jag i alla fall träffa amanda, hon slutar jobbet vid 10 så jag sticker nog dit lite innan, sitter i baren som vanligt och dricker lite vin, det låter som en trevlig lördagkväll, sen ärt jag så sugen på att dansa! Det rycker liksom i kroppen på mig!

Jaja nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, casual street med en twist, den lilla svarta eller kvinligt, Vi får se:)


Himmelriket

Världens bästa pappa kom förbi innan och sa hej han hade även med sig lite små överraskningar till lilla mig, Ett par riktigt fina örhängen, tre perfekta ljus och GODIS I MASSOR!!! Kan det bli bättre, ja för jag åt pizza när han kom hehe Nu har jag gjort lite mer smycken, två pärlarmband rättare sagt och jag ser fram emot en lugn kväll, ta ett långt bad, och lägga en ansiktsmask så är jag i himlen och till sist bädda ner mig med godiset och kolla på tv hehe



Tre Favoriter

Jag har just nu fixat till mitt rum lite, tagit ner den fula grejen som höll upp min tv på väggen och istället satt tv:n på ett bord:) Blev riktigt bra faktiskt, nu när jag städade så valde jag ut tre av mina absoluta favoriter från mitt rum. Såsom min smyckeshängare som jag älskar, där får bara de finaste smyckena hänga, de är hedersplatsen kan man säga, sen har vi min blommiga kruka och min Skönhetsbibel, Dessa är saker som representerar stilen i min drömlägenhet, tjejigt, gammaldags romantiskt med en twist:)



Handgjorda smycken

Nu är pysselstunden över, jag gjorde lite egna smycken, försökte ta kort på dom men eftersom jag bara har mobilen så blev det absolut inga bra bilder, alla smycken är i silver men dom ser ut att va i guld på bilderna, därför jag gjorde dom svartvita men men...Enjoy!

Mina naglar är kaos nu fresten, efter tängerna och smyckes-delarna eller vad man ska kalla det som rispar upp ytan, ack ack, vad göra?


I Love Love


Jätte intressant rubrik...

Morsning korsning!
Igår åkte jag ju in till vårdcentralen för att kolla på födelsemärket som jag råkade riva av, ville se så att allt var ok med det, vilket det va såklart! whohoo vad som inte va okej dock va att vi fick vänta i en timma på hjälp för att sedan va inne i rummet i under en minut haha känns en aning meningslöst, jag hade lika gärna kunnat stoppa någon i koridoren och tryckt upp armhålan mot henne/han, där födelsemärket sitter, eller rättare sagt satt:)

Efter det så åktye jag in till stan och träffade Amanda H och hennes kompis Lisa, vi gick lite i affärer men sen gick vi hem för att spela TP, äta glass och dricka kaffe, yummi! Meningen va ju att jag och Amanda skulle ha en dag på stan men vi fastnade framför GH och battlade haha, jag har aldrig spelat så snabbt i hela mitt liv, så läskigt så jag kunde inte sluta skratta haha

Men efter det blev det stan ändå, där hittade jag ett par lack-leggings, jag vet jag är nog den sista i världen som köper såna, så sen är jag men vafan bättre sent än aldrig haha jag köpte även två blåa linnen, eller a ett av dom va mer som en klänning än ett linne men den är fin ändå, fick den även gratis! Den kostade bara 99 på hm men det va 50% off + att jag hade en check på hm på 50 så vafan en gratis klänning skadar ju inte:)

Meningen va att vi skulle ut på krogen senare på kvällen men jag va helt slut i kroppen, jag låg som en sten vid nio men sen vid 12 så va jag ju såklart pigg igen, det slår aldrig fel! Så jag satt och pysslade lite och gjorde om en ful pärm till en fin pärm:) Nu ska jag in till stan och köpa lite mer pysselsaker, jag har kommit i en sån period nu då jag vill skapa saker haha



sömnig...

Det är först nu jag ser hur roligt Björn hade det när vi va på dejt sist...


Vägen till sängharmoni

Jag har ju som sagt haft väldigt svårt med att sova på sistone, nätterna är min fiende och jag har blivit näst intill galen vissa nätter, men idag läste jag i cosmo om "vägen till sängharmoni" och vad det betyder när man sover på ett visst sätt med sin partner. Jag blev helt varm och go i kroppen när jag märkte att jag och min älskling är heöt underbara tillsammans, inte minst när vi sover:)

Jag valde ut några tips eller vad man ska kalla det...




MTV Cribs Mathilda style!

Tjenamors! Nu har jag kommit hem och gjort mig hemmastadd, det vill säga öppnat min post som låg prydligt på min dator, jag fick en check på hm för jag hade använt mitt medlemskort flitigt där, jag läste min cosmopolitan och åt mina mackor:) Tvättade bort mitt smink och hälsade på min snärfjärt så hon inte hatar mig längre:)

Nu leker vi en lek! MTV Cribs, bilderna jag tog på Björn lya har jag äntligen fått in på datorn, har ju inte kunnat lägga in dom hos björn så dom kommer nu:)

Enjoy!




Korkade ungdommar!

Hallo! Idag ska jag åka hem, jag velade fram och tillbaka men sen beställde jag till slut en sista minuten, sen ångrade jag mig men nu känns det bra igen, jag har packat och så. Det ska bli skönt på ett sätt, träffa vännerna, familjen, jag har några ärenden på stan också som jag måste ta itu med, först och främst vårdcentralen i morgon, ska dit i morgon för jag hinner som sagt inte idag, ni får veta vad det är efter jag fått svaren från dom så sug på den ni! ha!

Jag kollade fresten på en film innan som hette girl, positive, den va riktigt bra! Den handlar om hur naiva unga människor kan vara, det såg jag även igår på unga mammor, har dom inte fått lära sig någonting, dom är ju helt korkade!

En 16årig tjej hade blivit med barn med sin pojkvän, detta var inget planerat barn heller.
Tjejen är på sjukhuset och berättar att detta inte var första gången hon vart gravid. Hon hade altså gjort abort kort innan hon blev med barn igen. Hon sa att folk frågar henne ofta varför hon inte är mer försiktig, varpå flickan svarar " Vi trodde inte det skulle hända oss igen" what?! Vet dom inte hur barn blir till? Det är inte som en bilolycka då man kanske inte tror att man ska bli påkörd (fatta ironin) två gånger i rad men vafan det är väll känt att om man har oskyddat sex med någon så blir man förmodligen med barn, men detta trodde inte dom. Flickan sa också att hon inte ville göra abort denna gången för det va så obehagligt den första gången. okej ja så hon tycker att det är bättre att ta ett barn till världen endast för att hon inte vill genomgå denna obehagliga procedur en gång till, kan tyckas vara rätt orättvist mot barnet....

Herregud!


RSS 2.0