Vitare tänder på G

ojojoj nu va det längesen jag skrev igen men jag har haft fullt upp med julen och flytten. Kommer berätta mer i morgon. Nu vill jag berätta om mitt senaste köp. Nämligen ett tandblekningskit. Ja, äntligen fick jag tummen ur och beställde ett och lovar att återkomma med resultat:)

Jag beställde från Beconfident och valde den starkaste styrkan:) Hoppas på fina vita tänder innan nyår och om recensionerna stämmer överrens med sanningen så är jag inte orolig!


www.beconfident.se


Home is where your heart is

Idag bär det av hem till Jönköping för julfirande och mys:) Jag saknar Jönköping varje dag! Innan var det lättare för jag visste att det va mitt hem men nu när jag bor här i Avesta är det ju inte det på samma sätt. Men då tänker jag så här: Home is where your heart is
Mitt hjärta är i Jönköping. Jag älskar den staden och vet att jag kommer komma tillbaka snart igen, på heltid:)

Men nog om det, jag är ju här av en anledning och han heter Björn. Jag väljer att stanna med min kärlek och jag väljer kärlek framför affärer varje dag. Så jag ska inte bara hem och fira julen utan också packa.Stunned...

Idag skickade jag iväg några kort som minst sagt kommer få vissa personer att se ut som på bilden nedan;)

Nämligen mina adressändringkort!!
Våran dag

Grattis mig och Björn på våran månadsdag. 2 år och 3 månader har gått sen vi beslöt oss för att hänga ihop på heltid;) Han gör mig till världens lyckligaste varje dag <3

Så vad händer mer idag?
Jo idag blir det att fortsätta på mitt personliga jobbsökningsbrev. Jag har knåpat på det ett tag nu, men man har ju bara en chans att få just DET drömjobbet så då ska det kännas perfekt och inte som något man slarvat ihop. Jag ska även ner på stan och köpa en ram.

Du & jag

Alla hjärtans dags tankar...

Nu när det har snöat konstant i en vecka så kan jag inte hjälpa att jag drömmer mig tillbaka till Spanien. Dit jag och mitt hjärta åkte Alla dag 2009. Så otroligt mysigt det var.


Älskling

Igår kväll när min kära sambo kom hem så bestämde vi oss för att spela klart Älskling. När vi köpte det trodde vi att det var ett spel men i själva verket är det bara en massa frågor man ska fråga sin partner. Detta tyckte vi var lite lamt, så vi gjorde om det lite. Istället så ställer man frågorna om sig själv och ser om en partner svarar samma som du gjorde. Då får man ju se hur väl man känner varandra redan:) Roligare så ju.


Amandas rätta jag

Hallå i stugan!
Fy va denna helgen har vart lång! Jag går runt och tror att det är måndag hela tiden och gjorde det igår också. Kanske beror det på att björn jobbar hela helgen så man får ingen riktig helgkänsla. Men idag slutar han som tur är inte så sent så ikväll blir det Bingolotto! :)

Igår kom Amanda över medans Björn jobbade och hoffe sov för ovanlighetens skull haha Vi spelade lite Wii och jag var rädd. Amanda är inte nådig när det kommer till fäktningen. Herregud hon vann ju efter bara några sekunder varje gång. När hon spelade gick hon närmare och närmare tv:n med en mordisk blick i ögonen och ett knepigt flin haha Börjar tro att hoffe inte alls sover, han gömmer sig bara. Hon är ju farlig haha

Jag tog en bild för att visa en sida av henne jag aldrig sätt. Tävlingsinriktad är hon ju inte så det va nog inte därför hon ville vinna så jävligt. Hon är bara hämndlysten.

Min julskinka

Idag har jag på Björns begäran gjort min första julskinka! Herregud va jag kände mig vuxen. Jag satte på julmusik och allt haha och här nedan har ni resultatet:) Vacker som fasen! Så vad har jag emr gjort dessa dagar då? Jo suttit i telefon, känns som att jag inte gör något annat om dagarna, jag hinner knappt kolla mig i spegeln försen Björn kommer hem och då har jag bara ringt några samtal, dagarna går så fort.

Så vad händer idag då?
I ikväll ska jag och min syster kolla på våra små män när dom bowlar. Kanske ska man också bowla, hade vart mycket roligare än att bara sitta och kolla, been there, done that, got boored as hell;)

Kolla in denna vackra skapelse, gjord av mig, Mathilda Ohlsson 2010


väck inte den thilda som sover

Mitt i en mardröm ringde min älskling och blivande sambo och väckte mig och frågade om jag inte var uppe än. Va nej, jag sover ju så skönt fortfarande, bortsätt från mardrömmen då. Men vipps i panik fick jag springa upp och med skakiga händer och knappt öppna ögon och göra små namn skyltar att sätta på dörren och postlådan så att brevbära'n fattar vart min post ska vara haha.

Nu ska jag ner på stan och uträtta några små ärenden och även köpa tejp. Jag vet att vi hade tejp för ett par dagar sen men den försvann:/ Ska slå in lite paket när jag kommer tillbaka:)Wii

Åh va jag hatar wii basket!!! Jag vet att hata är ett starkt ord men det är ett snällare ord för vad jag känner för det spelet just nu.

Det va allt...just det ja, jag hatar det! Nu ska jag spela vidare:)


Lucia

Nu har jag suttit i telefon hela dagen, okej att klockan bara är 4 men nu kom björn hem och då blir det matlagning. Idag står blodpudding, bacon, stekt potatis och lingon på mat-schemat. Björn tror att han kommer få raggmunkar haha what a funny guy! Blev överlycklig när jag sprang ner till postlådan för andra gången idag! Äntligen har mitt brev mamma skickade för ca. 2 veckor sen kommit haha ska det ta så lång tid? I alla fall nu kan jag äntligen färga mina blonda bryn! Tänkte även försöka mig på att färga fransarna på mig själv. Har färgat på hundratals andra men inte på mig själv hehe Får se hur det går:) Med posten fanns även ett mycket fint jul-kort från familjen jönköping haha:) Det sitter uppe vackert på hyllan ovanför Tv:n nu mamma;)

Nu blir det mat!

Ja just det ja, idag är det ju lucia också, där blev min överskrift bestämd! :)
Jag ska beställa hem frans- och brynfärg från detta märket snart!

Dial the number...

Idag känns det som att jag kommer sitta i telefon hela dagen. Har massa viktiga samtal att ringa. Men det känns roligt:) Jag ska ringa till mina praktikplatser där jag praktiserade till hud och spaterapeut och be om referenser. Jag har redan rings Hbc i borås och pratade med Anneli och gud va roligt det var. Saknar salongen och personalen jätte mycket, på båda ställena såklart. Ska prova att ringa hudsalongen om en stund igen. Det är så roligt att kunna ringa och berätta att man har gjort tentan och är klar. Och mycket tack vara dem såklart:)

Nu ska jag fortsätta ringa:)


En massa ord

Denna söndagsmorgon...eftermiddag ligger jag fortfarande kvar i sängen. Jag har kollat på ensam hemma 1 och 2, druckit kaffe och läst SOLO. Underbart! Vill inte lämna tryggheten och värmen under täcket ju. Så vad har denna helg fört med sig för bravader då? Jo i fredags vankades det julbord med Björns jobb. Så vid 18:00 åkte bussen till en liten ort vid namn säter där vi åt god mat och kollade på när andra från hans företag sjöng för full hals till bakom mina solglasögon. Ja det var ju karaoke men jag hade inte modet att stå där framme och sjunga så jag satt snällt kvar i publiken och sjöng för full hals där i stället. Jag hade förväntat mig överfulla medelåldersmän som vilnglade runt och folk som gjorde bort sig framför chefen men icke. Det är inte så att jag har suttit och dömt folk på förhand utan det är historier från företagsfester från förr som har format mina tankar kring det. Men detta julbord var i stället väldigt rofyllt och trevligt med mycket glada lulliga människor:) Lyckat med andra ord!

Igår var planen att vi skulle gå på loppis på morgonen men det var tyvär ingen loppis. Jag som var på jakt efter lamphållare. Istället blev det spelkväll med björns kompisar. Jag som hade gått runt och mått lite halvdåligt hela dagen (dock inte för att jag var bakis) hade på mig mina skönaste mjukiskläder och tossingarna fastlimmade på mina fossingar trodde inte att vi skulle gå ut på krogen, men ack va jag bedrog mig. Sanningen nådde fram till mig till slut och i panik sprang jag och fixade till mig strax innan vi skulle gå. På krogen satte vi klackarna (haha) i taket och spelade även lite black jack. Jag är skillad kan jag säga men sen kom björn och förstörde mitt flyt, så jag gick först massa plus men förlorade allt som en vanlig spelare haha Jag har förståelse för er där ute.

Nä idag ska jag nog fortsätta med det jag gör just nu. Nämligen ingenting alls. perfectly incapable for change

Kolla in mitt fina verk!


Diplomerad

Jag kan med glädje meddela att jag nu är diplomerad hud- och spaterapeut! Jag hade tenta igår i östersund och hade högst poängresultat i klassen på teorin!! :) Ja, jag är stolt som fan!


What happens now...

Ja igår försökte jag på mig att baka bröd. Jag har gjort det innan och det har blivit väldigt lyckat och väldigt gott. Dock var inte det så i detta fallet. Brödet blev istället väldigt tjockt och matigt eller vad man nu ska kalla det. Det var inte precis luftigt som bröd ska vara utan tungt och smakade ofärdigt. Jag har dock bara smakat på ena brödet så jag håller hoppet uppe och hoppas på att andra brödet blev bättre. I vilket fall som helst ska det ätas upp haha kalla det vad ni vill, jag kallar det stolthet. Har här bakats ska här ätas om man säger så.

Så vad står på schemat idag då? Jo studier såklart. Idag vankas det fysisk aktivitet, ja inte på riktigt då men i studierna. Anaerob kapacitet, aerob kapacitet etc. Jag började lektionerna klockan 11 idag men kom lite för sent. haha Ja alltså jag hade såklart ingen riktig lektion att komma till men lite självdiciplin måste man ha för att plugga på distans, därför sätter jag upp en tid då jag SKA börja. Idag hade jag lite överseende med mig själv då jag hade problem med att välja bakgrundsfilm. Det blev till slut I am legend och nu what happens in vegas. Så jag kom några minuter för sent, fick en utskällning och kommer inte göra om det ;).

Nä ni, nu blir det förhör!! Måste sticka!


RSS 2.0