mål

Idag har jag så fruktansvärt ont i min rygg. Jag har vart på massage för att försöka lösa upp några av knutorna men det blev bara bättre en stund efteråt. Nu ligger jag här och kvider igen:( Jag jämför känslan med en infekterad tand. Det gör ont hela tiden, när du ligger, sitter, står, går ja hela tiden!

Men men det finns inte mycket jag kan göra åt saken. Jag har en relativt tunn kropp som tar mycket skada av det jobbet jag har. Har suttit och gjort ett kollage av mina mål jag har, Kanske att ett av den i alla fall blir uppfyllt iår!:)


Jag har alltid haft mål och även om jag kämpar gärnet och uppfyller ett så låter jag mig inte njuta av det allt för länge utan jag hoppar på nästa mål och nästa. Det tycker jag är rätt bra iofs.


mer

Folk frågar mig/oss varje dag om det inte är dags för bebis snart. Men vi är inte redo än har vi svarat. Hur vet man att man inte är redo?

Jag känner redan en känsla av att vara otillräcklig. Jag vill vara alla till lags. Mitt jobb, min sambo, mina vänner, min familj, mig själv men alltid är det någon som vill ha mer. Det känns som att alla drar i mig och klagar på mig eller ger mig dåligt samvete för att jag inte kan vara dom till lags. I'm fed up!

Tänk då vad ett barn skulle göra. Då skulle hela min uppmärksamhet gå till han/henne. Jövlar vilket liv det skulle bli på folket då!


tankar

En söndag som denna när björn fortfarande ligger och sover(!!!) och vi gick och la oss vid 4 tiden i natt så känner man bara en känsla av värdelöshet. Tror inte ens de är ett ord men man känner bara att hela denna dagen är förstörd och de två magiska orden ALDRIG MER ekar i huvudet. Jag hatar verkligen känslan av att vara bakis och seg. Jag vill fylla mina dagar med vettiga saker från morgon till kväll, alltid! Så söndagar förtjänar verkligen utmärkelsen som den tristaste dagen i veckan. Just nu i alla fall. Annars brukar våra söndagar innebära veckohandling:) Det är en mysig känsla istället.

Vi kollar på hus nu i jkpg området och längtar så efter det. För mig ser jag det som två olika stadier i livet. När vi skaffar hus lämnar vi ett stadie för att börja ett nytt. Vi lämnar livet med bakissöndagar och smak av cigaretter för ett liv med grillning, promenader, fiske, bakning, barn osv. Jag bävar inte detta utan jag omfamnar det glatt!

I avesta gick vi aldrig ut och festade men sen vi flyttade tillbaka hit har vi (jag) vart ute varje helg! Mest för att det är kul att träffa alla vänner igen och det har vart jätte roligt men nu orkar jag inte mer, jag börjar bli gammal haha Nu får det va färdigfestat på ett tag tycker jag. Jag måste bara lära mig att säga nej. Det är ok att hellre vilja hyra film och mysa med sin sambo tycker jag. Det är livsglädje för mig. Vi trivs med det och värdesätter våran tid med varandra mer än något annat. Det har funkat för oss och det har säkert bidragit till att vi fortfarande är så kära i vaandra 4 år senare.

Nej, nu är det helt enkelt färdigfestat på ett tag. Det har vart jätte kul! Men jag njuter mer av min ledighet när jag inte druckit haha
RSS 2.0