ny soffa

Igår sålde vi våran stora soffa så nu står vi utan köksmöbler och soffa haha vi får äta på golvet:( Men idg ska vi åka och kolla på en ny soffa på mio som vi kollat ut. Hoppas bara den finns i andra färger än svart/mörkgrå. Vill ju gärna ljusa upp här lite fast att vi inte blir kvar så länge till. Ska bli så kul att flytta till ny lägenhet. Jag älskar den vi bor i nu men det är ju alltid kul med lite förnyelse. Har behandling om en timma så jag ska ta och äta lite frukost nu så min mage inte börjar kurra mitt i haha

                                              Detta är tre modeller vi är intresserade av.




2012-01-28

Har inte kunnat sova inatt, så till slut gick jag upp kvart över 5. Då kändes det inte ens som att jag sovot en blund. Va så stressad över att vi inte skulle hinna idag. Björn som så många ggr sa igårkväll att "vi har jätte mycket att göra innan vi ska va på loppisen älskling" sitter nu här och har precis gått upp. Vi ska vara där om mindre en en timma. Får se om vi hinner...

 

Med skräckblandad förtjusning

Jag och älskling har fixat med loppissakerna nu och jag säger bara HERREGUD! Jag vet inte hur vi ska få med oss allt? Vi har så mycket saker som ska bort. Hela förrådet va ju fullt. Men seer verkligen fram emot i morgon. Hoppas vi får något sålt. Sålde ju köksmöblerna idag så är på jakt efter nytt nu. Kollar blocket stup i kvarten.

Detta va jag för några minuter sedan. Till er som kanske ska kolla på skräckfilm ikväll vill jag säga, I will come for you!


2012-01-27

Sitter och väntar på nästa kund och tar en kopp te. Har bokat loppisbord i morgon också så har massor att göra i kväll. Men va skönt att få sälja bort massa saker nu!


2012-01-26

God morgon! Jag är helt slut i kroppen, känns inte som att jag sovit något inatt eftersom jag vart jagad hela natten. Jag sprang så jävla fort. Jag som oftast blir jagad av djur blev denna gången jagad av en gubbe, en jätte snabb gubbe tydligen. Jag sprang och sprang och sprang. Blev nästan påkörd hela tiden också. Ja nu ska jag ta dagens första kaffe och börja fixa mig:)

                                                   kanske får köpa mig en drömmfångare.


Duktig Tjej

Idag har jag vart duktig! Gjort yoga och även gått på crosstrainern. Det är allt jag hinner skriva idag.


smart eller snygg

Kollade precis på ett avsnitt av Dr. Phil där dom diskuterade snygga och smarta tjejer. Vem kommer längst i livet. Så det va halvsnygga tjejer som va riktigt dumma som förespråkade skönhet före utbildning sen va det drop dead gorgeous kvinnor som förespråkade utbildning. Shit undrar va man själv klassas som. En helt ok tjej med helt ok åsikter och värderingar. Här i sverige har vi ju något som kallas lagom.


AAARRG

Nu är det slut på dom jävla tonårsfesterna! Har skrubbat bort rom eller vafan det nu är från varenda jävla sak i vardagsrummet nu för att folk måste spilla! Nästa gång det vankas förfest är det inte hos oss! Tänker behålla mattan vit så länge det går!


2012-01-23

Hade en jätte jobbig kväll igår och en ännu värre morgon. Nu sitter jag här och känner mig helt matt. Ingen matlust ingen lust till något. Jag vill bara ta mitt pick och pack och sticka. Detta har inget med mitt och björns förhållande att göra utan det har att göra med människor som inte kan bete sig. Vill spärra in dom allihopa och lära dom lite vett och etikett. Den ene behöver det mer en den andra. Försöker också boka bord på loppisen här in avesta men kommer bara till en telefonsvarare. Bra att dom skriver vilka telefontider/dagar dom har. Vill i alla fall försöka få ett bord på lördag så man kan sälja bord all skit och få in lite cash. Sitter också och kollar lägenheter och drömmer mig bort härifrån. Helst till ett somrigt jönköping haha Jag vill omringa mig med liv och rörelse och drivna människor! Jag vill kunna vakna på morgonen en lördag och tänka. "ska man ta och strosa ner till stan och sätta sig på ett fik i ett par timmar och bara njuta av folket som går förbi en. " Där kan jag sitta för mig själv och andas. Här är det tvärtom. Grått och tråkigt och inte ett jävla fik man vill sitta på. Skulle jag gjort det hade folk bara kollat snett på mig och tyckt att jag vart konstig. Jag vill sitta där med en stor kopp kaffe och en tjejkompis och prata drömmar och ideer och inte bara lyssna på massa skit som jag inte bryr mig om. Fan denna texten hänger inte ihop för fem öre men detta är ju som en dagbok för mig som jag skriver i när jag känner att tankarna blir för många för att bära på själv. Men sammanfattat. För att jag ska kunna leva behöver jag en levande stad att bo i. En stad med energi och möjligheter. Här blir jag lite grå och livlös som stan. Ingen energi, inga färger, ingen ork.




2012-01-22

Hej! Linnea har lämnat Avesta och är påväg till underbara jönköping. Hade jag kunnat hade jag plankat hennes bil och följt med. Det har annars vart en mysig helg. Igår hade vi lite skönhetskväll. Jag fick både finger och tånaglar fixade. Fransk manikyr på fingrar och hallonröd kant på tårna. Så fräscht och fint! Sen gjorde jag en ansiktsbehandling på Linnea och fixade hennes tånaglar. Jag som aldrig byggt naglar innan skakade som ett asplöv men det va roligt! :) Nu sitter jag i soffan och försöker ta tag i vissa saker. saker som inte bör skrivas ut i bloggen av respekt men kort och gott. Varför dras knäppa människor till mig? Orkar inte med att vara rädd. Och jag som är så trevlig och inte vågar göra något får fan ta och skaffa lite skinn på näsan!

Men nu till något annat. Kolla in bilden nedan. SJUKT läskigt!


2012-01-20

God morgon! Idag väckdes jag av en sjungande älskling som ville att jag skulle gå upp. Kunde dock inte somna igår kväll så är extremt trött. För ett par dagar sen ringde en man till mig efter att ha sett min annons på blocket som är på tjejkläder och va rätt obehaglig. Han pratade om mina bröst och lår och hur bra kläderna satt på mig etc. etc. Sa åt honom att "Men du, nu pratar du ju om något helt annat än kläderna". Han påstod att han skulle fota kläderna på sina modeller och ja då sa jag att då kan han be modellerna ringa mig istället. Till min "förvåning" har ingen ringt. Men har nu bytt till ett annat nummer på blocket. De äckel som mailar mig kan jag inte göra så mycket åt. Men i alla fall så. Det enda jag kunde tänka på igår va att denna mannen skulle kolla upp min adress och komma hit och grejer. Man känner sig rätt utsatt och rädd. Allt jag vill är ju att få ihop lite pengar :(

Försökte få fram namnet på mannen så jag kunde kolla upp honom men han finns inte på eniro eller hitta och googlar man får man bara fram "rumania phone" poster. Känns konstigt att en fotograf i hans ålder inte är reggad.


Nytt i rummet

Freiya gillar den nya mattan. Vi köpte nytt soffbord och en ny mysig matta idag. Vi va på jakt efter något som inte ser helt fel till soffan vi har och som kommer passa den nya soffan som kommer vara i en cremefärgad eller ljusgrå färg.


Badrumsdrömmar

Tyckte det va så kul att sätta ihop små kollage på detaljer som jag skulle vilja ha i mitt hem så vi fortsätter med badrummet. Jag tycker om att blanda romantisk stil med lite mer modern stil.


Känslan jag strävar efter


2012-01-17

Har googlat lite och har nu hittat mina favorit soffbord. Tvivlar på att dom är plånboksvänliga men men snygga att kolla på och det finns säkert många liknande till bättre priser. Men det är något i denna stilen jag tänkt på.
Ska kolla runt i butiken i morgon så får vi se om vi hitter något som faller oss i smaken:)


Sunny sunny day

Igår va ju den mest deprimerande dagen på året, stod det i tidningen i alla fall. Allt va dött och grått men idag lyser solen och himmelen är blå! Hade jag inte vetat att det va januari hade man kunnat trott att det va sommar när man kollar ut. Det är så tomt i vardagsrummet nu vilket känns lite dumt iochmed att Linnea kommer upp på fredag. Känns dumt att visa upp lägenheten när den ser ut såhär. Men jag hittade ett soffbord på ikea igår så jag tänkte dra med älskling idag och köpa det:) Får se om han är med på det. Hoppas! En nackdel med att bo här är just att allt måste planeras och eftersom jag inte har körkort så är jag beroende av någon hela tiden. Men men alla har en vän med en bil;)


Våran lilla flicka


Kan detta vara min och Björns framtida dotter? Ja tack!


underbar kväll

Kvällen har bestått av ett pass yoga, en äggmacka, fick en fantastiskt skön massage av min underbara sambo. Nu är det minimodeller på tv!


Modern folks

Jag och sambon håller på att sälja iväg de möbler vi vill byta ut och vi kanske inte tänkte så långt innan vi bestämde oss. Vi vill bland annat få iväg soffa, soffbord, tv bord, vitrinskåd och köksbord och stolar. Men va vi inte tänkte på va hur tomt det skulle bli. Nu har vi precis sålt soffbordet vilket inyte va så farligt att bli av med. Värre med tv-bänken men nu har vi altså bara soffan som pekar mot tv:n haha Björn påstår att det är såhär det ska se ut nu så jag får väl glatt hålla med. Ska sätta mig och försöka lista ut vad vi ska skaffa istället. Vitt ska det va i alla fall:)


sjukstugan

God morgon. Både jag och Björn ligger sjuka här hemma och har gjort det i några dagar. Förskylningen i kroppen vill inte riktigt försvinna. Känner mig helt matt i kroppen och thock i huvudet. Tycker inte om detta alls. Men det är bara att fortsätta dricka c-vitamin och ta alvedon och hoppas man blir frisk snart. Men vi har inte haft tråkigt i alla fall. Vi har fastnat helt framför paradise hotel danmark men igår såg vi sista avsnittet! Fort som fan hoppade vi över till säsong 7 men det började på avsnitt 13 så det va ingen hit. Så vi tänkte kolla på norska paradise men fasen vilka mesar! Dom vågar inte spela alls inte alls som danskarna. Men nu ska jag bädda ner mig igen med en kopp te.



RSS 2.0