Det ser ju så roligt ut hahaha


Alla Hjärtans Dag

Jag och älskling håller på och spånar lite på vad vi ska hitta på på Alla hjärtans dag Vi kom på att vi skulle åka till ett äventyrsbad och sköja och mysa i bubbelpoolen. Jag längtar! Vi har aldrig vart på ett äventyrsbad tillsammans så det ska bli riktigt roligt. Ska försöka få tag på en vattenfast mascara så jag inte ser ut som man med slickat hår haha


Häfta mig själv i fingret

Idag ska Amanda komma hit och vara min lilla behandlingskanin. Okej det är inte så farligt jag ska bara öva på att göra manikyr på henne och så, tjöta lite, dricka kaffe och kanske spela något spel:) Det ska bli roligt, vet inte riktigt när hon tänker anlända dock för hon firar hennes bror som fyllde år i veckan och kalas vet man ju aldrig när dom slutar hehe tidigare idag gjorde jag ännu ett försök i att rensa ut alla mina lådor, jag vet aldrig vad som finns i dom, använder det aldrig men envisas ändå med att spara allt och så blev det idag också. jag kanske får användning avd et någon gång låter det. Jag råkade också häfta mig själv i fingret med en mini-häftapparat haha någon gång måste man ju göra det också.

Okej det kommer inte riktigt se ut sådär, men man kan ju låtsas


Snart är det spöktimma

Nu är älskling och hans "entourage" ute på krogen och röjer, dom ska se Adam tensta och jag är lite avis just nu hehe men istället pluggar jag. I morgon ska första pappret vara klart och jag är inne på sista uppgiften nu så jag kan vara lugn med att jag hinner:) Jag har faktiskt pluggat i många timmar nu och skrivit så pennan glöder, men hey man måste ju underhålla sig själv på något sätt. Tryckt i mig massa godis har jag med gjort men jag känner att det är okej, ska jag va hemma och plugga en lördag ska jag fan unna mig en påse godis också! Jag kopplar Adam Tenstas låtar till sommaren något så otroligt och herregud vad jag vill ha sommar nu. Jag har tröttnat något fruktansvärt på kylan, vintern, mörkret och snön nu så jag storknar om det inte blir vår snart. Det slutar ju aldrig snöa och det blir kallare för varje dag. I morses när jag vaknade så strömade solen in mellan persiennerna och lös upp rummet. Då blev jag glad, jag kollade upp mot himlen som va blå och blev ännu gladare, sen kollade jag ner på marken och det va....VITT! Det va som... för en sekund var det vår i mina tankar.

Jag kan inte hjälpa att sitta och kolla på massa solbilder nu från min och Björns resor. Gud va härligt det ser ut att vara, blått vatten, sol och bikini. Kan det bli bättre, jag tror inte det.

 


H&M


Rosa Rosa Rosa

Jag går in på toaletten och till min förvåning ser jag att pappret inte har sin vanliga, vita tråkiga färg, utan det är rosa! Rosa toapapper! Hur ska jag någonsin kunna gå tillbaka till det vita? Usch vilka bekymmer...


En Lista

Humör just nu? Ena stunden glad, andra saknad
Kläder just nu? mörklila velour dräckt
Musik just nu? Inget på förutom dom jul-låtarna som stundtals spelas i huvudet
Sommarplaner? sola, studera och strosa rund lycklig hand i hand
Hur många kuddar sover du med? 6 (4 valiga och två som egentlugen ska va prydnadskuddar)
Spelar du nåt instrument? nej
Morgon eller nattmänniska? Morgon! Hatar nätterna, men det är alltid då jag är vaken, livets ironi
Stjärntecken?
Kräfta
Skostorlek? 37
Längd? 168 tror jag men det är tveksamt
Äckligaste insekten/djuret? Alla skrämmer mig
Vad vill du jobba som? spa och hud terapeut
Vad längtar du mest efter just nu? Att dom jobbiga tiderna ska vara över och jag får praktik
Brukar du svära mycket? Det har jag ingen aning om
Land du vill besöka? Thailand, USA och massa mer
Vad har du gjort idag? Färgat, slingat och klippt håret och inte så mycket annat haha
Vad ska du göra i morgon? Ha en lång pluggdag - första pappret ska vara gjort!!
När tog du studenten?2009
Vilket riktnummersområde befinner du dig i? 036
Vilken film kan du alla replikerna till? mysteriet på greveholm
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 20 hela år! Åldersnoja
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? A6
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Haha nej
Är du polare med grannarna? ploare, nej det kan jag inte påstå
Hur bra är din syn?
optikern säger att jag är skelögd när jag koncentrerar mig, jag säger inget
Vad är det första du gör när du vaknar? kaffe

Är det nåt du absolut inte äter? Det finns så mycket på det området
Brukar du sola? Går i banor

Tränar du? det går också i banor



Långdistans = tummen ner

Just nu hatar jag långdistansförhållanden, jag har alltid tyckt att det va okej innan men inte ikväll. Jag och älskling skulle inte ses i helgen, egentligen skulle vi ju åkt på kryssning men det va fullbokat, då hade jag redan bokat min biljett hem. Vi ses inte i helgen, men jag trodde vi skulle ses nästa helg, ingen av oss hade sagt det men jag antog det på något sätt i alla fall. Det i sig känns ju som en evighet då jag redan saknar honom. Fick nu reda på att vi kanske inte kan ses nästa helg heller. Okej? Nej det känns inte okej! 3 veckor är för mycket enligt mig. Antar att det får sluta med att jag får åka upp igen. Ingen mysig helg i stugan på ett tag vill säga.
Det är vi såna här tillfällen man minns varför man inte ska planera för mycket.

Men om man ska se det från den positiva sidan, för det finns ju alltid någon. Så kommer jag hinna med att träffa mina kära vänner och plugga mer.


Bloggdesign!

Eftersom det vart rätt tort på bloggfronten på sistone tyckte jag att jag behövde lite förnyelse, så nu har jag fixat och trixat med bloggen tills jag storknade och resultatet har ni framför er.

Idag är det ju fredag, helg! Men jag ska ha en lugn helg, jag ska fixa mitt hår, plugga lite och slappa i badet idag, det ska bli riktigt skönt! Kanske drar och bastar sen med om systeryster är på:)

Men nu ska jag leta upp mamma och kolla när hon vill hjälpa mig med håret.




Tjenixen

Idag har jag gjort lite ärenden. Ändrat om på mitt rum och stått framför spegeln i ett försök att få mig att se presentabel ut haha Nu ska jag dra mig ut till stan och träffa amanda, har inte träffat henne på X-antal veckor nu så det känns som att det är dags:)

Ses i snöovädrat;)


...

Idag åker jag hemmåt, kommer inte vara i jönköping förens efter 22:00. Tyvär blir det ingen kryssning i helgen, vi skulle boka igår men det va helt fullbokat, men någon annan gång:) Det känns så sorgligt att packa väskan varje gång jag åker här ifrån. Man vet inte när man kommer tillbaka och sen r vskan alltid för tung för att bära.

Idag känns allt väldigt jobbigt. Jag har ingen kontroll över mitt eget liv känns det som. Det kvitar hur hårt jag kämpar alltid är det något som hugger mig i ryggen. Jag har tröttnat....

      
      

På lördag!

hallå! Nu ska jag ge mig ut på äventyr! jag ska ner till stan och träffa sofia och hennes lilla dotter:) så mysigt, kanske kidnappar julia och tar med henne i resväskan hem i morgon hehe:) Ja i morgon bär det hemmåt, har inte bokat biljett än men det gör jag senare på dagen. Tillbaka är jag om några dagar hehe men på lördag bär det av på kryssning till Riga med älskling, Hoffe och hans nya tjej som vi aldrig har träffat, läskigt men det ska bli jätte roligt:)

Men nu måste jag kila!


jag känner mig väldigt grå idag, konstigt det dära!

       


Iza & jag

Igår var jag ju hundvakt åt Iza. Jag va uppe med tuppen verkligen och fick tvinga mig själv att inte somna om! Det va svårt men det gick och jag och iza hade jätte mysigt ihop. Vi lekte lite kurragömma, gick ut och gick och kröp ihop i soffan hehe När älskling kom hem gick vi och skulle träna men ingen av oss va riktigt sugen så vi bowlade lite innan, reglerna var att om Björn inte fick över 50 poäng mer än mig så skulle han bjuda på thaimat. Björns misstag va dock att när han ledde med 30p så berättade han att jag höll klotet fel och efter det gick det bara utför jag gjorde strike efter strike och thaimat blev det:) Sen tränade vi i cirka 40minuter, men jag va alldeles för hungrig för att fortsätta så. Efter träningen gick vi hem och åt och spelade lite tv-spel med hoffe. Längesen man såg honom. Han har vart i barcelona och kollat på fotboll, kan förstå om älskling va lite avis hehe men det kommer ju fler tillfällen.

Nu har jag stdat i ordning lite här hos björn och diskat och så för ikväll ska dom dricka lite öl:) Nu kurrar dock min mage på tok för mycket men äggen är på plattan och snart klara, yummi!


       

1ÅR & 4MÅNADER

Hallå där!
Nu har jag vart slarvig med bloggen igen men jag har börjat skriva dagbok istället så då kommer bloggen lite i skymundan tyvär!

Idag är det min och älsklings 1år och 4 månaders dag i alla fall så jag har köpt en stor röd ros till honom och skrivit ett litet brev:) Det är han värd tycker jag! Jag hinner inte skriva så mycket nu för jag diska och så innan björn kommer hem.


Grattis oss hjärtat!

         


SKÅL

ÄNTLIGEN FREDAG! jag skulle egentligen tränat idag men mina kläder låg i tvätten så istället gjorde jag fransk manikyr medans Björn tränade hehe jag har verkligen inte sovit på hela natten, tror jag somnade halv 6 i morses om inte senare så jag sov på morgonen istället. kanske såg jag så fram emot idag, inte för att något speciellt händer, men Björn va ledig och det är så härligt att komma bort ifrån lägenheten i mellan åt. Inte för att jag inte gillar det här men ingen vill la sitta inne hela dagarna haha

Nu ska vi i alla fall iväg på after work:D


Skål på er!

       

All skit ska bort!

Okej det blev inte så mycket pluggande idag. Jag försökte i morses men kunde inte riktigt koncentrera mig så istället storstädade jag. Fan va tråkigt tycker ni men det är faktiskt riktigt roligt säger jag!:) Jag tror jag höll på med spisen i 2 timmar, så jävla petig är jag haha, sen har jag tränat lite emellanåt. Jag slängde mig på yogamattan och körde lite rumpa, ben och mage haha Min franska manikyr är helt borta nu så det ska jag måla om i morgon och mina tånaglar och gått och blivit blodröda:) Härligt härligt! När jag har städat så känner jag mig så otroligt smutsig, naglarna är sönder, håret är som svinto och man kan i princip använda ansiktet som spegel så nu efter en lång och behövlig dusch är jag klar:)

Nu ska jag dricka mitt kaffe och slänga mig franför tv:n!


Jag vet att det ser ut som att jag har retucherat mitt ansikte till max men det har jag inte, det är bara björns lampa i köket som fixar den jämna ytan;) Tack lampa!

       

Hej mitt vinterland

Shit! Jag har verkligen svårt att komma upp tidigt på morgonen nu, inte så konstigt kanske men seriöst! Jag hade klockan ställd och Björn ringde men jag råkade bara blinka och då hade en timma gått. Underligt det dära. Till slut gick jag upp men det va för att jag hörde så konstiga ljud utanför, det lät som en dinosarie vrålade utanför utanför fönstret. jag kollade hur länge som helst innan jag fattade att det va en snöplog.  Vad göra idag då? Idag ska Björn jobba sent, han jobbar in morgondagen så jag är ensam hela dagen. Jag ska plugga, plugga, plugga. Måla naglarna på mina små tossingar och städa lite. Sen ska jag plugga lite mera.

Men först ska jag dricka upp resten ur kaffekannan och sätta på en ny haha


      

Tränat-sola-duscha-äta

Så idag har jag och älskling vart jätte duktiga! Jag har gjort klart uppgiften jag hållt på med i 2 dagar nu, sen gick vi och tränade i minst 1,5 timma!! Jag kanske klagade lite men bara för att jag inte vill hålla på och lyfta skrot haha sen gick vi och solade och nu sitter jag nyduschad, nysolad och nytränad och ska laga mat. Det blir något så enkelt som laxbollar och pasta, det bli nog jätte gott:) 

        

träning med personlig tränare

God morgon! Nu sitter jag här och pluggar och väntar på att mina ägg ska bli färdiga, yummi!
Idag ska jag träna med personlig tränare, nämligen Björn! Jag tror jag kommer ångra att jag lät honom axla den titeln, för han börjar skrämma mig. Han säger saker som "du vet inte vad som väntar" och så så det kommer nog bli tufft men fan va kul! Länge sen man tränade ju, efter det ska jag nog sola om jag orkar stå på benen vill säga;)

Men nu måste jag återgå till mina studier, adios amigos!

       
       

Det va inte igår!

Okej den första ordern från mamma är att jag ska uppdatera igen den andra är att jag ska be om ursäkt offentligt för att jag är så tråkig som inte uppdaterar så förlåt så hemskt mycket! haha

okej mycket har hänt sen jag skrev sist, det har vart jul och nyår och grejer men nu koncentrerar vi oss på framtiden! För tillfället är jag hos Björn och väntar på att han ska komma hem från träningen. Sen ska vi la mysa eller slakta beror på vilket humör vi är på haha det lät trufft. Men när jag säger slakta så menar jag ett tv-spel som jag till en början tvingades spela mot min vilja eftersom jag inte ville spela fifa och nu tycker jag faktiskt att det är rätt roligt.

För att gå igenom helgen lite snabbt så kan jag berätta att i Fredags så träffade vi Martina och Johan, dom kom över på en spel-kväll:) Det va jätte roligt och jag blev lite "överförfriskad" men jag va ju törstig och öl va allt som fanns!


I lördags så va vi hos Björns föräldrar och åt, en del av hans släkt var där också och det va roligt att träffa dom igen. Man har alltid lika kul där även om man blir utsatt för brandvarningar haha

I går gjorde vi inget haha det enda vi gjorde va att sola på kvällen, sjukt billigt va det med 30 kronor för 20minuter det är svinbilligt, kanske inte fick så mycket färg men det hade jag nog inte fått i ett annat solarie heller haha

Vad gör jag här på dagarna då? Jag pluggar för fullt! Jag ligger inte på latsidan, utan det första jag gör efter kaffet är faktiskt att börja plugga! Sen har jag fått praktik, minst 2-3 veckor på Hudsalongen i Jönköping,  det ska bli så roligt, dock kunde jag inte göra allt där men jag ska inte klaga. jag längtar!!


Ser fram emot våran tjejkväll med släkten sundberg!:)

Så nu va detta gjort, härligt härligt!

       


RSS 2.0