Bröllopsduellen och jensens = en underbar kväll

Då va det dags att börja daten, först ska vi plocka upp biobiljetterna, vi ska se bröllopsduellen och sen ska vi äta på jensens, älskar jensens, det blir flankbiff för min del och kanske en öl på det:) herregud va jag är hungrig nu! skulle kunna äta en häst, magen kurrar, men det är ju bara bra, man ska va såhär hungrig när man äter ute, då smakar allt så mycket bättre och man slipper bli sådär äckligt mätt då man ångrar att man tog den sista tuggan. ikväll ska jag och min syster äta massa godis och spela kort, efter bion då såklart, ska bli mysigt. Hon villo gå ut men jag har verkligen bestämt mig för att inte dricka eller festa denna helgen, man blir så ofräsch och äcklig hehe och imån vill jag upp tidigt och sola, orkade inte åka in och göra det idag. Nej nu måste jag gitta;)

skumt

Don't know what you are looking for, doesn't care don't ever come here again you have been registered eller något liknande kom upp när jag skulle kolla om elise har en websida, elise är en affär i stockholm med jätte fina klänningar, efter den texten så kom jag till playboy haha läskigt värre, va e jag registrerad på?

hej jag heter mathilda och jag är 46år och gillar korsord

Vi har nu suttit hela barna ohlsson skaran i min säng och kollat på kickin it old school:) och nu ringde min älskade vän lisa och försker få mig att gå ut med dom hehe jag hade gärna gjort det, man blir alltid lite sugen när man hör folket i bakgrunden men idag känns det helt omöjligt att gå ut, jag sitter här osminkad i myskläder och har inte duschat sen i onsdags + att jag har noll kronor haha då kan man inte gå ut, fick även huvudvärk till slut av mina grannar som håller på och borrar, i timmar borrade dom och det hörs jätte tydligt på mitt rum, så jag hörde inte ens tv:n hatar sånt, dom ska alltid hålla på och renovera herregud blir människorna aldrig nöjda?! jag känner mig lite tråkig som inte gick ut men jag får helt enkelt tänka realistiskt, jag kan inte gå ut nu, jag ska utomlands och har inte råd med några extra utgifter varken denna eller nästa månad, tragiskt men sant, jag är en fattig student utan jobb, det är sånt man får inse;( hoppas i alla fall att mina två små babes har en underbar kväll ute:) älskar er och lovar att så fort jag får råd med en utekväll så är ni dom första som får tjing på mig hehe Min tredje babe är också och roar sig ikväll, dock inte krogen, eller det kanske blir krogen ändå, man vet ju själv hur det är när man bestämt sig för en lugn kväll eller bara ta några öl, man slutar på krogen vare sig man vill det eller inte:D

Jag måste ändå säga att jag är otroligt lyckligt lottat som har såna underbara tjejer som amanda och lisa som tänker på mig och vill dra med mig ut, men som sagt hade jag kunnat så hade jag gjort det<3



Dagens Tips!

Don't eat yellow snow!!

Det får vara mitt tips för idag eftersom jag inte kommer på något bättre;)





lördagsromantik

jag ska på dejt i morgon:O med vem säger jag inte hihi men jag har en hemlig beundrare fick detta meddelandet innan.

hej tilda:) vill du gå på dejt med mig i morgon,
tänkte bio och mat kanske vore på sin plats?
vi kommer i såna fall ärdas något så oromantiskt
som buss men det tar vi igen senare;)
så va sägs? I'm yours if you'll have me<3

haha ska väll kolla om personen i fråga vill se bröllopsduellen:) Nu har jag fresten äntligen fått min melon:D
som jag har längtat! Har även kollat på in her shoes. typiskt en sån film jag kan se en fredag själv med några ljus tända
och toffifee.snart kommer min syster, ska kanske inte ligga inne på mitt rum hela helgen i alla fall, ska kolla om hon vill basta istället:) det är ju så bra för porerna, sen spela monopol och kolla på massa filmer:)


friday at last

Äntligen är det fredag! denna veckan har gått ovanligt långsamt tycker jag, alla dagar har vart väldigt långa, men så är det ju när man längtar efter något. man ska ju längta extra länge då. Ikväll blir det myskväll för mig, alla andra ska ut men jag känenr absolut inte för det, jag vill spara mig tils utomlands, sen känner jag bara för att kolla på massa bra filmer och äta godis och fruktsallad denna helgen:) Idag fick jag en upphift av min lärare att sätte mig i ett tyst rum, själv i minst en halvtimma och försöka komma på mitt första minne:S mycket svårt, man kan ju omöjligt veta vilket minne dom är före eller efter det andra, men jag gjorde som han sa, jag gjorde en liten mindmap där jag skrev stödord på minnen och sen försökte luska ut vilken ålder jag va i, om hubbe min bror va född och vilken klass jag gick i. Jag kom på att mitt första minne är nog när min storasyster ska opereras och hon fick en jätte fin barbie med en lila klänning med fjärilar på, jag va så avundsjuk på denna barbie haha efter att jag gjort det kunde jag åka hem. så nu är jag hemma:) ska åka och handla snart! whohoo

Min syster kommer hit idag med, men det spelar ingen roll hur mycket jag saknat henne jag tänker ligga instängd på mitt rum hela helgen för hon har nämligen haft magsjuka, och inget ska få mig att bli sjuk! Nu kom mamma och stängde min dörr också och sa att hon mår illa, helvete! jag vägrar bli sjuk! jag har för mycket att göra för att ha tid att ligga hemma!



Vilka (friterade) nötter en del kan vara

jag är så sugen på någonting! alltså inte godis eller glass eller något utan en honungsmelon eller galia eller något eller en smoothie ala mathilda! man tar bara frysta jordgubbar och hallong och mixar det sen drick! helt nyttigt och det godaste som finns:) mums det skulle sitta fint nu, klart choklad också skulle ,det gör det alltid, mathilda chokladmonstret! Nu är det fint på mitt rum med och jag har tänt små söta luktljus också och smörjt in mig med dove. Om min babe hade vart här så hade kvällen vart fulländad, herregud va jag längtar efter honom! Vill åka till honom nu på lördag och stanna där tills vi åker, bara busa hela dagarna och äta hand underbara kyckling på kvällarna! ohh varför går tiden så sakta när man längtar efter något?

Kollade fresten på generation fetma innan, herregud jag bli så förbannad på riktigt så arg så att jag blir stum! Är hela den amerikanska befolkningen rakt igeom hjärndöda eller är dom bara korkade?! Dom vuxna låter sina barn äta sig till döds för fan, elva åringar som har blivit så feta att dom inte kan gå och deras enda svar på detta är att "han gillar friterat" vadå jo om han gillar det så GE HAN DE! självklart! inte ska väll ungjäveln äta grönsaker eller dricka vatten istället för cola, då kanske något hemskt skulle hända, så som att han skulle överleva åldern 50! Det fanns på riktigt en 9 månader gammal bäbis som va beroende av cola, helvetes dumapa! Vid nio månaders ålder så dricker man inte cola. Mamman till bäbisen (tror jag de va) sa att "jag va 15år när jag fick honom, jag visste inget om barn" hahahaha va?! hmm...vad är bäst för min bäbis? denna bruna sörjan eller denna vita förpackningen MED EN LEENDE BÄBIS PÅ??!!!! jag vet ju inget om barn så jag tar den bruna sörjan! OOHHH jag skulle vilja åka dit och ge dom en omgång....skäll då såklar!




Dagens Tips!

För er som går regelbundet och betalar tusentals kronor för att göra gelenaglar kolla! Detta är naturligtvis för oss andra också;) Jag skulle jätte gärna prova på detta! Det har nämligen kommit ett gelekit från depend så nu kan du göra dina egna naglar, när du vill för mycket mycket och ja just de mycket mindre pengar!


1. Rengör
Tvätta händerna med tvål och vatten. Rengör sedan dina naglar med Depends Röda Nagellacksremover för att få bort eventuellt nagellack och fett på nageln. Tvätta inte händerna med tvål efteråt då den kan innehålla olika slags fett som gör att tippar och materialet inte fäster. Vill du skölja bort removern, räcker det med ljummet vatten.

2. Fila till perfekt passform
Fila naglarna. Är din naturliga nagel för lång skall den filas ner till perfekt passform med hjälp av den medföljande nagelfilen.
 
3. Använd poleringsfilen
"Rugga" försiktigt upp ytan på nageln med ”yta 1” (rosa) på poleringsfilen.

4. En naturligare övergång
Välj ut en tipp som har rätt passform till din nagel. Ett tips är att fila lite lätt med den finaste sidan på nagelfilen på tippens kant innan du applicerar tippen, för att få en naturligare övergång till din nagel.

5. Fäst
Fäst därefter tipparna med det medföljande limmet.

6. Klipp i etapper
Klipp ner tippen till önskad längd. Var försiktigt så att inte tippen spricker. Klipp i etapper eller använd dig av en lösnagelsax.

7. Matta av tippen
Fila till kanten med nagelfilen och matta av tippen genom att fila med den finaste ytan på nagelfilen.

8. Pensla på gelén
Pensla på ett tunt lager av den medföljande skulpteringsgelén längs hela din naturliga nagel och på tippen. Gelén får ej nudda nagelbandet eftersom risken för släpp ökar då. Lägg den cirka 2 millimeter ifrån.
.
9. Spraya med aktivatorn
Spraya därefter med den medföljande aktivatorn en gång. Spraya med cirka 10 centimeters avstånd till nageln. När det är helt torrt upprepar du proceduren ytterligare två gånger, alltså totalt tre tunna appliceringar med skulpteringsgelé och aktivatorn. OBS! Tänk på att spraya endast en dos på varje nagel efter geléapplicering, annars finns det risk att gelé blir för hård och börjar spricka.

10. Avsluta
Avsluta behandlingen med att polera naglarna med polerfilen.

Var fjortonde dag bör du applicera Gel och Aktivatorn intill nagelroten för att fylla utväxten. Det gör du på samma sätt som när du första gången skulpterade dina naglar. Hur många lager du behöver applicera bedömer du själv. När övergången är jämn har du uppnått ett bra resultat. Var noga så att du inte får Gel på nagelbanden.

ATT TÄNKA PÅ Om du besöker en salong för att få motsvarande behandling gjord av ett proffs är tiden för behandlingen cirka 1,5 timme. Den tid det tar för dig är förmodligen den dubbla.

Make cupcakes, not war!

Snubblade förbi en jätte söt t-shirt!
Visst är den gullig som få hehe den finns att köpa här <-- och kostar 269kronor.
vet inte hur man ändrar så att man ser länktexten har försökt ett par gånger men råkar
alltid klanta till det och ändra hel fel haha så jag gör en liten pil istället:D Mamma och stefan hade
bärt upp min resväska till mitt rum idag, jag är så sugen på att packa redan men de kan jag ju inte göra
det är alldeles för tidigt, jag åker ju inte till björn förens nästa lördag:) Saknar honom jätte mycket nu!
Kände en stor lättnad när han sa att hans snälla pappa kör oss till arlanda, otroligt snällt:)
annars hade vi fått åka på kvällen innan med tåget och sen fått haffe en buss och sitta på flygplatsen (i hopp om att den va öppen) i flera timmar, och det kanske inte är det roligaste.
Som vanligt behöver jag städa på mitt rum, det känns som att jag inte riktigt kan slappna av om det är stökigt men ändå blir det stökigt direkt, alla dessa kläder, smycken och prylar.
Så jag får väll städa lite då:/ Funderar också på att fråga mor om jag kan få ett par hyllor
till mina produkter det ser lite ut som en affär när man kommer in i mitt rum för alla mina spa produkter
eller va man säger står i ett glas skåp:/ inte särskilt fint alls.
Kanska kan få ordning på det i helgen i så fall, rensa ut lite och så med:)
Sen vet jag inte riktigt va dagens tips ska handla om, jag får fundera på det om inte något komemr upp;)


solarietilda

Tillbaka från skolan nu, jag han till engelskan nästan, kom tio minuter sent men ändå jag va ju där:D efter det hade vi kulturhistoria och sen slutade vi. Jag sket i att hänga med till gällstad, hade ju redan en kass morgon och sen att gå runt i timmar och kolla på kläder det lät inte så lockande längre helt enkelt med tanka på att jag ändå inte har några pengar att hadla för. Så istället solade jag, dock bara i 7 minuter men jag fick lite ljus i tillvaron i alla fall. Man behöver det. jag blir alltid på bättre humör efter att jag solat, man får energi till kroppen och man blir glad, man kan sluta ögonen och drömma att man ligger på en strand och solar istället och vipps så mår man bättre:) Så idag ska jag skriva min inledning på projektet så att jag kan lämna in den i morgon:) ännu en grej ur vägen då ju.
Men nu ska jag at mig en nybakt macka med kokt skinka och sallad:D

Jävla lugg

kass morgon, jag har kämpat med min lugg i en timma, jag sov konstigt så den är helt elektrisk och lever ett eget liv, nu när jag äntligen är färdig så missade jag bussen och det är ju såklart ingen som kan köra mig så jag får helt enkelt missa engelskan, vill inte komma försent på hennes lektion. nu är jag på otroligt dåligt humör! kass kass kass morgon!

kaffe kaffe och åter kaffe

Fikade med amanda och lisa idag:) massa kaffe och tjejsnack och fula bilder togs. Påtår också, haha tack vare mig och amanda så får vi påtår på det fiket nu, vi kan snacka helt enkelt!:D idag är det min brors namnsdag så dom sitter och käkar kladdkaka men vet ni va? jag gör inte det, inget mer sött för mig längre tills vi åker:) okej ta det med en nypa salt jag kommer fläska redan i morgon eller senare ikväll om jag känenr mig själv, men vadå? jag försöker i alla fall, mer kan jag inte hehe
Tänkte la ta tag i högen med ren tvätt sen med, min fotölj fylls på mer och mer så jag är la snart tvungen att tvätta om det, attans va lat man kan vara!









Dagens Tips!

Som jag sa så skulle det bli fortsättning på hemma spa hår, fötter och händer idag, så here you go!:)




För Håret

Inpackningar

Mot mjäll

Finstött rödlök
Konjak

Ta lagom mängd och blanda till en smet som masseras in i håret. Låt det sitta i så länge som möjligt innan håret tvättas. Förr var det här en vanlig kur mot mjäll som också sades öka hårväxten.

För att öka glansen

1 dl äppelcidervinäger  eller äpplejuice
40-60 droppar timjanessens

Blanda samman och massera in i hårbotten. Låt det sitta i fem minuter innan du sköljer ur och tvättar. Ger glans och är bra mot mjäll.

För torrt hår:


Avokadoinpackning


1 väldigt mogen avokado

Massera in i hela håret men undvik hårbotten. Täck håret med aluminiumfolie, het urkramad handduk och till sist en duschmössa. Låt sitta i minst en halvtimme. Tvätta och skölj.

Bananinpackning

1 mogen banan
2 tsk olja

Mosa bananen och blanda i oljan. Massera in i hårbotten och täck med plastfolie. Tvätta ur efter en halvtimme och skölj med lite citronvatten.

Oliv- och ägginpackning

0,5 dl olivolja
1 st äggula 

Blanda och fördela i håret. Täck med en handduksturban. Ju längre inpackningen får sitta i, desto effektivare är den. Räkna med minst en halvtimme. Använd gärna schampo när du sköljer igenom håret. Piggar upp torrt och ledset hår.


För lyster:

Glansinpackning

1/2 avokado
1/2 mogen banan 
1 msk olivolja
1 rågad tsk naturell yoghurt

Blanda allt ordentligt. Tvätta håret och handdukstorka det. Har du normalt hår kan du ha i blandningen i hela håret, har du fet hårbotten ska du däremot undvika att ha blandningen närmast rötterna. Täck håret med en handduk, duschmössa eller plastpåse. Låt kuren verka i 25 minuter. Skölj med schampo och varmt vatten. Styla som vanligt. Ger lyster.


För händer

Handkrämer:

Honungskräm
500 g smält honung
250 g malen sötmandel (mandelmjöl)
65 g malen bittermandel
8 st äggulor

Blanda mjöl och ägg väl samt tillsätt sedan honungen under ständig omrörning. Blir en uppmjukande pasta för händerna.

Kakaokräm

1 del kakaosmör
1 del mandelolja
1 del bivax

Smälts ihop på vattenbad och rörs tills det svalnat. Lägg i en burk och använd dagligen.

Äppelcidervinägerkräm

1 del äppelcidervinäger
1 del olivolja

Gör huden mjuk och smidig. Måste omskakas före användning.


För fötterna

Fotbad:

Klassikern

1 tsk salt
1 kapsyl såpa

Tag i en balja varmt vatten och sitt med fötterna i detta tills vattnet blivit ljummet. Fotbadet sägs stimulera blodcirkulationen.

Mot fotsvamp:

Hett vatten
1 msk äppelcidervinäger eller C-vitamin i pulverform

Tag i en balja varmt vatten och sitt med fötterna i detta tills vattnet blivit ljummet. Askorbinsyran i C-vitaminet sägs motverka fotsvamp.


I said brrr It's cold in here!

Gud jag fryser häcken av mig, sitter inne under täcket med en vinterjacka på mig och fryser ändå, jag är inte sjuk, inte alls bara lite dum, nån hade stängt av mitt element, jag visste inte detta, så jag fick snällt sätta på det igen och hoppas det blir varmare snart. Kaffe kan jag heller inte dricka mer idag för jag har druckit alldeles för mycket, massa kaffe på morgonen och massa på fiket haha kaffe monster!
Jag vill bara säga fy fan för olivia stalin! Inte för att jag är sur eller arg på människan nej! Utan för att jag avundas henne något så enorm. Olivia är en vän till mig som går i min klass och idag kom hon till skolan efter att ha vart på fashion week i stockholm och gått för dagmar och istället för lön så fick hon ta hur mycket kläder hon ville, men hon hade brottom så hon han bara roffa åt sig kläder för 15 tusen på tio minuter haha WHAT?! where do I sign up? fy jag vill också ha en massa fina dyra gratis kläder hehe ja olivia jag är avis! haha Ni kan kolla in olivia här.
Nu måste jag tappa upp ett bad och värma min frusna själ...eller något haha

My new bangs!

God morgon:) Vaknade vid halv 9 idag och är helt utvilad, underbart! Snart måste jag äta frukost och sticka till bussen men innan dess tänkte jag lägga in en bild på min nya lugg, det är jätte skönt med lugg, man kan gå helt osminkad haha



Nu måste jag skynda mig!

Go back to the beach snow-white!

sagt och gjort det blev en andra omgång glass:D dock klockan 11 på kvällen, inte det bästa kanske men himla gott i alla fall! sitter och kollar på scrubs nu och funderar på när jag ska bli trött, är alltid lika trött vid 7 tiden, så att man verkligen bara kan sluta ögonen och somna, men de får man ju inte göra för då kan man inte somna på kvällen. Men i mitt fall spelar det ingen roll, jag är alltid lika pigg på kvällarna, så pigg så att jag ligger och önskar att det va morgon så att jag kan gå upp och göra i ordning mig för skolan, men så känner man ju absolut inte när man vaknar på morgonen sen haha nej nej!
Kollade fresten runt på olika ställen man kan göra spray tan och det visade sig att det inte alls va så dyrt, detta gjorde jag såklart bara för rolighetens skull, allt är dyrt för mig just nu. Men jag hittade ett ställe i borås som verkade jätte bra, och priset låg på 350 spänn för hela kroppen, detta ska jag prova nån gång:) Vill ju så gärna va brun nu när vi åker utomlands, Björn kommer ju reta mig jätte mycket och kalla mig blevfis, och jag lovar att säljarna kommer säga likadant som dom gjorde i Bulgarien "Go back to the beach snow-white" vadå? jag ville ju bara gå in i deras lilla affär och köpa ett armband! elaka sate kalla mig för snövit på det viset haha Det spelar ju ingen roll hur mycket jag solar jag blir inte brun ändå, men ändå slutar jag aldrig försöka, man måste hålla hoppet uppe!
Nu ska jag dock borsta tänderna och kolla på vänner som vanligt, man ska ju hålla på traditionerna eller hur syster amanda?;) Förlåt ett litet internt skämt, men dom säger så i min och amandas favorit serie, självklart Mysteriet på Greveholm!
Och ja just det jag har klippt lugg, men visar i morgon:)



Natti Natti

I scream you scream we all scream for ICE CREAM!

Nu har jag vart och solat, ÄNTLIGEN! har tänkt göra det jätte länge med är för lat haha Så jag tänkte sola nästa gång på fredag så att det blir minst två dagar i mellan:) När jag kom hem däckade jag framför simpsons och nu vräker jag i mig glass i stora lass och kollar på sex and the city. Ska väl hugga in på en andra omgång snart hehe så får jag la träna eller något i morgon.


Dagens Tips!

Idag tippsar jag om ditt egna hemma spa! Du behöver inte boka tider och spendera massa pengar för att få bra behandling. Gör det hemma istället din latmask;) Skapa bara en mysig atmosphere? genom att tända lite luktljus.
Så idag tar vi tips för hur du kan vårda din kropp och ansikte med produkter du hittar i kylskåpet eller skafferiet, i vilket fall som helst så är det billigare än att göra det på ett riktigt spa. I morgon blir det hår,händer och fötter:)


FÖR KROPPEN

Kroppskur av avokado
Gröp ur två avokador och lägg den i mixern några sekunder tills den blivit krämig och klumpfri. Smörj in kroppen med avocadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj av och märk en tydlig förändring. Ingredienserna i avokadon gör garanterat din hud mjuk och återfuktad.

Kroppsskrubber:

Sockerskrubb
0,5 dl strösocker
2 tsk vegetabilisk olja
2 tsk mjölk

Blanda till en jämn kräm. Använd blandningen som skrubbkräm över hela kroppen. Börja vid fötterna och sluta vid nacken. Du blir av med torr hud, döda hudceller och smuts. Skölj i duschen.

Saltskrubb

ca 1 dl salt

Enklast och bäst i badet är att gnugga in sig med tvål och sedan ta en nypa salt och skrubba med. Det är en dryg skrubb och ger en renande och uttorkande effekt. Glöm inte bort att smörja in dig med en fuktgivande kräm efteråt.


FÖR ANSIKTET

Utslätande mask

Mosat fruktkött från en halv apelsin
5 msk mandelmjöl
0,5 dl kokosfett
2 msk vispad grädde
2 msk glycerin

Vispa ihop alla ingredienser hårt så att smeten blir trögflytande. Låt ligga på huden 20 minuter. Skölj av med ljummet vatten utan att gnugga. Slätar ut och gör huden mjuk.


Jordgubbsmask


5 st mosade jordgubbar
2 tsk yoghurt
Mandelmjöl - så mycket som behövs

Blanda till lagom konsistens. Låt ligga på huden 10 minuter. Skölj av med ljummet vatten. C-vitaminet i jordgubbarna friskar upp. Svavelföreningarna stimulerar, verkar inflammationshämmande och ger lyster. Använd inte på torr eller allergisk hy.

Äggvitemask
Knäck ett ägg i en skål och separera gulan från vitan. Vispa äggvitan hårt och applicera smeten i ansiktet. Låt verka i fem minuter innan du tvättar bort masken. Proteinet i äggvitan ger en riktig fuktboost för din hud. Masken fungerar perfekt för alla hudtyper.


solning idag

God morgon god morgon!:) Jag kan väl inte säga att jag va uppe med tuppen idag efterssom jag försov mig, min buss går om 5 minuter och mamma står fortfarande i duschen:S måste ju in och borsta tänderna innan jag drar.
idag blir en helt vanlig dag i skolan som alltid, kanske sola efter så min hud hinner färgas en aning innan vi åker, jag har så ljus hy så vill inte bränna den genom att chocka den utomlands hehe:)
Nu måste jag kila!

Dagens Tips!

Jag tänkte börja med dagens/veckans/? Tips! vet inte hur ofta det blir det beror på hur ofta jag kommer över dessa tips:)

Så här är det första tipset!

Om: Parfym, Hur du får din parfym att hålla längre

  • spraya inte den direkt på kläder, parfymer aktiveras bättre när de kommer i kontakt med varm hud.
  • bra ställen att spraya på: handlederna, insidan an armbågen, nyckelbenet, bakom käkpartiet. Du kan också
spraya på håret.
  • Gnugga inte in den i huden då förstörs doftkomposition.

olika parfymer har olika doftlängder.


Parfym - 7 tim

EdP, Eau de Parfum - 5 tim

EdT, Eau de Toilette - 3 tim

EdC, Eau de Cologne - 1-2 tim



bastu + jacuzzi= en för mycket...

Kommer precis från badet, mycket härligt, problemet är bara att det blir så varmt att bada för länge. Jag låg typ en hakvtimma och läste ur min bok, inte han men sen kändes det som att jag svettades genom porerna haha det blev så fruktansvärt varmt men det är skönt med. Idag använde jag en annan peeling än vad jag brukar ha, nämligen Ldb Shape har både peeling och loation ur den serien och den påstår sig innehålla enzymer som ska hjälpa fettförbränningen om man skrubbar med cirkelformande rörelser eller något, längesen jag använde det, tycker inte om lukten av den:S
Nu ska jag kolla om min tvätt är färdig så jag kan lägga in nästa maskin, mitt golv är täckt med tvätt högar nu!



Ldb Shape

The reality is...Whe are screwed!

Jag har vart duktig och tagit en liten promenix nu! whohoo alla apploderar;) Men ta det lugnt det va inte så farligt, jag gick bara runt lägenheterna här i området, va påväg in i skogen men jag kom på i sista sekund att jag nog inte alls vill gå i mörkret och jag vill inte alls dränkas i en pöl med gyttja där ingen ser och ingen hör (mer än björn då som jag torterade på telefon). Det va otroligt skönt med lite frisk luft, jag är ju så otroligt mätt, jag har tryckt i mig nästan en hel marabou mjölkchoklad! När jag fick den klämde jag och kände på den och lufte den upp och ner, den kändes annorlunda på något sätt. Tyngre och lite tjockare alltså. Så jag letade lite efter vikten och såg till min förvåning att det var en 230grammare! Är det nu så att lilla mathilda äter alldeles för mycket för hennes eget bästa? Hur kan hon kända skillnaden på 30 gram? Ja så nu kommer ångesten, man känner att man måste träna och säger till sig själv "jag ska aldrig mer äta godis!" men lik förbannat sitter man där 2 dagar senare med en ännu större choklad! Men nu gäller det skärpning mathilda, jag vill inte ha mer finner pga choklad, det kommer jag ändå få nästa vecka, vet att några tjejer förstår vad jag menar med det. jag vill ju kunna känna mig trygg i mig själv och kunna gå utan smink om 2 veckor då jag och älsklingen befinner oss i fuerteventura! Jag har snackat lite med ammi och vi bestämmde att hon och anki ska dra med oss ut nån kväll!:D whohoo va kul det ska bli! kan se oss framför mig, Jag och björn har så fruktansvärt roligt tillsammas, och vi har till och med roligare när vi är helt ensamma än när vi är med folk haha kanske för att det flesta hade la tröttnat på oss och våra små fåniga lekar efter ett tag haha Så vi kommer få det underbart där borta! Leka på stranden, gå små promenader och sitta och kolla på solned/upp gången med en cider eller öl i handen, och sen dra ut med ammi och anki nån kväll förstås!:D Vi är la förmodligen lika mentalt störda som dom om jag minns rätt så det kommer bli kalas hahaha Men sanningen är att jag älskar min lilla pojk och vi är väldigt normala bland folk så va inte rädda, detta skulle la inte mamma hålla med om och min syster tycker att björn behandlar mig så som jag förtjänar när han slänger upp mig i luften och lägger mig uppe på en stor soptunna men ändå haha

Nä nu ska jag städa upp mina kläder, slänga i en maskin tvätt och ta ett skönt bubblande bad!


Filmrecension ala Mathilda

Har kollat på filmen nu och den va riktigt rolig faktiskt:) Det är en sånm film man kan se ensam en fredagskväll när man inte orkar gå ut eller är sjuk eller något, riktigt bra!

Filmen handlar om zack (Seth Rogen) och Miri (Elizabeth Banks). Dom har varit kompisar sen barnsben och bor nu tillsammans som enbart vänner. När dom inte har kunnat betala sina räkningar på ett bra tag känner dom att något drastiskt måste göras för att få in pengar till hyran, el och vatten-räkningarna. När Miri fångas på video när hon "dansar" runt i sina farmorstrosor och blir "känd" enligt en bögporrstjärna dom träffade på en klassfest får dom iden att dom ska göra en porrfilm så dom får pengar och kan få igång el och vatten igen. Dom samlar ihop ett gäng killar och tjejer som ska spela i filmerna och där börjar historien....




skulle jag vara för rörlig?

Nu är jag tillbaka från läkaren, han tror det har någonting med muskellederna att göra eller något, att jag är för rörlig?
Jag ska i alla fall träffa en sjukgymnast som ska hjälpa mig med mina onda höfter:)
Nu är jag såå hungrig! Men det finns inget att äta till frukost här hemma, men mamma och stefan ska la åka och handla snart tror jag:) Längtar tills jag får kaffe och skinkmacka! Nu ska jag lägga mig och kolla på Zack and Miri make a porno eller va den nu hette, det va nån ny komedi i alla fall, sen ska jag ta ett skönt bad, men det får bli efter att jag ätit.



Bikinis

Sitter och internetfönstershoppar bikinis:) Även om man inte har några som helst pengar till att köpa en så är det kul att kolla i alla fall:) Dessa skulle sitta fint just nu!


Höftproblem vid 18års ålder

God morgon:) Vaknade för en timma sen ungefär och har klunkat kaffe sen dess för att bli lite piggare, det va omöjligt att somna inatt. Det va varmt ena sekunden men om man öppnade fönstret blev det alldeles för kallt. sicka problem!
I dag har jag läkartid klockan 11 för att kolla mina höfter, har ju haft ont i dom en längre tid nu och vill veta varför, det kan ju va massa orsaker, jag gissar på någon av dessa, 1. Det har något att göra med att jag föddes med höftledsluxation 2. Jag tränade för hårt när jag var yngre och dom har tagit för mycket stryk av gymnastiken. 3. jag har inte druckit mjölk sen 7:an äter heller inte yogurt eller fil eller liknande så får inte i mig några mjölkprodukter, men vi får la se vad det kan bero på, jag är nyfiken i alla fall. Men det känns rätt dumt att ha höftproblem redan vid 18års ålder, vart är världen påväg?! haha
Hade inte tänkt gå till skolan idag för jag har känt mig sjuk sen i lördags men nu när jag vaknade så mådde jag mycket bättre så jag slits lite, ska jag gå till skolan och riskera att bli sjuk på riktigt, eller ska jag stanna hemma och missa en lektion? Jävla lisa och Amanda det är dom som har smittat mig haha, jag försökte få hem dom från skolan så att dom inte skulle smitta mig men jag lyckades inte hehe men men.. bara jag inte är sjuk till resan så är jag glad:)

Pratade med pappa igår, det va jätte längesen. han ringde för att kolla så att jag levde hehe Brukar inte prata i telefon så då kan de ta veckor innan vi hörs av så det va skönt att prata med honom, saknar dom. pappa och amanda alltså:)
Tror jag ska åka och hälsa på dom i helgen, kanske stanna nån natt:)

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och sen ta på mig lite kläder:)



rastlös!

Usch jag är så rastlös! jag sov i nästan en timma när jag kom hem men nu är jag sjukt pigg, men kommer inte på något jag orkar eller vill göra hehe, eller a jag vill packa för resan men det är ju alldeles för tidigt:/ kanske ska jag ta och städa mig garderob och tvätta lite? hmm bör diskuteras haha Nä men får la kolla om det finns något skolrelaterat jag kan göra:)



Helgen...

Tillbaka till bloggen igen efter en bloggfri helg som det alltid blir när jag är med björn hehe
Igår va vi på bio, vi kunde inte boka platser för mitt internet fungerade inte så vi tänkte köpa biljetter när vi kom ner istället men självklart fanns det inte platser på dom filmerna vi ville se så vi fick gå på en som hette pride & glory och om man nu som jag inte är helt inne på polisfilmer så rekomenderar jag den inte hehe nej halleluja för komedier!! Innan bion va vi på bongo och tog några öl. Först va det bara vi där men efter en stund kom moa och cicilia med och sen lovisa och sara m.fl men kort efter drog vi till bion:) Egentligen spelar det inte jätte stor roll om filmen är bra det är så mysigt med bio ändå:)
Idag är jag sjuk så vi har bara myst och spelat buzz men vi va också och åt på olearys innan, jätte gott va det! tack älsklingen!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen ochg kolla på nån dålig film och sen ta ett varmt mysigt bad



Vi flyr kalla sverige!

Nu är det bokat och klart!!! Jag och min älskling drar till Fuerteventura den 9:e wohooo! Gud va underbart det kommer bli, massa sol, bad, drinkar och romantiska promenader längs stranden<3 vi ska till ett ställe som heter Las playitas som är en liten fiskeby med cirka 300invånare och det kommer bli så mysigt! Det som är så bra också är att om man känner för en utekväll med lite fler barer så ligger den större staden bara 4km därifrån så antingen kan man ta en lång skön promenad eller så kan man åka med bussarna som går utanför hotellet så man får lite av båda vädarna om man säger så.
Kolla in va vackert det är med bärgen med, dit ska vi gå hehe

Älskar min underbara man! Det finns ingen bättre;)<3











blyga katt

Har redan slutat för dagen! så skönt! slutade halv 11 idag för vi hade nån slags inspirations dag idag som jag inte behövde gå på:) så nu har jag all tid i världen på mig att vila, fixa mitt rum och duscha för I dag kommer björn hit och busar:)

försökte ta lite kort på min snärtan men hon ville inte haha






"tränat" & "städat"

Nu har jag "tränat" , okej de är inte så allvarligt som det låter, jag försökte träna lite mage rumpa armar men tyckte det va alldeles för tråkigt så jag la av och istället så ligger jag och kollar på vänner haha, min storstädning fresten nlev inte heller av, jag tog bara kläderna från golvet, sängen och min fotölj och la in dom i gaderoben och nu är det städat haha

I morgon kommer Björn! whohoo känns dom att denna veckan har gått väldigt segt, ovanligt segt:S








Nostalgi & Saknad

Hade tänk att lägga upp lite VÄLDIGT försenade bilder från Bulgarien men whataf*ck? när jag fick se bilderna på mig så insåg jag att jag har tre alternativ, 1: raka av mitt mitt ansikte (inte för mig skull utan för andras) 2: gå med i en cirkus, då kan jag ju i alla fall tjäna pengar på det eller 3:plastikoperera mig haha mycket bra alternativ, jag har såklart inte såhär dåligt självförtroende men ärligt dessa bilder ska man inte visa för folk, dom kan ju förlora synen för guds skull!

blir i alla fall lite andra fina bilder från stället:)


Lisa & Julie på planet man skymtar Nicole i bakgrunden också:)



moi



Havet från det lilla tågets synvilkel



Lisa & Nicole



Lisa & Julie ska hoppa/studdsa jag och Nicole gjorde det också!



Lisa & Julie vid poolen




Bortglömd lärare

Hemma från skolan nu, kort dag på torsdagar så jag slutade halv 12 idag:D mycket skönt! Kom fresten på igår att jag helt glömt bort att jag skulle ha mitt tal igår efter skolan haha hade tänkt på det under dagen och försökt ringa amanda för vi skulle ha det tillsammans, som tur va så var det bara vi två som skulle ha och min svenska c lärare då, så det va inget stort, jag fruktar verkligen sånt haha men i alla fall jag hade ju tänkt på det under hela dagen men sen glömde jag bort det och kom på det när jag kommit hem, pinsamt! Men det löste sig, jag kan ha det nån annan dag istället:)

Idag ska jag storstäda mitt rum, fixa bland mina produkter och lyssna på nya metallica skivan, sen ikväll blir det hemma-spa, det är ju torsdag hehe så då ska jag ta ett skönt bad, lägga ansiktsmask och sånt och massa tända ljus på rummet, KANSKE träna också, men det kan jag knappast lova haha



Hur är du funtat?

Något som gör min så förbannad är föräldrar som miss sköter sig när det gäller "föräldraskapet". Idag så jag en mamma som matade sin lilla bäbis med hamburgare, kött, ketchup, gurka hela kittet! Hur är människan funtad? Man ska inte mata bäbisare med sånt, dom är alldeles för små, inte konstigt att det finns barn som tror att dom föds feta, det är säkert föräldrarna som matat dom med hamburgare hela tiden för att dom inte fattar bättre, eller är det för att dom är för lata för att koka välling eller köpa bäbismat? Dum huuvuden säger jag! Det är la allmänt känt att fet mat är farligt? Hur farligt är det då inte att ge det till en bäbis, ska man verkligen börja med sånt i sån tidig ålder? sjukt att en del inte fattar vad dom gör mot deras eget barn!

Jag blev så arg så jag satt och råblängde på mamman haha


försov mig!

Försov mig idag:/ vaknade vid 6 och sju och var jätte utvilad men tyckte att det va för tidigt att gå upp, men sen somnade jag om och vaknade vid 9:S inte bra, tänkte ju va i skolan när mitt hål började men det gick inte så istället börjar jag klockan 11:) Men det är ju skönt med lite sovmorgon.
Idag blir en kort dag, har bara 2 lektioner och efter skolan ska jag ha tal i svenska c men det är bara 4 personer så det är ingen fara:) hehe tänkte också skriva inledningen på datorn idag och kanske ta en promenad ifall det är bra väder, inte så kul att gå om det är slask och regn ju.
Nu ska jag ta och äta lite frukost och kolla på ett avsnitt av vänner:)

Sammanfattning om min kväll:)

Nu har jag och Lisa vart och hälsat på Amanda på hennes jobb, lisa var lite sugen på italienskt så vi drog dit:) Jag dock, fattig som jag är levde på bröd, kola och kaffe och några små mintchoklader:D Huset bjöd hehe det va mycket gott!!
Fick också en öl men var alldeles för mätt för att dricka av den men några klunkar i alla fall hehe Vid 8 drog vi hem igen och sen dess har jag tagit ett skönt bad, provade en ny duschgel från bodyshop som luktade gudomligt, det är verkligen skönt att lägga sig i ett varmt bubblande bad med lite mysig belysning och läsa en bra bok, man behöver göra det ibland för att lugna kroppen:) Sen har jag pratat med min babe och lyssnat på barack obamas installation, gud vilket fint tal han höll! Det påminde lite om Martin Luther Kings tal tycker jag men alla har ju sina åsikter;)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Samantha Who som är en ny serie, jag såg bara halva förra gången så kan se första avsnittet en gång till:) Har även tagit på mig min mysdress och tänt lite ljus så nu är jag redo för min skönhets sömn:) Fick precis ett meddelande av lisa att vi har eget arbete i morgon så jag tänkte åka dit vid 9 så har jag en hel sal för mig själv om det är något som behöver fixas på mitt fat:) Jag har ju hål till klockan 11:D härligt härligt!






jag? en gold digger?:O

jag läste i metro innan att kvinnor som är tillsammans med rika män får fler orgasmer. Att kvinnor föds med en såkallad "gold-digger gen" hahaha Dom skrev att kvinnors njutning har nära koppling till storleken på deras partners....plånbok!
Såhär skriver dom:

 Ökad inkomst hos partnern hade en högst positiv effekt på hur ofta kvinnorna uppgav att de fick orgasm, säger Thomas Pollet vid Newcastle-universitetet till Times Online.

Underlaget för forskningen är en stor kinesisk familjeundersökning där 5 000 personer djupintervjuats om sitt sexliv.

Av de 1 534 kvinnor med fastna partner som deltog uppgav 121 att de alltid fick orgasm under samlag och 408 att de ofta fick det. 721 svarade "ibland" och 243 sällan eller aldrig.

Partnerns pengahög visade sig spela stor roll för hur ofta kvinnan fick orgasm. Till och med större än hur snygg och välbyggd partnern var, något som enligt Times Online har undersökts i amerikanska och tyska studier.

Forskarna drar evolutionsbiologiska slutsatser av sina resultat och antyder att kvinnor har en medfödd "gold-digger"-gen.

– Det skulle kunna främja känslomässiga band med högkvalitativa män eller signalera att kvinnorna är nöjda och inte kommer att söka sig till andra män. Vad orgasmerna säger är "jag är extremt lojal, så du borde investera i mig och mina barn, säger Thomas Pollet.

Den kvinnliga orgasmen är område som många forskare trängt in i. En del av mystiken ligger i att den till skillnad från mannens inte fyller någon funktion för reproduktionen och därför inte någon självklar biologisk funktion.

(text lånad från metro.se)


Det är ju roligt för man har ju läst innan i metro att forskare kommit fram till att män föds med en så kallad "otrohets gen" jag vet inte riktigt om jag ska tro på detta, även om forskare säger det för vägen från mitt hjärta till min partners går ju inte precis genom plånboken.


   

Ett steg framåt

Jag har nu suttit och sökt på olika utbildningar och jag tror jag hittat en högskola där jag ska söka in! Nämligen entrepenörsskolan i leksand, där kan jag gå utbildningar inom expo. Jag har ju gått en expo-kurs och praktiserat som kommunikatör/dekoratör på Åhlens och dom tyckte jag va jätte duktig så jag tror det passar mig perfekt! Där ska jag söka in whohoo men jag ska ändå snacka med syon i morgon men nu ska jag byta om och natta mig jag ska inte ens röra min data, känns som att jag suttit här och sökt ett helt dygn haha

efterstudenten panik

Jag sitter här och försöker hitta resultat på vilka utbildningar man ska ha för att kunna jobba på en tidning, om man nu behöver nån speciell utbildning men hittar verkligen inget! Måste prata med syon i morgon!
Tänk att vakna dagen efter studenten, man är bakis har inget jobb och inga framtidsplaner. Även om man nu får sommarjobb så vad ska man göra efter sommaren? usch nu ska jag ringa björn så han får lugna ner mig haha

Ambitiös som jag är...

Tillbaka efter en lång dag i skolan:) Jag kom dit vid 9 på morgonen men kom in i salen efter halv 10, usch va irriterande det va att man  har kämpat sig dit flera timmar innan man börjar och så är det låst! haha otippat! i alla fall så satte jag på radion och började med mitt projekt. det va så härligt för jag va ju helt själv i salen så de fanns inget som störde mig. jag lyckades göra färdigt ett till fat, detta lite större:D så det ska få torka denna veckan innan jag börjar på ett nytt:)
jag har också¨vart och hämtat min merit förteckning på ecco så nu är det bara att börja söka!!

Nu ska jag kolla lite på vänner och skriva min inledning till projektarbetet, redan skrivit det för hans så de ska bara renskrivas:)

hörs senare;)

Trött tröttare tröttast!

Hejsan! Jag har inte kunnat uppdatera på jätte länge nu:/ i fredags åkte jag ju till Björn så hade ingen chans att uppdatera. Men jag har försökt komma in på bloggen hos honom men de gick inte:( Så fick helt enkelt vänta till jag kom hem:D

Nu är klocjan snart 8 och jag tänkte dra till skolan om en stund, börjar egentligen 1 idag men tänkte jobba på projektet väldigt mycket nu innan lovet:)

Hinner inte skriva så mycket nu men tänkte lägga in lite bilder på mig och trissa, jag ser helt borta ut men trissa är jätte söt hehe

Vi sitter och kollar på film i min säng och tar lite kort, jag va tvungen att distrahera henne
från att bita i min dator haha




Gott med sladd tycker Trissa



Tror hon fick syn på något mer intressant...


För övrigt hade jag tandläkartid idag men receptionisten ringde nu och sa att han va sjuk så det blev flyttat, härligt då kan jag jobba ända till kvart över 1 men projektet idag:D


jag och mina små tankar...

Nu har jag precis skrivit klart en uppgift på engelskan:) hade tänk göra båda två men är nog lite för trött i huvudet för att förstå den andra haha får ta det på lektionen i morgon. I morgon slutar vi 12 i skolan så då tänkte jag stanna kvar i skolan och göra klart det offentliga konst arbets arket så jag kan ta en lugn kväll i morgon. Inga läxor inget pluggande bara måla naglarna ta ett skönt bad ch prova nån av mina nya produkter, eller varför inte flera;) För på fredag så åker jag ju till dalarna och då vill jag vara utvilad. Det ska bli massa mys men vi ska också åka och fira Björns pappa som fyller hela 47år! grattis honom han fyller inte förrän på söndag men vi ska fira honom på fredag och jag förstod rätt:) hoppas björn hittar en bra present till honom. Jag funderar på om jag ska ha en kaffe fri dag i morgon men nu när jag skriver det så kom jag på en annan ide, att ha en hel helg utan kaffe, eller kanske bara 1 eller 2 koppar på morgonen så man vaknar till ordentligt!
Jag fick en fix ide innan idag att jag skulle ha en månad då jag koncentrerar mig på 4 olika saker alltså en vecka för varje sak. Exempel en vecka kanske jag koncentrarar mig på att träna, en annan plugga (det ska man ju göra varje vecka) men jag menar alltså riktigt ordentligt ta tag och göra klart en massa som kommer upp och så vidare jag tror ni förstår vad jag menar. Förstår ni hur mycket man skulle få gjort då? Och sista veckan i månaden kan man ta hand om sig själv extra mycket. massa SPA, och omvårdnad hela veckan som en belöning för att man vart så duktig typ.
Nu har jag ju en nyttig vecka, detta betyder fortfarande inte att jag slutar med kaffe eller nikotin, värdet är tråkigt nog för att göra en på kasst humör. men jag menar jag har inte ätit godis eller något onyttigt.När den riktiga nyttigveckan kommer så blir det inget godis, bara en kopp kaffe om dagen, inget vitt bröd och absolut ingen fet mat. Nu känner jag mig lika uppsvälld som en bommuls-tuss i vatten så kanske skulle börja med detta redan nu, eller med närmare eftertanke nej...;)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på en film och hoppas på att somna riktigt tidigt inatt:D



Produktiva tilda är i farten!

Shit va jag har vart produktiv idag!
gick upp halv sju och duschade, eller a först drack jag kaffe och busade lite med trissa, kunde inte slita men från henne:)
kom till skolan vid halv 9 och började med mitt fat i projektarbetet:) Vet inte om det funkar med den ställningen men det märker jag la om ett par dagar. Sen upptäckte jag att jag hade hål från halv tio till kvart i 1 så då började jag skriva på min inledning till Projektarbetet, den hade jag glömt:S Jag skrev på den under hela min och emmelies fika paus på clara's också, två kommar kaffe senare var jag mycket piggare i huvudet och skrev klart den! Nu ska den bara renskrivas på datorn.
Sen hade vi arl (arbetsmiljö & Säkerhet) där jag hade min presentation om att vara behandlingsassistent. Tror många tyckte det va mycket intressant för månmga ställde frågor och så vidare, det va kul:D

Sen har jag bara gullat med Trissa sen jag kom hem haha och nu är det la dags för städning, kan inte plugga när det ser ut som skit på mitt rum:/


En nyfiken Trissa.




Buzzers;)

Okej Lisa och Amanda kom hit inann i alla fall och vi spelade BUZZ!
jag vann en gång och Lisa en gång, Amanda hon stod som förlorare båda gångerna haha
Innan dess så skrev jag en kort sammanfattning om Eva Bengtsson som är en keramiker inom den moderna keramiken, mycket intressant, eller kanske inte...
Fick också reda på att lilla Trissa ska va här ända till fredag! whohoo der förgyller min vecka, älskar att ha henne här hon är helt bedårande hehe

I morgon har vi Projektarbete och jag hoppas verkligen att jag kan komma igång med mitt fat då, rätt frustrerande att inte ha en susning om hur man gör, man kan jobba i timmar och sen stöter man på ett problem som gör att man måste börja om.
Men nu har jag ju i alla fall ett fat jag kan ha som ställning, blir nog mycket lättare då:)

Nu ska jag ännu en kväll försöka somna i tid:)

Fresten det visade sig att jag redan hade den boken jag köpte idag hemma haha lyckat!





En bra start...

Fy fattar ni att jag va trött idag eller, jag har gått runt som en zombie.
Idag skulle egentligen jag amanda och lisa spela BUZZ hemma hos mig men jag har så mycket jag tänkte börja med idag, redovisningar och sånt som ska va klart denna veckan, sen va jag så trött med så hade kanske inte vart världens roligaste sällskap haha
Men vi va i alla fall och småshoppade lite idag efter skolan.
Block, pennor, ett stort fat till Projektarbetet, en bok som ska få mig att somna och lite smycken inhandlades:)
Det var rea på smycken så fick allt under 100-lappen! Det är skapligt;)

Boken heter "Inte han" och är en Chick-lit bok av Sheila O'flanagan. jag verkligen älskar chick-lit böcker och jag behöver läsa någonting på kvällen om jag inte kan somna så det va ju perfekt.
Köpte den på myrorna för 15spänn samtidigt som jag köpte fatet, fatet va rätt fint synd att det kommer bli förstörd i morgon:/ Men det va det enda dom hade som skulle kunna funka som ställning för mitt eget fat jag ska göra:)

Jag måste säga att det har börjat bra denna nyttig vecka!
Hur trött, grinig och godis sugen jag än har vart idag så har jag låtit bli.
Bättra att hålla ut ett par timmar tills man kommer hem och kan äta sig mätt på mat istället:)


Nu ska jag ta en kopp kaffe, städa lite på mitt rum, tända lite doftljus och sen börjar pluggandet!!
Kanske myser lite med trissa som är här på besök lite innan också;)









Klockan tickar, tick tack,...

klockan har passerat 02:00 och jag ligger helt klarvaken i min säng.
vad jag än gör så kan jag inte somna.
jag har försökt läsa, äta, dricka vatten, stänga av och släcka allt et.c. men inget funkar.
hjärtat börjar bara klappa fortare och fortare och höfre och högre och till slut är det det enda jag kan tänka på, så då måste jag sätta på ett serieavsnitt på datan igen och kolla för att sluta koncetrera mig på mitt dunkande hjärta.
Hur ska jag orka skolan i morgon?
snart är klockan halv 3 och jag är inte ens i närheten av trött, jag skulle hellre gå ut och springa än sova nu!
Vet inte alls hur jag ska göra för att somna. En del brukar ju dricka varm mjölk men jag varken äter eller dricker mjölkprodukter så det går ju inte, jag provade med vatten istället men icke.
Så nu ligger jag och funderar på vad mer jag kan göra, tyvärr så har jag inget att plugga på här hemma men hade jag haft det hade jag kunnat börja med det bara för att ha något att göra som kanske tröttar ut mig lite:)
Hade björn vart här hade han fått klia mig på ryggen eller massera mig, jag blir så avslappnad då så jag kan somna på studs haha

Nu ligger jag och bläddrar igenom mina bilder:)



Två bilder på mig som jag gjorde om i något program haha





Bild från 9:an vi hade någon slags vecka då vi skulle va utklädda
haha roliga tider det.
Jag fick träffa Petra varje dag och mina boobies va större:P



Vet inte riktigt vilken sommar detta va men rödhårig va jag
i alla fall haha
'


En söt bild som Amanda & Petra tog
när dom saknade mig en dag hehe<3



Jaha va ska man göra nu då, bara sitta här och invänta morgonen tro?
Inte kan man ringa och tortera någon heller, det är alldeles för sent men snart kan jag ju
ringa björn, har börjar ju jobba snart haha
Detta är ju sorgligt!!
jag måste sova, NU!

Sömnlös in Jönköping

jag kan verkligen inte somna, jag trodde jag skulle somna direkt innan för jag kunde knaoot hålla ögonen öppna, men icke!
jag vilade en liten syund och nu är jag pigg som fasen igen, jag skulle vilja gå upp och börja göra i ordning mig för morgondagen.
Det är ju så frustrerande för jag vet att nära jag vaknar i morgon så kommer jag va såå trött, men jag kan verkligen inte somna, jag behöver min nalle här så jag kan gosa ner mig:(

nu ska jag gå ut och ta en natt cig som kanske kan lugna ner mig, skulle inte tro det men man kan ju alltid hoppas, sem får jag la sätta på ännu ett vänner avsnitt släcka lampan och prova sova en gång till:)

I've had a bad day...

Nu är det dags för lilla tilda att nana!
jag har haft en sån dålig dag idag, det måste va vädret för de har vart så ända sen jag satte foten utanför dörren.
man känner sig nere och trött och inte alls pratglad, björn kände inte ens igen mig haha
När jag i ett drastiskt försök att pigga upp dagen i skolan skulle gå och köpa kaffe för mina sista små slantar (hade helt glömt av att de va mina busspengar:P) så självklart är det något fel på kaffeautomaten, troligtvis va det sista muggen för den åkte inte ner helt så mitt kaffe rann istället ner i vasken:( Så jag fick pilla ut den söndriga muggen och köpa nytt kaffe, men när muggen va fylld så rann det bara ut ur springan som så fint sträckte sig ner över halva muggen haha så hanna fick springa och hämta muggar från närmsta toa som jag skulle sätta min kaffemugg i men då va ju muggarna alldeles för små så dom gick bara över halva min mugg, fint fint.



men i alla fall jag tror jag behöver lite solterapi så i morgon ska jag nog sola, men denna gång inte mer än 10 minuter, vill inte bränna mig igen ju:S


Nu har jag bunkrat upp med ett glas apelsinjuice och en skinkmacka, nybakt italiensk bröd med sallad och kokt skinka:D yummi yummi
I dag är ju sista dagen innan jag blir mer nyttig, då blir det inget mer kvällsätande så man får ju passa på för i morgon börjar resten av mitt liv (läs:denna vecka)

Natti Nattii<3

En ny Mathilda!

Okej jag snackade med Björn innan och han sa att jag skulle plugga (läs: göra något vättigt)
och ja, jag håller med det bode jag göra och jag vet att jag har mycket jag ska göra men jag kunde inte komma på något konkret jag kunde börja på så jag satte mig ner och gjorde en liten lisa (haha) och detta kom jag fram till, den kommer med all säkerhet byggas på under dagarna haha


Privat:
  • Godisförbud! - jag äter alldeles för mycket godis och man känner sig fetare och fetare, även om det inte syns så känns det, man känner sig helt enkelt osund.
  • Tvätta bort smiket varje dag! - något jag är duktig på i perioder, men sen kommer en kväll då man inte orkar och sen har man helt plötsligt kommit i obalans och aldrig orkar!
  • Hålla det städat! - Något jag inte heller håller en bra standard i haha, jag städar men sen händer något, jag tar en dusch eller byter om och sen ligger det kläder, smink och grejer överallt igen.
  • Ta minst 3 lååånga promenader i veckan! - eftersom jag inte är så värst hurtig av mig så gillar jag inte att springa, speciellt inte när det är kallt ute, därimot så är det otroligt skönt, avkopplande och underbart att springa på sommaren.
Skolan:

  • Göra klart press.arket i Offentlig konst och lämna in Måndag nästa vecka!
  • Lämna in Bal-blanketten - inte allt för kul om man glömmer och sen inte kan gå!
  • Börja på min manga redovisning i Konst & kultur histori - vi har ju haft ett antal veckor på oss men eftersom jag inte har någon inloggning i skolan så har det vart torrt på den fronten men det ska ändras NU!
  • Köpa ett stort fat i någon second hand butik till mitt projektarbete - jag började ju med mitt fat innan julavslutingen men det förr ihop, det va ju ingen som hade sagt att man behövde nån ställning.
så det har vi det!
Tror ni jag klarar det? Jag tror jag klarar en vecka sen har jag helt enkelt glömt allt haha


I Give Up!

Nu har jag verkligen försökt få till bloggen så som jag vill ha den men det går inte:( Man får liksom ta det steg för steg och ordna en sak i taget för annars faller allt!
Men nu är jag nöjd med den gråa bakgrunden i alla fall haha, det är ju en bra början, får ta resten sen.

Jo jag fick min mobilräkning innan och herregud va glad jag blev! jag har blivit så duktig på sistone så mina räkningar ligger under 200 kronor nu!! det är helt otroligt ju!

sen har jag hittat min almanacka och skrivit in viktiga datum och sånt, det kommer ju fler så den får jag inte glömma att ta med mig varje dag till skolan gör jag inte det står man där dagen före provet och undrar varför ingen har sagt att vi har prov:P haha

jag ska även försöka komma ihåg att fråga björn om hans uppgifter så jag kan lämna in Bal-blanketten:D herregud, det närmar sig nu haha innan hade jag världens ångest inför balen men nu ser jag fram emot det otroligt mycket, vi kommer va så vackra!

Nu ska jag ta och plocka upp på mitt rum och spela lite Buzz med Hubbe:D (Om man nu inte är för cool för att hänge med hans mindre coola storasyster som sitter och spelar tv spel som besatt vid 18års ålder)

Eller jag tar tillbaka det kolla va cool jag kan vara hahaha



Hemma igen, 090112

Nu är jag hemma och försöker fixa lite med bloggen men jag tror jag är för trött för det för allt blir bara fel ju:S
idag har vart en låååång dag, jag slutade vid halv 4 men hade inga lösa pengar till bussen hem och mobilen hade dött så jag gick till lisas och emmelies lektion istället och satt där och läste Elle i en och en halv timma!
sen åkte jag och lisa hem och nu sitter jag här, har bara käkat lite och nu är klockan redan halv 7!
varför?! jag är supertrött och vill bara sova men lägger jag mig nu så kommer jag med all säkerhet vakna ikväll och inte kunna somna om:S

jag ska hälla upp en kopp kaffe och ringa min honey så kanske jag får inspiration till att städa haha



Jag vill ha sommar och sol nu!
Detta vädret sänker mitt humör!


i skolan...

Är i skolan nu och kollar balklänningar med tjejerna hehe jag har ju redan min som jag totalt älskar men dom andra har ju inte det:) så jag tippsade om ideskrädderiet där jag köpte min:)

Amanda hjälpte mig även med headern eller a hon förklarade vad det va som va fel så nu vet jag:, hon kunde hjälpa mig dmed det ikväll så det blir fixat vill verklogen ha den bilden som emmelie gjorde åt mig ju!
jaha nu börjar vi snart, får la dra mig tillbaka då...

Måndag

Morrn' morrn':) vaknade vid 10 idag och har tagit en lång dusch och två koppar kaffe nu:) mumsigt
men det konstiga när man har sovmorgon är att man blir så mycket segare, man har 3 timmar på sig men missar ändå bussen:S det är märkligt haha nu är klockan snart 12 och det enda jag ska göra innan bussen är att äta frukost annars kommer jag stupa i skolan, har ingen lunch där idag för jag börjar kvart över 1:D vilket är väldigt trevligt i sig hehe
nu är även biljetterna till björn bokade, tack älskling! jag trodde jag hade pengar till biljetter men när jag gick in på kontot fattades det x-antal hundra:S whoops!

nej men nu är det nog dags att äta!










rubriker borta!

shit nu har jag pillat och hållt på så mycket så alla rubriker försvunnit:S va ska jag göra nu då?

okej jag råkade ta bort något och nu är rubrikerna tillbaka igen, mycket underligt men men..
emmelie hade gjort en jätte grym header till mig så snäll som hon är men tror ni jag får dit den? NEJ självklart inte, det är omöjligt, jag fick dit den som bakgrund bland inläggen men inget annat, kanske är för trött nu, får fixa mer med bloggen i morgon nu måste jag verkligen nana haha
god natt på er och tack så mycket emmelie! du är guld värd!

så här fin är den men jag får inte in den:(


HJÄLP MIG!

Jag blir galen på min blogg! jag vill ändra och få upp bilder och ändra bakgrund och sånt men det är ju helt omöjligt! HJÄLP!
hur gör man?

min helg och sånt

Då va det söndag...igen.
och skolan börjar på riktigt, men de känns som att jag inte har någon kontroll ingen ordning liksom, men bara jag hittar mina block pennor och almenacka eller almanacka eller hur de nu stavas så ska det nog lösa sig. Måste komma ihåg att skriva upp mog och min prins till balen med, det får man ju inte glömma men trodde att dom skulle dela ut det i klassen men det va ju veckor sen dom kom ut, kanske va jag inte där då..nå väl jag kommer ikapp mdet lovar jag:) Året började ju super i alla fall, jag är kär som tusan och har världens underbaraste vänner sen tar jag studenten snart och allt!! Gud va fort allt har gått, det känns som att vi hade sommarlov nyss ju, gaaasch:S
längtar tillbaka till bulgarien nu med, har tänkt på det massa på sistone och man blir ju så glad, jag har aldrig haft så roligt!
En hel vecka med tre underbara tjejer och så träffar jag min framtida pojk sicket flyt alltså!

Idag åkte björn med, uscha! kommer sakna honom, vi har underbart kul tillsammans, igår åkte jag amanda och björn och bowlade på kvällen, och drack lite öl och träffade lisa och stina det va skitkul, jag älskar bowling men jag suger verkligen på det haha men björn ska få lära mig ungen är ju GRYM!! sen ser han så snygg ut med där han står och kastar iväg klotet, grrr hehe

vad har jag mer gjord denna helg? hmm...jo! spelat jätte mycket Buzz! så roligt är det ju, det började bra, jag vann varje gång men sen tog det en vändning och björn började vinna VARENDA gång! hur kunde detta ske, jag trodde jag hade turen med mig ju, men ni vet ju vad man brukar säga, "otur i spel tur i kärlek" vet dock inte hur detta funkar för björn i och med att han har all världens tur i spel haha

vad ska jag hitta på idag då? jo jag är supersugen på att träna men det är fortfarande inte ut och springa väder för mathilda och jag är heller inte jätte sugen på yoga. Men så läste jag mitt horoskop och där stod det att "jag lyckas med hemma mysandet" så då är det ju bara att krypa ner i sängen, sätta på en bra film och frossa i choklad som min lillebror fick springa och köpa till mig, snäll som han är hehe:) så det ska jag göra nu!


Sommarkänslor!


Nicole i väntan på mat i Bulgarien:)


Lisa gjorde till sig i poolen;) hoppas
hon inte dödar mig för att jag lägger
upp denna bilden hehe


Petra i Göteborg, jag amanda och petra
åker alltid dit på sommrarna och sitter på trappan vid teatern;)


Jag på mammas & Stefans bröllop "the afterparty"


i skolan

Sitter i skolan nu och har haft lektion i glas och keramik:) Men nu är jag färdig och har glaserat min fina lilla vas haha!
Egentligen ser den förjävlig ut, det kan vi nog alla konstatera;)
Men i alla fall, funderar på ifall jag ska ringa och väcka min lilla pojke som säkert fortfarande ligger och nanar i min säng, eller kanske man ska dra hem och överraska honom, hmm... det återstår att se.
Nu har jag ju hål till klockan 1 så det är ju några timmar, whohoo!
Det är ju inte kul att va ensam i skolan tills dess, inte alls, nej nej.
Klockan 1 har jag en till praktisk lektion, det älskar jag med fredagar:D och då är det Bild och form fördjupning, jag minns inte alls vad vi ska göra nu, tror vi avslutade förra grejen innan jul så det ska bli spännande:)
nej men nu ringer jag modern min och kollar om hon vill hämta upp mig:)

Nu är den köpt!:D

Idag va jag och köpte balklänning!! Jag mamma och björn åkte direkt efter skolan till växjö för att kolla urvalet där.
Jag provade massor men det fanns bara en i min storlek, vafan är alla storlekar?!
vi alla fastnade i alla fall för en klänning av designern Alvina Valenta jätte in va den på:) och den beräknas va färdig innan 1 maj insydd och allt!:)



Gaaaah....

Då va det dags för skola igen, shit jag är en zombie! jag vill krypa ner hos min älskling igen som ligger och sussar sött i min säng, usch! Han är så gullig, han har t.o.m på sig en av mina såna man har över ögonen när man ska sova, för icka kan han somna i ljuset haha men vadå jag kan ju knappast göra i orning mig i mörkret, men egentligen  spelar la det ingen roll om jag gör i ordning mig, jag måste jju ändå duscha så jag ser ut som ett fågelbo i håret! Jag vill tillbaka till den varma gosiga sängen, nyduschad och fräsch ju! Men slutar relativt tidigt idag så jag ska väl inte klaga.
Idag så ska jag ju prova ännu en balklänning:)
Puss på dig gubben<3


mys pys!

Idag va jag och kollade balklänning, men de finns nästan inga i min storlek ju:( men jag provade en insydd 34 för att se om själva designen passade mig och ja de gjorde den så nu behöver jag inte oroa mig för det:) annars kan det ju va så att man ser en klänning i huvudet och man vill verkligen ha en sån men sen när man provar så ser det rent förjävligt ut, men det gjorde det inte nu tack och lov:D men i mån ska jag mamma och björn ta en tripp till växjö och kolla klänning där i en liten butik:)

jag har även vart och köpt en sån velour dräckt i lila som jag ville ha, har inte kunnat sluta tänka på den så idag tog jag tag i det och köpte en hehe:) mysiigt värre;)
Den är såå skön också!


Trippel-Tilda:)

God förmiddag:)
Idag gick jag upp super tidigt! jag tror klockan va 7 eller något när mamma kom in och tände lampan, de va rätt mysigt faktiskt att vakna så tidigt:)
så nu har jag hunnit ringa både tandläkaren och vård centralen:D och jag är färdig för att trippa på stan!
känns gött;) men ska la ta och röja upp på mitt rum först, de ser inte bra ut alls, massa saker överallt.
men så blir de när man rensar garderoben! jag slängde linnen och bh:ar igår och en och annan tröja, har man inte använt det på flera år så finns ingen anledning att spara det heller:)

mina ögonfransar har en bra dag idag haha


choklad!

Mums! jag har precis fläskat i mig en stor bit choklad-tryffel tårta:) gudars va gott det va!
Den som uppfann chokladen  vill jag tacka!


I miss my babe!

I morgon kommer min plutt hit!:) saknar honom ju, tråkigt att inte kunna få tag på ungen nu när han är ute till havs haha
I morgon ska jag gå lite på stan och så måste jag komma ihåg att ringa läkaren för mina höfter som gör så ont, innan va det bara ena höften men nu är det båda:S konstigt, jag har haft ont konstant (nästan) sen i lördags så det är dags att kolla upp det nu, det har ju gjort ont hur länge som helst:/ sen ska jag ringa T-läkaren igen för dom fick tydligen inte mitt mail där jag skrev att jag inte  kunde komma till min tid, dumt att man inte kan avboka, det va bara en telefonsvare som sa att det va stängt typ, jag tänker INTE betala för det då haha sen ska jag ringa till ett ställe där dom säljer bal-klänningar och kolla om dom har öppet så man kan prova:) ska bli så kul, nu ser jag fram emot det riktigt mycket faktiskt, innan var det bara en börda hehe

vill hinna köpa underkländer och en velour dräckt med, vet inte om dom har en sån jag vill ha nånstans men det är ju alltid kul att gå runt och kika i alla fall, har alltid velat ha en:D

I morgon ska Mathilda hör och häpna...LAGA MAT med! haha hur ska detta sluta, jag är inte den bästa på det kan jag säga, jag har ju inte tänkt säga något till björn heller för det kan han ju konstatera att jag inte kan. jag har misslyckats med varenda maträtt jag lagat hos han FÖTUTOM potatis köttbullar och min egna gräddsås:) det va smaskens faktiskt:)

Nu ska jag tvätta ännu en tvätt och sen städa min garderob, då kanske smärtan i magen försvinner, den ska ju göra det när man håller igång:)


saknar dig hjärtat



Utgång och Mormor;)

Så igår kväll blev de utgång!
jag satt i myskläderna och löste korsord (som vanligt) när amanda, lisa julie bettan och lollo ville att jag skulle hänga med ut. och ja...varför inte? jag fixade till mig på 20minuter för jag ville komma dit så fort som möjligt men när jag va färdig så missade jag bussen med en minut bara och fick vänta en halvtimma:( surt men men... först gick vi till ladan julie och amanda ville dricka lite billig öl innan hehe vi tog också två lakritsshottar var:) mmmm...mums!
sen vid halv 12 drog vi till 8 glas, dom tog vin och öl men jag var lite annorlunda och tog en cider:) efter det gick vi till centrum, vart annars haha de va ju mest folk där, så en till cider och lite snack senare så va klockan 2 och allt stängde:( men de va så kul att träffa dom igen!:D saknat dom som fan!:D

tidigare denna kväll hade jag suttit i vad som kändes timmar och fixat till bland mina smycken, trasslat upp alla halsband och hängt armbanden på ett ställe osv mycket nöjd blev jag men inte längre haha nu ska de ändras, måste köpa nån slags smyckes hängare eller något, så tråkigt att alla smycken går sönder för att dom ligger huller om buller över allt.

de blev inte så många lyckade kort igår heller, inte från mig i alla fall, dom flesta va suddiga och mörka men men...

idag har vi vart i kinna och firat lilla mummi med:) Grattis Mummi!! gott med pannkakor och kaffe:)






balklänningsletande!

Åh va jag saknar Björn redan!
Åkte igår men jag har ju blivit van vid att ha han nära mig nu:/ men nu ska han till tallin Guys night out eller något:) Får hoppas att han får kul och festar arslet av sig haha Jag har vart på stan idag och tänkte kolla balklänning och prova om det fanns någon med den design eller passform jag ville ha men icke! Det va stängt men nu har jag hittat en sida på internet där det fanns underbara klänningar:D ska kolla in de på torsdag tänkte jag, då min nalle är här! han ska ju gå med mig;) men han ska också gå med sin syster Martina så får hoppas att inte dagarna krockar:S

Så i morgon tänkte jag ta en tripp på stan och köpa underkläder, det behövs! jag har absolut ingen Bh som passar längre, vart försvinner allt och varför?! haha Så hät ska de inte snålas!
sen onsdag blir de koll på balklänning igen och dår kommer björn!
får la se om vi hittar på något då:) skola på torsdag med ju:/ usch! är inte redo för det! kommer la inte komma upp ur sängen ändå, jag måste be mamma att tvinga bort mig från honom! slutar ju 12 och då har jag i vanliga fall inte ens vaknat så det känns rätt drygt men men snart tar man ju ändå studenten! whohoo!

I helgen blir det även disco/öl bowling! det ska bli riktigt kul, jag och björn i ett lag (jag vill ju vinna) och sen två andra i ett lag,
får se om amanda och nicolsan vill va med amanda har ju inte kollat än hehe:)
och kanske bio sen med, vem vet när vi ses igen:)

nu ska jag städa upp på mitt rum och röja i min gaderob! Måste rensa bort sånt jag aldig använt och aldrig kommer att använda heller:)




hallelåja!

Guess who's back?!:D ja det är jag det!
jag har inte bloggat något detta lovet känns det som, har ju vart hos min älskling mesta dels och då har tiden gått så fort, för fort så jag har helt enkelt glömt och sen inte orkat upp ur hans underbara soffa för att just blogga haha men nu är jag här och ska uppdatera er:) men inte nu, nu är jag trött, men hemma i alla fall, jag ska mysa med min syster och kolla alla andras bloggar jag läser, sen kolla mailen jag har inte gjort något av detta på hur länge som helst så det känns som att det är dags:)
men som sagt uppdaterar om några timmar när jag vaknar igen hehe:)



RSS 2.0