Vuxenliv

Ja vad kan jag säga. Det har vart mycket jobb, men mycket roligt jobb! Det är tyvär över nu, det var ju bara över dreamhack men riktigt kul var det! Nu befinner jag mig i dalarna, dock utan pojkvän:( Han kommer inte än på några dagar, tyvärr. Men idag har jag sysselsatt mig med min syster:) Jag lagade bland annat mat till oss och så kollade vi på ung och bortskämd. Man känner sig riktigt duktig då när man själv spenderat dagen med att diska rent allt, gjort middag och nu bakar jag bröd:) Förhoppningsvis lyckas jag hehe men vi får väl se. Till middag blev det kyckling och kroketter och vitlöksbröd, yummie! I morgon blir det korvstroganoff, vad kan jag säga jag älskar det;)

Kolla in mina nya älsklingar! Jag menar såklart tossingarna på mina fossingar! Älskar rosetterna på sidorna!



Taggad

God morgon! Nu är jag gjort i ordning mig och fått i mig en normal människas dagliga dos av kaffe! Så nu sitter jag och njuter av min berroca performance. Jag är taggad inför dagen. Det kommer bli jätte roligt och framförallt mycket liv och människor. Hoppas man ser någon man känner. Kommer inte hem försen i natt så detta är nog sista inlägget idag.

Dom är också taggade

Dreamhack

Kom precis hem. Har vart uppe på Elmia där jag ska jobba på Dreamhack i år. Jag ska jobba för Posten för deras riktigt vykort. Det går till så enkelt att jag tar en bild, du får skriva en hälsning och nästa dag kommer bilden jag tog fram som ett vykort till mottagaren. Det kommer även vara lite roliga tävlingar och grejer så det kommer bli jätte roligt.

För er som inte vet vad Dreamhack är så är det i alla fall världens största lanfestival. Det är ca. 10.000 - 15.000 lanare varje år och festivalen pågår i 4 dagar. Det kommer även vara konserter där och massa annat roligt. Folk går seriöst på bio i andra länder för att se festivalen live. Det tycker jag är lite häftigt faktiskt och det är folk från 40 olika kontinenter. Så i morgon sätter det igång!!




Längtan till framtiden

God eftermiddag!
Nu har jag precis avslutad en pedikyr behandling. Det är så roligt när man gör en behandling som ger så stor skillnad direkt. Jag älskar verkligen mitt framtida yrke! Kan man säga så. Jag har ju inte riktigt börjat jobba med det än men det kommer och jag längtar. Jag är så glad att jag tog klivet att följa mina drömmar direkt efter gymnasiet. Visst har det vart ett tufft år ekonomiskt men jag vet att jag kommer kolla tillbaka på denna tiden sen och tänka att det var bara en liten droppe i havet. Ett år av elände är ingenting om själva målet är allt. Det är det jag älskar! Jag älskar allt som har med skönhet att göra och jag älskar att göra andra nöjda och glada. Och det är ju precis det kunden ska känna efter och under en behandling. Att dom blir omhändertagna. Jag tar det som bra kritik om en kund somnar på massagebänken. Det betyder ju att hon/han verkligen kunde slappna av och trivas och lita på mig som terapeut. Vilket är väldigt viktigt. Jag är inte orolig över min framtid längre. Det är nuet som oroar mig mest. Men framtiden längtar jag till. Jag vet att jag inte kommer ha ett jobb där jag släpar mig upp på morgonen, med en klump i magen och försöker hitta på ännu en ursäkt till att vara hemma. Bara en dag till. Jag kommer jobba med min stora hobby eller min stora dröm kan jag med rak rygg faktiskt påstå.

Det kan ta veckor, månader eller till och med år innan jag nått till mitt riktiga mål. Men jag är på väg



Vad fan är problemet?

Jag har försökt lägga upp inlägg hela dagen men det verkar aldrig funka. Sen 17:00 idag har jag försökt posta inlägg men dom kommer aldrig upp. Jag har även försökt använda tidsknappen men inte heller det fungerar.

vad är problemet?


ett snabbt inlägg på pausen

Ja det va ett tag sen jag skrev. Anledningen är väl att jag inte gjort så mycket mer än att plugga. Jo i lördags fick jag nog av studierna så med lite hjälp drog jag ut till torpa för att fira Bettans födelsedag och sen ut på krogen:) Jävlar ma mycket folk det var där, det va inte ens löning och man hade knappt plats att röra sig en cm.

Jaja nu ska jag fortsätta studera, idag står naglar på schemat:)


Sliver

 

kvällens



Aromaterapi

Igår gick dagen väldigt fort. Jag började dagen med att gå på A6 och stan med Lisa, hon shoppade en del men jag hade väldigt svårt för att bestämma mig, kräsen som jag är haha La undan 3 tröjor till idag så jag kunde sova på saken:) Jag gjorde även en helkroppsmassage med aroma olja på mamma på kvällen vilket var mycket uppskattat. Tyvärr så gick armstödet sönder men eftersom jag har garanti så kan jag få en ny,hoppas jag. Dom får ju säkert beställa hem så det kanske tar ett tag men det får gå:)

Nu ska jag upp till A6 och lämna tillbaka tröjan jag köpte igår, den satt inte alls som jag tänkte mig:( osis osis

Internet fungerade inte när jag skulle lägga upp så nu har jag hunnit gå på A6 och lämnat tillbaka tröjan och köpt lite smått bland annat sminkborttagning, strumpbyxor och hårprodukter:) ska snart tillbaka till stan med mamma och kolla tröjorna jag la undan igår, är jag lika kär i alla idag? Tror det blir den blommiga tröjan från New yorker, den önskade jag att jag hade när jag skulle klä mig i morses:)








Work what ya mama gave ya

PHUU!! Nu har jag kört ett litet träningspass och tagit mig ett skönt avslappnande bad. Så här ligger jag och myser för mig själv med tända ljus och ett rent och fräscht yttre. Ska snart prata med min älskling:)


 

 

GOD NATT



Form och färg

God eftermiddag! Idag har såklart studier stått på schemat, men även en tripp till city gross för att kolla vad de hade att erbjuda. Billigt smink!! Snart ska jag göra en ansiktsbehandling på mamma och färga och form av hennes bryn, som hon har längtat haha Har även bokat tid på gymmet ikväll så efter det väntar ett lugnt och skönt bad innan kvällssamtalet med min älskling:)


Mamma försöker att inte skratta när jag tar kort haha


Ansiktsbehandling

Nu sitter jag här i sängen igen och väntar på älsklings samtal, är det konstigt att det pirrar i kroppen? Vi har ju trots allt vart tillsammans i över 2 år nu och jag sitter som på nålar haha

Idag har Lisa vart här och fått lite behandlingar bland annat har jag vaxat hennes bryn och mouche (stavning?) samt färgat brynen, nopprat och gjort en liten ansiktsbehandling med rengöring, mask och varma handdukar sen en handmassage och handinpackning när masken skulle verka:) Har testat några av mina nya produkter och fick positiv respons från henne. Sen har jag hunnit plugga lite mer men får se om något nytt har fastnat i morgon när mamma förhör mig.

Nu ska jag smälla i mig ytterligare lite godis, det är ju trots allt tisdag;) Nej i morgon blir det att boka tid på gymmet, vill ju att björn ska känna igen mig när han kommer hem haha







Livet är till för att avnjutas...imellanåt

En riktig livsnjutare, det är snärtan det, min katt alltså. Hon strosar runt här lugnt och stilla, sätter sig med nosen mot solen i timmar och bara tar in värmen den ger. Men jag har precis städat i ordning mitt rum och ska dammsuga och damma så fort jag tryckt i mig mina äggmackor snabbare än jag hunnit blinka haha I eftermiddag blir det lite spa-fix. Min kompis Lisa kommer hit så ska jag fixa hennes bryn, hon blev mycket nöjd förra gången så hon får fortsätta gå hos mig. Men innan det ska jag hinna med och sätta min nos i studieböckerna och försöka trycka in allt som står om lymfsystemets samverkan med immunförsvaret samt ämnesomsättningen och dess alla "bolismer". ja ni förstår...


Måndag 15-11-2010

Nu sitter jag här i sängen och kollar på kvinnors hemliga liv och väntar på att min älskling ska ringa och säga god natt till mig via skype. Nu är han framme i Frankrike några timmar sent haha han ringde mig runt 12 och sa att han var framme och att flyget bara tagit en kvart, naiv som jag är trodde jag honom och blev glad för hans skull att han inte behövs sitta och trängas haha självklart drev han med mig och tyckte att det var jätte roligt. Planet var ju bara försenat och skulle gå halv 1. Jag drog lite i mina kontakter för att han drev med mig så jag bad piloten flyga några timmar senare istället;) haha nejdå jag skojar bara...eller?

Idag har jag i alla fall vart på stan och kollat in några nya butiker bl.a. MONKI!! i'm in love! Fikade också med amandorna och tog en sväng förbi apoteket och bokhandeln för nytt kollegeblock. Plugg har det också blivit tills mamma sa STOPP, nu måste du vila hjärnan haha Sen flyr hon till jobbet i morgon bara för att hon inte vill förhöra mig.

Nej nu ska jag bädda ner mig och sätta på mitt hedset haha Fattas bara några burkar jolt cola och neddragna persienner;)

mmm...morotskaka


Mitt hjärta åker...

i morgon och kommer vara borta i 3 veckor. Han åker ju till frankrike och jag kommer sakna honom så. Vi har ordnat så vi kan prata via skype nu förhoppningsvis om han har internet på hotellet. kanske spela spel på lördagskvällarna;) Men mina känslor går verkligen i vågor. Jag försöker att inte tänka på hur mycket jag längtar efter honom men det kommer som ett slag i magen och all luft försvinner. Jag försöker så gott jag kan att inte visa hur jobbigt jag tycker att det egentligen är för jag vill ju visa att jag stöttar honom och är glad för hans skull såklart. Hoppas bara att han kommer ihåg franskan jag lärt honom:)

Nu ska jag äta lite själavård (godis) och försöka tänka positiva tanker.


pappas dag

Jag åkte hem i torsdags och jobbade både fredag och lördag. När jag kom hem i fredags trodde jag att jag jobbat 8 timmar men det visade sig att jag jobbat 10 och jag trodde även att jag skulle jobba 5 på lördagen men tydligen är det 7 timmar mellan 10 och 15:00 haha bra där mathilda bra där!

Idag är det även Fars dag! Grattis pappa!



Bed intruder

Haha Detta är så klockrent.


video 1: De riktiga nyheterna och ja han är på riktigt!



video 2: Omgjord till en faktiskt riktigt skön låt;)


fokusera och koncentrera

Idag har plugg stått på schemat så jag gick upp vid 8:00 för jag vet att jag kommer städa innan jag kan koncentrera mig på att plugga. Så jag rensade ur skafferiet på sånt som gått ut, bäddade sängen och städade i min garderob sen kunde jag sätta mig hehe Idag har jag fullt ut koncentrerat mig på matspjälkningen men när jag skulle försöka förhöra mig själv märkte jag att jag inte kunde samla tankarna tillräckligt länge för att liksom hålla kvar svaret, svårt att förklara men sen mindes jag att jag inte kunnat ta berocca boost idag för jag tog sista igår:( Det har verkligen hjälpt mig. När jag tog mina B-vitaminer varje morgon kändes det som att jag stod stadigare på jorden. Jag hade lättare att fokusera och "hålla kvar" tankarna på något sätt. Så det måste inhalndlas nya vitamintabletter snarast.

Nu måste jag fortsätta mina studier för matspjälkningen ska sitta IDAG!!



Maskerad 2010

Några bilder från maskeraden. Jag tog inte så många kort men får be min syster skicka dom andra bilderna som togs:)

Jag var ju som sagt rocktjej. Amanda målade tom några tatueringar på mina armar. Ex. På ena armen stod det Hell...tatueringen fortsatte på andra armen med ett ...O... och till sist ...God. alltså hello god:) haha Sen hade jag ett hjärta med M+B i, några stjärnor och på knogarna hade hon skrivit den gamla goda Hate och Love haha


The hunt continues

God morgon!
Hur har ni sovit inatt då? Jag själv vaknade helt svettig. Blev jagad av en tjur. Jag har dessa återkommande drömmar där jag blir jagad av hotfulla djur. Det kan vara hästar, tjurar, jätte insekter, tigrar you name it! Och det är inte bara det att jag blir jagad som är återkommande utan det är att jag börjar bli jagad utomhus, springer in och blir jagad inomhus. Jag kommer aldrig undan. Denna gången sprang den jätte stora tjuren efter mig i en lång gång med rum på sidorna och jag sprang in i ett rum såklart och gömde mig. Men det som var annorlunda med denna drömmen va att det va inte bara jag som blev jagad utan en liten tjej också som jag försökte skydda. tjejen sprang sen över till rummet på andra sidan gången och jag stängde fort min dörr och hörde såklart tjuren anfalla. Det va riktigt läskigt. Sen fast att dörren va stängd till mitt rum befann sig tjuren vid mig och jag satt där gömd i mitt hörn och hoppades att den inte skulle se mig. Men det gjorde den såklart. Men då vaknade jag. usch usch!

Bilder från maskeraden kommer upp idag.




From paris with L.O.V.E

Jag vill ha sommar nu! Jag vill bara spola in i framtiden och se om jag har åstakommit någonting. klarar jag provet? Jobbar jag? bla bla bla. Men det går ju inte. Bilden nedan är från turkiet. Det ser otroligt härligt ut med sol, nybadat hår och strandtunika. På tal om resor så ska min älskling åka till Frankrike i 3 veckor snart så vi ses inte på en månad. Behöver jag säga att det känns? Vi har inte vart ifrån varandra så länge på hela vårt förhållande. Vem vet jag kanske åker upp till Avesta och våldgästar hans lägenhet när han är borta. Har ju nyckel haha Nej det är klart man ska fråga om det är okej först.

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar för att gå till syster och hoffe. Får hoppas att huvudvärkstabletten börjar verka snart bara. Har alltid huvudvärk på helgerna. Konstigt men börjar bli van.


The hole...time i laught

Idag har syster vart här!:) Vi tog ett flas vin och käkade godis och mat. Fick henne även att prova min köttfärssps och spagetti:) She like! Vi har spelat scene it (vilket jag vann på hela tiden) och "sågat" alltså spelat gears of war haha hon envisas att springa fram till fienderna hela tiden och självklart så sågar dom henne. This is what happens when people live on the edge! Sen kollade vi på The hole, en otroligt pervers film. Eller var det bara vi som försökte få den rolig så vi inte skulle ligga sömnlösa i natt haha men en film som heter the hole kan väl inte vänta sg så mycket mer.

- do you want to look at our big dark hole? ( dom pratar om hålet i källaren)
- do you want to see my dark hole? (svarar granntjejen)

- I know why dont we sent a videocamera down there, maybe we can see something.
- do you want to film my big dark hole, maybe you can find something there. haha

okej inte riktigt så dom sa, men dom får skylla sig själva! Rolig film att kommentera i alla fall. haha Och dey fanns en liten clown docka också som ville mucka gräl haha

pratade precis med älskling som befinner sig på någon festbåt(?) i stockholm nu. Han har väl druckit ett glas för mycket och hamnat på ett kryssningsfartyg till Riga nu haha

saknar honom som fan! ska väl bädda ner mig i sovrummet och slå på en bra film och hoppas att spökena är tysta här i natt. ja det spökar. jag trodde jag fått dom att försvinna förra vintern men icke haha


Maskerad 2009

Såhär såg jag ut på förra maskeraden som var förra året om jag inte minns fel:)

jag tyckte det va bäst att täcka huvudet haha bilden funkade inte annars.


If a heart breaks to many times it can stop the beating all together

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.


Idag är en konstig dag. Björn är i stockholm men ikväll kommer Amanda så vi ska äta godis, kolla film dricka vin och spela fifa när flaskan är slut. Kanske får någon av oss en flaska i huvudet efter en match haha

saknar dig älskling, ses i morgon<3

I morgon är det maskerad!!! Jag ska vara svartrockare fast utan den svarta rocken haha


Turkiet 2010

Idag har det vart så grått och tråkigt väder så jag längtar tillbaka till sommaren. Då vi var i Turkiet. Med vi menar jag jag, björn, hoffe och enok. Resan blev inte jätte rolig för Enok som spenderade semestern på det turkiska sjukhuset:(

Lite utvalda bilder...


Du får mig alltid att skratta

Idag kom Amanda och väckte mig här hemma hos Björn. Vi började dagen med att kolla lite på film och spela tv-spel innan vi tog en runda nere på stan för att kolla i affärer och äta pizza. Hawaii med pommes och sås Nu när jag tänker efter var det inte bara såsen som fattades utan det fanns ju inga pommes heller. Herregud vi va för hungriga för att ens märka det haha Gott var det i alla fall:) Tack gumman! I morgon ska jag färga hennes hår och hennes ögonbryn, kanske tar fransarna också medans jag är igång:)

Jag älskar mina och björns dagar tillsammans. vi säger ofta att vi borde ha en dold kamera som följer efter oss haha. Men det kan vara såna här roliga saker som bara gör vardagen lite roligare. Som att man skriver en jätte liten köpe lista som man går runt och kollar på i affären eller som när jag lagade maten och frågade björn om han kunde fixa salladen. Vi hade gurka, paprika och tomater men varför göra det så komplicerat när man kan göra som Björn gjorde. Kolla bilden nedan! En liten gurkbit, oskärd på vardera tallrik så är salladen klar:)

Nu ska jag dammsuga och diska innan björn kommer hem för sen blir det plugg:)



Lista ut detta

Vilken svordom använder du mest? helvetesjävlafanskaps...
Äger du en iPod? nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 8:30 och 9:00
Hur många resväskor äger du? en
Använder du flip-flops? på sommaren
Var köper du dina matvaror ifrån? coop, willys, maxi
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden, hatar att ha en kamera i ansiktet
Vilken var den senaste filmen du såg? Hallowee igår
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? julklappar och tossingarna på hemtex
Har någon någonsin kallat dig lat? ja det har hänt
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej men ibland önskar jag att jag gjorde ;)
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? ingen, spotify spelas istället
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? inte så insatt haha
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? nej men det är ju bara måndag, lot's can happen
När var senast någon stötte på dig? jag dissar innan dom ens hinner öppna munnen;)
Vad åt du till middag senast? kött, pommes och sås
Använder du huvtröjor? nej, äger ingen ahah
Kan du vissla? ja! jag kan även busvissla
Vem var den senaste som ringde dig? Lisa:)
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Oj, jag älskar allt som ger mig en kick
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? det gör dom säkert
Vilket riktnummer befinner du dig i? inte en susning om vad avesta har för riktnummer
Tittade du på tecknat när du var liten? ja det är klart
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? här är det väl plus huset?...
Hur många syskon har du? 2 och ett halvt
Är du blyg inför det motsatta könet? nje det kan jag inte påstå
Vilken film kan du alla replikerna till? det är väl hela vänner serien, det bästa!
Äger du några band t-shirts? en metallica
När flög du senast? i somras till turkiet:)
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
Läser du för skojs skull? ja det gör jag:)
Pratar du några andra språk? engelska
Diskar du din egen disk? ja, vuxenpoäng:)
Har du gråtit offentligt? ja
Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? haha va? ja det gör man väl naturligt när man utvecklas
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? NEJ! piercing i naveln räcker
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? ja det är klart:)
Kan du kasta macka? jag kan ju inte kalla mig expert men nägra hopp gör den väll
Har du någonsin varit på Jamaica? nej
Vad har du med dig in på bion? min man och lite godis:)
Vem var din favoritlärare och varför? inte en helvetesjävla aning
Har du dejtat någon av en annan religion? nej
Vad har du för väder? sol och blå himmel:)
Har du en blogg? ja, jag har två;)
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? färg och formgivning
Gillar du att flyga? jag gillar när den lämnar flygplatsen och anländer, allt där imellan är bara långtråkigt
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? omtänksamhet och kärleksfull
När sov du senast på golvet? det va säkert när jag hade magsjuka sist
Vilken är din favoritdrink? strawberry daquiri (stavning?)
Gillar du din boende-situation? jag gillar att bo i lägenhet men skulle vilja skaffa egna vingar snarast:)
Vilken är din mammas hemstad? kinna
Din pappas hemstad? olsfors
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? inte koll på alls
Är dina dagar fullbokade och stressiga? fullbokade nej, psykiskt stressiga ja
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej jag tror inte det hände ofta
Vilken är din favoritfrukt? melon
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? nej jag tänker mer på mängden jag stoppar i mig
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21:)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? nej
Tror du på liv på andra planeter? varför skulle det inte kunna finnas?
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? det är nog mig själv
Tror du att Gud är man eller kvinna? jag tror gud är en någonting människor tror på för att ha någonting att skylla på och lyda.
Vad var det senaste du åt? klementin
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? båda
Hur valde dina föräldrar ditt namn? det kommer jag inte ihåg tyvär
Gillar du senap? nej jag har det bara i korvstroganoff
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? nån dag kommer solen lysa för dig med (okej det säger jag kanske inte )
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? hur mycket får jag för det?
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? det vet jag inte
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nej
Tycker du om att krama folk? ja ett  hej och hejdå är väl trevligt:)
Skulle du säga att du är trendig? ms no value can still look lika a million bucks
Äger du en digitalkamera? nej
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? lindsay lohan, dock inte på senare år haha
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? om jag har något viktigt att få fram ja
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? inga
Tycker du att du är attraktiv? när jag försöker så...
Vad är du allergisk mot? folk som dömmer, är trångsynta och inte kan unna andra något
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? herregud nej
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? inte vet jag



Halloween

Igår var det ju söndag men jag och älskling spelade inte bingolotto och åt grönsaker och dipp som vanligt, (ja ja, skratta ni) utan vi kollade på king kong och halloween och åt våran kroppsvikt i godis istället. Var det bara jag som tyckte att det va en fruktansvärt lång dag igår. När vi började bli trötta och jag funderade på att gå och tvätta av sminket så insåg vi att klockan inte ens passerat halv 6. Helt sjukt vilket lång dag det var, vi längtade lite till morgondagen haha.

Nu sitter jag här med näsan i mina skolhäften och läser inför tentan. Medicinsk grundkurs är inget att leka med säger jag bara!


filmen vi såg igår!


RSS 2.0