Uttråkad eller avslappnad?

God morgon i stugorna!
Idag åker jag hem och förhoppningsvis kommer jag hem också. Jag fick äntligen tag på nån från SJ igår men fick inte mycket till information ändå. Jag satt i 25 minuter innan någon svarade haha I alla fall vi bokade ändå biljetter idag och hoppas på att tåget går.

Igår på kvällen så gan jag älskling en helkroppsmassage. Jag hade ingen musik när jag skulle massera så eftersom jag inte skulle föra över min "stressade" energi till Björn så gjorde jag en kort meditation innan. Det va rätt jobbigt att massera utan lugn musik men det gick. Jag tror älskling tyckte om det för han låg och snakade efter ett tag så han måste ju ha blivit avslappnad ändå:) När jag var klar kunde jag knappt stå upp, mina ben skakade och vek sig och jag hade svårt att andas, jag hade verkligen slarvat med att dricka vatten innan, då kan det bli så. Jag var helt slut. Björn tyckte ju att det hade gått väldigt fort så jag förklarade att när jag masserade dina fötter och ben så låg du och snakade och fick såna där ryck i kroppen haha "va masserade du benen, det minns inte jag" haha Jag ligger bra tidsmässigt. Förra massagen gjorde jag 3-4 upprepningar och den blev 30minuter ungefär, denna gjorde jag 7 upprepningar och den blev strax under en timma, den ska vara 50 minuter men jag fick göra ny olja under tiden så det tog ett par minuter:) Jag lovade en ansiktsmassage idag med men eftersom vi är hemma så sent i kväll/natt så får jag göra det i morgon istället. Det är mycket svårare än kroppsmassage tycker jag. Momenten är "överallt och ingenstans" om ni förstår. Jag tycker inte att någonting hänger ihop så därför har jag svårt att komma ihåg alla momenten och måste kolla i blocket. Men när jag väl förstår och hittar den röda linjen i massagen så kommer den sitta, det vet jag.
Frustrerad

Jag förstår inte vad problemet är! Jag har försökt ringa till sj kundtjänst och trafikinformation hela morgonen men kommer ingen vart. Jag var nummer 11 i kön sen kommer meddelandet "Ibland kommer du att få höra enbart ringsignaler när du är placerad i kö, vänligen vänta kvar så hjälper vi dig så snart vi kan" Ja jag kan det utantill nu. Efter att det meddelandet kommer så läggs det på. Jag ringer istället kundtjänst och kötitiden är mer än 20 minuter. Vilket kan betyda 2 timmar. Jag ringer till trafikinformation igen och är nummer 1 i kön, jag hör ringsignaler och får en varm känsla i magen. Denna gången kommer det gå! Men sen kommer det jävla meddelandet igen och samtalet avslutas. Jag vill ju bara få lite hjälp Haha. På hemsidan står det. För trafikinformation ring 0771-757575 ton val 3. När man ringer det så kommer ett meddelande "För trafikinformation gå in på www.sj.se " haha Det känns lite som om jag går i cirklar. WHY GOD WHY?!L'oréal Paris Jobb

God morgon! Jag trodde jag vaknade till fågelkvitter innan men märkte sen att det bara var min igen täppta näsa haha Men jag hoppas att solen lyser fint idag också så jag kan ta en promenad. Just det jag ska jobba! En dags jobb är det bara men lite klirr i kassan blir det ju allt ändå. Först ska jag på utbildning i stockholm den 11 mars och jobbet är den 8 april så det är ett tag frammåt hehe Denna gången ska jag dema L'oréal Paris och det gör jag ju så gärna hehe Nu är mitt kaffe klart så jag ska ut och dricka mitt morgonkaffe med min morgoncigg. 

Är det någon som hört något mer angående sj, jag hoppas jag kan komma hem idag.

 


Falskt

Jag såg precis på lyxfällan på tv3 och såg att Anna Hipps som är med i nya serien Glamourama var med. Vilken kontrast på programmen. I ena lever hon det glamourösa livet i stockholms innerstad och den andra så lever hon helt över sina tillgångar och låter stackars pappa betala allt. Så som hon betedde sig är hon verkligen ett typexempel på en bortskämd skitunge som läxar upp sin pappa i tv och säger till honom så fort han öppnar munnen och ska svara på frågorna programledarna frågor.


vilse i pannkakan

Jag var ute och gick i en timma innan jag hittade hem igen hehe jag gick vilse såklart, men det va inte så farligt, jag försökte bara följa solen:) Nu ska jag äta min vanliga frukost, kaffe och äggmacka mums! Sen blir det plugg.

Jag ser ljust på framtiden

God morgon!
Läste på sj innan att dom börjar sakta stabilisera kaoset så det ser ljust ut för mig att komma hem i veckan:) Det känns skönt, jag ska ringa till sj lite senare och kolla med dom hur det ser ut på min strecka om det finns en chans för mig att komma hem. Jag kan inte åka igenom sala-västerås för där var alla tåg inställda till och med fredag har jag för mig men kanske kan jag åka genom hallsberg. Örebro hade bara en avgång per dag så om tåget blir försenat där kommer det inget annat tåg jag kan åka med nämligen. Jag är rätt van när det gäller att åka tåg men känner ändå stor oro nu, att bli stående någonstans och inte komma därifrån skulle vara hemskt. Jag tror inte jag har åkt en problemfri tågresa sen i höstas. Alltid är det något som strular. Tågens växlar funkar inte så en 50minuters resa blir till 3 timmar. Tågen blir försenade, tågens högtalare funkar inte så man får fel information. Ersättningsbussen åker ifrån innan man kommit fram eller att man som jag sätter sig på fel tåg efter en 7 timmars resa och ska vara framme om 20 minuter haha Solen lyser väldigt fint denna morgon men det är väl 2000 minus ute. Jag ska ta på mig varma kläder och gå på en liten morgonpromenad så jag blir pigg och allert sen ska jag fortsätta plugga och läsa om kurbad. Jag tycker det finns så otroligt lite information om allt jag ska skriva om. Kanske ska man ta sig en tripp till biblioteket när man kommer hem:)


Och så var det det där igen

Jag kommer aldrig förstå vitsen med fotboll. Vuxna människor som springer efter en boll i 90 min. Alla vill ha bollen så gärna men när dom väl fått den så sparkar dom bort den lika snabbt igen. Snacka om att vilja ha kakan och äta den också. Sen har dom aldrig lärt sig att man ska dela på saker? Fröken sa alltid att man skulle dela med sig om någon annan också ville ha, men det gör dom ju inte. Man kan likna det lite med mobbning. Dom kastar runt bollen och skrattar lite medans dom andra små springer efter med tårarna i ögonen, Ge mig den, ge mig den! Men nej dom får den inte. Eller jo om jag kollar bort en sekund så är det vanligtivs så att det andra laget fått bollen, jag vet inte hur men på något sätt. Eller så springer dom och applåderar och gör sina små konster, smygreklam för dom själva kanske. "Nu kanske någon cirkusförening ser mig och vill anställa mig."  Vadå blev det mål tänker jag...


Nej, den gick inte

Nej det gick inte idag heller. Jag har försökt få tag på sj kundtjänst sen klockan 9 i morses men det går inte, jag har ringt sj trafikrapport men kommer inte fram där heller, det är nog för många som ringt så systemet har gått sönder eller något. Men klockan 2 så ska jag ringa wätter spa igen och kolla om vi inte kan flytta fram praktiken till på måndag så jag har några dagar på mig att ta mig hem. Eftersom det inte bara är 1 tåg jag ska med utan minst 3-5 stycken så är risken mycket större att jag inte kommer fram och som det ser ut nu så är det fortfarande kaos. När jag inte har ringt sj idag så har jag städat och diskat. Eller ja jag damsök och dammade av lite här och där och bäddade rent i sängen så allt känns fint och rent:) Allt blir så mycket trevligare då. Resten av dagen går åt till att läsa om kurbad och fortsätta att försöka få tag på sj så jag kan höra med dom om hur det går. Dom ska tydligen fatta ett beslut i eftermiddag om dom ska ta in militär som ska städa rent på spåren. Vi får se.

 


And the winner is....

God morgon! Idag känns det som om jag kommer komma hem! Jag vet inte varför men det bara känns så. Väskan är packad och klar så så fort jag vet om tågen går åker jag. Jag var fresten inne på katrins blogg innan idag och såg att jag hade vunnit en goodiebag i form av en Ice klocka:D Ska bli mycket trevligt när den kommer hem. Jag vet inte vilken färg det var men dom har ju alltid roliga färger. Då blev jag mycket glad!
Snart ska jag ringa SJ för att kolla hur det ser ut för tågtrafiken idag. Det är ju svårt att veta så här tidigt om tåget som går klockan 15 går eller inte, sen är det ju tre tåg jag ska åka med också och om ett tåg kommer försent så missar jag det andra och det tredje och blir lik förbannat fast någonstans eftersom det kanske inte finns andra tåg. Det gör mig så orolig.
Fortfarande stillastående

Jag ringde till SJ innan och frågade hur det ser ut med tågtrafiken idag och nej det ser inte ut som om jag kommer hem idag heller. Men jag fick i alla fall mina pengar tillbaka för biljetten jag skulle åkt på igår. Det va lätt eftersom det inte gick något tåg igår haha I morgon skulle det nog vara likadant men jag ringer ändå och kollar med dom, kanske att dom får ordning på det. Vem vet. Jag börjar få smått panik eftersom jag skulle börjat min praktik idag men det finns inget jag kan göra åt detta och Agneta var väldigt trevlig och mycket förstående så det va inga problem. Jag lovade att hålla dom uppdaterade om hur det går.


Fast i Avesta

Detta är verkligen en mardröm! Jag kommer inte hem på grund av dumma sj! Tågen är inställda, tåg som skulle ha kommit fram igår har förtfarande inte kommit fram och inte heller går det att ringa dom. Jag börjar min praktik i morgon men kommer inte ifrån avesta. Detta är inte bra alls. När man försöker ringa sj så tutar det antingen upptaget (?) eller så börjar telefonen tjuta. Detta blir jag så trött på! Så i morgon måste jag ringa till Wätter spa och förklara min situation så får jag fortsätta sökandet efter ett tåg som kan ta mig hemmåt.


Utgång

Nu ska vi dra ut och käka med Hoffner och hans nya tjej:)


I'm a covergirl

Hahaha..Ellen Degeneres har gjort en reklamfilm för covergirl och jag älskar den! Hon är så rolig, jag sitter ofta och skrattar högt för mig själv när jag ser henne.

Kolla in!

Farbror doktor

Jag pratade med min kära moder innan om att mina kroppsdelar somnar hela tiden. Även om jag rör på fötterna när jag sitter ner och försöker att inte vara stilla så somnar dom och hon sa att jag skulle ringa farbror doktor. Bara för att berätta och kanske få lite tips på vad man kan göra åt det. Så sagt och gjort så ringde jag upp men dom kommer inte ringa mig förens vid tjugo i 12. Ikväll har älskling bowling match så jag ska kolla på men jag tänkte att jag kanske ska hyra mig en egen bana och bowla lite haha Eller kanske träna en stund:)


torr luft och blött vatten?

Morgon!
Idag gjorde jag ytterligare ett försök i att gå upp vid 6 men sen kom jag på att jag kan allt snooza till klockan 8 så sagt och gjort. I går hade jag och älskling ett litet mindre vattenkrig med varandra haha han stod i duschen när jag borstade tänderna och tog av mig sminket. Plötsligt känner jag droppar i håret men säger inget, men det fortsätter det kommer mer och mer vatten och där innen står björn och fnissar haha och ja ibland tänker jag inte förens jag pratar så jag skrattar och slänger ur mig.

M - Vad hade du sagt om jag kastade torr luft på dig?

Björn blir förvirrad och frågar

B -
Va?

M - Ja, du kastar ju blött vatten på mig.

haha, ja vad kan man säga. Kriget fortsatte i alla fall, jag försökte i en ren hämnd blåsa med hårtorken på honom men ja, det funkade inte så bra och jag blev bara mer och mer blöt så jag hämtade ett stort glas iskallt vatten istället. The endLdB

Jag har haft en dålig dag idag och ser inte att den kommer bli så mycket bättre därför så har jag vart lite tyst. I alla fall jag vill bara rekommendera dessa produkter från LdB. Jag använde duschcremen med shea som är till för torr hud idag och jag lovar att jag var mjuk som en baby rumpa!En annan typ av sömnproblem

God morgon!
Jag försökte gå upp tidigt idag igen så jag var uppe med björn men efter ett tag råkade jag sluta mina ögon och somnade så jag vaknade vid tjugo i 9 hehe whoopps! En sak som jag har börjat störa mig så otroligt på är att mina kroppsdelar somnar hela tiden! Jag vaknar och mina fötter sover jag sitter ner i några minuter och dom sover jag skojar inte dom somnar var 10:e minut ungefär och ibland märker jag det inte förens jag ställer mig upp, då får jag den otroligt obehagliga känslan ni vet som man får när dom vaknar. usch! Även händerna somnar ibland utan att jag märker något. Obehagligt. Nu ska jag äta frukost.
Det gick så snett

Haha..angående inlägget innan så kommer en litet uppdatering. Man ska veta när man ska sluta annars kan man ångra sig rejält!
plastikkirurgi

Eftersom det är ett sånt jädra snack om plastikoperationer och om vad som är rätt repektiva fel så tänkte jag berätta min åsikt. ALLA har rätten till sin egen kropp och ALLA får ha sin åsikt om vad man vill förbättra med sig själv sen kan man hålla sina åsikter om andra för sig själva. Jag tycker att vill man förstora brösten och man har råd med det go for it! Vill man fixa näsan ja varför inte? Det betyder väl inte att man är en sämre människa för det. Folk hade vart lika anundsjuka ändå men dom blir bara skadeglada när dom får veta att miss perfekt inte alltid vart så perfekt, men vadå? Ingen är perfekt och ingen kommer någonsin vara perfekt. Tycker man själv att man är perfekt så är det ett fel i sig eller hur för då är man självgod och ego. Jag själv har massor jag skulle vilja fixa med min kropp. Allt från kinderna till tänderna till håret till mina överarmar och hade jag haft pengar till det så hade jag säkert gjort det. Men med måtta. För jag tror ingen vill se för övergjord ut, man vill bara lite diskret fixa till det man inte trivs med. Problemet är att när det är fixat sätter man koncentrationen på något annat och så fortsätter det. Vad jag vill säga är att jag tycker alla ska få vara dem dom är och eventuellt vill "bli".

 

En del av det jag skulle vilja fixa med mig själv. Bilden har inget med saken att göra för jag tror inte jag behöver berätta att denna tjejen inte behöver fixa och trixa med något haha

 


Jag klippte till min älskling

Nu har jag klippt och rakat björn. Han va så besvärlig så jag ville bara klippa till honom haha kul kul... I alla fall jag tyckte det va skitroligt att klippa, jag tog en tofs där och en tofs där osv. och älskling tyckte inte om att jag stod bakom och gapskrattade samtigt som jag klippte honom men vadå vad hade han väntat sig? En frisyr? ha! Så till slut fick jag så snällt hämta rakapparaten och skala av håret istället men tror ni han blev nöjd då? NEJ! När jag tyckte jag va klar tog han över. Men roligt var det:)
På fel flygplan

Haha här sitter jag och klagar om att jag hoppade på fel tåg när jag skulle hit förra gången men hamnade i uppsla. Jag menar jag hade tur! Läste precis i nya numret av Allt om resor om en man som hamnade helt fel när han skulle resa för ett tag sen. Han skulle åka till San josé, USA och hade också rätt brottom han sprang genom flygplatsen och skyndade sig in i planet och satte sig på "sin" plats. Precis som jag gjorde haha När kaptenen pratade och välkomnade passagerarna berättade han med att det är han som ska ta dom till San josé i Costa rica haha Fan va hemskt att hamna på fel plan och åka till helt fel land. Det är ju inte så att man kan trycka på en liten stoppknapp och hoppa av vid nästa hållplats. stackarn!Bentley organic

Jag vill rekommendera dessa hårprodukter. Dom kan köpas på coop för ett förmånligt pris och är gjorda på 70% organiska ämnen men det är inte alls dom luktar gudomligt också!


Tävling Phoenix Tshirt

För några dagar sen var jag inne på Fokis blogg och fick syn på en snygg t-shirt hon köpt. I inlägget stod det även vart hon fick tag på den och en länk så jag gick in på sidan för att kolla in vad som fanns och hittade många söta t-shirtar med tryck på. Jag blev sugen på många av dem! Några dagar senare har foki en tävling och man kan vinna en valfri t-shirt från Phoenix Tshirt så jag tänkte varför inte, så nu är jag med och tävlar:)

Jag hade mycket svårt att bestämma vilken jag skulle välja om jag vann eftersom jag hade många favoriter men bestämde mig efter ett tag för den med Musse Pigg på. Den kan man ju ha till allt när man vill känna sig extra söt. Tror den blir söt i vår till ett par ljusa tighta jeans och en tanfärgad axelremsväska. Kanske en skinjacka också.

Klicka här för att komma till T-shirten

 


Nattfen kommer tidigt ikväll

Idag har jag inte gjort mycket annat än att äta, plugga och vart ute och tagit en promenad och ändå är jag supertrött. Jag skulle kunna somna direkt om jag la mig ner haha kanske ska jag koka upp det sista av kaffet? Bäst om jag sparar det till i morgon så jag kommer upp tidigt. Tanken var att jag skulle träna lite nu när älskling tränar men jag vet inte om jag orkar det jag saknar motivation totalt för det idag. Nä nu kokar jag lite kaffe så jag inte somnar framför datorn.

 

Min underbara älskling

God morgon
idag skulle jag ha gått upp samtidigt som älskling och det gjorde jag med. Jag gick upp kokade kaffe, tog mig en fralla, dom jag gjorde igår var grymma! Sen drack jag kaffet och tänkte att detta ska gå jag måste bara vila ögonen lite så jag satte klockan på 8 och skulle vila i en halvtimma, när klockan ringde tryckte jag på snooze knappen för att vila 5 minuter till, detta fortsatte i en timma sen tryckte jag på fel knapp och vaknade halv 10 inte bra alls men jag höll mig nästan vaken i alla fall hehe Gårdagen var supermysig verkligen. Vi åt nybakat bröd, kex och massa frukt tills vi nästan storkande. Jag fick mig en alla hjärtans dag present också fast att vi hade bestämt att vi absolut inte ska köpa något hehe Jag fick ett spakit, ett shampoo jag kollat på tidigare på dagen, en påse lindts mjölkchoklad och en dagkräm. Min tog slut den morgonen nämligen. Nu var det såhär att älskling hade ingen aning om att det fanns olika krämer för olika åldrar så jag fick en för 50+ men det är ju såklart tanken som räknas och jag tycker han är så söt!! Kunde inte önska mig en mer underbar pojkvän än honom. Idag började fresten nervösiteten kicka in. Nästa vecka börjar jag ju min praktik och jag är så nervös! Jag vet att det kommer gå jätte bra men jag kan inte hjälpa att få lite panik hehe Idag är det så fint väder ute så jag ska hoppa in i duschen, ta på mig kläder och sticka ut på en promenix.


 

        
                               

 


Happy valentine's day

Grattis alla på alla hjärtans dag! Igår åkte jag och älskling till Borlänge där vi plaskade runt på deras äventyrsbad både inne och ute. Luringen lyfte upp mig ovanför vattnet i utomhusbadet så jag höll på att frysa sönder men ack va skönt det var:) Efter det drog vi hem och åt thaimat och myste lite innan folket kom. Resten av kvällen drack vi lite, spelade lite biljard och annat. Men ingen krog och det va skönt. Så idag har vi tagit en mysig promenad i solen, det har vart grymt väder och så härligt att se snön smälta! Nu när björn är och tränar har jag bakat bröd, skurat, diskat hängt in tvätten och annat känner mig mycket duktig. Hoppas bara att det blir gott jag har aldrig bakat bröd innan, i alla fall inte vad jag kommer ihåg. Men ikväll blir det fruktsallad med jordgubbar, galiamelon, honungsmelon, annanas och vindruvor och salta kex med olika ostar samt nybakt bröd underbart. Vi ska även hålla i våran nypåbörjade söndagstradition och spela bingo lotto hehe

Hoppas ni får en mysig kväll ni med


A clean house is a sign of a wasted wife

Hejsan! Idag vaknade jag vid 9 och klev ur sängen ganska yrvaken. Satte på en kanna kaffe och slog mig ner i soffan sen kom jag på att idag är det fredag och mycket ska göras. Jag ska städa, måla naglarna, hinna bli fin och ren innan älskling kommer hem, träna magen etc.etc. Så när kaffet var klart var det bara att sätta igång. Så nu har jag slängt in en tvätt, hängt in torra kläder i garderoben, lagt alla prylar på sin rätta plats, bäddat rent, dammsugat (misshandlat både mig själv och dammsugaren) och nu ska jag börja damma. Jag har även hunnit äta frukost. Förra gången jag städade så kom jag på klockan 5 att jag inte ätit frukost än och yrseln gjorde mig påmind hela tiden samtidigt som jag tänkte att jag ska bara göra klart detta och detta. I alla fall nu måste jag fortsätta så jag hinner allt innan klockan blir halv 3.

                                          

Promenix

Gårdagen var väldigt rolig med tjejerna sofia och petra. Vi satt först hos petra och drack lite vin innan vi drog ner till krogen. Men när klockan va över 1 kände jag att det var dags att gå hemåt. Nu ska jag och Björn ta en promenad innan solen försvinner.


Utgång

Snart kommer sofia! Utgång ikväll och i högtalarna går what you say.


How I won in pool

God morgon!

I morses somnade jag om igen...Och vaknade halv 10, detta är inte bra jag måste vara lite mer bestämd och inte tänka att nej men jag kan ligga kvar här och kolla på detta avsnittet av how I met your mother. Visste ni fresten att han som spelar barney är gay? Jag kom över den informationen för ett par veckor sen haha Innan älskling tränade igår så spelade vi lite minibiljarnd och det av väldigt roligt, jag tror t.o.m att jag va bättre än honom! Det ni!

Jag är ju nästan i nivå med denna!


work it out

Nu ska jag röra på fläsket och träna lite. Idag har jag gjort 20x4 benlyft och nu ska jag träna lite strip aerobic. Det är inte så farligt som det låter men det är väldigt roligt!Väskjakt

Jag älskar att kolla på nya väskor. Dessa är jag lite kär i just nu, båda är från asos.


Sparesource

God morgon!
Här sitter jag igen och kollar på dom tragiska människorna på Jerry Springer, sätt dom på ett zoo för dom ska nog inte gå fritt. I alla fall, igår efter att älskling vart och tränat så skulle han köpa med sig kaffe. När han kommer innanför dörren har han två fulla påsar med mat men vänder i dörren och säger att han glömde kaffet och cykeln haha sötnosen då. I alla fall så tar vi en liten promenad tillsammans ner. Älskling hade köpt en liten överraskning till mig, nämligen ett paket med tre olika body butters. Jag älskar sånt så gissa om jag blev glad!:) Tack älskling! 

                                        

                                                    


Jerry springer show

Björn har gått till gymmet och eftersom jag glömt träningskläder så sitter jag här istället och kollar långt ner i godisskålen och tar lite kort i mörkret samtidigt som jag skrattar åt idioterna på jerry springer. shit vilka typer det finns!
Bingo Lotto

Tjena mors!
Idag skulle jag ha gått upp vid 8 men som vanligt så somnade jag om efter att älskling ringt och väckt mig, jag skulle bara vila ögonen men vaknade två timmar senare. Så kan det gå. Nu är jag i alla fall uppe, vaken och pigg. Jag har diskat och nu kollar jag på Oprah. Älskar det programmet. Igår hade jag och älskling myskväll och spelade bingo lotto, vi vann inget men det va ändå väldigt roligt, vi kände oss lite som två pensionärer men vad gör det? Kanske blir det en liten tradition?:)

        

Hur väl känner du och din partner varandra egentligen?

Igår åkte jag och älskling och hälsade på hos familjen Sofia, Arne (niklas) och Julia. Dom har precis flyttat in i deras hus så när vi kom fram höll dom på och måla och skruva och sånt hehe Dom hade ett till par på besök så det blev en riktig par-kväll. Medans killarna va uppe och spelade fifa så gick jag och sofia ut och lekte i snön haha fan va jag skrattade när vi tävlade om vem som kunde springa till granen på andra sidan först, jag vann och när jag kollade vart sofia tog vägen så ser man bara hennes hår ligga där i snön haha Vi spelade också ett väldigt roligt sällskapsspel som går ut på att man tävlar med sin partner mot andra par om vem som känner varandra bäst. Det va riktigt roligt. Nu har älskling åkt iväg på fotbollsträning så jag ska städa i ordning lite här och ta en dusch.

                                         

What you say?

Min älskling kom hem från jobbet vid halv 7 i morses stackarn så han sov till 12 sen fick han frukost på sängen men nu har han lagt sig igen han va helt slut hehe Vi får se vad vi hittar på för kul ikväll. Själv sitter jag och lyssnar på musik och ska snart hoppa in i duschen. Jag har haft denna låten på hjärnan hela morgonen och äntligen hittade jag den så jag kunde lyssna på den och glömma den.


Tågluffaren utan gränser

Jag måste ha världens otur! Jag bokar en biljett till björn, en som ska vara här halv 7, så jag får umgås lite med älskling innan jobbet MEN det blir aldrig vad man tänkt sig. I mitt horoskop stod det att allt inte kommer bli som planerat. Så här sitter jag på första tåget, allt gåt utmärkt, andra tåget allt går fint TILLS tågchauffören säger i högtalaren att "vi har vart i tid sen vi lämnade göteborg, men nu är det roliga över". En djup suck drogs över mig men allt var okej. Vi var ungeför en halv timma sena om inte mer när vi kommer fram till örebro, där jag ska byta tåg. Jag hade inte fått någon information om hur det bli med mitt byta eftersom vi var så sena så jag stannar en i personalen som så snällt upplyser mig om att jag ska fortsätta till västerås istället "tack för informationen!" Okej än så länge är jag lugn, allt är under kontroll jag kommer bara bli cirka en timma sen, samma sak händer i västerås men jag lyckas hitta mitt tåg till sala, gud va skönt nu ska jag bara med tåget till avesta som är 20 minuter från sala. Lättare sagt än gjort, jag hoppar på fel tåg. Men förlåt om jag trodde att det va tåget på vänster sida som ni sa inte fan visste jag att det skulle ta mig till UPPSALA!! Tänk vad arg jag hade vart om jag hade hoppat på fel tåg 10 minuter innan min slutstation hahaha Ibland bara älskar jag min tur!

Men det är inte bara jag...
Sömn

I morses vaknade jag helt utvilad klockan kvart i 8. Detta har inte hänt på länge! jag somnade även innan 4 i morses så det kan ju vara därför. Äntligen fick jag en lång natts sömn och det va underbart. När jag vaknade trodde jag att klockan var jätte mycket och jag undrade varför inte min älskling ringt och väckt mig som han brukar. Då blev jag rädd att jag hade råkat knuffa ut min mobil ur sängen och att att den har gått sönder. För jag somnade nämligen under en filt, jag hade inte ens tagit bort överkastet eller lagt min mobil på databordet. Men en skön natts sömn fick jag:)

Snart åker jag till älskling också!


Skönhetskväll

Nu har jag använt kerstin florians bodyscrub och den var juvlig! Jag fick ju hem ett prov från wätter spa som jag provade. Det var som att peela sig med silverfärgad lera. Det kändes riktigt lyxigt och korna var perfekta. Rekommenderar den starkt! Sen har jag smörjt in mig med brun utan sol och målat naglarna:)
pratar i nattmössan

Hejsan! Idag vaknade jag av att min älskling ringde och sa att nu är det dags att gå upp. Jag frågade vad klockan va och han sa att den var halv tio. Björn har alltid små tricks till att få mig att hålla mig vaken, i dag fick han mig att lova att jag skulle skicka ett sms till honom en kvart senare, annars så¨har jag fått gå upp medans han vart kvar i luren och så har jag fått spola i kranen så han vet att jag inte ligger kvar i sängen. Jag tänkte faktiskt inte somna om men när vi lagt på och jag kollade klockan så var den tio i 8 haha att han alltid ska försöka lura mig. Men jag somnade om i alla fall, halv 9 ringer min syster mig och säger att jag måste ringa till um och säga att hon inte kan komma eftersom hon har satt sig på fel tåg och är nu påväg till nässjö haha jag klampar ut halvsovande till köket och hämtar telefonen, letar upp numret och ringer, när det ringt ungefär 4 toner ser jag att jag har ringt fel och jag försöker igen och igen men är för trött för att göra rätt. När jag väl komemr fram låter det såhär:

-Hej jag vill...(tystnad och jag försöker verkligen komma på varför jag ringer haha)
jag försöker igen.

-Nej jag menar jag...shit jag vaknade nyss (hepp inte denna gången heller, koncentrera dig nu mathilda! )

- okej, min syster ringde precis och sa att hon inte kan komma till sitt möte eftersom hon sitter på fel tåg.
ja hon in lurar börjar skratta och frågar vad min syster heter bla.bla bla. sen frågar hon:

- Sitter hon verkligen på fel tåg hahaha


I morgon ska jag färga och forma mina fransar och bryn på salongen 5 sinnen i jönköping, äntligen, jag ser ju ut som en man just nu!


Nytt Armband

Igår knåpade jag ihop detta armbandet:)


efter regn kommer solsken...faktiskt

HEEEEJ! Nu känner jag mig som världens lyckligaste! Jag har precis vart på Wätter spa och gissa vad! Jag har fått praktik! Det var ett jätte mysigt spa med jätte härlig personal. Det klickade direkt om ni frågar mig och jag är säker på att jag kommer trivas jätte bra där. Jag fick även med mig massa härliga prover från Kerstin Florian som jag ska testa ikväll för idag är det skönhetsdag. Jag brukar ha det på tosdagar men nu är jag så glad att jag ska fira med mig själv lite hehe Så jag ska måla fransk manikyr, ta på brun utan sol och färga ögonbrynen:)

Jag måste bara berätta om en ny maskin dom hade på wätter spa som bara 13 stycken! i världen har! Den fixar allt, t.o.m. bröstlyft utan kirurgiska ingrepp.

Om ni inte vet vart wätter spa ligger så ligger det i alla fall på Gröna gatan 19 vid torpa.

Spökmöss

Jag är nästan säker på att min katt Snärtan jagar spökmöss. Ibland blir hon helt vild och springer och hoppar genom hela lägenheten. Nu sprang hon runt i mitt rum och det såg verkligen ut som om hon jagade något speciellt. Hon sprang och försökte krafsa ut något under både min säng och min garderob och var helt tokig.

Nej jag har inte gett henne kattmynta


Make a wish...


Romantiskt

En röd bikini till Alla hjärtans dag Det fanns nästan inga snygga röda bikinis någon stans. Och jag som ville drömma mig bort lite och vila ögonen på något snyggt. men icke tråkmånsar!


Gud hur ska jag hinna med allt?


Mina skor

Jag har ju helt glömt bort att visa mina nya skor. Eller ja dom är la inte så nya längre men men what to do? Idag gick jag upp i tid, det är ett under för jag har vänt på dygnet helt men när älskling ringde vid kvart i 8 i morses så somnade jag i alla fall inte om. Men jag va inte så pigg vid samtalet tror jag upprepade att jag skulle skölja vattnet med iskallt vatten tre gånger innan jga förstod att jag sa fel. Men nu sitter jag i alla fall och pluggar på mina instuderingsfrågor och det går framåt men Malin hade rätt. Det kommer bli en tjock hög papper när det är färdigt hehe

Nu ska jag fortsätta.


RSS 2.0