Träning?

Go kväll:) sitter här nu och vill börja på mitt personliga brev till en högskola men vet inte vart jag ska börja. Trodde det skulle va rätt enkelt men tydligen inte, så därför väntar jag på mamma som kör hem tomas och amanda till tranemo och länghem.
Hon ska även hämta lite kläder som jag tror är där, massa kläder har bara försvunnit från min garderob och jag har ingen susning om vart dom är haha För övrigt är jag väldigt uttråkad och frustrerad. Jag ska nog träna lite och sen ta ett bad för ikväll ska jag prata sönder min kära man;) Tror han e hemma vid 10. Har försökt tjata lite på mamma att jag ska få åka till honom en dag tidigare för jag saknar honom så otroligt! Har inte träffats på hur länge som helst, två veckor är alldeles för mycket! och helgerna går alldeles för fort, man hinner knappt säga hej innan man måste säga hejdå igen:( Hoppas jag kan bo hos han i sommar i alla fall så man slipper detta! Vill ju kunna somna och vankna jämte ungen varje dag!

Ne nu ska jag träna lite till Carmen electra så tränar jag höfter och rumpa samtidigt, som va min hemläxa från sjukgymnasten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0