Oj Oj Oj kolla vem som bloggar!

Jag har inte riktigt haft lust att uppdatera bloggen på ett bra tag nu men det har haft sina anledningar. Vilka jag INTE tänker gå in på här på bloggen. Men nu känns allt bättre:)

Jag har precis bokat biljetter till östersund och hem, det tar för övrigt 9 TIMMAR på tåget! Herregud! Nu sitter jag och skriver ner allt som ska packas med och göras innan jag åker. Jag förstår nu att det är väskan som kommer få bära mig för den kommer bli för tung! Men gud va jag ser fram emot detta, fast jag är såklart otroligt nervös men det är ju en självklarhet då jag aldrig vart i östersund innan hehe Men sånt löser sig ju alltid, hittar man inte så kan man ju alltid fråga någon snäll prick på vägen:)

Nu när björn åkte hem i morses va jag ingen treclig prick, så mycket vet jag. Jag kunde inte somna inatt, min hals kliade och mina ben brann, det va så varmt! Sen plötsligt så va klockan halv 8 och det va dags att gå upp, jag va sååå sur! Jag minns inte riktigt va jag sa men jag vet att jag kastade en kudde vid ett tillfälle (dock inte på björn men på sängen hehe) jag vaknade verkligen på fel sida och orkade knappt tänka så trött va jag! Men snäll som jag är så åkte jag ändå med bussen in till stan klockan 9 för att säga hejdå till min älskling:( Jag vill ju inte slösa bort en timma på att sova när jag kan sitta och halvsova i björns knä istället hehe

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen städa mitt rum! För idag ska det studeras!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0