Sicken resa!

Okej kära vänner! Nu är jag hos Björn och dricker mitt morgonkaffe och ska strax sätta tänderna i ett nytt häfte att plugga in:) Men först ska jag berätta lite om min tågresa upp hit igår.

klockan 12:01 - Tåget lämnar stationen i Jönköping och börjar sin resa till falköping.

klockan 12:45 - Tåget kommer fram till falköping.

klockan 13:11 - Tåget till västerås ska gå men är försenat ska istället komma 13:35.

klockan 13:35 - INGET TÅG!

klockan 13:50 - Tåget som ska ta mig till västerås kommer äntligen. Bara 40 minuter för sent.

Jag sitter som på nålar hela vägen till västerås för jag vet inte om jag ska hinna med mitt tåg till sala.
Jag frågar personalen men dom vet inget än. En man kommer in och sätter sig på andra sidan gången. Han pratar mycket högt i sin telefon på ett mycket irriterande språk. Någon säger någonting i högtalaren men jag hör inte v ad, kanske är det information om hur det blir i västerås, kanske inte, vem vet. Mannen vägrar ju hålla käften! Jag är sriöst nära på att kasta någonting på honom!! Till slut lägger han på och jag kan andas ut. Äntligen hör jag om dom säger någonting. Efter en stund ser jag i ögonvrån att han försöker ringa någon, personen på andra sidan luren (om det nu är någon, personen verkar i så fall inte få en syl i vädret pga. denna jävla pratkvarn!) svarar som tur är inte, han ringer igen och igen, och jag sträcker mig efter något hårt i väskan som jag kan kasta på honom så fort någon svarar. Men det gör ingen HAHA det hade inte jag heller gjort! Tio minuter innan vi kommer fram till västerås säger dom att jag kommer hinna med mitt tåg som går 16:27.

klockan 16:25 - vi kommer fram till västerås och jag springer till perrongen där mitt tåg ska stå men det gör det inte. Dom säger något i högtalaren om tåget till sala men jag hör inte vad. Jag springer och kollar på info-tavlan. Där står det att tåget har ersatts med buss pga. spårfel. Jag springer ut till bussarna men hittar inte rätt. Jag frågar massa människor men ingen vet. Klockan är nu halv 5. Jag springer in igen och frågar på kundtjänst. Dom säger att bussen gick från parkeringen på andra sidan stationen och att den redan har åkt. WHAT THA HACKII!!!

klockan 16:40 - jag ställer mig snällt i kö till kundtjänst igen fast att jag bara vill döda någon. Jag kommer fram och frågar lugnt (så lugnt jag kan, fast jag tror mitt ansiktsuttryck avslöjar just hur arg jag är) vad jag ska göra nu. Kvinnan säger att jag får ta tåget 16:50 till sala och vänta där i 2 timmar tills nästa tåg till avesta kommer. okej, nu vill jag seriöst kapa ett tåg och köra själv till avesta. jag tror jag hade gjort ett mycket bättre jobb än dom. Men jag tar min nya biljett och går ut till perrongen igen och snackar lite skit med andra frustrerade människor.

klockan 16:50 - INGET TÅG!!

klockan 16:55 - Tåget kommer och alla stressade människor försöker gå på medans alla andra som ska av för kämpa för sina liv! Jag går på sist, jag är grym på att hantera stress. (egentligen är jag bara rädd för att någon ska sno min väska i trängseln)

Dom säger att tåget till "dalarna" väntar i sala. okej, det förklarar ju mycket, dalarna är stort, kommer jag komma till avesta med det tåget. Ja det gör jag!

klockan 17: 35 - Tåget åker till avesta!!!!

klockan 18:00 - jag kommer fram till avesta:D whohoo!

Björns mamma Birgitta är så snäll som väntar på mig och kör mig till björns lägenhet, hon har till och med sig mat! :D

När vi öppnar dörren till björns lägenhet ser vi att dammsugaren står framme men att det inte är dammsugat. Är detta ett litet "varsogod mathilda"? hur fan stavas det då?! varsegod, varsågod, varsogod? Är det ens ett ord?
Björn skulle ju jobba över också, så jag dammsugar lite, byter lakan och tänder några ljus:)



Jag hörde på tåget att på 1år är sj
försenade 3år!
Dom lyckas bra dom;)


Kommentarer
Postat av: Nicole

Men usch, vilken helvetes-färd! Jag lider med dig, vet precis hur jobbiga de är. Fy tusan!



Kram på dig, stumpan

2009-11-18 @ 23:59:15
URL: http://sanzetth.blogg.se/
Postat av: Selma

fy fan fy fan vad hemskt jag hade dött tusen gånger och kräkts på perrongen av oro. så jävla skönt att slippa åka den sträckan från helvetet varje helg.

2009-11-21 @ 14:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0